alexis_1981 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Καλησπέρα παιδιά.Ψαχνω ένα τζαμακι, μεμβράνη που να κάθεται καλά στο poco.Εζω την θήκη της Ringke.Εχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFC13R Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 https://www.skroutz.gr/s/23543490/Hofi-Hybrid-Glass-Screen-Protector-Poco-F2-Pro.html με αυτό είσαι κομπλέ. Λειτουργεί και δαχτυλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Update 12.5.2 global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 δεν κανει ενημερωση τις εφαρμογες το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 δεν κανει ενημερωση τις εφαρμογες το play store. Μια χαρα τις κανει.Εκτος εαν εννοεις κατι αλλο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μια χαρα τις κανει.Εκτος εαν εννοεις κατι αλλο. Αυτόματα ενημερώσεις ούτε εμένα! Σε κανένα xiaomi δε το έκανε. Πάντα έπρεπε να μπαίνω χειροκίνητα και ποτέ δε βρήκε το γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Και εμένα η αυτόματες ενημερώσεις δεν δουλεύουν,μόνο χειροκίνητα της κανω Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Δεν κάνει τις ενημερώσεις,, κόλλησε, μετά το update., φυσικά χειροκίνητο., πρώτη φορά μου συμβαίνει σε κινητό, δεν μου έχει ξανατυχει,, και δεν ξέρω τι να κάνω.. Έκανα διαγραφή cache sto play store , τίποτα. Σήμερα δεν το κοίταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Κάτι κόλλημα θα ήταν. Σήμερα δουλεύει η ενημέρωση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 12.5.2.0.RJK(MI)XM | Σταθερή 405 MB MI = Global EU = EU Καλημέρα, βλέποντας αυτό κοίταξα να δώ τι εκδοσή έχω και φαίνεται το 12.5.1.0 RJK EU XM Η αλήθεια είναι πως επειδή το τηλέφωνα πάει αψογα δεν είχα μπεί ποτέ στην διαδικασία να δώ τι ρόμ φοράει. Είναι επίσημη η συγκεκριμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/ Έχει stable beta την 12.5.2 eea. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Kατεβασα την global 12.5.2, από το official site, και εγκατάσταση το zip. Το έκανα root without TWRP, και κάποιο κόλλημα κάνει στο play store, δεν γίνεται ενημερώσεις, έκανα μια ρύθμιση και μάλλον !, εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mene Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 On 28/8/2021 at 10:00 ΜΜ, athanasios1112 said: Kατεβασα την global 12.5.2, από το official site, και εγκατάσταση το zip. Το έκανα root without TWRP, και κάποιο κόλλημα κάνει στο play store, δεν γίνεται ενημερώσεις, έκανα μια ρύθμιση και μάλλον !, εντάξει. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω, 12.5.2 χωρίς root και δεν κάνει auto update (ούτε στη 12.5.1 έκανε), τι προτείνεις να κοιτάξω; Παράθεση May the Force be with us all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 όταν κάνω βιντεοκλήση μέσω messenger ο συνομιλητής μου ακουει παράσιτα τα οποία μεταβάλλονται αναλόγως τη θέση του κινητού. Τα παράσιτα είναι τόσα πολλά που καθιστούν αδύνατη την επικοινωνία. Το ίδιο έχει και φίλος με poco x3. Έχει κάποιος κάποιο fix γι'αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 On 8/9/2021 at 2:52 ΜΜ, STERGIOSZX said: όταν κάνω βιντεοκλήση μέσω messenger ο συνομιλητής μου ακουει παράσιτα τα οποία μεταβάλλονται αναλόγως τη θέση του κινητού. Τα παράσιτα είναι τόσα πολλά που καθιστούν αδύνατη την επικοινωνία. Το ίδιο έχει και φίλος με poco x3. Έχει κάποιος κάποιο fix γι'αυτό? Κάνω συχνά βιντεοκλήσεις με το messenger, δεν έχω τέτοιο θέμα. Αυτό που προτείνω είναι να δοκιμάσεις με άλλη εφαρμογή όπως viber, skype, κτλ. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτά τότε επανεγκατάσταση του Messenger 1 Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Ήρθε η 12.5.2 την κάνω ή αναμένω για σιγουριά; Μόνο security patch λέει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 12 minutes ago, antouaa said: Ήρθε η 12.5.2 την κάνω ή αναμένω για σιγουριά; Μόνο security patch λέει.. Κανε την άφοβα.. Εγω σε eu συσκευη ειδα διαφορα προς το καλύτερο στη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Κανε την άφοβα.. Εγω σε eu συσκευη ειδα διαφορα προς το καλύτερο στη μπαταρία... Την έκανα και όλα καλά μέχρι τώρα! Φαίνεται και λίγο πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Χρησιμοποιείτε κάποιο adblock dns που να δουλεύει;; έχω βάλει και adguard και dnsforge αλλά τίποτα.. Περνάνε φουλ διαφημίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Εχω βαλει το Block This, ειναι free απ το site τους,νομιζω δεν εχει πια developing, αλλα γενικα δουλευει αρκετα καλα και ειναι και vpn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Χρησιμοποιείτε κάποιο adblock dns που να δουλεύει;; έχω βάλει και adguard και dnsforge αλλά τίποτα.. Περνάνε φουλ διαφημίσεις... σε μένα δεν περναει τίποτα με dnsforge.de ,πως γίνεται αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 25 minutes ago, akalos said: 1 ώρα πριν, thansof_7 said: Χρησιμοποιείτε κάποιο adblock dns που να δουλεύει;; έχω βάλει και adguard και dnsforge αλλά τίποτα.. Περνάνε φουλ διαφημίσεις... σε μένα δεν περναει τίποτα με dnsforge.de ,πως γίνεται αυτό ? Αλήθεια;;; το έχω βάλει εκεί στο "προσωπικό dns" αλλά μου περνάνε διαφημίσεις και στις εφαρμογές κ στα σαιτ (chrome) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 θα πας εδώ και τέλος,έτσι το έχω και μάλιστα μερικά apps όπως το go4more δεν ανοίγουν αν δεν το κλείσω ,ο server είναι Γερμανία και ταχύτατοςhttps://dnsforge.de/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 9 minutes ago, akalos said: θα πας εδώ και τέλος,έτσι το έχω και μάλιστα μερικά apps όπως το go4more δεν ανοίγουν αν δεν το κλείσω ,ο server είναι Γερμανία και ταχύτατος https://dnsforge.de/ Ευχαριστώ πολύ! Θα το ξαναβάλω να το τσεκάρω κ βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Μου βγενει η παρακάτω ενημέρωση αλλά πατώντας να την κατεβάσω δεν κατεβαίνει παραμένει 0%, ξερει κάποιος τον λόγο που δεν κατεβαίνει? [url=https://ibb.co/vz6dNwZ][img]https://i.ibb.co/WK4zrxg/Screenshot-2021-09-19-09-22-30-887-com-android-updater.jpg[/img][/url] Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts