vazos Δημ. June 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2021 Μόνο σε eu συσκευές έχει έρθει ως τώρα,σε ΜΙ oχι δυστυχώς ακόμη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι.. Εγώ έχω την 12.2.4 EU μου έχει έρθει η 12.2.6 αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι να την κάνω γιατί με την προηγούμενη αναβάθμιση είχα θέματα... Υπάρχει περίπτωση να μιυ έρθει η 12.5 ota ή θα πρέπει πρώτα αναγκαστικά να περάσω την 12.2.6? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι.. Εγώ έχω την 12.2.4 EU μου έχει έρθει η 12.2.6 αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι να την κάνω γιατί με την προηγούμενη αναβάθμιση είχα θέματα... Υπάρχει περίπτωση να μιυ έρθει η 12.5 ota ή θα πρέπει πρώτα αναγκαστικά να περάσω την 12.2.6? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εχω καιρο επανω κανενα θεμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFC13R Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Επιτέλους έπειτα από 3 βδομάδες volte και volwifi στο κινητό μου. Μεγάλο φάουλ της Poco το γεγονός πως θα πρέπει να φλασάρω EU για να τα έχω αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Επιτέλους έπειτα από 3 βδομάδες volte και volwifi στο κινητό μου. Μεγάλο φάουλ της Poco το γεγονός πως θα πρέπει να φλασάρω EU για να τα έχω αυτά... Εγώ και με MI έκδοση κανονικά έχω και τα δύο με Vodafone Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFC13R Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Εγώ και με MI έκδοση κανονικά έχω και τα δύο με Vodafone Μωρέ και γω είχα για μεγάλο χρονικό διάστημα με την MI. Αλλά τον τελευταίο μήνα πριν το flasharω σήμερα αγνοούταν... Ίσως φταίνε οι πατέντες της Cosmote αφού και το 5g για να το ενεργοποιήσω θα πρέπει να το κάνω από άλλο κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Μωρέ και γω είχα για μεγάλο χρονικό διάστημα με την MI. Αλλά τον τελευταίο μήνα πριν το flasharω σήμερα αγνοούταν... Ίσως φταίνε οι πατέντες της Cosmote αφού και το 5g για να το ενεργοποιήσω θα πρέπει να το κάνω από άλλο κιν Ναι αυτα ειναι θεματα παροχων. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Μωρέ και γω είχα για μεγάλο χρονικό διάστημα με την MI. Αλλά τον τελευταίο μήνα πριν το flasharω σήμερα αγνοούταν... Ίσως φταίνε οι πατέντες της Cosmote αφού και το 5g για να το ενεργοποιήσω θα πρέπει να το κάνω από άλλο κινείναι εύκολο να πας από ΜΙ σε EU? εγώ ευτυχώς στη Vodafone δεν χρειάστηκε ενεργοποίηση με άλλο κινητό Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFC13R Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Ναι δεν είναι τίποτα η διαδικασία. Απλά το όλο θέμα παίρνει καιρό λόγο του χρόνου που χρειάζεται για το ξεκλείδωμα του bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 12.5 ήρθε. Πήρε κανείς άλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 12.5 και εγώ από χθες. Μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο το τηλέφωνο και ειδικά το δακτυλικό αποτύπωμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 (edited) Μόλις ήρθε και σε global MI η 12.5 Edited July 2, 2021 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Το κοίταξα , τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Εγώ την έβαλα ήδη και δουλεύει άψογα το κινητό Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Το βρήκα αναβαθμισμένο το πρωί, χωρίς να με ρωτήσει πριν κάνει την αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι μετά από την αναβάθμιση δεν βλέπει την SIM (Wind). Βλέπει ότι βάζω SIM αλλά δεν ζητάει ποτέ PIN και φυσικά δεν συνδέεται. Δοκίμασα τα γνωστά reboot / turn off, SIM1-> SIM2. Τίποτα. Πήγα στη Wind - με 5 ευρώ μου έδωσαν άλλη κάρτα και κάνει το ίδιο πράγμα. Σε άλλο τηλέφωνο όλα καλά. Έβαλα και άλλη SIM, τα ίδια. Τι στο καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Από το update του κινητόύ, τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, λήψη του τελευταίου πακέτου, Μήπως φτιάξει;;; Αλλιώς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και ξανά στήσιμο, και κοίτα στην google , μήπως έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://c.mi.com/oc/thread-3516302-1-0.html?mobile=no Κοίταξα στην google Και από τις επιλογές προγραμματιστών, απενεργοποίηση : αυτόματες ενημερώσεις συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Το βρήκα αναβαθμισμένο το πρωί, χωρίς να με ρωτήσει πριν κάνει την αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι μετά από την αναβάθμιση δεν βλέπει την SIM (Wind). Βλέπει ότι βάζω SIM αλλά δεν ζητάει ποτέ PIN και φυσικά δεν συνδέεται. Δοκίμασα τα γνωστά reboot / turn off, SIM1-> SIM2. Τίποτα. Πήγα στη Wind - με 5 ευρώ μου έδωσαν άλλη κάρτα και κάνει το ίδιο πράγμα. Σε άλλο τηλέφωνο όλα καλά. Έβαλα και άλλη SIM, τα ίδια. Τι στο καλό; Έχεις δώσει εσύ δικαιώματα,μόνο του δεν γίνεται το update φίλε μου..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Το βρήκα αναβαθμισμένο το πρωί, χωρίς να με ρωτήσει πριν κάνει την αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι μετά από την αναβάθμιση δεν βλέπει την SIM (Wind). Βλέπει ότι βάζω SIM αλλά δεν ζητάει ποτέ PIN και φυσικά δεν συνδέεται. Δοκίμασα τα γνωστά reboot / turn off, SIM1-> SIM2. Τίποτα. Πήγα στη Wind - με 5 ευρώ μου έδωσαν άλλη κάρτα και κάνει το ίδιο πράγμα. Σε άλλο τηλέφωνο όλα καλά. Έβαλα και άλλη SIM, τα ίδια. Τι στο καλό; Εγώ πάντως με Vodafone όλα κομπλέ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Δεν έχω δώσει επιλογή αυτόματης ενημέρωσης. Πάντα έβγαζε τη σχετική ειδοποίηση να κατεβάσει την αναβάθμιση και μετά με ρώταγε για να κάνει το reboot. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Δεν συνδέεται στη wind. Factory reset και κάνει τα ίδια. Βρήκα όμως τι συμβαίνει. Δεν εμφανίζει το παράθυρο για να βάλω το PIN. Αν βάλω κάρτα χωρίς PIN λειτουργεί κανονικά. Τι στο καλό μπορεί να είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Δεν έχω δώσει επιλογή αυτόματης ενημέρωσης. Πάντα έβγαζε τη σχετική ειδοποίηση να κατεβάσει την αναβάθμιση και μετά με ρώταγε για να κάνει το reboot. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Δεν συνδέεται στη wind. Factory reset και κάνει τα ίδια. Βρήκα όμως τι συμβαίνει. Δεν εμφανίζει το παράθυρο για να βάλω το PIN. Αν βάλω κάρτα χωρίς PIN λειτουργεί κανονικά. Τι στο καλό μπορεί να είναι αυτό; Σιγουρα δεν ειναι θεμα συσκευης.Την στιγμη που βλεπει κανονικα τους αλλους παροχους. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Μόνο Wind δοκίμασα. Δεν έχω άλλη εταιρία. Και χωρίς PIN παίζει κανονικά. Δεν εμφανίζει ποτέ μενού για να βάλω το PIN. Μπορεί κάποιος να δει τις εκδόσεις κάποιων εφαρμογών και να μου τις αναφέρει; Στην 12.5.1.0(RJKMIXM) που έχω είναι αυτές: Εφαρμογή Ρυθμίσεις με γρανάζι που έχει ακτίνες: version 11 Εφαρμογή Ρυθμίσεις με γρανάζι χωρίς ακτίνες: version 2.9.2.2 Εφαρμογή Security: version 5.1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Η πιο λογική εξήγηση είναι να φταίει η συσκευή, η οποία δεν εμφανίζει το σχετικό παράθυρο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Η πιο λογική εξήγηση είναι να φταίει η συσκευή, η οποία δεν εμφανίζει το σχετικό παράθυρο. Για να μην εμφανιζει το παραθυρο εσυ το εχεις επιλεξει,απο μανα δεν γινεται.Εκτος εαν του εχεις πει να ανοιγει χωρις pin στην sim. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Για να μην εμφανιζει το παραθυρο εσυ το εχεις επιλεξει,απο μανα δεν γινεται.Εκτος εαν του εχεις πει να ανοιγει χωρις pin στην sim. Ο φίλος όμως εδώ δεν έκανε κάτι από αυτά, σωστά κατάλαβα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Κοίταξα το update, δεν δείχνει την ενημέρωση. Αναγκαστικά περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts