vazos Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Πάντος τώρα με το τελευταίο update η μπαταρία είναι ΤΈΛΕΙΑ και δουλεύει άψογα το κινητό και φυσικά με σήμα 5g Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Δεν προλαβαμε ν'αγορασουμε. Και σιγα τα αποθεματα που εφεραν. Οταν το πηρα χαμπαρι μονο το μωβ ειχε μεινει το οποιο δεν θ'αγοραζα με τιποτα. Απο εκει και περα οχι, 500 ευρω με οθονη οχι πολλων hz, καμερες απλα καλες, μονο ηχειο και 5g που τελικα παιζει και να'ναι αχρηστο στην Ελλαδα σιγουρα δεν αξιζει πλεον. Ιδιως οταν με 400 βρισκεις το 10 T που ειναι σε ολα ανωτερο πλην της μη amoled oθονης. Απο εκει και περα μαλλον πανευρωπαικα δεν πρεπει να υπαρχει πολυ στοκ γι'αυτο και δεν το ξαναβαλε το amazon σε τετοιες τιμες εδω και καιρο. Ναι, οσοι το προλαβατε με 350 (το 315 ιντως κλεψια) ειστε πραγματικα τυχεροι. Αν παντως μεσα στους επομενους 2 μηνες το πολυ δεν πεσει κατω απο 350 το 6/128 (αν και δεν τι βλεπω) τοτε παμε γι'αλλα. Οσπου να το πάρεις θα έχει βγει το 3, οπότε αγόρασε κάτι άλλο,δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις.Και θα πρότεινα εάν βρεθεί κάτι παρόμοιο στα χρήματα που διαθέτεις,χλωμοτατο βέβαια,μην το περιμένεις και τσιμπά το!Πάνε για αλλα λοιπόν φίλε μου εσύ! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Στο προηγούμενο κινητό στην εφαρμογή call recorder μου έδειχνε κανονικά τα ονόματα στις αποθηκευμένες κλήσεις. Πρέπει να πειράξω κάτι σε αυτό για να το κάνω όπως ήταν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Πάντος τώρα με το τελευταίο update η μπαταρία είναι ΤΈΛΕΙΑ και δουλεύει άψογα το κινητό και φυσικά με σήμα 5gΣε ποια εταιρεία έχεις 5G; Πώς το ενεργοποιησες; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Σε ποια εταιρεία έχεις 5G; Πώς το ενεργοποιησες; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Vodafone έχω,δεν έκανα κάτι μόνο του έβγαλε την ένδειξη 5g Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Είχα κοιτάξει παλιά τις ρυθμίσεις sim, έχει προεπιλογή, την 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Εγώ με cosmote δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Έστειλα και μήνυμα αλλά μου λέει ότι δεν είναι πιστοποιημένη από αυτούς. Μάλλον στην Vodafone δεν υπάρχει περιορισμός στις συσκευές. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Εγώ με cosmote δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Έστειλα και μήνυμα αλλά μου λέει ότι δεν είναι πιστοποιημένη από αυτούς. Μάλλον στην Vodafone δεν υπάρχει περιορισμός στις συσκευές. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ που είμαι Vodafone και παίζει το 5g το είχα ρωτήσει αυτό που λες προτού ενεργοποιηθη και μου είπαν αυτό που λες ότι δεν υπάρχει περιορισμός μόνο να έχει 5g το κινητό σου,ενώ η cosmote έχει αυτήν την παπατζα μόνο ότι φέρνουν αυτή Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά! Swipe back Navigation gestures από το play store. Μου έλυσε επιτέλους το θέμα με το nova κ τα full screen gestures. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 (edited) Εγώ που είμαι Vodafone και παίζει το 5g το είχα ρωτήσει αυτό που λες προτού ενεργοποιηθη και μου είπαν αυτό που λες ότι δεν υπάρχει περιορισμός μόνο να έχει 5g το κινητό σου,ενώ η cosmote έχει αυτήν την παπατζα μόνο ότι φέρνουν αυτή Aν όντως η Cosmote πιστοποιεί μόνον τις συσκευές που διαθέτει η ίδια προς πώληση, τότε το Poco f2 pro δεν πρόκειται να πιστοποιηθεί ως συσκευή 5g στο δικτυο της Cosmote γιατί το Poco δεν το εισήγαγε ποτέ η Infoquest απο την οποία λογικά προμηθεύεται η Cosmote. Αν ισχύει αυτό, πρόκειται για απαράδεκτη πρακτική της Cosmote. Edited January 4, 2021 by Silkcut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Aν όντως η Cosmote πιστοποιεί μόνον τις συσκευές που διαθέτει η ίδια προς πώληση, τότε το Poco f2 pro δεν πρόκειται να πιστοποιηθεί ως συσκευή 5g στο δικτυο της Cosmote γιατί το Poco δεν το εισήγαγε ποτέ η Infoquest απο την οποία λογικά προμηθεύεται η Cosmote. Αν ισχύει αυτό, πρόκειται για απαράδεκτη πρακτική της Cosmote. Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά όλα τα κινητά θα πιστοποιείθουν αν έχουν 5g Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Δεν προλαβαμε ν'αγορασουμε. Και σιγα τα αποθεματα που εφεραν. Οταν το πηρα χαμπαρι μονο το μωβ ειχε μεινει το οποιο δεν θ'αγοραζα με τιποτα. το μωβ ειναι ωραιότατο πάντως! εγώ αυτο στόχευα ( γενικως παντα βεβαια διαλεγω οποιοδήποτε χρωμα περα απο μαυρο ασπρο γκρι ) ειναι πολυ πιο ουδέτερο απο οτι νομιζα.. οποτε εμενα δε με τρέλανε αλλά νομίζω κάποιον που το φοβάται είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 (edited) Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ. Είχα κάνει χεράτα την αναβάθμιση 12.2.1.0 που απεσυραν και σήμερα πήρα αποφαση να κανω και την beta 12.2.3.0 eea που είχα κατεβασει. Ακολούθησα την ίδια διαδικασία, δηλαδη πατημα στις τελείες επιλογη αρχείου κτλ. Την στιγμη λοιπον που ξεκινάει να διαβάζει το αρχείο μένει στο 0% και μου βγαζει το εξης μήνυμα: Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης. ROM is in beta testing, make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account. Και με πετάει εκτος. Δοκίμασα βα ξανακατεβάσω τι αρχείο αλλά μάταια. Έχετε ιδέα τι είναι αυτό??? Μπορείτε να μου πείτε από ποιο link κατεβάσατε την ενημέρωση??? https://ibb.co/1qjNS7Y Edited January 4, 2021 by kchoriano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Στο προηγούμενο κινητό στην εφαρμογή call recorder μου έδειχνε κανονικά τα ονόματα στις αποθηκευμένες κλήσεις. Πρέπει να πειράξω κάτι σε αυτό για να το κάνω όπως ήταν; Όχι πως νοιάζει κανέναν αλλά το βάζω εδώ μήπως το χρειαστεί κάποιος. Κατέβασα το cube acr κι όλα κομπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 (edited) Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ. Είχα κάνει χεράτα την αναβάθμιση 12.2.1.0 που απεσυραν και σήμερα πήρα αποφαση να κανω και την beta 12.2.3.0 eea που είχα κατεβασει. Ακολούθησα την ίδια διαδικασία, δηλαδη πατημα στις τελείες επιλογη αρχείου κτλ. Την στιγμη λοιπον που ξεκινάει να διαβάζει το αρχείο μένει στο 0% και μου βγαζει το εξης μήνυμα: Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης. ROM is in beta testing, make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account. Και με πετάει εκτος. Δοκίμασα βα ξανακατεβάσω τι αρχείο αλλά μάταια. Έχετε ιδέα τι είναι αυτό??? Μπορείτε να μου πείτε από ποιο link κατεβάσατε την ενημέρωση??? https://ibb.co/1qjNS7Y Μονο με twrp recovery μπορείς να την περάσεις ετσι την πέρασα και εγώ. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/ Edited January 5, 2021 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Σήμερα σε βόλτα Πέραμα/Κερατσίνι/Πειραιάς παντού 5g με ταχύτητα να παίζει από 60 μέχρι 150 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης. Δεν μπορείς να την κάνεις έτσι γιατί έχει αποσυρθεί κι αυτή από stable και θεωρείται beta πλέον. Γι αυτό σου ζητάει να έχεις beta tester account. Για οτιδήποτε θες να κάνεις σε αυτή τη φάση (είτε downgrade είτε update) θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις twrp ή να χρησιμοποιήσεις mi flash tool. Αλλιώς θα περιμένεις μέχρι να βγει το επόμενο stable OTA update. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Σήμερα σε βόλτα Πέραμα/Κερατσίνι/Πειραιάς παντού 5g με ταχύτητα να παίζει από 60 μέχρι 150Ποια εταιρία? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Ποια εταιρία? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Vodafone έχω εγω Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Πριν λίγο update σε 12.2.4 (F2 pro) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Πριν λίγο update σε 12.2.4 (F2 pro) Μας έχουν ταράξει στις beta. Για μας μια stable δεν έχει ο θεός. Εκτός και αν κάνουν την έκπληξη και βγάλουν stable σε EEA ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια να κάνω μια ερώτηση? Σβήνω συνέχεια κάποιες επαφές απο το gmail και μετά απο λίγο εμφανίζονται μόνες τους πάλι. 11831, COSMOTE CALLING TUNES, BEAT BOX και κατι τετοιες βλακείες. Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Στη δική μου συσκευή (global) εμφανίστηκε η 12.2.4 το μεσημέρι και πριν λίγο που πήγα να την κατεβάσω εξαφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Στη δική μου συσκευή (global) εμφανίστηκε η 12.2.4 το μεσημέρι και πριν λίγο που πήγα να την κατεβάσω εξαφανίστηκε. Τυχερός είσαι. Έκαναν partial rollout και επειδή είχε πάλι θέματα, την απέσυραν. To αστείο είναι ότι ανακοίνωσαν ότι θα πάρει το κινητό MIUI 12.5 stable μέσα στον Ιανουάριο κι εδώ κι ένα μήνα ακριβώς δεν μπορούν να δώσουν μια stable 12.2.x Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Τυχερός είσαι. Έκαναν partial rollout και επειδή είχε πάλι θέματα, την απέσυραν. To αστείο είναι ότι ανακοίνωσαν ότι θα πάρει το κινητό MIUI 12.5 stable μέσα στον Ιανουάριο κι εδώ κι ένα μήνα ακριβώς δεν μπορούν να δώσουν μια stable 12.2.x Εγώ πάντως και με αυτή και με της προηγούμενες δεν έκανε κιχ το κινητό Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Εγώ πάντως και με αυτή και με της προηγούμενες δεν έκανε κιχ το κινητό Ελα ντε.......και σε εμενα μια απο τα ιδια.Τρενο παει.Στο τελος θα βγαλω προβλημα απο μονος μου να λεω οτι εχει θεμα η συσκευη....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts