patrik Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Νομίζω φεύγει για σέρβις στην Πολωνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 https://www.oneplus.com/gr/support?from=head To official site, στην Πολωνία, !! αχρειαστο!! Για τα παραεισαγωγης δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 ..και ενω ζαχαρωνα το Poco f3 τσουπ βλεπω 309 ευρω απο το best price το oneplus 8... κατι το green tint και το quality control της poco ...κατι το miui που δεν ακουω τα καλυτερα...για να μην τα πολυλογω εριξα και εγω μια παραγγελια και ο θεος βοηθος Ας μου πει καποιος οτι επραξα ορθα γιατι με τρωει το buyers remorse Ετσι οπως το αξιολογησα χανω υπερυθρες-120hz-ενα κλικ καλυτερο επεξεργαστη και κερδιζω oxygen os / OIS στην καμερα (η οποια πρεπει να ειναι καλυτερη) Αυτο που λεει οτι θα παιρνει 3 Major updates τι ακριβως σημαινει..οτι θα παει μεχρι android 13? (ή ******** λεω)... Και μια ερωτηση γιατι δεν ειμαι σιγουρος...στην συσκυεασία εχει θηκη σιλικονης η οχι? Σε μερικα Unboxing βλεπω σε αλλα οχι (προφανως εχει να κανει με το region?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 To 8 , το έχει γνωστός μου. Δεν άκουσα παράπονα, εκτός ότι δεν μπορεί να βρει original tempered glass., έχει την εργοστασιακή ζελατίνα, κοίτα στο skroutz, ενδέχεται να μην δουλεύει το αποτύπωμα με το οποίο τζαμάκι, ρώτησε ποιο δουλεύει ! Είναι κινητό τύπου τηλεκοντρόλ, το είδα και εγώ, δεν έχει θέματα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- What is the size of OnePlus 8? 72.9 mm X 160.2 mm X 8.0 mm Από το kimovil, οι διαστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 ..και ενω ζαχαρωνα το Poco f3 τσουπ βλεπω 309 ευρω απο το best price το oneplus 8... κατι το green tint και το quality control της poco ...κατι το miui που δεν ακουω τα καλυτερα...για να μην τα πολυλογω εριξα και εγω μια παραγγελια και ο θεος βοηθος Ας μου πει καποιος οτι επραξα ορθα γιατι με τρωει το buyers remorse Ετσι οπως το αξιολογησα χανω υπερυθρες-120hz-ενα κλικ καλυτερο επεξεργαστη και κερδιζω oxygen os / OIS στην καμερα (η οποια πρεπει να ειναι καλυτερη) Αυτο που λεει οτι θα παιρνει 3 Major updates τι ακριβως σημαινει..οτι θα παει μεχρι android 13? (ή ******** λεω)... Και μια ερωτηση γιατι δεν ειμαι σιγουρος...στην συσκυεασία εχει θηκη σιλικονης η οχι? Σε μερικα Unboxing βλεπω σε αλλα οχι (προφανως εχει να κανει με το region?) Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης, λέω πως είναι εξαιρετη αγορα Εγώ που το πήρα από amazon.de ειχε θηκη σιλικονης Γενικα το support της OnePlus σε software updates ειναι πολυ καλο :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Μετά από 1 χρόνο συμβίωσης, λέω πως είναι εξαιρετη αγορα Εγώ που το πήρα από amazon.de ειχε θηκη σιλικονης Γενικα το support της OnePlus σε software updates ειναι πολυ καλο :) Αξιζει καθολου η θηκη ή παμε για τις original της Oneplus? Επισης αυτο με τα 3 χρονια που γραφουν παραπάνω εννουν οτι θα παρει μεχρι android 13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 σημερα παρελαβα το oneplus 8 apo kiniti.net μιλησα με το online chat της oneplus να δω τι γινεται με το θεμα εγγυησης,η παντηση ειναι η εξης... We would like to inform you that the device comes with 24 months of warranty. The warranty will start from the date of device activation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Λες να έχουμε αλλαγές στους όρους? Καλό σημάδι αυτό αν ισχύει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 σημερα παρελαβα το oneplus 8 apo kiniti.net μιλησα με το online chat της oneplus να δω τι γινεται με το θεμα εγγυησης,η παντηση ειναι η εξης... We would like to inform you that the device comes with 24 months of warranty. The warranty will start from the date of device activation. Καλησπέρα καλο αυτο το νεο μπορεις να μου πεις αν ειχε θηκη μεσα και ποτε εκανες την παραγγελια ? Πρωτες εντυπωσεις? Απο τι ερχεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 δεν μπορει να μην ισχυει οτι γραφω,ειναι η απαντηση απο το σαιτ της oneplus αφου εδωσα το ΙΜΕΙ της συσκευης και εκαναν ελεγχο παραγγελια 19/07 και σημερα παρελαβα, με τα μεταφορικα 315 ευρω δεν εχω ανοιξει την συσκευασια επειδη ειμαι στην δουλεια και δεν ξερω αν εχει θηκη μεσα ερχομαι απο xiaomi redmi note 10 pro εντυπωσεις απο αυριο... παντως απ οkiniti net για οποιον ενδιαφερεται σε 3 μερες το ειχα σπιτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Και εγώ παρέλαβα χτές απο kiniti.net και στην απόδειξή τους λέει οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Το κουτί έχει μέσα μια διάφανη θήκη την οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.Αν κρίνω απο την θήκη που υπήρχε στο 7Τ,η ποιότητά της είναι πολύ καλή όπως και η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Όλοι το πήρατε στο χρώμα glow ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει αλλο χρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Το χρώμα ήταν λίγο ανασταλτικός παράγοντας αλλά νομίζω σε αυτά τα χρήματα και 2χρονακια επίσημη εγγύηση, κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις Και εγω σε αναμονή είμαι παραγγελία 20 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Και εγώ παρέλαβα χτές απο kiniti.net και στην απόδειξή τους λέει οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Το κουτί έχει μέσα μια διάφανη θήκη την οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.Αν κρίνω απο την θήκη που υπήρχε στο 7Τ,η ποιότητά της είναι πολύ καλή όπως και η εφαρμογή Φιλε μου ποτε ειχες παραγγελια εσυ αν επιτρεπετε? Η διαφανη θηκη ειναι αυτη με το Logo never settle στα πλαγια ή μια απλη tpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Φιλε μου ποτε ειχες παραγγελια εσυ αν επιτρεπετε? Η διαφανη θηκη ειναι αυτη με το Logo never settle στα πλαγια ή μια απλη tpu Αν δεν κάνω λάθος παράγγειλα 14 ή 15/7 και έφτασε 21.Ναι την διάφανη με το never settle στα πλάγια έχει στο κουτί. Και εγω το glow πήρα.Δεν είναι τόσο τραγικό όσο περίμενα.Στην τελική του βάζω θήκη ή dbrand skin και είμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 (edited) Προσωπικά δεν με ενοχλεί το χρώμα αφού πάντα σε θήκη το έχω spigen μαύρη που δε φαίνεται τίποτα Αυτό που με απασχολεί είναι τι τζαμάκι θα βάλουμε γιατί spigen δεν βρίσκω πουθενά στην αγορά Edited July 22, 2021 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 https://www.skroutz.gr/s/23234109/%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-OnePlus-8-Full-Cover-3D-Tempered-Glass-9H-Full-Screen-Cover-AntiCrash-AntiShock-Black.html?from=catspan Δεν ξέρω αν δουλέψει το αποτύπωμα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παίρνει το ρίσκο , !!!!Ρώτησε, κοίτα και στο xda, μήπως προτείνει κάποιο.Πήγαινε και σε uv με υγρό,, μεγάλη φασαρία στο πέρασμα !!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/28044178/Mocolo-3D-Full-Glue-Full-Face-Tempered-Glass-Black-OnePlus-8.html?from=catspanΤο ίδιο ρίσκο.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε υπεριώδεις uv υγρό, στο skroutz έχει t-max, mocolo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 δεν μπορει να μην ισχυει οτι γραφω,ειναι η απαντηση απο το σαιτ της oneplus αφου εδωσα το ΙΜΕΙ της συσκευης και εκαναν ελεγχο παραγγελια 19/07 και σημερα παρελαβα, με τα μεταφορικα 315 ευρω δεν εχω ανοιξει την συσκευασια επειδη ειμαι στην δουλεια και δεν ξερω αν εχει θηκη μεσα ερχομαι απο xiaomi redmi note 10 pro εντυπωσεις απο αυριο... παντως απ οkiniti net για οποιον ενδιαφερεται σε 3 μερες το ειχα σπιτι μου Σε περιμένουμε μην ξεχνιεσε Επισης μια ερωτηση ακομα απο Kiniti σου εστειλαν μνμ στο κινητο με το voucher ? Απο acs παρελαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 Επίσης να μας πεις αν σου αρέσει πιο πολυ από το Red mi note 10 Pro. Και αν μπορείς να μας πεις πιο τηλέφωνο έχει την καλύτερη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 Επίσης να μας πεις αν σου αρέσει πιο πολυ από το Red mi note 10 Pro. Και αν μπορείς να μας πεις πιο τηλέφωνο έχει την καλύτερη κάμερα Στα χαρτια παντω το redmi note 10 pro φαινεται να εχει καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 Έχει θήκη σιλικόνης μέσα. Ναι με ACS μου ήρθε και όταν έφυγε από kiniti.net μου ήρθε με μήνυμα στο κινητό ο αριθμός αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ EXEI ΣTAΛEI ME THN ACS, Μόλις μου ήρθε sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ EXEI ΣTAΛEI ME THN ACS, Μόλις μου ήρθε sms Το ιδιο αντε δευτερα unboxing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 (edited) Έφτασε Πάω να παραλάβω Φίλε ison εσύ παρέλαβες; Edited July 24, 2021 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts