Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι να αγορασω το ETEN G500 αλλα θελω να αποφυγω να δωσω λεφτα για το destinator.Μπορω να το βρω απο καπου "σπασμενο" και αν ναι θα δουλεευει κανονικα ή θα εχει τπτ προβληματα?Πρεπει να κατεβασω χαρτες για καθε περιοχη ξεχωριστα?Sorry αν ρωταω βλακιες αλλα δεν εχω ξανασχοληθει:happy:

Ma den einai ligo koulo na dineis 500 kai kati euro gia ena apo ta pio hot kai state of the art mhxanakia kai na perneis to programma plohghshs spasmeno ...

Einai san na perneis mercedes kai na kremas s kokkines kordeles stous kathreftes ....:ninja: :D

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@rallyman

Το χειρότερο από όλα είναι ότι η διαφορά είναι μόνο 100€ με ΦΠΑ και με κάρτα 512 MB mini SD. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να το κάνεις τη στιγμή που θα μπορείς να πάρεις δωρεάν αναβάθμιση χάρτη και λογισμικού (Destinator 6), δωρεάν. Η τιμή δε είναι πολύ μικρή και από την άλλη βοηθάς στη ανάπτυξη του χάρτη.

Μπορείς να δεις με τι ρυθμό προχωράμε και το πόσο επενδύουμε σ' αυτό αν ρίξεις μια ματιά στο κάλυψη του χάρτη μας: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2

Ή να δεις live το χάρτη αν φτιάξεις λογαρισμό στην αναφορά λαθών: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=40&languageid=2

Νομίζω ότι ο χάρτης (που έχει κοστίσει μέχρι τώρα σχεδόν 2 εκ. ευρώ) το Destinator PN (με δωρεάν το Destinator 6) αξίζουν 70 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Επίσης αυτά τα χρήματα θα μοιραστούν στη Destinator, στην NGi, στο Πλαίσιο και στην MLS που το αντιπροσωπεύει.

Επίσης σκέψου ότι αν δεν υπήρχε το Destinator με το χάρτη της NGi, πιθανότατα να μη σκεφτόσουν ποτέ να αγοράσεις μία συσκευή pda phone με gps.

H τεχνική υποστήριξη του προϊόντος είναι σε υψηλό επίπεδο. Δε μένει παρά να ρίξεις μια ματιά στο Forum της NGi, αλλά και σ' αυτό forum που μας φιλοξενεί πάνω από 2 χρόνια.

Τέλος πολλές εκδόσεις με "σπασμένο" λογισμικό έχουν αρκετά προβλήματα.

Και εγω το αυθεντικο θελω να παρω γιατι πιστευω οτι θα ναι πιο αξιοπιστο αλλα τα λεφτα για το τηλεφωνο τα μαζεβω πολυ δυσκολα εδω και καιρο τωρα και αλλα 100 ευρω ειναι ενα προβλημα.Μαθητης ειμαι και γω και ειναι καπως δυσκολο να βρω τοσα λεφτα με το χαρτζιλικι μου:)
iphone 3G & Nokia N82 owner

Και εγω το αυθεντικο θελω να παρω γιατι πιστευω οτι θα ναι πιο αξιοπιστο αλλα τα λεφτα για το τηλεφωνο τα μαζεβω πολυ δυσκολα εδω και καιρο τωρα και αλλα 100 ευρω ειναι ενα προβλημα.Μαθητης ειμαι και γω και ειναι καπως δυσκολο να βρω τοσα λεφτα με το χαρτζιλικι μου:)

Adelfe edw paw paso...

Adelfe edw paw paso...

Οχι φιλαράκο να ΜΗΝ πηγαίνεις πάσο. Αν από μαθητής μάθει κανένας να μην σέβεται την δουλειά του άλλου τότε τι θα γίνει άμα μεγαλώσει?. Είναι κακή νοοτροπία που δυστυχώς όλοι μας την έχουμε. Από την αλλη πλευρά όλοι θέλουμε χάρτες ενημερωμένους, τσάμπα και ότι άλλο περάσει από τον μυαλό μας. Τουλάχιστον να μην επικροτούμε τέτοιες κινήσεις

Οχι φιλαράκο να ΜΗΝ πηγαίνεις πάσο. Αν από μαθητής μάθει κανένας να μην σέβεται την δουλειά του άλλου τότε τι θα γίνει άμα μεγαλώσει?. Είναι κακή νοοτροπία που δυστυχώς όλοι μας την έχουμε. Από την αλλη πλευρά όλοι θέλουμε χάρτες ενημερωμένους, τσάμπα και ότι άλλο περάσει από τον μυαλό μας. Τουλάχιστον να μην επικροτούμε τέτοιες κινήσεις

Anoigeis megalo thema kai einai kai off topic ...:cool:

O kathenas exei tis apopseis tou

BTW den xerw kata poso einai efikto to foititiko PN se xamhloterh timh ;)

παιδια μπορω να το βρω απο το ιντερνετ τσαμπε ή μονο αμα το αγορασω ? πχ σε καποιο σαιτ ή να μου το στειλει καποιος που το εχει...

παιδια μπορω να το βρω απο το ιντερνετ τσαμπε ή μονο αμα το αγορασω ? πχ σε καποιο σαιτ ή να μου το στειλει καποιος που το εχει...

Agoraseto online apo edw

ειναι μεγάλο θέμα και ολοι εχουν δικιο ομως

οι εταιρειες δεν εχουν ειδικα πακετα για μαθητες φοιτητες ειδικους κλαδους και ειναι λογικο λογω οτι απευθυνονται σε μικρη αγορα δε σχεσξ με το εξωτερικο ουτε τα εκπαιδευτικα ιδρύματα ενισχύουν τετοιες προσπαθειες

βεβαια με την κοπια το προιον κυκλοφορει το μαθαινουν οι χρηστες

οι αγοραστες ειμαστε κακομαθημενοι και τα θελουμε ολα τσαμπα - πιστευω οτι αν το χρειαζεσε παραγματικα το αγοραζεις-

αλλα και τα κοστολογια για τον μεσο ελληνα ειναι υπερβολικα

ας ελπισουμε ολοι σε γενικη αναβαθμιση σε ολα τα επιπεδα

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Έκδοση είναι η τελευταία αυτή που έχει στη σελίδα του το Πλαίσιο.... άλλωστε το έχω λιγότερο από ενάμιση μήνα, όσο για την τιμή νομίζω €400 είναι τίμια προσφορά... διαπραγματεύσιμα πάντα...

Mobile Newbie

Φύλο:

Εγγραφή: Ιαν. 2006 Μηνύματα: 13 Έκδοση είναι η τελευταία αυτή που έχει στη σελίδα του το Πλαίσιο.... άλλωστε το έχω λιγότερο από ενάμιση μήνα, όσο για την τιμή νομίζω €400 είναι τίμια προσφορά... διαπραγματεύσιμα πάντα...

Παιδια αυτο το Destinator εχει μεσα χαρτες τις Ελλαδας ή μονο την υπολοιπη Ευρωπη?Ρωταω γιατι δεν βλεπω να αναφερει την Ελλαδα στις περιοχες που καλυπτει:confused:

Παιδια αυτο το Destinator εχει μεσα χαρτες τις Ελλαδας ή μονο την υπολοιπη Ευρωπη?Ρωταω γιατι δεν βλεπω να αναφερει την Ελλαδα στις περιοχες που καλυπτει:confused:

Γιατι δεν διαβαζεις ολη την σελιδα του Πλαισιου ?

Το πακέτο περιλαμβάνει:

· Λογισμικό πλοήγησης

· Χάρτες των χωρών: Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ανδόρα, Ισπανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία, Δανία, Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Εσθονία, Λετονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Λετονία

· CD με το λογισμικό & χάρτες – μια άδεια χρήσης

· Οδηγίες χρήσης

Έκδοση 2005.Q3

geovass διαβασα ολη τη σελιδα και δεν ειδα να αναφερει τιποτα για την Ελλαδα.Γι'αυτο ρωτησα αλλωστε.Ευχαριστω για την απαντηση andreasarc:)

geovass διαβασα ολη τη σελιδα και δεν ειδα να αναφερει τιποτα για την Ελλαδα.Γι'αυτο ρωτησα αλλωστε.Ευχαριστω για την απαντηση andreasarc:)

Συγνώμη rallymman εγω μιλάω για το δικό μου πακέτο....

Δεν ξερεις δηλ για αυτο που εχει ολη την Ευρωπη?

Oχι δεν ξέρω... επαναλαμβάνω οτι αναφερόμουν στο δικό μου σύτημα πλοήγησης το οποίο ενδιαφέρομαι να πουλήσω. Εσύ δεν ξέρω τι εννοούσες...

θελω να παρω δωρο στον πεθερο μου ενα συστημα πλοηγησης με το pn γιατι το ειδε σε μενα και του αρεσε.ξερει κανεις ποιο μηχανακι εχει τη μεγαλυτερη οθονη και ταυτοχρονα φοραει το πν?δε μας ενδιαφερει αν εχει τηλ η οχι.καθαρα για χρηση gps.ρωταω εδω γιατι ως λειτουργικο συστημα πλοηγησης θελουμε το pn...ευχαριστω:)
To Know the Cause Of Things!

εχω το Μιο α701 και λεω να κατεβασω το Ντεστινειτορ, για να δουλεψει μηπως θελει κιαλλο λογισμικο για το GPS ή με το που θα περασω το ντεστινειτορ θα δουλεψει? στο πακετο του ντεστ. εχει κιαλλα πραματα που πρεπει να βαλεις?