hpapagigr Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΜΑ ΤΟ DESTINATOR3??? HELPP:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΜΑ ΤΟ DESTINATOR3??? HELPP:wacko: Τι να το κάνεις το 3, εδώ έχει βγεί το 6 και οι τελευταίοι χάρτες δεν είναι συμβατοί με το 3 ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ποιό είναι το Destinator με τον απλό χάρτη και ποιό το άλλο ? :O Βρε Πανο καπου γραφει τιμες με χάρτη της NGI και με χάρτη κατι Greece UI κατι τέτοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Βρε Πανο καπου γραφει τιμες με χάρτη της NGI και με χάρτη κατι Greece UI κατι τέτοιο.... Που ψάχνεις να αγοράσεις να σε βοηθήσω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εταιρικο απο το http://www.ngi.gr εκτος αν εχεις καποιον δικο σου ανθρωπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εταιρικο απο το http://www.ngi.gr Δες τα μυνήματα σου. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Τι να το κάνεις το 3, εδώ έχει βγεί το 6 και οι τελευταίοι χάρτες δεν είναι συμβατοί με το 3 ? :O Δικιο εχεις!!!! Το ...6 τοτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δικιο εχεις!!!! Το ...6 τοτε??? Εγώ δεν ειδικεύομαι στις δωρεάν εκδόσεις του συγκεκριμένου προγράματος αλλά κάποιος θα βρεθεί. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Εγώ δεν ειδικεύομαι στις δωρεάν εκδόσεις του συγκεκριμένου προγράματος αλλά κάποιος θα βρεθεί. :p δωρεάν εκδόσεις υπαρχουν και μαλιστα παρα πολλές, απλα βαριέμαι πλεον την όλη διαδικασία και για το λόγο το πήρα original (στο κατα κατω της γραφής η εταιρεία πλερώνει χα χα) έχει και της αναβαθμίσεις του οπότε μονοδρομος βοηθάς και μια σοβαρή ετεαιρεια.... ετσι πιστεύω δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ρε παιδια λιγο ασχετο, αλλα 3 εβδομαδες τωρα που postαρω εδω, ενα πραγμα μου κανει εντυπωση: στο forum αυτο συνυπαρχουν (και βοηθουν τα μεγιστα!..) ανθρωποι της NGI ενω παραλληλα σπ@σμ@ν@ προγραμματα επισης κυκλοφορουν στον αερα - την ιδια στιγμη που η NGI εμπορευεται τα original! Δεν ειναι οξυμωρο αυτο? Το λεω υπο το πρισμα του εντυπωσιασμου με τους ανθρωπους της NGI (τους οποιους ευχαριστω και παλι γιατι ηδη με εχουν εξυπηρετησει) για το ποσο ανετα αντιμετωπιζουν το ολο σκηνικο... Μηπως μου διαφευγει κατι, μηπως ειμαι αφελης ή κατι αλλο? :happy: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ρε παιδια λιγο ασχετο, αλλα 3 εβδομαδες τωρα που postαρω εδω, ενα πραγμα μου κανει εντυπωση: στο forum αυτο συνυπαρχουν (και βοηθουν τα μεγιστα!..) ανθρωποι της NGI ενω παραλληλα σπ@σμ@ν@ προγραμματα επισης κυκλοφορουν στον αερα - την ιδια στιγμη που η NGI εμπορευεται τα original! Δεν ειναι οξυμωρο αυτο? Το λεω υπο το πρισμα του εντυπωσιασμου με τους ανθρωπους της NGI (τους οποιους ευχαριστω και παλι γιατι ηδη με εχουν εξυπηρετησει) για το ποσο ανετα αντιμετωπιζουν το ολο σκηνικο... Μηπως μου διαφευγει κατι, μηπως ειμαι αφελης ή κατι αλλο? :happy: :) Σου διαφεύγει η φιλοσοφία της εταιρίας αυτής που μπορείς να καταλάβεις αν παρακολουθήσεις το http://www.ngi.gr/forum/index.php :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ρε παιδια λιγο ασχετο, αλλα 3 εβδομαδες τωρα που postαρω εδω, ενα πραγμα μου κανει εντυπωση: στο forum αυτο συνυπαρχουν (και βοηθουν τα μεγιστα!..) ανθρωποι της NGI ενω παραλληλα σπ@σμ@ν@ προγραμματα επισης κυκλοφορουν στον αερα - την ιδια στιγμη που η NGI εμπορευεται τα original! Δεν ειναι οξυμωρο αυτο? Το λεω υπο το πρισμα του εντυπωσιασμου με τους ανθρωπους της NGI (τους οποιους ευχαριστω και παλι γιατι ηδη με εχουν εξυπηρετησει) για το ποσο ανετα αντιμετωπιζουν το ολο σκηνικο... Μηπως μου διαφευγει κατι, μηπως ειμαι αφελης ή κατι αλλο? :happy: :) Νικολα η συγκεκριμενη πολιτικη της εταιριας εχει κερδσει πολύ κοσμο και τους εκανε να αγορασουν original το destinator (με πρωτο πρωτο εμένα) :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ειλικρινα πολυ χαιρομαι που επιβεβαιωνετε αυτο που υποψιαζομουν αλλα ...ντρεπομουν να ξεστομισω γιατι πραγματι δεν ειναι συνηθισμενος ο κοσμος σε τετοια συμπεριφορα. ΜΠΡΑΒΟ, τι αλλο να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μέσα στο CD σου θα βρεις ένα φάκελο sd_installation αντέγραψε το φάκελο 2577 στην sd σου και κάνε την εγκατάσταση από την αρχή. Αν βρεις το οποιδήποτε πρόβλημα μπορείς να επικοινωνήσεις ή να περάσεις από την NGi. Τέλος σιγουρέψου ότι έχεις τους τελευταίους χάρτες (2006.Q3). Αν όχι μπορείς να τους κατεβάσεις δωρεάν από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Από το παραπάνω link μπορείς να κατεβάσεις επίσης δωρεάν το Destinator 6 (νέα έκδοση του Destinator) To Talk & Drive είναι addon του destnator PN για να δίνεις φωνητικές εντολές στο Destinator. μπορει καποιος να με βοηθησει?Παω να κανω εγκατασταση οπως μου ειπατε αλλα δεν γινετε μου βγαζει unsuccesfull...τι συμβαινει? Και κατι αλλο,κατεβασα τον 6 και ουτε αυτο δεν μπορω να εγκαταστησω,κανω κατι λαθος αλλα δεν μπορω να βρω τι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 μπορει καποιος να με βοηθησει?Παω να κανω εγκατασταση οπως μου ειπατε αλλα δεν γινετε μου βγαζει unsuccesfull...τι συμβαινει? Και κατι αλλο,κατεβασα τον 6 και ουτε αυτο δεν μπορω να εγκαταστησω,κανω κατι λαθος αλλα δεν μπορω να βρω τι.... Aν κατέβασες το 6 ακολούθησε αυτές τις οδηγίες και όλα θα πάνε καλά http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 παιδια πηγα σημερα στην ngi για να μου βαλουν το pn ολα ωραια και καλα,αλλα τωρα μου εμφανιζει 2 πληκτρολογια με το ονομα keyboard gr γιατι εγινε αυτο;πως και απο που θα διαγραψω το 1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Aν κατέβασες το 6 ακολούθησε αυτές τις οδηγίες και όλα θα πάνε καλά http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 :D παλι τα ιδια μου γραφει.....τι μπορει να κανω λαθος? Τωρα η πλακα ειναι οτι εσβησα κ τον προηγουμενο χαρτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Εχω το ΡΝ γνήσιο αλλά δεν θέλω να βάλω ακόμα το 6. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μόνο στους χάρτες που έχω στην κάρτα μνήμης και ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Εχω το ΡΝ γνήσιο αλλά δεν θέλω να βάλω ακόμα το 6. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μόνο στους χάρτες που έχω στην κάρτα μνήμης και ναι πώς? Nai ginete kai einai poly aplo apo to site ths ngi 8a ta vreis ola apla kai grhgora http://www.ngi.gr/page.php?pageid=36&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καλησπερα κ παλι..το εκανα τελικα αλλα τωρα εχω ενα αλλο προβλημα..Παω να κανω πλοηγηση σε μια οδο που θελω και ενω την εχει κανονικα δεν κανει πλοηγηση,μου γραφει " προειδοποιηση 12 : δεν βρεθηκε διαδρομη " ξερει κανεις μηπως γιατι το κανει αυτο? Υ.Γ. Με ολες τις οδους το κανει αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καλησπέρα, η ιστοσελίδα για ενεργοποίηση του destinator δε λειτουργεί. Γιατί? Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Δουλεύει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 δεν είναι http://www.destinator1.com? Ποια είναι? Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 http://www.destinator1.com/community Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 το link δε δουλεύει. Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts