akalos Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 https://ergasiakanea.eu/episimi-anakoinosi-oaed-xekina-tin-pempti/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 https://ergasiakanea.eu/episimi-anakoinosi-oaed-xekina-tin-pempti/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk akale τον ηπιαμε εμεις παλι οπως σου ειπα προχθες και αυτο το επιδομα θα παει σε αυτους με 12 μηνες ανεργια οπως καταλαβες πηραν ολοι τα χρηματα και εμεις με πιο λιγη ανεργια τιποτα,,εξαλου πηρα και στον οαεδ και μου το επιβεβαιωσανε....και γ.....ω τις δικαοσυνες....ακομα και στο σωματειο ξενοδοχουπαλληλων που μιλησα με τον προεδρο τα ιδια μου ειπε και αυτος και οτι το προσπαθουνε με επιστολες,,,και οτι ειμαστε και αλλες ειδικοτητες εκτος τουρισμου δηλαδη καποιες χιλιαδες που μας γραψανε,,,καλα κρασια δηλαδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 εδώ θα την πιούμε την πορτοκαλάδα όλοι άστα να πάνε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Σήμερα έδωσε ο λογιστής της γυναίκας μου την αναστολή ενώ έχουν ανοίξει τα μαγαζιά. Η πλατφόρμα είναι κλειστή αυτή τη στιγμή. Θα ανοίξει; ξέρουμε κάτι; στο 1o post είναι η ιστορία μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Σήμερα έδωσε ο λογιστής της γυναίκας μου την αναστολή ενώ έχουν ανοίξει τα μαγαζιά. Η πλατφόρμα είναι κλειστή αυτή τη στιγμή. Θα ανοίξει; ξέρουμε κάτι; στο 1o post είναι η ιστορία μας... εισαι το παλικαρι με τον τορναδορο-λογιστη..καταλαβες πως το εννοω....δεν ξερω να σου πω....η δικια μου ιστορια δεν εχω παρει κανενα επιδομα αστα βραστα...εμεις που δουλευουμε τουρισμο την εχουμε πιει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Να ρωτήσω κάτι...Υποτίθεται ότι έχει ψηφιστεί και θα ανοίξει μια κατηγορία που όσοι δουλεύουν σε 2 επιχειρήσεις και στην μια βγήκαν σε αναστολή θα πάρουν τα 800€...εγώ τόσο καιρό που ήμουν σε αναστολή στη μία εργασία,δεν είναι άδικο να τα χάσω τώρα που έληξε η αναστολή;Δεν δουλεύουμε 12 ώρες από χόμπι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Να ρωτήσω κάτι...Υποτίθεται ότι έχει ψηφιστεί και θα ανοίξει μια κατηγορία που όσοι δουλεύουν σε 2 επιχειρήσεις και στην μια βγήκαν σε αναστολή θα πάρουν τα 800€...εγώ τόσο καιρό που ήμουν σε αναστολή στη μία εργασία,δεν είναι άδικο να τα χάσω τώρα που έληξε η αναστολή;Δεν δουλεύουμε 12 ώρες από χόμπι... γιωργο αυτο δεν το εχω ακουσει ουτε διαβασει σε 2 δουλειες να παρει καποιος και επιδομα και ας ηταν η μια σε αναστολη,,,αν ισχυει αυτο ειναι η μεγιστη αδικια για εμας που δεν πηραμε τιποτα στον τουρισμο ανεργοι απολυμενοι απο τον οκτωβριο με καρτα ανεργιας και χωρις να ξερουμε αν θα παμε για δουλεια φετος στον τουρισμο εμεις που μενουμε στ τουριστικες περιοχες,,ενω εσεις δουλευατε εστω και σε μια....ετσι ειναι φιλτατε γιωργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 γιωργο αυτο δεν το εχω ακουσει ουτε διαβασει σε 2 δουλειες να παρει καποιος και επιδομα και ας ηταν η μια σε αναστολη,,,αν ισχυει αυτο ειναι η μεγιστη αδικια για εμας που δεν πηραμε τιποτα στον τουρισμο ανεργοι απολυμενοι απο τον οκτωβριο με καρτα ανεργιας και χωρις να ξερουμε αν θα παμε για δουλεια φετος στον τουρισμο εμεις που μενουμε στ τουριστικες περιοχες,,ενω εσεις δουλευατε εστω και σε μια....ετσι ειναι φιλτατε γιωργο Είναι αδικία για όλους φίλε μου....ο σκοπός του μηνύματος μου δεν ήταν να τις...μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη την αδικία του.Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει ο καθένας από πίσω του,πόσο μάλλον εδώ που είμαστε όλοι άγνωστοι....Οπότε ας παραμείνει ότι είναι άδικο για όσους έπρεπε να πάρουν κάτι και δεν το πήραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Ενώ αρκετά έχουν εξαγγείλει ή προγραμματίσει, δεν έγιναν πράξη ακόμα. Μακάρι να είστε και εσείς στους επόμενους. Εγώ περιμένω τι εξαγγελίες για τα "πράσινα" δάνεια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Είναι αδικία για όλους φίλε μου....ο σκοπός του μηνύματος μου δεν ήταν να τις...μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη την αδικία του.Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει ο καθένας από πίσω του,πόσο μάλλον εδώ που είμαστε όλοι άγνωστοι....Οπότε ας παραμείνει ότι είναι άδικο για όσους έπρεπε να πάρουν κάτι και δεν το πήραν.σορυ Γεώργιος αλλά όταν κάποιος έχει να δουλέψει το καλύτερο από τέλη Οκτωβρίου όπως εμείς του τουρισμού και το μόνο πήραμε είναι επέκταση του ταμείου ανεργίας για δύο μήνες και όχι επίδομα που πήραν πολλοί που δούλευαν μέχρι χθες ,ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά ακόμα,όχι απλά την έχεις μεγαλύτερη και ζητάς και τα ρέστα,αλλά ένα θα σου πω:πολλοί από εμάς δεν έχουμε ούτε ψωμί να πάρουμε μετά από 7 μήνες συνεχόμενης ανεργίας ξέρω ότι δεν το έκανες επίτηδες .... αλλά εδώ μιλάμε για εργαζόμενους στο 25% του ΑΕΠ της χώρας που η κυβέρνηση έχει φτύσει κανονικά και έχει απαγορεψει να δουλέψουν πριν την 1 Ιουλίου και αν... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 9, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 σορυ Γεώργιος αλλά όταν κάποιος έχει να δουλέψει το καλύτερο από τέλη Οκτωβρίου όπως εμείς του τουρισμού και το μόνο πήραμε είναι επέκταση του ταμείου ανεργίας για δύο μήνες και όχι επίδομα που πήραν πολλοί που δούλευαν μέχρι χθες ,ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά ακόμα,όχι απλά την έχεις μεγαλύτερη και ζητάς και τα ρέστα,αλλά ένα θα σου πω:πολλοί από εμάς δεν έχουμε ούτε ψωμί να πάρουμε μετά από 7 μήνες συνεχόμενης ανεργίας ξέρω ότι δεν το έκανες επίτηδες .... αλλά εδώ μιλάμε για εργαζόμενους στο 25% του ΑΕΠ της χώρας που η κυβέρνηση έχει φτύσει κανονικά και έχει απαγορεψει να δουλέψουν πριν την 1 Ιουλίου και αν... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Γιαυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν Έλληνες... Γιατί αντί να είμαστε ενωμένοι λέμε γιατί να πάρεις εσύ,εγώ θα πάρω...Δεν θέλω να το συνεχίσω,έχω ΠΟΛΛΑ να πω αλλά η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη και δεν έχει νόημα να κάνουμε αντιπαράθεση!Μακάρι να σας βοηθήσει σύντομα το κράτος,όταν οικογένειες δεν έχουν ψωμί να πάρουν τα λόγια περισσεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) όχι Γιώργο δεν πάει έτσι ξέρεις τι είναι να δουλεύεις σε ένα κλαδο που τα χρήματα του να τροφοδοτούν άλλες κατηγορίες εργαζομένων και σύ να μη παίρνεις τίποτα? και μιλάμε για το 25% του ΑΕΠ της βαριάς βιομηχανία της χώρας ξέρεις τι είναι να ξυπνάς το πρωί αν κοιμήθηκες όλο το βράδυ χωρίς Φράγκο στην τσέπη,τι λες στο παιδί σου άραγε?ότι είμαστε ενωμένοι ,λες χορτασε τωρα? στο ξανά λέω δεν είχες κακή πρόθεση και υποψην έχουν απαγορεψει να είναι κλειστά τα ξενοδοχεία μέχρι νεωτέρας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 9, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 όχι Γιώργο δεν πάει έτσι ξέρεις τι είναι να δουλεύεις σε ένα κλαδο που τα χρήματα του να τροφοδοτούν άλλες κατηγορίες εργαζομένων και σύ να μη παίρνεις τίποτα? και μιλάμε για το 25% του ΑΕΠ της βαριάς βιομηχανία της χώρας ξέρεις τι είναι να ξυπνάς το πρωί αν κοιμήθηκες όλο το βράδυ χωρίς Φράγκο στην τσέπη,τι λες στο παιδί σου άραγε?ότι είμαστε ενωμένοι ,λες χορτασε τωρα? στο ξανά λέω δεν είχες κακή πρόθεση και υποψην έχουν απαγορεψει να είναι κλειστά τα ξενοδοχεία μέχρι νεωτέρας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Είμαι στον κλάδο φίλε μου...Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω,έχω δουλέψει σε ξενοδοχείο και ήταν να δουλέψω και φέτος αλλά με όλα αυτά που έγιναν είναι κλειστά τα ξενοδοχεία.Η ζωή όμως με κάποιο τρόπο πρέπει να προχωρήσει και οι δικές μου ανάγκες δεν χωρούσαν αναμονη.....αυτα,καλή συνέχεια και εύχομαι άμεση αποκατάσταση για όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 όχι Γιώργο δεν πάει έτσι ξέρεις τι είναι να δουλεύεις σε ένα κλαδο που τα χρήματα του να τροφοδοτούν άλλες κατηγορίες εργαζομένων και σύ να μη παίρνεις τίποτα? και μιλάμε για το 25% του ΑΕΠ της βαριάς βιομηχανία της χώρας ξέρεις τι είναι να ξυπνάς το πρωί αν κοιμήθηκες όλο το βράδυ χωρίς Φράγκο στην τσέπη,τι λες στο παιδί σου άραγε?ότι είμαστε ενωμένοι ,λες χορτασε τωρα? στο ξανά λέω δεν είχες κακή πρόθεση και υποψην έχουν απαγορεψει να είναι κλειστά τα ξενοδοχεία μέχρι νεωτέρας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Φίλε μακάρι να δικαιωθείτε. Διπλά. Να πάρετε την οικονομική ενίσχυση και να ανοίξουν και τα ξενοδοχεία. Δεν υπάρχει πατέρας που να μην ανατριχιάζει με αυτό που περιγράφεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) το κακό είναι ότι την πληρώνουμε οι ντόπιοι και τι θέλω πω αν εισαι από Αθήνα γυρίζεις σπιτάκι σου δουλεύεις και κρυφά παίρνεις και το ταμείο αν θελεις,εμείς εδώ κλείνουν τα πάντα και όλες οι τουριστικές περιοχές γίνονται περιοχές φαντάσματα κυριολεκτικά,μας έκανα και το ταμείο τρεις μήνες από Σαμαρά ήρθε και ο αριστερός Τσίπρας δεν άλλαξε τίποτα,παίρνουμε 1200€ από τέλη Οκτωβρίου οι τυχεροί όλα και όλα μέχρι Απρίλιο πάλι οι τυχεροί,δηλ για 6 μήνες τουλάχιστον είναι αυτά τα 1200€,δεν μπορούμε να δουλέψουμε πουθενά έτσι και αλλοιως , δυστυχώς αν τα εποχιακά ξενοδοχεία ήταν Αθήνα το αθηνοκεντρικο κράτος τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά ,κατά τα άλλα στηρίζουν τους ανέργους που δεν επέλεξαν να είναι άνεργοι ....μας έκαναν οι πολιτικές τους τέλος πάντων ....υγειαα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 9, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdes83 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλησπερα παιδια! Δε μπορω να ανοιξω νεο θεμα. Γνωριζετε τι μισθο δικαιουμαι αν : προσληφθω 8 μαιου παρασκευη και δευτερα 11 μαιου ,βραδυ, παραιτηθω; ( μη ρωτησετε γιατι αλλα υπηρξε σοβαρος λογος). Ευχαριστω!!! Καλη δυναμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλησπερα παιδια! Δε μπορω να ανοιξω νεο θεμα. Γνωριζετε τι μισθο δικαιουμαι αν : προσληφθω 8 μαιου παρασκευη και δευτερα 11 μαιου ,βραδυ, παραιτηθω; ( μη ρωτησετε γιατι αλλα υπηρξε σοβαρος λογος). Ευχαριστω!!! Καλη δυναμημπουγάδα θες να κάνεις ...τι να μη ρωτήσουμε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdes83 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 (edited) Συντεκνε( απο κρητη ειμαι κι εγω) σε τι θα βοηθησει ο λογος της παραιτησης, τα ποσα ημερομησθια δικαιουμαι ? δεν με απασχολει τοσο το ποσό, οσο οι μερες που θα υπολογιστει. Edited May 18, 2020 by panosdes83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 ααα δεν ξέρω συντεκνε,κανόνισε να τα χάσεις όλα με τις αλχημειες που κάνεις .... χαχα σε τέτοιες περιπτώσεις ο λογιστής μπορεί να ξέρει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Η απλή λογική λέει 2 μεροκάματα, το θέμα είναι τι πρόσληψη έγινε, ωρομίσθιος ή ημερομίσθιος, αλλά όπως και να έχει, αν δούλεψες Παρασκευή και Δευτέρα δικαιούσαι 2 μεροκάματα, αν δούλεψες όλες τις μέρες (και ΣΚ) δικαιούσαι το Σάββατο κανονικά και την Κυριακή με προσαύξηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosdes83 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Thanx για τις πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Είναι κάποιος που δικαιούνταν τα 800€ και δεν μπήκαν;γνωρίζει κάποιος τι κινήσεις μπορούμε να κάνουμε αν δεν τα έχει πάρει; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Εγώ.δεν ξέρω για ποιο λόγο.ουτε τι πρέπει να κάνω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts