Chryssostomos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Κατεβάστε και περάστε. 12.5.1 eea http://https://xiaomirom.com/en/download/mi-10-umi-stable-V12.5.1.0.RJBEUXM/#europe-recovery Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Ποιος? Που? Τι?Έχω eux και μόλις την πέρασα . Ήρθε από τον updater και έκανε κανένα μισάωρο να κατεβεί. Ακόμα την ψαχνω. Πέρα από ακόμα περισσότερη βουτηριλα δεν έχω δει -καταλαβει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει ακόμα security patch Μαϊου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Έχω eux και μόλις την πέρασα . Ήρθε από τον updater και έκανε κανένα μισάωρο να κατεβεί. Ακόμα την ψαχνω. Πέρα από ακόμα περισσότερη βουτηριλα δεν έχω δει -καταλαβει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει ακόμα security patch Μαϊου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί βγήκε αρχές Ιουνίου βασικά. Άσχετα που δεν την έδωσαν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Σωστά. Καλά λες Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Κι εμείς στην σειρά Mi 10 T με patches Μαΐου είμαστε. Η ρομ είναι βούτυρο... μακάρι να έχει ελαχιστοποιήσει τα σφάλματα της, προσωπικά στο Mi 10 T μου δεν έχω το παραμικρό... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Έχω eux και μόλις την πέρασα . Ήρθε από τον updater και έκανε κανένα μισάωρο να κατεβεί. Ακόμα την ψαχνω. Πέρα από ακόμα περισσότερη βουτηριλα δεν έχω δει -καταλαβει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει ακόμα security patch Μαϊου. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk EUX έχουμε οι περισσότεροι. Updater? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Ναι. Με χώρα Ελβετία. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Γιατί δεν την κατεβάζετε απλά, αφού δεν έρχεται; Όλα βούτυρο δουλεύουν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Φτιάχτηκε και το πρόβλημα με την οθόνη που δεν έσβηνε κατά τη διάρκεια της κλήσης. Άλλη αλλαγή πάντως δεν είδα παρά μόνο κάποιες καινούργιες σούπερ ταπετσαρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopakol Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Έβαλα Ελβετία και περιμένω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Καλησπέρα σε όλους..την πέρασα και γω προχθές.ολα τέλεια!βουτυριλα φουλ οι ταπετσαρίες τα σπάνε και το δακτυλικό δουλεύει τέλεια..δεν ξέρω αν το είχατε και εσείς αλλά το δακτυλικό ώρες ώρες έπιανε με το ζόρι και πολλές φορές καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Γιατί δεν την κατεβάζετε απλά, αφού δεν έρχεται; Όλα βούτυρο δουλεύουν. Για να πω την αλήθεια φοβάμαι. Κάνω τραπεζικές συναλλαγές μέσω του τηλεφώνου και φοβάμαι αυτές που κατεβαίνουν απο σέρβερ ποιος ξέρει που. Και στο ενα από τα 2 ταμπλετ που χρησιμοποιώ, που του έχω περάσει lineage γιατί ηταν ξεχασμένο σε Android 8 απο την μαμά του, δεν του έχω περάσει τις τραπεζικές εφαρμογές. Μπορεί να κάνω λάθος βεβαια αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρος όταν μου έρχεται μέσω ΟΤΑ απευθείας. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Για την επίσημη Ρομ μιλάμε . Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Αλλά προφανώς και κάνει ότι θέλει ο κάθε ένας Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Είμαι μεταξύ xiaomi mi 10 , xiaomi mi 10t pro και OnePlus 8t. Οποιοδήποτε σχόλιο θα ήταν χρήσιμο ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 8 Pro ναι όχι το 8Τ από μένα,τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στο νήμα του Mi 10 T & Pro. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopakol Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Εντάξει, από σήμερα είμαι με 12.5.1.(χώρα :Ελβετία). Διορθώθηκε το θέμα με το άνοιξε _ κλείσε της οθόνης κατά την διάρκεια κλήσης. Αυξήθηκε η διαθέσιμη μνήμη, από τα 4, 6 στα 5,0 περίπου. Ακόμα το ψάχνω... μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Τι είναι πάλι αυτό που μου πετάει συνέχεια σήμερα; Στο κλείδωμα και στις ειδοποιήσεις... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Και μένα στην αρχή μου πέταγε ένα βίντεο από youtube. Έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε. Δεν ξαναπεταξε τίποτα άσχετο στις ειδοποιήσεις. Έκανες κανένα restart? Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Ναι φυσικά και έκανα. Μετά από εκκαθάριση δεδομένων όμως σταμάτησε να το βγάζει. Στο ίντερνετ λένε ότι πρέπει να ενημερώνεται η εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις,αλλά δεν έχει βγει επίσημα ακόμα στην ευρωπαϊκή τέτοια ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Καλημέρα παιδιά.. Τι παίζει με την ενημέρωση σε 12.5? Είμαι ακόμη σε 12.2.7... Μπορώ να την περάσω χειροκίνητα μέσω updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Στην προηγούμενη σελίδα έχει το λινκ Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Στην προηγούμενη σελίδα έχει το λινκ Σε ευχαριστώ.. Ο τρόπος που την περνάμε είναι ο παλιός που κάνουμε επιλογή πακέτου ενημέρωσης από τον updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Σε ευχαριστώ.. Ο τρόπος που την περνάμε είναι ο παλιός που κάνουμε επιλογή πακέτου ενημέρωσης από τον updater? Ναι,δεν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Μία βοήθεια . Κατέβασα την 12.5.1 από το λινκ της προηγούμενης σελίδας. Πώς την περνάω μέσω updater ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω προστασία οθόνης και δεν ξέρω τι να φορέσω, έχετε κάτι να προτείνεται.? Είδα κάτι mocolo με υπέρυθρες κόλλες κλπ στο 15αρι αλλά έλεγα να βάλω καμία ζελατίνα αν υπάρχει της προκοπής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts