tsiftsism Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Γιατί, έχει η εφαρμογή της curve δυνατότητα για contactless payments μέσω της συσκευής;Πρέπει να έχουν κάνει συνεργασία η Huawei με την Curve και να μπορείς να κάνεις πληρωμές ανέπαφα, αν έχω καταλάβει καλά.https://www.facebook.com/513913458633430/posts/4882045998486799/https://goosed.ie/huawei-contactless-payments-with-curve/Και κάτι ακόμη, η εφαρμογή curve είναι ασφαλής και μπορούμε από εκεί να κάνουμε πληρωμές με NFC με τις κάρτες της Πειραιώς; Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ χρήση της Curve είναι ασφαλής.Την χρησιμοποιώ 1 χρόνο, όπως και πολλοί που δεν μπορούν να κάνουν χρήση των Google Pay/Apple Pay με την ελληνική κάρτα τράπεζας που έχουν.Ένα μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι δεν κερδίζεις καθόλου πόντους από τις συναλλαγές (πχ. Yellow, ή Go4more), ή κερδίζεις λιγότερους από το αν χρησιμοποιήσεις την ελληνική κάρτα που έχεις στην κατοχή σου.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 7 minutes ago, tsiftsism said: Πρέπει να έχουν κάνει συνεργασία η Huawei με την Curve και να μπορείς να κάνεις πληρωμές ανέπαφα, αν έχω καταλάβει καλά. https://www.facebook.com/513913458633430/posts/4882045998486799/ https://goosed.ie/huawei-contactless-payments-with-curve/ Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Ενδιαφέρον… τότε να απαντήσουμε και στον φίλο από πάνω όπως είπες και εσύ, ναι είναι ασφαλής η curve γενικότερα ως προς τη χρήση της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 Ενδιαφέρον… τότε να απαντήσουμε και στον φίλο από πάνω, ναι είναι ασφαλής η curve γενικότερα ως προς τη χρήση της.Έκανα κι εγώ edit το post μου απαντώντας του.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Ενδιαφέρον… τότε να απαντήσουμε και στον φίλο από πάνω όπως είπες και εσύ, ναι είναι ασφαλής η curve γενικότερα ως προς τη χρήση της.Έκανα κι εγώ edit το post μου απαντώντας του.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ProΚαλημέρα σας, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Μετά την σύντομη χρήση με το κινητό έχω να πω τα καλύτερα.Συνέδεσα τα δύο email (Google και Yahoo) στην εφαρμογή που δίνει η Huawei και δουλεύουν όλα άψογα. Έχω βρει σχεδόν τα πάντα που έχω και στο τηλέφωνο με Google services, όλα δουλεύουν ικανοποιητικά, εκτός από το Facebook που δεν έχω καταφέρει να έχω ειδοποιήσεις το Tapatalk Instagram και telegram. Πιστεύω ότι έχω δώσει όλες τις αναγκαίες άδειες για να έχω ειδοποιήσεις, αν ξέρετε κάτι άλλο να ρυθμίσω μπορείτε να με συμβουλέψετε μιας και πρώτη φορά έχω Huawei στην κατοχή μου.Αν δούλευε και η εφαρμογή της Πειραιώς όλα θα ήταν μια χαρά. Ευχαριστώ και πάλι για την όποια βοήθεια. Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 3 ώρες πριν, duc said: Αν δούλευε και η εφαρμογή της Πειραιώς όλα θα ήταν μια χαρά. Η εφαρμογή της Πειραιώς από το Huawei Appgallery δε δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Η εφαρμογή της Πειραιώς από το Huawei Appgallery δε δουλεύει;Όχι, βασικά δεν με αφήνει καν να την κατεβάσω...Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Αν δούλευε και η εφαρμογή της Πειραιώς όλα θα ήταν μια χαρά. Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι να λειτουργήσει η εφαρμογή της Πειραιώς, η μόνη σου επιλογή είναι να δημιουργήσεις λογαριασμό στην Curve και να συνδέσεις εκεί την κάρτα της Πειραιώς. ;)Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Μέχρι να λειτουργήσει η εφαρμογή της Πειραιώς, η μόνη σου επιλογή είναι να δημιουργήσεις λογαριασμό στην Curve και να συνδέσεις εκεί την κάρτα της Πειραιώς. ;)Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ProΈτσι το κάνω δυστυχώς, όμως δεν είναι καθόλου πρακτικό..... Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Έτσι το κάνω δυστυχώς, όμως δεν είναι καθόλου πρακτικό..... Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤί εννοείς δεν είναι πρακτικό;Τί κάνεις ακριβώς;Δεν ανοίγεις το NFC λίγο πριν πληρώσεις (εκτός και αν εσύ το έχεις συνεχώς ενεργοποιημένο οπότε παραλείπεις αυτό το βήμα), πλησιάζεις το κινητό στο POS, ξεκλειδώνεις το κινητό με το δαχτυλικό αποτύπωμα/pattern/PIN, και έτσι ολοκληρώνεται η πληρωμή;Μη νομίσεις ότι θα κάνεις κάτι διαφορετικό όταν θα βγάλει η Πειραιώς συμβατή εφαρμογή για το κινητό σου.Ίσως να κάνεις και παραπάνω ενέργεια, να χρειάζεται να ανοίγεις και την εφαρμογή, δεν ξέρω, προσωπικά δεν πληρώνω με την εφαρμογή της Εθνικής, αλλά με τον παραπάνω τρόπο που σου περιέγραψα.Όλοι με τον ίδιο τρόπο πληρώνουμε.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Τί εννοείς δεν είναι πρακτικό;Τί κάνεις ακριβώς;Δεν ανοίγεις το NFC λίγο πριν πληρώσεις (εκτός και αν εσύ το έχεις συνεχώς ενεργοποιημένο οπότε παραλείπεις αυτό το βήμα), πλησιάζεις το κινητό στο POS, ξεκλειδώνεις το κινητό με το δαχτυλικό αποτύπωμα/pattern/PIN, και έτσι ολοκληρώνεται η πληρωμή;Μη νομίσεις ότι θα κάνεις κάτι διαφορετικό όταν θα βγάλει η Πειραιώς συμβατή εφαρμογή για το κινητό σου.Ίσως να κάνεις και παραπάνω ενέργεια, να χρειάζεται να ανοίγεις και την εφαρμογή, δεν ξέρω, προσωπικά δεν πληρώνω με την εφαρμογή της Εθνικής, αλλά με τον παραπάνω τρόπο που σου περιέγραψα.Όλοι με τον ίδιο τρόπο πληρώνουμε.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ProΠερίμενε λίγο γιατί μάλλον δεν έχω καταλάβει, αν ανοίξω την Πειραιώς από την συντόμευση που με παραπέμπει στην σελίδα τους μπορώ να πληρώσω;Αν ναι ας μου πει κάποιος τον τρόπο ή μέσω curve εννοείς;Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 2 ώρες πριν, duc said: Αν ναι ας μου πει κάποιος τον τρόπο ή μέσω curve εννοείς; Μέσω curve, με την κάρτα της curve στην οποία έχεις προσθέσει αυτή της Πειραιώς και όσες κάρτες έχεις από όλες τις ελληνικές τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 Μέσω curve, με την κάρτα της curve στην οποία έχεις προσθέσει αυτή της Πειραιώς και όσες κάρτες έχεις από όλες τις ελληνικές τράπεζες.Να είσαι καλά φίλε μου, θα το κάνω. Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει το P40 Lite ραδιόφωνο (χωρίς την χρήση 4G); Αλλού λένε πως έχει αλλού πως δεν έχει; Υπάρχει λένε εφαρμογή αλλά το κινητό δεν την έχει μέσα. Έχουμε κάποια ιδέα/λύση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει το P40 Lite ραδιόφωνο (χωρίς την χρήση 4G); Αλλού λένε πως έχει αλλού πως δεν έχει; Υπάρχει λένε εφαρμογή αλλά το κινητό δεν την έχει μέσα. Έχουμε κάποια ιδέα/λύση. Ευχαριστώ.Όχι δεν έχει, μόνο με χρήση δεδομένων.Στάλθηκε από το ANA-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Καλησπέρα. Υπάρχει σήμερα κάποιος τρόπος για gms στο τηλέφωνο και όλα να λειτουργούν κανονικά? ( Όχι Gspace, παλαιότερες εκδόσεις EMUI κλπ κλπ) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 On 30/11/2021 at 3:02 ΜΜ, spok said: Καλησπέρα. Υπάρχει σήμερα κάποιος τρόπος για gms στο τηλέφωνο και όλα να λειτουργούν κανονικά? ( Όχι Gspace, παλαιότερες εκδόσεις EMUI κλπ κλπ) Ευχαριστώ πολύ με ενδιαφερει και μενα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts