mits3 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Με ενδιαφερει κ εμενα να ξερω αν δουλευει το microsoft teams. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Δε το χρησιμοποιώ φίλε μου αλλά το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Καλησπέρα σας σκέφτομαι και εγώ να το πάρω. Το μόνο που με προβλιματίζει απο τις εφαρμογές που χρησμοποιώ είναι το Androiod Auto. Έχει δοκιμάσει κανένας να το περάσει και να δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Καλησπέρα σας σκέφτομαι και εγώ να το πάρω. Το μόνο που με προβλιματίζει απο τις εφαρμογές που χρησμοποιώ είναι το Androiod Auto. Έχει δοκιμάσει κανένας να το περάσει και να δουλεύει; Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Δε το χρησιμοποιώ φίλε μου αλλά το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει κανονικά. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει Εγώ το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει δε το δοκιμασα στο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Εγώ το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει δε το δοκιμασα στο αυτοκίνητο. Και εγώ αλλά όταν το έβαλα μου έγραψε στην οθόνη του αυτοκινήτου πως χρειάζονται κάποια framework της Google. (Ενώ τα έχω) Δοκίμασε το μπορεί να παίξει στο δικό σου, και ενημέρωσε αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Και εγώ αλλά όταν το έβαλα μου έγραψε στην οθόνη του αυτοκινήτου πως χρειάζονται κάποια framework της Google. (Ενώ τα έχω) Δοκίμασε το μπορεί να παίξει στο δικό σου, και ενημέρωσε αν θες. Δυστυχώς η οθόνη στο αυτοκίνητο είναι ραδιο cd, δεν εχει multimedia εφαρμογες παρα μονο συνδεση bluetooth , για συνδεση του τηλεφώνου και ανοιχτη ακροαση. Φτάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Δυστυχώς η οθόνη στο αυτοκίνητο είναι ραδιο cd, δεν εχει multimedia εφαρμογες παρα μονο συνδεση bluetooth , για συνδεση του τηλεφώνου και ανοιχτη ακροαση. Φτάνει αυτό; Τότε τι το θες το Android auto; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ρε παιδια τη ******* να μην εχει google play ,να ρωτησω κατι στο s10 plus που ειχα οταν μου εστελναν μηνυμα στο messenger ανοιγε ενα κυκλακι με αυτων που μου εστειλε σ αυτη τη ******* πως το κανω να ανοιγη γιατι μονο ειδοποιηση διχνει απανω στο εικονιδιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Τότε τι το θες το Android auto; δεν ειναι για προσωπικη μου χρηση, τσεκαραμε αν λειτουργει η εφαρμογή στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Παιδιά να ρωτήσω 2 πράγματα (νέος κάτοχος p40 pro) 1. Η τράπεζα Πειραιώς είναι η μόνη που δεν υπάρχει στο app gallery. Που τη βρίσκουμε με ασφάλεια και να λειτουργεί με ασφάλεια? 2. Ότι κατεβάζουμε μια εφαρμογή από το more apps όταν βγαίνει νέα έκδοση της εφαρμογής αυτής, γίνεται ανανέωση ή θέλει χειροποίητα πάλι κατέβασμα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Εγώ που ρώτησα, το δουλεύω γιατί βολεύει να βλέπω τη διαδρομή στην οθόνη του αυτοκινήτου. Είναι η μόνη εφαρμογή που ίσως με θα με ενοχλούσε κάπως αν δεν ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως αν λειτουργούσε το mirror link (seat) να μην είχα θεμα! Αν ξέρει κανένας θα το εκτιμούσα να μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Παιδιά να ρωτήσω 2 πράγματα (νέος κάτοχος p40 pro) 1. Η τράπεζα Πειραιώς είναι η μόνη που δεν υπάρχει στο app gallery. Που τη βρίσκουμε με ασφάλεια και να λειτουργεί με ασφάλεια? 2. Ότι κατεβάζουμε μια εφαρμογή από το more apps όταν βγαίνει νέα έκδοση της εφαρμογής αυτής, γίνεται ανανέωση ή θέλει χειροποίητα πάλι κατέβασμα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ την Πειραιώς την δουλεύω μέσω browser.Τα updates από το more apps τα κατεβάζω χειροκίνητα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Εγώ που ρώτησα, το δουλεύω γιατί βολεύει να βλέπω τη διαδρομή στην οθόνη του αυτοκινήτου. Είναι η μόνη εφαρμογή που ίσως με θα με ενοχλούσε κάπως αν δεν ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως αν λειτουργούσε το mirror link (seat) να μην είχα θεμα! Αν ξέρει κανένας θα το εκτιμούσα να μου πει! Δεν έχω βγάλει άκρη με το mirror link μούφα μου φαίνεται, αν μπεις στο sait τους μόνο παλιές συσκευές υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ναι δυστυχώς το είδα και μου έκανε εντύπωση. Βάζεις μια δυνατότητα σε αυτοκίνητα και μετά από 2 3 χρονια σταματά η υποστήριξη της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ναι δυστυχώς το είδα και μου έκανε εντύπωση. Βάζεις μια δυνατότητα σε αυτοκίνητα και μετά από 2 3 χρονια σταματά η υποστήριξη της.. Άρα αυτοκίνητο και P40 pro χλωμό ☹️☹️☹️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Παιδια καλησπερα προς ενημερωση, οποιοι ενδιαφερονται να βαλουν Google play,Google chrome,google drive και να δουλευουν αψογα ας μου στειλει πμ βρηκα ενα παληκαρι στο FB που περνει ενα 20 και στα περναει και δουλευουν τελεια το εκανε στο δικο μου και δουλευουν ολα αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Παιδια καλησπερα προς ενημερωση, οποιοι ενδιαφερονται να βαλουν Google play,Google chrome,google drive και να δουλευουν αψογα ας μου στειλει πμ βρηκα ενα παληκαρι στο FB που περνει ενα 20 και στα περναει και δουλευουν τελεια το εκανε στο δικο μου και δουλευουν ολα αψογα Οι επαφές συγχρονίζονται; Και γενικά οι υπηρεσίες δουλεύουν σωστά; Android Auto; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Ναι κανόνικα ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Google photos και google maps? Τι ξέρεις για τι διαδικασία που ακολούθησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Το εχω απορια το παλικαρι με τι τροπο τα παιρναει... Ειχα διαβασει γι αυτο, απλα θα ημουν λιγο επιφυλακτικος στην θεση σας, δεδομενου οτι πολλοι στις υπηρεσιες της Google εχουν αρκετα προσωπικα και επαγγελματικα μας στοιχεια.. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλησπερα. Γνωριζει κάποιος εαν η συσκευη εχει υπερυθρες για χρηση χειριστηριων πχ τηλεκοντρολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλησπερα. Γνωριζει κάποιος εαν η συσκευη εχει υπερυθρες για χρηση χειριστηριων πχ τηλεκοντρολ Καλησπέρα. Ναι έχει λαμπάκι υπερύθρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανεείς να περάσει google services με το τελευταίο emui (11?)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts