kloze Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα παρέλαβα την κινητάρα αλλά έχω ένα θεματάκι κατέβασα το youtube vanced manager έκανα εγκατάσταση youtube vanced και micro g αλλά λέει there was a problem communicating with google servers τι πρέπει να κάνω για περάσει; Διάβασε την σελίδα 27 και θα σου δουλέψει όπως και εμένα. Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Διάβασε την σελίδα 27 και θα σου δουλέψει όπως και εμένα. Δεν δούλεψε προσπάθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) Κατοχος P20 pro. Να παω στο P40; αξιζει η αλλαγη; , μπορει να μου πει καποιος οτι βρισκεις τις εφαρμογες με τον επισημο τροπο; (e-banking, social apps, ) Edited October 14, 2020 by johnnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Δεν δούλεψε προσπάθησα. Ξήλωσε την παλιά που έχεις βάλει να είναι καθαρό και πέρασε το από τη αρχή ,πριν δέκα μέρες το έβαλα μια χαρά δουλεύει . Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) Ξήλωσε την παλιά που έχεις βάλει να είναι καθαρό και πέρασε το από τη αρχή ,πριν δέκα μέρες το έβαλα μια χαρά δουλεύει . Δοκίμασα τα πάντα δεν κάνει log in με τίποτα την τελευταία έβαλα δοκίμασα και πιο παλιά η παλιά φορτώνει φορτώνει και μένει εκεί. edit*** μετά από πολλές φορές να συνδεθώ συνδέθηκε επιτέλους μία μέρα ολόκληρη προσπαθούσα Edited October 14, 2020 by Tasos12koufales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Ξεκινησε ανα χωρες το emui 11 ..μαλαισια,φιλιππινες!λογικα απο αυριο θα ερθει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Κατοχος P20 pro. Να παω στο P40; αξιζει η αλλαγη; , μπορει να μου πει καποιος οτι βρισκεις τις εφαρμογες με τον επισημο τροπο; (e-banking, social apps, ) εκανα τη μεταβαση την δευτερα. εχω βρει τα παντα χωρις να χρειαστει να βαλω google apps....αν διαθετεις το ποσο το μηχανημα ειναι πραγματικο κοσμημα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 εκανα τη μεταβαση την δευτερα. εχω βρει τα παντα χωρις να χρειαστει να βαλω google apps....αν διαθετεις το ποσο το μηχανημα ειναι πραγματικο κοσμημα Και εγώ στην ίδια θέση είμαι... θα πάρω φίλου ψείρα, οπότε θα είναι κομπλέ η συσκευή, αρκεί να της φερθούν κομψά από Γερμανία - Ελλάδα, χαίρομαι που διαβάζω θετικά σχόλια, ειδικά όσων ήταν στη θέση μου (Ρ 20 pro - P40 pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Και εγώ στην ίδια θέση είμαι... θα πάρω φίλου ψείρα, οπότε θα είναι κομπλέ η συσκευή, αρκεί να της φερθούν κομψά από Γερμανία - Ελλάδα, χαίρομαι που διαβάζω θετικά σχόλια, ειδικά όσων ήταν στη θέση μου (Ρ 20 pro - P40 pro) το p20pro ηταν το πρωτο huawei που πηρα και το λατρεψα 2 χρονια. ουτε ενα ψεγαδι. το κραταω για τον μεγαλο μου γιο για πρωτο τηλεφωνο που θα παρει στη ζωη του....του βαζω τον πηχη πολυ ψηλα νομιζω... το 40 τωρα ειναι απιστευτο...μονο αυτο... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 το p20pro ηταν το πρωτο huawei που πηρα και το λατρεψα 2 χρονια. ουτε ενα ψεγαδι. το κραταω για τον μεγαλο μου γιο για πρωτο τηλεφωνο που θα παρει στη ζωη του....του βαζω τον πηχη πολυ ψηλα νομιζω... το 40 τωρα ειναι απιστευτο...μονο αυτο... Και εμενα ειναι το πρωτο μου Huawei που με αφησε πολυ ευχαριστημένο γιαυτο και σκεφτομαι για το Ρ40, αλλα δεν θελω να μπλέξω με διαδικασιες περιεργες για να βαλω εφαρμογες που χρειαζομαι, γιαυτο και το ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Σχετικά με τα google services θέλω να ρωτήσω τα εξής : Εγώ χρησιμοποιώ τις εξής εφαρμογές : youtube, gmail, viber, what's up, facebook, messenger, google maps. Απ' ότι είδα viber έχει στο Huawei store. Youtube υπάρχει το vanced. Με τα υπόλοιπα τι γίνεται ; Ειδικά το google maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Σχετικά με τα google services θέλω να ρωτήσω τα εξής : Εγώ χρησιμοποιώ τις εξής εφαρμογές : youtube, gmail, viber, what's up, facebook, messenger, google maps. Απ' ότι είδα viber έχει στο Huawei store. Youtube υπάρχει το vanced. Με τα υπόλοιπα τι γίνεται ; Ειδικά το google maps. Αν δεν περάσεις gms,τα Google maps μπορεις να τα εγκαταστησεις μεν απλά δεν θα έχει account. Αντι gmail θα βάλεις αλλο app για το email σου. Τα υπόλοιπα δεν εχουν κανένα θεμα. Facebook, messenger εμενα δουλεύαν και χωρις gms (τα περνάς μέσω apkpure). What's up δεν δοκίμασα καθότι δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Αν δεν περάσεις gms,τα Google maps μπορεις να τα εγκαταστησεις μεν απλά δεν θα έχει account. Αντι gmail θα βάλεις αλλο app για το email σου. Τα υπόλοιπα δεν εχουν κανένα θεμα. Facebook, messenger εμενα δουλεύαν και χωρις gms (τα περνάς μέσω apkpure). What's up δεν δοκίμασα καθότι δεν έχω. μια χαρα δουλευει το whats up Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. Όπως καταλαβαίνετε έχω το p30 pro και σκέφτομαι μήπως και περάσω στο p40pro, εάν αξίζει τον κόπο δηλαδή. Και κάτι άλλο να σας ρωτήσω, παρατήρησα όταν έβαλα δίπλα-δίπλα τα δύο τηλέφωνα μου φάνηκε η οθόνη του p30 pro πιο φωτεινή από του p-40 pro. Αν και το βασικό για μένα είναι να μπορεί να φανεί σε κόντρα ήλιο. Με το p30 pro γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ευκρίνεια της οθόνης στον ήλιο. Μήπως όμως το p40pro είναι καλύτερο στον κόντρα ήλιο ? Και τέλος θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ανθεκτικότητα της οθόνης του p40pro το οποίο δυστυχώς από ότι βλέπω δεν έχει ούτε αυτό gorilla glass όπως και το p30 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 μια χαρα δουλευει το whats up Όλες οι εφαρμογές της Microsoft δεν έχουν κανένα πρόβλημα . Η μόνη δυσκολία που έχω εγώ που χρησιμοποιώ δίδυμες εφαρμογές είναι του viber που δεν με αφήνει να βάλω δεύτερη, βέβαια και αυτό λύνεται σχετικά (υπάρχει θέμα στις ειδοποιήσεις ) με third part εφαρμογή . What’s up, Messenger,Facebook έχουν δίδυμες εφαρμογές κανονικά. Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. Όπως καταλαβαίνετε έχω το p30 pro και σκέφτομαι μήπως και περάσω στο p40pro, εάν αξίζει τον κόπο δηλαδή. Και κάτι άλλο να σας ρωτήσω, παρατήρησα όταν έβαλα δίπλα-δίπλα τα δύο τηλέφωνα μου φάνηκε η οθόνη του p30 pro πιο φωτεινή από του p-40 pro. Αν και το βασικό για μένα είναι να μπορεί να φανεί σε κόντρα ήλιο. Με το p30 pro γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ευκρίνεια της οθόνης στον ήλιο. Μήπως όμως το p40pro είναι καλύτερο στον κόντρα ήλιο ? Και τέλος θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ανθεκτικότητα της οθόνης του p40pro το οποίο δυστυχώς από ότι βλέπω δεν έχει ούτε αυτό gorilla glass όπως και το p30 pro. Το p30 pro είναι πιο φωτεινό. p30 pro: auto-571 nits...auto max boost-605 nits p40 pro: auto-425 nits...auto max boost-531 nits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzipanos Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 καλημερα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να ενεργοποιήσω στο netflix, hd και hdr περιεχόμενο? Δυστυχώς η συσκευή αναφέρεται μόνο σε sd. Ευχαριστώ. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα παιδιά, που το σκέφτομαι σοβαρά για το κινητό.. Γνωρίζει κανείς από την ομάδα εδώ αν γίνεται κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Το p30 pro είναι πιο φωτεινό. p30 pro: auto-571 nits...auto max boost-605 nits p40 pro: auto-425 nits...auto max boost-531 nits Σε άρθρο είχα διαβάσει ότι έφτασε τα 560 κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 (edited) Σε άρθρο είχα διαβάσει ότι έφτασε τα 560 κάτι Tα νουμερα μου βασιστηκαν στο gmsarena και αναφερουν πως το ξανα μετρησαν υστερα απο Firmware update οπου και τα 495nits εγιναν 531nits. Eχω διαβασει και εγω το review που του δινει 566nits, εχω διαβασει και επισης ενα αλλο που του δινει 590nits. Πως προκυπτουν ολες αυτες οι διαφορες. ? Ενας λογος μπορει να ειναι καποιο firmware update οπως ανεφερα. Αλλος λογος μπορει να ειναι σε πιο προφιλ οθονης μετρησαν (ζωηρο φυσικο κλπ) Γιατι τα πιο καλιμπραρισμενα presets δινουν και χαμηλοτερες τιμες φωτεινοτητας συνηθως. Ενας αλλος λογος ειναι το ιδιο το οργανο μετρησης. Οργανο απο οργανο εχει αποκλιση ή μπορει να ντριφταρει ο αισθητηρας π.χ. ενος κολοριμετρου. Μην ξεχναμε επισης και πως οθονη απο οθονη μπορει να εχει αποκλιση φωτεινοτητας. Μην δωσεις βαση τοσο λοιπον στα νουμερα αυτα καθε αυτα (αφου καθε review δινει αποκλισεις) απλα μεινε στο γεγονος πως μεταξυ τους καταγραφεται διαφορά, με το p30 pro να εμφανιζεται πιο φωτεινο. Αρα και η εντυπωση σου οταν τα ειδες ήταν σωστη. Edited October 16, 2020 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιες εφαρμογές δεν έρχονται ειδοποιήσεις υπάρχει κάνα κόλπο να έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 SOS κάτι ακόμα που παρατήρησα στην κάμερα όταν πάω στο βίντεο και κάνω zoom πάνω από 2x και ξεζουμάρω κάνει ένα τακ η κάμερα και το νιώθω σε όλο το κινητό αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος αν κάνει και το δικό του. Μόνο στο βίντεο το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 SOS κάτι ακόμα που παρατήρησα στην κάμερα όταν πάω στο βίντεο και κάνω zoom πάνω από 2x και ξεζουμάρω κάνει ένα τακ η κάμερα και το νιώθω σε όλο το κινητό αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος αν κάνει και το δικό του. Μόνο στο βίντεο το κάνει. Εγώ το δοκίμασα δεν έκανε κάτι τέτοιο αλλά ας μας πει και κανένας άλλος φίλος από εδώ Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 SOS κάτι ακόμα που παρατήρησα στην κάμερα όταν πάω στο βίντεο και κάνω zoom πάνω από 2x και ξεζουμάρω κάνει ένα τακ η κάμερα και το νιώθω σε όλο το κινητό αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος αν κάνει και το δικό του. Μόνο στο βίντεο το κάνει. Κι εμένα κάνει πάνω από 2x ένα πολύ μικρό τακ θεωρώ πως δεν είναι κάτι Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Πως προκυπτουν ολες αυτες οι διαφορες. ? Ενας λογος μπορει να ειναι καποιο firmware update οπως ανεφερα. Για αυτό είπα "έφτασε". Το θεμα ειναι αν τα συγκριτικα στοιχεια που έχουν ειναι μετα το update του p40 pro ή οχι. Κατα τα άλλα, σίγουρα δεν είναι η φωτεινότερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Μπορεί να έχει led notification στη κάμερα, κάτι σαν το samsung s20 κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts