Jump to content

Αγορά tablet.

jimlost
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,θα ήθελα ένα τάμπλετ για χρήση από τον γιο μου που είναι στο Δημοτικό για να μπορεί να κάνει τις εργασίες που θα στέλνει ο δάσκαλος μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας...Το ποσό που διαθέτω είναι 150-180€...

Έχω δει κάτι Lenovo,αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με tablet,θα ήθελα μια βοήθεια...

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,θα ήθελα ένα τάμπλετ για χρήση από τον γιο μου που είναι στο Δημοτικό για να μπορεί να κάνει τις εργασίες που θα στέλνει ο δάσκαλος μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας...Το ποσό που διαθέτω είναι 150-180€...

Έχω δει κάτι Lenovo,αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με tablet,θα ήθελα μια βοήθεια...

Ευχαριστώ

Μπες στο e-shop στο crazysundays.

Το μόνο που δίνει πραγματική διετή εγγύηση στα προϊόντα του.

Μπορεί να βρεις κάτι λίγο φθηνότερο στο skroutz αλλά δεν θα έχεις εγγύηση.

Τα Lenovo είναι μία χαρά.

Υπολογιστής δεν υπάρχει?

H Geodata έχει πολύ καλά μεταχειρισμένα λάπτοπ και με εγγύηση στα λεφτά που έχεις.

Καλύτερη λύση.

Edited by pavlitakis1

Μπες στο e-shop στο crazysundays.

Το μόνο που δίνει πραγματική διετή εγγύηση στα προϊόντα του.

Μπορεί να βρεις κάτι λίγο φθηνότερο στο skroutz αλλά δεν θα έχεις εγγύηση.

Τα Lenovo είναι μία χαρά.

Υπολογιστής δεν υπάρχει?

H Geodata έχει πολύ καλά μεταχειρισμένα λάπτοπ και με εγγύηση στα λεφτά που έχεις.

Καλύτερη λύση.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Δυστυχώς ούτε λάπτοπ έχω ούτε pc...

Θα κοιτάξω αυτά που μου είπες...Βασικά πιστεύω ότι ένα τάμπλετ με 2GB Ram θα με καλύψει,αλλά αν βρω κάτι καλύτερο σε μεταχειρισμένο θα το πάρω...

Αυτό που με φοβίζει λίγο,είναι ότι σε κινητό με 4 GB Ram η συγκεκριμένη εφαρμογή αργεί πολύ...Το αμάξι ότι στο τάμπλετ θα αργεί πιο πολύ,αλλά στο κινητό δεν μπορεί να δει άνετα τις εργασίες,γι'αυτό και η λύση του τάμπλετ είναι μονόδρομος...

Θα κοιτάξω αυτά που μου είπες...Βασικά πιστεύω ότι ένα τάμπλετ με 2GB Ram θα με καλύψει,αλλά αν βρω κάτι καλύτερο σε μεταχειρισμένο θα το πάρω...

Αυτό που με φοβίζει λίγο,είναι ότι σε κινητό με 4 GB Ram η συγκεκριμένη εφαρμογή αργεί πολύ...Το αμάξι ότι στο τάμπλετ θα αργεί πιο πολύ,αλλά στο κινητό δεν μπορεί να δει άνετα τις εργασίες,γι'αυτό και η λύση του τάμπλετ είναι μονόδρομος...

Δεν υπάρχει πιθανότητα να αργεί λόγω 4γβ ραμ.

Άλλος είναι ο λόγος.

Άλλωστε το "αργεί" είναι πολύ σχετικό.

Δες κ αυτό..

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες κ αυτό..

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει Gapps???Είναι πολύ σημαντικό

Ρίξε μία ματιά και σε αυτή την εταιρεία.

Έχω βρει άψογα συστήματα και αξιόπιστα.

Και ένας υπολογιστής έχει περισσότερες δυνατότητες από μία ταμπλέτα.

http://www.cosmodatastock.gr/product/339204/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/olokliromena-pc-refurbish/lenovo-thinkcentre-m58p-sff-intel-core-2-duo-e7500-4gb-ram-500gb-hdd-dvd-windows-7-professional-othoni-17-hp-l1740-set-asirmato-pliktrologio-pontiki

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tablet/huawei-mediapad-t3-wifi-tablet-9-6-gkri_2820862 έχω αυτό εδώ και μισό χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Tcl 20 5g

Έχει Gapps???Είναι πολύ σημαντικό

Το πήρα πριν κάνα μήνα που έτρεχε η προσφορά. Πολύ καλή συσκευή. Το πήρα περισσότερο για τα παιδιά, το οποίο το έχουν ξεσκίσει τώρα που είναι αναγκαστικά στο σπίτι. Πάρε το με κλειστά μάτια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και εγώ από ένα γρήγορο search σε αυτά τα χρήματα το πιο VFM φαίνεται το Media Pad T5... Στο skroutz βρίσκεις το απλό WIFI με 3GB Ram στα 166... Αλλιώς και η προσφορά του Κωτσόβολου στα 200 με 4GB Ram + 4G φαίνεται πολύ καλή...

• 2 weeks later...
Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το Mediapad T5 μέσω USB OTG με εξωτερικό σκληρό; Έχει αρκετό ρεύμα για να τον βλέπει; Κατά τ' αλλά το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι η μικρή μπαταρία του, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις κι όλα... Χοντρικά τι SOT έχετε δει οι κάτοχοι;