vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Δε νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε κάτι.. Εγώ ήδη δεν αγοράζω κινητό με exynos, αλλά είμαι μικρη μειοψηφία.. Δεν το κάνω για να αλλάξει η σαμσουνγκ. Οι πωλήσεις έχουνε πάει στο μάρκετινγκ. Το 95% ούτε που ξέρει τι επεξεργαστή βάζει μέσα η σαμσουνγκ. Είναι θέμα επιλογής καθαρά. Επιλέγεις αν θα συμβιβαστείς με το συγκεκριμένο soc, εφόσον η συσκευή έχει χαρακτήριστηκα που θες. Δυστυχώς είναι πακέτο. Ή τα παίρνεις όλα η τίποτα. Αυτή η κατηγορία είναι κάπου 90-95%. Και μετά είναι οι υπόλοιποι που θα το πάρουν με snapdragon με περιορισμους στην εγγύηση, και τέλος αυτοί που θα προτιμήσουν κάτι άλλο. Αλλα κατανοώ και το Νίκο παραπανω που λέει ότι εξάντληθηκε το θέμα. Εγω τα εγραψα μια φορά αποκλειστικά ενημερώτικα για οποιον δεν ψάχνει. Καλή συνέχεια, και να χαίρεστε όλοι τις συσκευές με όποιον επεξεργαστη. Οι εποχές που τσακωνομασταν για κινητά πέρασε, ειδικά στη συγκεκριμένη περίσταση. Η κατηγορία του 90 -95% δεν παίρνει S20 Ultra αλλά low, midrage συσκευές , το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που παίρνουν αυτού του επιπέδου συσκευές όπως το S20 Ultra ξέρουν πολύ καλά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 21, 2020 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η κατηγορία του 90 -95% δεν παίρνει S20 Ultra αλλά low, midrage, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που παίρνουν αυτού του επιπέδου συσκευές ξέρουν πολύ καλά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιλαω για αυτούς που παίρνουν ναυαρχίδες. Όχι για το σύνολο που όντως είναι όπως τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλά θα κάνεις αλλά αυτό δεν αφορά τούτο το νήμα...αυτό λέω! Ας πάρει κάποιος το snap και ας μας ανεβάσει. Όσο για το youtube, μπορούμε να βρούμε βίντεο που να λένε ότι θες..το φόρουμ πρέπει να παράγει δικά του δεδομένα όχι απλά να δεχόμαστε ότι βλέπουμε.Φυσικά και το αφορά, δεν πρέπει κάποιος υποψήφιος αγοραστής που ενδιαφέρετε για την συσκευή να ξέρει τι παίζει με την αυτονομία και την διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις; Βλέπει ένα review στο youtube για την Snapdragon έκδοση, παίρνει την συσκευή και ψάχνει να βρει που πήγε η πολύ καλή αυτονομία που έβλεπε. Μια ερώτηση, γιατί προσπαθείς να υποβιβασεις την αξιοπιστία του συγκριτικού, έχεις κάποια στοιχεία; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλαω για αυτούς που παίρνουν ναυαρχίδες. Όχι για το σύνολο που όντως είναι όπως τα λες.Δηλαδή λες ότι το 95% που παίρνουν το S20 δεν ξέρουν τι επεξεργαστή φοραει; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Φυσικά και το αφορά, δεν πρέπει κάποιος υποψήφιος αγοραστής που ενδιαφέρετε για την συσκευή να ξέρει τι παίζει με την αυτονομία και την διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις; Βλέπει ένα review στο youtube για την Snapdragon έκδοση, παίρνει την συσκευή και ψάχνει να βρει που πήγε η πολύ καλή αυτονομία που έβλεπε. Μια ερώτηση, γιατί προσπαθείς να υποβιβασεις την αξιοπιστία του συγκριτικού, έχεις κάποια στοιχεία; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρώτον γιατί εδώ δε μιλάτε με δικές εμπειρίες αλλά αναμασαμε τα ίδια reviews και 2ον γιατί τα ίδια διάβαζα για το s10 και δεν τα διαπίστωσα. Μπορεί να μην έτρεξα benchmarks, βλακεια μου, αλλά φώτο που ανέβαζα από τα 2 δεν βρέθηκε κανείς να πει ότι το snap έβγαζε καλύτερα. Επομένως ναι έχω λόγο να μην εμπιστεύομαι ανθρώπους που βγάζουν λεφτά από αυτά και 2ον προτιμώ να βλέπω δεδομένα από μέλη... Τέλος, ελάχιστοι ασχολούνται με το να πάρουν 1400 ευρώ κινητό χωρίς εγγύηση και χωρίς σέρβις!! Όσο για τι πόσοι αγοραζουν ναυαρχίδες, δεν είναι μόνο οι ψαγμενοι..αν ήταν έτσι δεν θα είχε φτάσει η apple εκεί που είναι. Οι ψαγμενοι δεν παίρνουν πάντα ναυαρχίδες, γιατί ακριβώς ξέρουν λεπτομερώς τις ανάγκες τους και ξέρουν ότι καλύπτονται με κάτι πιο απλό και όχι με το μάρκετινγκ που τρώμε.. Ναυαρχίδες κατά ένα μεγάλο ποσοστό παίρνουν αυτοί που θέλουν να τις επιδεικνύουν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Πρώτον γιατί εδώ δε μιλάτε με δικές εμπειρίες αλλά αναμασαμε τα ίδια reviews και 2ον γιατί τα ίδια διάβαζα για το s10 και δεν τα διαπίστωσα. Μπορεί να μην έτρεξα benchmarks, βλακεια μου, αλλά φώτο που ανέβαζα από τα 2 δεν βρέθηκε κανείς να πει ότι το snap έβγαζε καλύτερα. Επομένως ναι έχω λόγο να μην εμπιστεύομαι ανθρώπους που βγάζουν λεφτά από αυτά και 2ον προτιμώ να βλέπω δεδομένα από μέλη... Τέλος, ελάχιστοι ασχολούνται με το να πάρουν 1400 ευρώ κινητό χωρίς εγγύηση και χωρίς σέρβις!! Όσο για τι πόσοι αγοραζουν ναυαρχίδες, δεν είναι μόνο οι ψαγμενοι..αν ήταν έτσι δεν θα είχε φτάσει η apple εκεί που είναι. Οι ψαγμενοι δεν παίρνουν πάντα ναυαρχίδες, γιατί ακριβώς ξέρουν λεπτομερώς τις ανάγκες τους και ξέρουν ότι καλύπτονται με κάτι πιο απλό και όχι με το μάρκετινγκ που τρώμε.. Ναυαρχίδες κατά ένα μεγάλο ποσοστό παίρνουν αυτοί που θέλουν να τις επιδεικνύουν..Οποτε ουσιαστικά δεν έχεις στοιχεία που να το αμφισβητούν, απλά τι πιστεύεις εσύ.. Δεδομένα από μέλη δεν υπάρχουν...Η σύγκριση φωτογραφιών είναι είναι τελείως υποκειμενική και πολύ λιγότερο ορατή σε σχέση με τα μαθηματικά των benchmarks και της αυτονομίας. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Υπογραψτε όλοι στο κοινό αίτημα να σταματήσει τη χρήση exynos από Samsung τουλάχιστον στις ναυαρχιδες. Οσοι περισσότεροι τόσο μια ελπίδα να αναθεωρησει η Sammy. Ως ένα μέτρο πίεσης. https://www.androidauthority.com/samsung-exynos-petition-1095730/ https://www.change.org/p/samsung-stop-selling-us-inferior-exynos-phones Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Οποτε ουσιαστικά δεν έχεις στοιχεία που να το αμφισβητούν, απλά τι πιστεύεις εσύ.. Δεδομένα από μέλη δεν υπάρχουν...Η σύγκριση φωτογραφιών είναι είναι τελείως υποκειμενική και πολύ λιγότερο ορατή σε σχέση με τα μαθηματικά των benchmarks και της αυτονομίας. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είπα ότι έχει καταντήσει κουραστικό κατά βάση. Συν την άποψή μου με βάση την ίδια εμπειρία μου με τα σ10.. Αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Είπα ότι έχει καταντήσει κουραστικό κατά βάση. Συν την άποψή μου με βάση την ίδια εμπειρία μου με τα σ10.. Αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαιΤουλάχιστον ελπίζω να βοηθήσεις όπως και οι υπόλοιποι υπογράφοντας το παραπάνω petition. Μπράβο ρε Alex, τουλάχιστον να μην μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα.. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Υπογραψτε όλοι στο κοινό αίτημα να σταματήσει τη χρήση exynos από Samsung τουλάχιστον στις ναυαρχιδες. Οσοι περισσότεροι τόσο μια ελπίδα να αναθεωρησει η Sammy. Ως ένα μέτρο πίεσης. https://www.androidauthority.com/samsung-exynos-petition-1095730/ https://www.change.org/p/samsung-stop-selling-us-inferior-exynos-phones Sent from my iPad using Tapatalk ProΜπράβο ρε Alex, έκανα και δωρεά για τον σκοπό! Και το android authority τα ίδια λέει, τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουν δεδομένα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Να υπογραψουμε να μπουμε και μεις στο ψυχοτροπο club των ψυχαναγκαστικων που δεν εχουν τι να πουν εναντια στην καλυτερη εταιρια στον κοσμο και ασχολουνται δηθεν με ποσα fps εχει ο exynos με τον snap:lol: Για τιποτα χαζους μας περνατε δεν εξηγειτε αλλιως .Με αυτα ασχολειτε καποιος που εχει χασει τον νοημα της ζωης τοχει καψει απο το πρωι ως το βραδυ μπροστα σε ενα pc , κατουριεται πανω του και πατα συνεχεια το ccleaner να καθαρισει τη cache μπας και τρεξει 0.1 πιο γρηγορα το συστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Να υπογραψουμε να μπουμε και μεις στο ψυχοτροπο club των ψυχαναγκαστικων που δεν εχουν τι να πουν εναντια στην καλυτερη εταιρια στον κοσμο και ασχολουνται δηθεν με ποσα fps εχει ο exynos με τον snap:lol: Για τιποτα χαζους μας περνατε δεν εξηγειτε αλλιως .Με αυτα ασχολειτε καποιος που εχει χασει τον νοημα της ζωης τοχει καψει απο το πρωι ως το βραδυ μπροστα σε ενα pc , κατουριεται πανω του και πατα συνεχεια το ccleaner να καθαρισει τη cache μπας και τρεξει 0.1 πιο γρηγορα το συστημα...Προς τι το παραλήρημα; Οι διάφορες στο συγκεκριμένο μοντέλο μόνο αμελητέες δεν είναι και ιδιαίτερα σε αυτονομία. ΑΝ κάποιος θα μπορούσε να ειναι ψυχαναγκαστίκος θα ήταν μάλλον αυτός που αναλώνεται σε σελίδες επί σελίδων να αναλύει και να κόβει εφαρμογές και υπηρεσίες από μια συσκευή αφηνοντας την μισή για να κερδίσει κάτι από αυτονομία και να λέει ψυχαναγκαστικους αυτούς που απλά ζητάνε το αυτονόητο, η συσκευή τους να είναι ιδίων δυνατοτήτων με τον υπόλοιπο κόσμο. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Τουλάχιστον ελπίζω να βοηθήσεις όπως και οι υπόλοιποι υπογράφοντας το παραπάνω petition. Μπράβο ρε Alex, τουλάχιστον να μην μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα.. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εδω μεσα ειμαι απο τους ελαχιστους που μιλανε με δικα τους συγκριτικα. Θες εχω την πολυτελεια να μπορω να εχω ταυτοχρονα μερικες συσκευες ? θες οτι μαρεσει και τις βρισκω? το θεμα ειναι οτι ξερω μεσα μου οτι ειμαι σωστος και δικαιος. Και σου ξανα λεω, τα ιδια λεγανε και περισυ, ακριβως τα ιδια.. και στα συγκριτικα καμερας δε βρηκε κανεις να πει κουβεντα. bench δεν ετρεξα και ζητω συγγνωμη. Απο εκει και περα σε χρηση ειχα ιδια ακριβως αποδοση. Τωρα για τα νουμερα και μονο δε θα κατσω να σκασω. απο εκει και περα, οπως ξανα ειπα, απλα κουρασε, δεν ειπα να μην τα αναφερετε αλλα οκ, ενας που θα μπει εδω μπαινει για αυτο που κυκλοφορει κατα βαση και για τις επιδοσεις του σε αυτονομια, οχι για να ακουει μπινελικια στη samsung επειδη εχει 2 soc. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 εδω μεσα ειμαι απο τους ελαχιστους που μιλανε με δικα τους συγκριτικα. Θες εχω την πολυτελεια να μπορω να εχω ταυτοχρονα μερικες συσκευες ? θες οτι μαρεσει και τις βρισκω? το θεμα ειναι οτι ξερω μεσα μου οτι ειμαι σωστος και δικαιος. Και σου ξανα λεω, τα ιδια λεγανε και περισυ, ακριβως τα ιδια.. και στα συγκριτικα καμερας δε βρηκε κανεις να πει κουβεντα. bench δεν ετρεξα και ζητω συγγνωμη. Απο εκει και περα σε χρηση ειχα ιδια ακριβως αποδοση. Τωρα για τα νουμερα και μονο δε θα κατσω να σκασω. απο εκει και περα, οπως ξανα ειπα, απλα κουρασε, δεν ειπα να μην τα αναφερετε αλλα οκ, ενας που θα μπει εδω μπαινει για αυτο που κυκλοφορει κατα βαση και για τις επιδοσεις του σε αυτονομια, οχι για να ακουει μπινελικια στη samsung επειδη εχει 2 soc. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν οι μικροδιαφορες στην κάμερα, ούτε ακόμα και το τρελό throttling που φαίνεται να υπάρχει γιατί δεν παίζω παιχνίδια στο smartphone. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα φέτος δεν είναι υπαρκτό. Εμένα με απασχολεί η αυτονομία που φαίνεται ότι φέτος υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αν τελικά υπάρχει δεν σε απασχολεί ούτε αυτό; Δεν νομίζω να είδες τίποτα μπινελίκια και μάλιστα συνεχόμενα από εμένα, σωστά; Πιο πολύ απαντήσετε σε εμένα εσείς με κάποιο υπερβολικό τόνο πάρα εγώ ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν οι μικροδιαφορες στην κάμερα, ούτε ακόμα και το τρελό throttling που φαίνεται να υπάρχει γιατί δεν παίζω παιχνίδια στο smartphone. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα φέτος δεν είναι υπαρκτό. Εμένα με απασχολεί η αυτονομία που φαίνεται ότι φέτος υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αν τελικά υπάρχει δεν σε απασχολεί ούτε αυτό; Δεν νομίζω να είδες τίποτα μπινελίκια και μάλιστα συνεχόμενα από εμένα, σωστά; Πιο πολύ απαντήσετε σε εμένα εσείς με κάποιο υπερβολικό τόνο πάρα εγώ ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιαυτο λέω να ασχοληθούμε με την αυτονομία, να δούμε αν τελικά είναι μέτρια. Εγώ έχω αναμεικτες εντυπώσεις. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος, χθες έβγαλε 4,5 ώρες με 45% υπόλοιπο... Και αρκετή ομιλία..μια χαρά χρόνος αλλά μόνο αυτό δε λέει κάτι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Σωστός. Παίδες αν πάρει κάποιος με snap ας ανεβάσει στατιστικά και ας τρέξει bench να δούμε αλλά μέχρι τότε ας δούμε πως πάει αυτό που έχουμεΤο περιμένω την επόμενη εβδομάδα... Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Γιαυτο λέω να ασχοληθούμε με την αυτονομία, να δούμε αν τελικά είναι μέτρια. Εγώ έχω αναμεικτες εντυπώσεις. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος, χθες έβγαλε 4,5 ώρες με 45% υπόλοιπο... Και αρκετή ομιλία..μια χαρά χρόνος αλλά μόνο αυτό δε λέει κάτιΜέχρι στιγμής τα τεστ δίπλα δίπλα σε αυτονομία μιλάνε μόνα τους Νίκο δυστυχώς... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Το περιμένω την επόμενη εβδομάδα... Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Μόλις παραλάβεις περιμένουμε εντυπώσεις. Θα τρέξω και ένα bench και εγώ να δούμε διαφορές Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Το περιμένω την επόμενη εβδομάδα... Sent from my SM-N9750 using TapatalkΜε το καλό, καλορίζικο. Και πάλι δεν θα έχεις την έκδοση exynos με το ίδιο στήσιμο να τα βάλεις δίπλα δίπλα να συγκρίνεις αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 τωρα σε 12 ωρες στην ακρη χωρις sim εχασε 10% το βρισκεται νορμαλ αυτο? αλλες συσκευες χανουν μονο 1-2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μέχρι στιγμής τα τεστ δίπλα δίπλα σε αυτονομία μιλάνε μόνα τους Νίκο δυστυχώς... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη με κάνεις να το λέω 50 φορές, δεν εμπιστεύομαι τους επαγγελματίες you tubers.. Αν δεν το δέχεσαι δε χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Είπα 50 φορές ότι η εικόνα που είχα εγώ από τα 2 σ10+ δεν είχε καμία σχέση με αυτά που έβλεπα. Αν δε σου κάνει οκ , κάθε ένας κρατάει ότι θεωρεί πιο πραγματικό και ψάχνεται περαιτερω. Κατά τα άλλα μόλις δούμε δείγματα από μέλη θα κρίνουμε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 τωρα σε 12 ωρες στην ακρη χωρις sim εχασε 10% το βρισκεται νορμαλ αυτο? αλλες συσκευες χανουν μονο 1-2% Έχει θέμα, είτε φταίει η συσκευή είτε το στήσιμο κλπ. Εμένα χάνει 3-4 στο 12ωρο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μη με κάνεις να το λέω 50 φορές, δεν εμπιστεύομαι τους επαγγελματίες you tubers.. Αν δεν το δέχεσαι δε χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Είπα 50 φορές ότι η εικόνα που είχα εγώ από τα 2 σ10+ δεν είχε καμία σχέση με αυτά που έβλεπα. Αν δε σου κάνει οκ , κάθε ένας κρατάει ότι θεωρεί πιο πραγματικό και ψάχνεται περαιτερω. Κατά τα άλλα μόλις δούμε δείγματα από μέλη θα κρίνουμεΜα πως έβγαλες άκρη αφού δεν καθίσεις να κάνεις ένα συγκριτικό με τις συσκευές δίπλα δίπλα με το ίδιο στήσιμο και να τρέξεις τις ίδιες εφαρμογές για να μπορείς να βγάλεις αξιόπιστο αποτέλεσμα, δεν γίνεται διαφορετικά. Τέλος πάντων δεν προσπαθώ να σε πείσω να εμπιστευτείς κανέναν, ο καθένας που έχει αρκετό μυαλό κρίνει τι είναι αξιόπιστο και τι όχι, για τους άλλους ούτε με ενδιαφέρει στην τελική ούτε μπορώ να κάνω κάτι. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μα πως έβγαλες άκρη αφού δεν καθίσεις να κάνεις ένα συγκριτικό με τις συσκευές δίπλα δίπλα με το ίδιο στήσιμο και να τρέξεις τις ίδιες εφαρμογές για να μπορείς να βγάλεις αξιόπιστο αποτέλεσμα, δεν γίνεται διαφορετικά. Τέλος πάντων δεν προσπαθώ να σε πείσω να εμπιστευτείς κανέναν, ο καθένας που έχει αρκετό μυαλό κρίνει τι είναι αξιόπιστο και τι όχι, για τους άλλους ούτε με ενδιαφέρει στην τελική ούτε μπορώ να κάνω κάτι. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν αναφερεσαι στο s10+, τα ειχα ταυτοχρονα με ταυτοχρονη χρηση με σχεδον ιδιο στησιμο. αν θες μπες στα ποστ μου τοτε να δεις. Απλα εχω σβησει τις φωτο απο τα στατιστικα γιατι το flickr γεμιζει. ομως απο τα λεγομενα θα καταλαβεις. Τωρα αν ηθελες να τα βαλω και τα 2 ανοιχτα να παιζουν 4 ωρες βιντεο, οκ δεν το εκανα, εκανα ομως ρεαλιστικη χρηση, για μηνες και δεν υπηρξε μια φορα που να πω, εστω και σαν υποψια, οτι ο snap ειναι κατι καλυτερο εστω αισθητα..εστω οτι υπηρχε διαφορα, σε μικτη χρηση με απολα δεν φαινοταν, και αυτο μετραει. Τελος, να θυμισω και την περιοδο του νοτε 8 οπου πολλα μελη εδω μας μιλουσαν για την τρομερη του μπαταρια, μην αναφερω ονοματα, οι οποιοι ελεγαν οτι το s7 edge μπροστα του δεν ηταν τιποτα... Επειδη λοιπον για το ιδιο θεμα βλεπουμε τρελα πραγματα, προτιμω να κανω μονος μου διαπιστωσεις ειτε να κρινω απο μελη που θεωρω αξιοπιστα ή εστω ρεαλιστες. για μενα τελος η συζητηση, απο οταν ανεβασα τα στατιστικα, ουτε ενα σχολιο, αντιθετα απο θεωρια εχουμε λιωσει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 αν αναφερεσαι στο s10+, τα ειχα ταυτοχρονα με ταυτοχρονη χρηση με σχεδον ιδιο στησιμο. αν θες μπες στα ποστ μου τοτε να δεις. Απλα εχω σβησει τις φωτο απο τα στατιστικα γιατι το flickr γεμιζει. ομως απο τα λεγομενα θα καταλαβεις. Τωρα αν ηθελες να τα βαλω και τα 2 ανοιχτα να παιζουν 4 ωρες βιντεο, οκ δεν το εκανα, εκανα ομως ρεαλιστικη χρηση, για μηνες και δεν υπηρξε μια φορα που να πω, εστω και σαν υποψια, οτι ο snap ειναι κατι καλυτερο εστω αισθητα..εστω οτι υπηρχε διαφορα, σε μικτη χρηση με απολα δεν φαινοταν, και αυτο μετραει. Τελος, να θυμισω και την περιοδο του νοτε 8 οπου πολλα μελη εδω μας μιλουσαν για την τρομερη του μπαταρια, μην αναφερω ονοματα, οι οποιοι ελεγαν οτι το s7 edge μπροστα του δεν ηταν τιποτα... Επειδη λοιπον για το ιδιο θεμα βλεπουμε τρελα πραγματα, προτιμω να κανω μονος μου διαπιστωσεις ειτε να κρινω απο μελη που θεωρω αξιοπιστα ή εστω ρεαλιστες. για μενα τελος η συζητηση, απο οταν ανεβασα τα στατιστικα, ουτε ενα σχολιο, αντιθετα απο θεωρια εχουμε λιωσει.Ναι αυτό λέω, δίπλα δίπλα οι συσκευές, όλα τα άλλα δεν είναι αξιόπιστα και δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Ξαναλέω φέτος είναι διαφορετικά τα soc που συγκρίνουμε, πέρσι δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά σε αυτονομία μεταξύ τους γι αυτό και προχώρησα στην αγορά του Ευρωπαϊκού note 10+ χωρίς να με προβληματίζει, φέτος φαίνεται ότι η ψαλίδα άνοιξε, εκτός και το διαψεύσει κάποιος με αντίστοιχο συγκριτικό αυτονομίας και υπολοίπων. Μακάρι να συμβεί... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Ναι αυτό λέω, δίπλα δίπλα οι συσκευές, όλα τα άλλα δεν είναι αξιόπιστα και δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Ξαναλέω φέτος είναι διαφορετικά τα soc που συγκρίνουμε, πέρσι δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά σε αυτονομία μεταξύ τους γι αυτό και προχώρησα στην αγορά του Ευρωπαϊκού note 10+ χωρίς να με προβληματίζει, φέτος φαίνεται ότι η ψαλίδα άνοιξε, εκτός και το διαψεύσει κάποιος με αντίστοιχο συγκριτικό αυτονομίας και υπολοίπων. Μακάρι να συμβεί... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μένει να δούμε εντυπώσεις από μέλη εδώ. Πάντως για τη σύγκριση που λες διαφωνώ. Ξέρεις ότι το διαφορετικό set up των soc μπορεί να οφεληθει ένα είδος χρήσης με το ένα και ένα άλλο είδος χρήσης με το άλλο.. Αν έχεις δει πως δουλεύουν θεωρώ ότι τα ξέρεις αυτά. Για μένα λοιπόν η σύγκριση είναι πιο σωστή όταν γίνεται σε πραγματική χρήση..και από τη στιγμή που εκεί έβλεπα σταθερά ίδια απόδοση, δεν είχα λόγο να κάτσω να στήσω μια σύγκριση που δεν έχει σχέση με πραγματική χρήση. Τέλος πάντων, μένει να δούμε εικόνα από μέλη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts