GMF80 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Και εμένα. Για να προλάβει τη γκρίνια αυτή τη φορά η Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Μετά το update Ιούνιου για κάποιο λόγο παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Με ένα clear cache και χρήση του Galaxy App Booster έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Μετά το update Ιούνιου για κάποιο λόγο παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Με ένα clear cache και χρήση του Galaxy App Booster έστρωσε.Τι είναι το galaxy up booster; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εφαρμογή από το Galaxy Labs που κάνει μια βέλτιστο ποίηση εφαρμογων και βοηθάει μετά από update. To βρίσκεις στο Galaxy Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εφαρμογή από το Galaxy Labs που κάνει μια βέλτιστο ποίηση εφαρμογων και βοηθάει μετά από update. To βρίσκεις στο Galaxy StoreΕυχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Kαλημερα εχει καποιος εμπειρια απο wirelesss φορτιστες? εχω ενα της 4smarts στα 10 watt. 2-3 φορες στην αρχη οταν τον δοκιμασα ελεγε περιπου 1,30 ωρα απο το 30% και μετα απο μονο του διπλασιαζει τον χρονο και παει στις 2.45 ενω το κινητο φορτιζει. Ειναι συνδεδεμενο σε φορτιστη 5v 2A . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Από την εμπειρία μου (Αnker, επίσημος της Samsung) η ασύρματη φόρτιση εχει τα θέματα και της. Ακόμα και στο γρήγορο είναι πιο αργή από την ενσύρματη και ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες που μακροπροθεσμα βλάπτουν την μπαταρία. Η αργή ασυρματη φόρτιση αν δεν ανεβάζει θερμοκρασίες ειναι καλύτερη επιλογή. Επισης είναι ασφαλέστερο να έχεις φόρτιστη από αξιόπιστη εταιρία και όχι "κινεζια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Από την εμπειρία μου (Αnker, επίσημος της Samsung) η ασύρματη φόρτιση εχει τα θέματα και της. Ακόμα και στο γρήγορο είναι πιο αργή από την ενσύρματη και ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες που μακροπροθεσμα βλάπτουν την μπαταρία. Η αργή ασυρματη φόρτιση αν δεν ανεβάζει θερμοκρασίες ειναι καλύτερη επιλογή. Επισης είναι ασφαλέστερο να έχεις φόρτιστη από αξιόπιστη εταιρία και όχι "κινεζια". Σιγουρα εχει θεματα. εμενα πχ δεν θα με πειραζε να ειναι πιο αργη απο την ασυρματη αλλα οχι και 3 ωρες ειπαμε δεν ειναι λαπτοπ.:lol: αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι απο τις 30 φορες που το αφησα στην ασυρματη μονο τις 3 πχ γυρισε σε γρηγορη δλδ περιπου 2ωρο για φουλ. τι το εμποδιζει να παει σε γρηγορη λες η θερμοκρασια? επισης αυριο περιμενω ενα ανταπτορα να δωσω απο τον μαμα φορτιστη του s20 στον ασυρματο μπας και βελτιωθει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Πιθανόν ναι. Της Samsung ο φορτιστής που έχει ανεμιστήρα ακούγεται δυνατά στην γρήγορη φόρτιση. Για να καταλάβεις σε αργή ασυρματη φόρτιση η μπαταρία πιάνει θερμοκρασίες πολύ γρήγορης ενσύρματης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Έτσι, μόνο για τον χειμώνα είναι η ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Επίσης μια φορά που φορτίζα στο αμάξι και είχα το κινητό σε σημείο που το έβλεπε ο ήλιος σταμάτησε η φόρτιση λογω θερμοκρασίας και είχε βγάλει και σχετικό μνμ. Νομίζω ηταν το S8 τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Με κατατοπίσατε πλήρως! Έβαλα μια εφαρμογή και βλέπω 43 ως 46 σε ασύρματη φόρτιση. Μετά την σταματάει τελείως μέχρι να πέσει! Οποτε στην ουσία βολεύει μονο αμα το κλείνεις το βραδυ και το αφήνεις να φορτίσει σβηστό Που να μην ζεσταίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Ιδανικές θερμοκρασίες φόρτισης μπαταρίας είναι 25 με 35 βαθμους. Το καλοκαίρι είναι λογικό να πηγαίνει παραπάνω. Γενικώς πάνω από 40 βαθμούς κατά τη φόρτιση είναι κακό για την υγεία της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Έφτασε η ώρα να σας χαιρετήσω γιατί προχώρησα τελικά στο s21. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές, κυρίως με την διάρκεια της μπαταρίας. Να είστε καλά και θα μπαίνω που και που να τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Απλό ή το Πλας πήρες? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Απλό ή το Πλας πήρες? Άστα... το ultra. Ελπίζω να το χαρώ γιατί ήταν ακριβό. Ακόμα δεν έχω "συμφιλιωθει" με αυτό που πήγα και έκανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δυνατό εργαλείο, μόλις συνηθίσεις μέγεθος και βάρος συνολικά τότε θα καταλάβεις ότι έχεις το κορυφαίο κινητό στα χέρια σου. Πολύ αναβαθμισμένο σε όλα...να το χαρείς! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Άστα... το ultra. Ελπίζω να το χαρώ γιατί ήταν ακριβό. Ακόμα δεν έχω "συμφιλιωθει" με αυτό που πήγα και έκανα.... Καλορίζικο. Έτσι ένιωσα όταν μπήκα σε ένα Κωτσοβολο και είχα δώσει 789 για το S10e. Πολύ καλό κινητο αλλά θεωρώ ότι το υπερπληρωσα τότε. Πέρσι το έδωσα 400 και με άλλα 340 πήρα το S20+ και δεν το μετάνιωσα. Δεδομένου πόσο καλό είναι το S21 U θα συμφιλιωθεις σιγα σιγά με αυτό που έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 (edited) Καλορίζικο. Έτσι ένιωσα όταν μπήκα σε ένα Κωτσοβολο και είχα δώσει 789 για το S10e. Πολύ καλό κινητο αλλά θεωρώ ότι το υπερπληρωσα τότε. Πέρσι το έδωσα 400 και με άλλα 340 πήρα το S20+ και δεν το μετάνιωσα. Δεδομένου πόσο καλό είναι το S21 U θα συμφιλιωθεις σιγα σιγά με αυτό που έκανες. Να είστε καλά ρε παιδιά. Ευχαριστώ. πήγα εχθές στον Κωτσοβολο και από 1349€ με έκπτωση που σου κάνουν αμέσως παει 1149€ (το 256gb), και έβαλα 60.000 πόντους της AlphaBank και το πήρα 1025€. Δίνω αύριο σε φίλο το s20+ (λίγο κάτω από 400€) στο κουτί του με τον φορτιστή ακουστικά εγγύηση 2 θήκες και μια κάρτα sd. 600€ + με πονεσαν..... θα χρειαστώ και ένα φορτιστή samsung γιατί ενώ έχω 65w δεν φορτίζει "εξαιρετικά γρήγορα". Edited June 8, 2021 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Να είστε καλά ρε παιδιά. Ευχαριστώ. πήγα εχθές στον Κωτσοβολο και από 1349€ με έκπτωση που σου κάνουν αμέσως παει 1149€ (το 256gb), και έβαλα 60.000 πόντους της AlphaBank και το πήρα 1025€. Δίνω αύριο σε φίλο το s20+ (λίγο κάτω από 400€) στο κουτί του με τον φορτιστή ακουστικά εγγύηση 2 θήκες και μια κάρτα sd. 600€ + με πονεσαν..... θα χρειαστώ και ένα φορτιστή samsung γιατί ενώ έχω 65w δεν φορτίζει "εξαιρετικά γρήγορα". Τσέκαρε στις ρυθμίσεις -> μπαταριά -> Άλλες ρυθμίσεις μπαταρίας" κάπου εχει επιλογή να ενεργοποιήσεις την γρήγορη φόρτιση , την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση , και την Γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Αν δεν είναι ενεργοποιημένες αυτές οι επιλογές δεν φορτίζει γρήγορα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Τσέκαρε στις ρυθμίσεις -> μπαταριά -> Άλλες ρυθμίσεις μπαταρίας" κάπου εχει επιλογή να ενεργοποιήσεις την γρήγορη φόρτιση , την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση , και την Γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Αν δεν είναι ενεργοποιημένες αυτές οι επιλογές δεν φορτίζει γρήγορα Ναι σε ευχαριστώ για την πληροφορία, αυτή βέβαια είναι γνωστή και από το s20+ που είχα. Πράγματι είναι από default ενεργοποιημενες και οι 3 επιλογές ταχύτητας φόρτισης. Αλλά με 2 διαφορετικούς φορτιστές 65w και 45w που έχω, με με το καλώδιο που μου έδωσε η Samsung στην συσκευασία του s21ultra, δεν φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Ναι σε ευχαριστώ για την πληροφορία, αυτή βέβαια είναι γνωστή και από το s20+ που είχα. Πράγματι είναι από default ενεργοποιημενες και οι 3 επιλογές ταχύτητας φόρτισης. Αλλά με 2 διαφορετικούς φορτιστές 65w και 45w που έχω, με με το καλώδιο που μου έδωσε η Samsung στην συσκευασία του s21ultra, δεν φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα https://www.techietech.tech/how-to-fix-galaxy-s20-fast-charging-issues/ Δοκίμασε αυτά που λέει στο site Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Δεν είναι απαραίτητα κακό το να μην φορτίζει παρα πολύ γρήγορα. Εκτός κ αν σκοπεύεις να αλλάξεις συσκευή η μπαταρία στο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Δεν είναι απαραίτητα κακό το να μην φορτίζει παρα πολύ γρήγορα. Εκτός κ αν σκοπεύεις να αλλάξεις συσκευή η μπαταρία στο χρόνο. Ναι δεν έχεις άδικο. Είχα τις φοβίες από το s20+ που το φορτιζα 2 φορές την μέρα. (Το είχα στο 120hz και το έσκιζα). Αυτό εδώ βλέπω να έχει λίγο καλύτερη μπαταρία, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 (edited) Εγώ προσπαθώ να φορτίζω την μπαταρία με τρόπο που θα την κάνει να αντέξει περισσότερο. Χωρίς γρήγορη φόρτιση πάρα μόνο όταν είναι επείγον και με 2-3 πλήρεις φορτίσεις το μήνα. Στο 85% μου βγάζει τη μέρα άνετα. 13 μήνες το έχω. Πριν λίγες μέρες που τσέκαρα από 100% στα 17% έβγαλε 7 ώρες και 15 λεπτά οθόνης. Αν ήμουν Αθήνα και μπορούσα να πάω Σμαρτεκ δεν θα με ένοιαζε τόσο. Προ κοβιντ έκανα 1 ταξίδι το χρόνο, τώρα έχω να πάω Αθήνα από το. 2019. Στην επόμενη επίσκεψη λογικά θα του αλλαξω μπαταρία. Edited June 10, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts