konakis Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Γι αυτό είναι, εργαλεία να τα χαιρόμαστε και να κάνουν την δουλειά τους. Πάντως όπως είχε γράψει και παλιότερα το μελος ταξιδιώτης, η σειρά s20 είναι ομορφότερη εμφανισιακά τουλάχιστον μπροστά που κάποιος παίρνει άμεσα την πρώτη γεύση και εικόνα. Θες η edge οθόνη θες το ότι υπάρχει η 2Κ ανάλυση πιστεύω ότι καλά κάνεις και παραμένεις με το 20+. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Το ταμπλετ εχει πεσει οχι το S20. Καλυτερο ειναι τωρα απο οτι καινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Το ταμπλετ εχει πεσει οχι το S20. Καλυτερο ειναι τωρα απο οτι καινουργιο. Ναι το s20+ είναι αστέρι τώρα για μένα. Η μόνη "φαγούρα" που έχω πια , είναι τα ultra. Ειδικά το 21 που μπορώ να έχω 120h με την μέγιστη ανάλυση (γιατί κακά τα ψέματα, η οθόνη πρωτίστως είναι αυτό που δεν με αφήνει να φύγω από Samsung). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Προσπαθω να διακρινω διαφορα στις 2 αναλυσεις αλλα δεν βλεπω οποτε δεν με.απασχολει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Προσπαθω να διακρινω διαφορα στις 2 αναλυσεις αλλα δεν βλεπω οποτε δεν με.απασχολει. Ναι είναι λίγο δυσδιάκριτη, αν προσπαθήσω επί τούτου.(αλλά εγώ έχω και μυωπία ... :( ) Νομίζω δουλεύει σαν συνολική εμπειρία. Είναι κάτι σαν να λέμε περιφερειακή όραση :). Σε όσους πχ. δείξω φωτό και κάνουν ζουμ όταν το έχω στην μέγιστη ανάλυση , εντυπωσιάζονται. (ειδικά όσοι έχουν iPhone:oops:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Στην αρχη νομιζω εβλεπα λιγο στα γραμματα. Μειωσα το ζουμ της οθονης και ενα κλικ της γραμματοσειρας και δεν βλεπω απολυτως τπτ πλεον. Επισης μπορεις να αυξησεις τα ppi της οθονης απο το μενου προγραμματιστη. Αλλα και χωρις αυτα η διαφορα ειναι μονο στο μυαλο πιστευω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Στην αρχη νομιζω εβλεπα λιγο στα γραμματα. Μειωσα το ζουμ της οθονης και ενα κλικ της γραμματοσειρας και δεν βλεπω απολυτως τπτ πλεον. Επισης μπορεις να αυξησεις τα ppi της οθονης απο το μενου προγραμματιστη. Αλλα και χωρις αυτα η διαφορα ειναι μονο στο μυαλο πιστευω... Ξέρεις, τώρα με αυτά που μου λες (και συμφωνώ) με βάζεις σε σκέψεις εάν θα έπρεπε να μην πάω στο 21 ultra me 1300euro :cry: αλλά στο 20 ultra με κανα 850euro και να δώσω 500 το 20+...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Στο S20 Ultra γιατι να πας; Μεγαλυτερη οθονη στην ιδια αναλυση και δεν εχει 120 στα 2k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Στο S20 Ultra γιατι να πας; Μεγαλυτερη οθονη στην ιδια αναλυση και δεν εχει 120 στα 2k. Ήθελα την μεγαλύτερη οθόνη, και στα 120 είμαι οκ χωρίς την 2k αφού έτσι κι αλλιώς σιγά μην την καταλάβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Το S20 U εχει 114 τ.εκ ενω το S20 + 108 τ εκ οθονης. Θεωρω πολυ μικρη τη διαφορα δεδομενου και του παραπανω ογκου που εχει το κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Αν δεν δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφίες, εννοώ άμα δεν είσαι άκρως απαιτητικός καλή επιλογή είναι και το 1+ 8 Pro. Έχει οθόνη Samsung 120 hz στα 2Κ plus και είναι 6.78'' Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Πριν λίγο έκλεισα 1 μέρα (24 ώρες) χωρίς να βάλω την συσκευή στο φορτιστή.. έχω να το ζήσω αυτό παραααα πολύ καιρό. Κατά τα άλλα μετά την μετάβαση στο ultra και την λίγο μεγαλύτερη οθόνη δεν έχω δει άλλες διαφορές. Και αυτό όπως και το plus είναι πύραυλος.. Κάποια εμπειρία από γυαλί στην οθόνη? Καλύτερα αυτά που είναι με κόλα? Αξίζει η διαφορά στην τιμή? Περίπου 25 ευρώ ποιο ακριβά.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Παρε το X-One. Για μενα το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Παρε το X-One. Για μενα το καλυτερο. Το πέρασες μόνος σου, είναι εύκολο? <κλωτσάει > τις θήκες? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Δεν ειναι δυσκολο αλλα μου το περασαν στο μαγαζι που το πηρα. Δεν "κλωτσαει" θηκες αλλα αν χτυπησεις το κινητο καπου ενω του φορας μαλακη θηκη σηκωνεται. Βεβαια με πιεση επανερχεται χωρις να αφησει σημαδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Δεν ειναι δυσκολο αλλα μου το περασαν στο μαγαζι που το πηρα. Δεν "κλωτσαει" θηκες αλλα αν χτυπησεις το κινητο καπου ενω του φορας μαλακη θηκη σηκωνεται. Βεβαια με πιεση επανερχεται χωρις να αφησει σημαδι. Και εγώ θα ψάξω σίγουρα μαγαζί να μου το περάσει.. σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Friends Είμαστε όλοι καλά? Πολύ ηρεμία βλέπω.. Φύγατε όλοι για s21+. ? Γιατί εγώ μάλλον θα μείνω λίγο ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Friends Είμαστε όλοι καλά? Πολύ ηρεμία βλέπω.. Φύγατε όλοι για s21+. ? Γιατί εγώ μάλλον θα μείνω λίγο ακόμη.. Τέλεια, λιώνουμε στο call of duty στην απροβληματιστη κινηταρα μέχρι να έρθει το ps5 (παραγγελία 08/11). Θα μείνουμε για πολύ ακόμα πιστοί στην κινηταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 S21? Μπα... Για S23 με βλεπω. Δεν εχω κανεναν λογο να το αλλαξω. 1 χρονο μετα ειναι καλυτερη συσκευη απο οτι ηταν οταν βγηκε... Εχουν μεινει οι ευχαριατημενοι με το S20 + για αυτο η ησυχια πιστευω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Εγώ πάντως με το ultra πλέον βγάζω άνετα την ημέρα με την μπαταρία σε 120hz εννοείται. (Πάνω από 7 ώρες sot) οπότε και εγώ θα μείνω σίγουρα 1 χρόνο ακόμα στην s20 σειρά.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Εγώ βγάζω 7μιση ωρες οθόνης στα 120 με το S20+ χώρις να στερουμε τπτ (έχω απενεργοποιησει ότι δεν χρησιμοποιώ). Δεδομένου ότι σπάνια πάω πάνω από 4 ώρες σε μια μέρα είμαι μια χαρά για πολύ καιρό ακόμα. Συνήθως πουλούσα στο χρόνο και πήγαινα στο επόμενο. Αυτό θα το κρατήσω ακόμα και αν πάρω καινούργιο σαν 2ο. Αλλά αργεί ακόμα η ώρα. Ισως αν το 22 προσφέρει κάτι εντελώς καινούργιο να το πάρω αλλά όχ με το που βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 καλημερα και καλη ανασταση σε ολους παιδια νωρις νωρις αυτον τον μηνα νεο update νεο security patch μαιου 386 mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Καλησπέρα,εχουμε 2 s20+...του αδερφού μου το s20+ εχει ενα σοβαρό πρόβλημα...τον παίρνουν τηλ και μονο του γειώνει της κλήσεις...δεν το κάνει πάντα...αλλα 1 στις 3 κλησεις τς γειώνει!!εχει τυχει σε κάποιον; κάνουμε κάτι; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μήπως έχουν μπουν κάποια νούμερα σε αποκλεισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μήπως έχουν μπουν κάποια νούμερα σε αποκλεισμό?Όχι και θα εξηγήσω γιατί...τον παίρνω εγω μιλάμε κανονικά...τον ξανα παίρνω τηλ μετά απο λιγο, χτυπάει μια φορά και μου το κλείνει αυτόματα! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts