Jump to content

Samsung Galaxy S20+

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το S9+ της γυναίκας πήρε χθες ενημέρωση Σεπτέμβρη και εγώ είμαι ακόμα με Αυγούστου! Πως γκενεν αυτό?

Το S9+ πηρε One UI 2.5 πριν λιγες μερες; Υπομονη θα ερθει. Μας καλομαθε φετος η Samsung

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το S9+ πηρε One UI 2.5 πριν λιγες μερες; Υπομονη θα ερθει. Μας καλομαθε φετος η Samsung

Δεν είδα αν είναι το 2.5 απλά ενημερώθηκε σε έκδοση Σεπτέμβρη!

καλημερα στην παρεα...το s9 plus θα παρει το one ui 2.5 δεν το εχει παρει τελος οκτωβρη θα ξεκινησει η ενημερωση...πριν λιγες ημερες ελαβε το security patch του σεπτεβριου...που ητανε 104 mb (πρωην καταχος s9 plus)οσο για την οικογενεια s20 στην νοτιο κορεα η παραλλαγες με τον snapdragon εχουν ξεκινησει να την λαμβανουν την ενημερωση του σεπτεμβριου...λογικα αυριο τα γερμανικα s20 με τον exynos θα παρουν σειρα...

Καλημέρα

θα ήθελα να κάνω μια ερωτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν το Samsung s20+ η μπαταρία κρατάει περισσότερο η το ίδιο με το note 9.

Στο note 9 με δύο κάρτες sim την ημέρα την έβγαζε με την δική μου χρήσει Με το s20+ θα την βγάζει η όχι

ευχαριστώ

Στέφανος

Τώρα με το bixby routines μπορείτε να βαζεται οποια εφαρμογή θέλετε να τρέχει στα 60 hz αντι για 120 hz. Εγω πχ έχω βάλει youtube, χάρτες, screaming apps όπως netflix κτλ.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Καλημέρα

θα ήθελα να κάνω μια ερωτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν το Samsung s20+ η μπαταρία κρατάει περισσότερο η το ίδιο με το note 9.

Στο note 9 με δύο κάρτες sim την ημέρα την έβγαζε με την δική μου χρήσει Με το s20+ θα την βγάζει η όχι

ευχαριστώ

Έρχομαι από νοτε 9 με μια σιμ όμως.

Με την ίδια χρήση ίσως βγάζει ελαφρώς λιγότερο sot αλλά εγώ έχω μόνιμα 120χζ και γενικά ψηλα φωτεινότητα κλπ

Έρχομαι από νοτε 9 με μια σιμ όμως.

Με την ίδια χρήση ίσως βγάζει ελαφρώς λιγότερο sot αλλά εγώ έχω μόνιμα 120χζ και γενικά ψηλα φωτεινότητα κλπ

την ήμερα στη βγάζει και αν ναι πόσο υπόλοιπο μπαταρίας σου μένει όπως το έχεις ..

το δικό σου είναι με Snapdragon η Exynos

ευχαριστώ

Edited by fanispan
Στέφανος

Μετα απο 4 μηνες ειπα να δωσω μια ευκαιρια στα 120hz. 2 μερες τα δοκιμασα... Δεν αλλαξα γνωμη, δεν μου προφερουν κατι ουσιαστικο. Απο μπαταρια αντι για 8 ωρες SOT που εχω συνηθως σε πληρη φορτιση εδωσαν περιπου 6κ45...

την ήμερα στη βγάζει και αν ναι πόσο υπόλοιπο μπαταρίας σου μένει όπως το έχεις ..

το δικό σου είναι με Snapdragon η Exynos

ευχαριστώ

Ναι άνετα τη μέρα φίλε. Με 25 30 το βάζω συνήθως κάθε βράδυ στον ασύρματο.

Exynos

Απορώ πως δεν βλέπετε διαφορά από 60hz σε 120hz (ή έστω 96hz) . Από την ημέρα που έπιασα κινητό στα χέρια μου με 120 hz ,δεν ξανακοιτάω πίσω. Πιάνω το iphone 11 pro max του κουμπαρου μου και νομίζω ότι έχω κινητό 3τιας. Τα animations (και μιλάμε για animations iphone που μέχρι πέρυσι δεν είχαν αντιπαλο στο smoothness) δεν παλεύονται. Μου έχει βγάλει σε αχρηστία εταιρικό τηλέφωνο και ταμπλετ που είναι με 60 hz. Βασικά βλέπω διαφορά ακόμα και από τα 96 στα 120. Κατά τα άλλα για να γλυτώσω οποια μπαταρία τις εφαρμογές streaming (youtube,netflix κτλ) και τους χάρτες τους έχω βάλει στα 60hz μέσω routines.

Edited by bromonano2

Έτσι ακριβώς έπιασα το 11 προ του αδερφού μου χτες και έβλεπα τα frames κανονικά. Δε μπορούσα ούτε 2 λεπτά να το κρατήσω. Καλώς ή κακώς δεν υπάρχει γυρισμός από τα 120. Η εμπειρία είναι αλλού.

Διαφορα υπαρχει απο 120 σε 60. Εμενα προσωπικα δεν μου προσφερει τπτ ουσιαστικο. Αν ηταν διαθεσιμο σε full αναλυση και δεν ειχε επιπτωση στην μπαταρια δεν θα ελεγα οχι.

Εγώ προσωπικά θυσιάζω μπαταρία για τα 120 και δεν με ενοχλεί καθόλου. Αν ήθελα να έχω καλύτερη μπαταρία με 120; ε ναι φυσικά. Για την ανάλυση από 2κ σε fhd και εκεί υπάρχει διαφορα, αλλά προτιμώ 120 παρα 60.

Το κινητό μοιάζει πιο γρήγορα με τα 120. Στα 60 υπάρχει lag. Παρατηρήστε το καλά και θα το δείτε

Απορώ πως δεν βλέπετε διαφορά από 60hz σε 120hz (ή έστω 96hz) . Από την ημέρα που έπιασα κινητό στα χέρια μου με 120 hz ,δεν ξανακοιτάω πίσω. Πιάνω το iphone 11 pro max του κουμπαρου μου και νομίζω ότι έχω κινητό 3τιας. Τα animations (και μιλάμε για animations iphone που μέχρι πέρυσι δεν είχαν αντιπαλο στο smoothness) δεν παλεύονται. Μου έχει βγάλει σε αχρηστία εταιρικό τηλέφωνο και ταμπλετ που είναι με 60 hz. Βασικά βλέπω διαφορά ακόμα και από τα 96 στα 120. Κατά τα άλλα για να γλυτώσω οποια μπαταρία τις εφαρμογές streaming (youtube,netflix κτλ) και τους χάρτες τους έχω βάλει στα 60hz μέσω routines.

Παρατήρησα ότι ενώ υπάρχει επιλογή στα routines να αλλάζεις με widgets απο την fhd+ ανάλυση στην wqhd+ με ενα κλικ δεν υπάρχει για το 120hz.

Άκυρο το βρήκα... πρέπει να ήρθε με το τελευταίο update!

Edited by pchrono

Μετα απο 4 μηνες ειπα να δωσω μια ευκαιρια στα 120hz. 2 μερες τα δοκιμασα... Δεν αλλαξα γνωμη, δεν μου προφερουν κατι ουσιαστικο. Απο μπαταρια αντι για 8 ωρες SOT που εχω συνηθως σε πληρη φορτιση εδωσαν περιπου 6κ45...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Δεν βρίσκω ουσιαστικό λόγο ύπαρξης των 120 hz.

Κατι καινουργιο πρεπει να πουλανε καθε χρονο. Τα 120 απλα το κανουν πιο "smooth".. Εγω το εχω για την οθοναρα, την πολυ καλη καμερα και το one ui. Και με συσκευη των 200 θα εκανα την δουλεια μου ανετα.

Προσωπικο θεμα του καθενος τα hz οποτε καλως υπαρχει η επιλογη 60 η 120....

Edited by GMF80

Καλημερα..μολις εσκασε το security patch του σεπτεμβριου...απο οτι ειδα οταν ενημερωθηκαμε στο one ui 2.5 μας αλλαξανε και τον τροπο που γινετε η ενημερωση...αντι να γινετε μπλε η οθονη και να εμφανιζεται το σημα του android σε λευκο..τωρα ολη η οθονη γινεται μαυρη και στην μεση εχουν βαλει ενα μικρο σημα του android παλι λευκο...ωραια στο ματι η αλλαγη...

Τα ⚙ γρανάζια που γυρίζουν τα είχε η Microsoft στην αναβάθμιση των κινητών της προδεκαετιας πριν ρημάξει.

Θυμάμαι τον Montoya εκείνη την εποχή.

Ήμασταν από τους τελευταίους που φύγαμε...

Edited by NIKOSXRI

Τα ⚙ γρανάζια που γυρίζουν τα είχε η Microsoft στην αναβάθμιση των κινητών της προδεκαετιας πριν ρημάξει.

Θυμάμαι τον Montoya εκείνη την εποχή.

Ήμασταν από τους τελευταίους που φύγαμε...

Και εγώ όταν είδα τα γρανάζια, η microsoft μου ήρθε στο μυαλό... Ωραίες εποχές!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εμενα μου θυμισαν Gears Of War τα γραναζια! Καψιμο προ 10ετιας + στο xbox....

Ηρεμία βλέπω...

Ιδέα μου ή αυτό σημαίνει....

Απροβληματιστη λειτουργία των συσκευών μας?

• The title was changed to Samsung Galaxy S20+