vadergr Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς να πέφτουν τα frames? Το έχω στα 120hz και ξαφνικά είναι λες και και πάει κάτω από 60 τρομερό stuttering μου το έχει κάνει πολλές φορές.. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Το έχεις σε καμία μυστήρια θήκη? Εμένα είναι στην spigen slim armor και δεν λαγκαρει εκτός Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim353 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Όντως ζεσταίνεται τόσο εύκολα και κολλάει, γιατί και γω σκεφτόμουν να το πάρω τον άλλο μήνα. Το είχα παλιά στο α5 2016 αυτό το πρόβλημα και δεν θέλω να έχω πάλι τα ίδια. Αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει πρόβλημα σε μια τέτοια συσκευή. Μήπως είναι θέμα κακού στησίματος ή να φταίει κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Εγω δεν εχω δει κανενα προβλημα αλλα το δουλευω στα 60 hz. Ωραιο το γρηγορο σκρολαρισμα αλλα μονο σαν εφε δεν μου προσφερει τπτ διαφορετικο στην χρηση οποτε επελεξα την υψηλοτερη αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Τοχουμε ξαναγραψει ρε παιδια . Δουλεψτε την συσκευη στα 60. Δεν χρειαζεται στα 120. Το ποτε στο μελλον θα υπαρχει βελτιστοποιηση ολων των εφαρμογων του google play για 120 δεν το ξερει κανεις .Τα 120 για την ωρα ειναι καθαρα για καποια παιχνιδια να δει καποιος μια σμουθια . Μη το αφηνεται στα 120. Θα αλλαξει τα φωτα την μπαταρια θα την εξαντλει γρηγορα δεν θα υπαρχει σταθεροτητα κτλ.Η συσκευη θα κοιτα ολη την ωρα σε καθε κινηση που κανει ο καθενας εαν πρεπει να λειτουργησει στα 120 η 60 και κατα ποσο ανταποκρινεται η εφαρμογη σωστα. Edited May 9, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Μόλις έκανα το γύρισμα στα 60hz για να δω κατά πόσο μπορώ να τα αντέξει το μάτι. Σε αυτό το σημείο να πω ότι το προηγούμενο κινητό μου ήταν το OnePlus 7pro, από την πρώτη μέρα το δούλευα στα 90hz. Λοιπόν όσοι έχουμε πάθει αυτό που συζητάμε παραπάνω ουσιαστικά είναι απότομο γύρισμα του τηλεφώνου στα 60hz. Τώρα το ζέσταμα είναι; Κάποια εφαρμογή που δεν είναι φτιαγμένη να δουλεύει στα 120 hz είναι; Δεν ξέρω. Εγώ πάντως το έχω πάθει 2 φορές και τις 2 αν θυμάμαι καλά χάζευα στο fb. Κακά τα ψέματα αν συνηθίσεις στα 120hz και το γυρίσεις στα 60hz, νιώθεις ότι το τηλέφωνο lagάρει και έχει λόξυγκα στα πάντα. Εγώ προσωπικά θα το έχω στα 120hz. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 9, 2020 by Gran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Με τα 96hz εχεις ισορροπια ,ολα ρολαρουν smooth και μπαταρια ειναι αξιοπρεπεστατη... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Νταξει φιλε η συσκευη σου εχει προβλημα εαν νομιζεις οτι στα 60 λαγκαρει. Εγω στον ομιλο που δουλευω το πρωι εχουμε πασης φυσεως συσκευη με 120 και 60 ειναι ολες μια χαρα. Εγω εχω S9 , S20 το μικρο και Note 10 lite. .Τα 120 ειναι μια κατασταση που εχει πολυ μελλον και θα πρεπει να βελτιωθουν η εφαρμογες αλλα και το hardware.Στην ουσια για την ωρα ειναι μια καθαρα διαφημιστικη κατασταση. Οι συσκευες δεν ειναι οθονες Pc που τις βαζουμε στο σπιτι στις μπριζες και "δεν μας νοιαζει". Εδω θα πρεπει να παρεις αγκαλια το φορτιστη.Ας κανει βεβαια ο καθενας οτι θελει την αποψη μας γραφουμε. Edited May 9, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Νταξει φιλε η συσκευη σου εχει προβλημα εαν νομιζεις οτι στα 60 λαγκαρει. Εγω στον ομιλο που δουλευω το πρωι εχουμε πασης φυσεως συσκευη με 120 και 60 ειναι ολες μια χαρα. Εγω εχω S9 , S20 το μικρο και Note 10 lite. .Τα 120 ειναι μια κατασταση που εχει πολυ μελλον και θα πρεπει να βελτιωθουν η εφαρμογες αλλα και το hardware.Στην ουσια για την ωρα ειναι μια καθαρα διαφημιστικη κατασταση. Οι συσκευες δεν ειναι οθονες Pc που τις βαζουμε στο σπιτι στις μπριζες και "δεν μας νοιαζει". Εδω θα πρεπει να παρεις αγκαλια το φορτιστη.Ας κανει βεβαια ο καθενας οτι θελει την αποψη μας γραφουμε.Απο την αρχη το εχω στα 96 και τωρα το γυρισα στα 60 ... Υπαρχει διαφορα λοιπον , οχι το τηλεφωνο δεν εχει λοξυγγα ...αλλα πχ στο scrolling "βλεπεις" το αργο frame rate μπροστα στα ματια σου ...πχ στο fb....στα fonts.. Στην αρχη δεν εβλεπα εμφανη διαφορα οταν αλλαζα μεταξυ 60-96-120 Με την παροδο του χρονου τελικα το ματι "εκπαιδευεται" και η διαφορα ....φαινεται....αυτο μαλλον εννοει ο φιλος .... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Στην υψηλη αναλυση δεν φαινεται η διαφορα στα γραμματα.Προφανως εννοεις στην μεσαια αναλυση. Εγω και στο S9 κσι S20 βλεπω τα ιδια στο note 10 lite βλεπω ελαχιστα αυτο που λες αλλα ειναι αμελητεο , γιατι δεν εχει υψηλη αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Απο την αρχη το εχω στα 96 και τωρα το γυρισα στα 60 ... Υπαρχει διαφορα λοιπον , οχι το τηλεφωνο δεν εχει λοξυγγα ...αλλα πχ στο scrolling "βλεπεις" το αργο frame rate μπροστα στα ματια σου ...πχ στο fb....στα fonts.. Στην αρχη δεν εβλεπα εμφανη διαφορα οταν αλλαζα μεταξυ 60-96-120 Με την παροδο του χρονου τελικα το ματι "εκπαιδευεται" και η διαφορα ....φαινεται....αυτο μαλλον εννοει ο φιλος ....Αυτό ακριβώς εννοώ. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια μάτια ρε παιδιά. Ούτε τις ίδιες απαιτήσεις. Κινητά είναι στο κάτω κάτω. Δεν χρειάζεται εκνευρισμός. Επειδή δηλαδή έχω συνηθίσει στα 90hz εδώ και ένα χρόνο που είχα το 7pro και τώρα στα 120 και τα 60 μου φαίνονται πλέον προβληματικά στο μάτι πρέπει να απολογηθώ; Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι έχουν τα πράγματα. Όποιος δεν βλέπει διάφορα ή ελάχιστη διαφορά από τα 120 στα 60 είναι ευτυχισμένος άνθρωπος και μακάρι να ήμουν κι εγώ έτσι. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Δεν ειναι θεμα εκνευρισμου κατι το οποιο βαφτιζεται καθε φορα που κανουμε αντιλογο. Ειναι θεμα αναλυσης οθονης .Ας βαλει καποιος hd αναλυση.Μετα μεσαια και μετα ψηλη.Το refresh φαινεται σε καθε αναλυση.Στην ψηλη δεν φαινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Μετα απο παρατεταμενη χρηση (εβδομαδες) του κινητου σε υψηλο refresh rate το ματι εκπαιδευεται και στην ουσια προσαρμοζει και δινει αλλη πληροφορια στον εγκεφαλο... Μπορει να ακουγεται καπως αλλα ετσι ειναι... η γυναικα μου ειναι οπτικος και το εχουμε συζητησει ... το ιδιο προβλημα υφίσταται οταν καποιος μετα απο χρονια ...αλλαξει βαθμους στα γυαλια του... Οταν βαλει τους νεους βαθμους ισχυριζεται οτι βλεπει καλυτερα με τα παλια....μετα απο μερικες μερες ....γινεται η προσαρμογη ...και ολα ειναι φυσιολογικα ξανα.... Edited May 9, 2020 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Παιδιά τι λέτε; ουσιαστικά αυτό ήταν το χαρακτηριστικό της συσκευής για να πουλήσει τα 120hz διαφορετικά πας σε note 10 η μένεις με s10+ . Ποιος ο λόγος να πληρώσω τόσα λεφτά μια συσκευή για να το έχω στα 60 hz?? Το refresh rate είναι ξεκάθαρο και αντιληπτό ακόμα και τα 90 με τα 60. Υπάρχουν συσκευές με 144hz και άλλες με 120 που δεν έχουν προβλήματα μπαταρίας ούτε υπερθερμανσης. Η τεχνολογία αυτή είναι εδώ τα τελευταία 3 χρόνια. Βλέπε iPad Pro βλέπε razerphone βλέπε one plus και λειτουργούν άψογα. Δεν ξέρω αν θα λυθεί η όχι αλλά η συσκευή εκτός από αυτό το feautre δεν έχει κάτι πάρα πάνω να δώσει ακόμη και η κάμερες και επιδόσεις είναι τα ίδια σχεδόν με τους προ κάτοχους του. Προσπαθώ καθημερινά την συσκευή να δω τα θετικά της και να μην ξενερώνω αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι. Αν κάποιος δεν είχε κάποια αντίστοιχη συσκευή και προέρχεται από πιο midrage (όχι ναυαρχίδα) συσκευή θα το λατρέψει το s20+ αν όμως είχατε one plus 7t, 7 pro η iPhone pro η ακόμα και s10+ (Συσκευές απροβληματιστες ) κοιτάτε για κάτι άλλο .. Αυτά από μένα ταπεινή μου άποψη Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited May 9, 2020 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Τα hertz εμενα δεν μου λενε κατι προς το παρων. Αν στο μελλον λειτυμουργουν οπως ειπε ο S Wind μια χαρα. Αναβαθμισα απο S10e και πραγματικς αξιζει με το παραπανω η μεταβαση για μενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Τα hertz εμενα δεν μου λενε κατι προς το παρων. Αν στο μελλον λειτυμουργουν οπως ειπε ο S Wind μια χαρα. Αναβαθμισα απο S10e και πραγματικς αξιζει με το παραπανω η μεταβαση για μενα....To s10e είναι mid rage συσκευή λογικό.. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Δεν ειναι mid range το S10e.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Δεν ειναι mid range το S10e....Το midrage έχει να κάνει και με την τιμή και τα features της συσκευής , στην κατηγορία των 700 ευρώ δεν νομίζω να ήταν το s10 e. όπως και να έχει έχουμε βγει εκτός θέματος Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited May 9, 2020 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Παιδιά τι λέτε; ουσιαστικά αυτό ήταν το χαρακτηριστικό της συσκευής για να πουλήσει τα 120hz διαφορετικά πας σε note 10 η μένεις με s10+ . Ποιος ο λόγος να πληρώσω τόσα λεφτά μια συσκευή για να το έχω στα 60 hz?? Το refresh rate είναι ξεκάθαρο και αντιληπτό ακόμα και τα 90 με τα 60. Υπάρχουν συσκευές με 144hz και άλλες με 120 που δεν έχουν προβλήματα μπαταρίας ούτε υπερθερμανσης. Η τεχνολογία αυτή είναι εδώ τα τελευταία 3 χρόνια. Βλέπε iPad Pro βλέπε razerphone βλέπε one plus και λειτουργούν άψογα. Δεν ξέρω αν θα λυθεί η όχι αλλά η συσκευή εκτός από αυτό το feautre δεν έχει κάτι πάρα πάνω να δώσει ακόμη και η κάμερες και επιδόσεις είναι τα ίδια σχεδόν με τους προ κάτοχους του. Προσπαθώ καθημερινά την συσκευή να δω τα θετικά της και να μην ξενερώνω αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι. Αν κάποιος δεν είχε κάποια αντίστοιχη συσκευή και προέρχεται από πιο midrage (όχι ναυαρχίδα) συσκευή θα το λατρέψει το s20+ αν όμως είχατε one plus 7t, 7 pro η iPhone pro η ακόμα και s10+ (Συσκευές απροβληματιστες ) κοιτάτε για κάτι άλλο .. Αυτά από μένα ταπεινή μου άποψη Sent from my SM-G985F using Tapatalk Κάθε γενιά υπάρχουν αλλαγές. Προφανώς δεν είναι λόγος να παίρνεις το επόμενο κάθε φορά οι όποιες αλλαγές αλλά φέτος έχει τις περισσότερες αλλαγές από κάθε άλλη χρονιά. Νέα κάμερα μέρα από τόσα χρόνια, νέα οθόνη κλπ. Από σ7 μέχρι σήμερα ειδικά σε κάμερα είδες λίγη βελτίωση, τώρα έχεις αρκετή. Άρα είναι υποκειμενικο για τον κάθε ένα αν αξίζει η αναβάθμιση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Κάθε γενιά υπάρχουν αλλαγές. Προφανώς δεν είναι λόγος να παίρνεις το επόμενο κάθε φορά οι όποιες αλλαγές αλλά φέτος έχει τις περισσότερες αλλαγές από κάθε άλλη χρονιά. Νέα κάμερα μέρα από τόσα χρόνια, νέα οθόνη κλπ. Από σ7 μέχρι σήμερα ειδικά σε κάμερα είδες λίγη βελτίωση, τώρα έχεις αρκετή. Άρα είναι υποκειμενικο για τον κάθε ένα αν αξίζει η αναβάθμισηΔεν είπα το αντίθετο μίλησα για συγκεκριμένες ναυαρχίδες και για midrage συσκευές . Τώρα αν πας από s7 edge που είναι του 16 συσκευή είναι αυτονόητο ότι θα το βρεις απίστευτο. Οι συσκευές αυτές απευθύνονται κυρίως σε απαιτητικούς χρήστες διαφορετικά αν δεν είσαι power user πας σε πιο συμβατικά τηλέφωνα. Νομίζω είναι λογικό να απαιτεί κάποιος να λειτουργούν όλα άψογα σε αυτά τα λεφτά.. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited May 9, 2020 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Δεν είπα το αντίθετο μίλησα για συγκεκριμένες ναυαρχίδες και για midrage συσκευές . Τώρα αν πας από s7 edge που είναι του 16 συσκευή είναι αυτονόητο ότι θα το βρεις απίστευτο. Οι συσκευές αυτές απευθύνονται κυρίως σε απαιτητικούς χρήστες διαφορετικά αν δεν είσαι power user πας σε πιο συμβατικά τηλέφωνα. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Πάλι βάζεις συνθήκες. Όλα είναι θέμα χρήσης φίλε μου. Εγώ μόνο για κάμερα παίρνω καινούριο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πάλι βάζεις συνθήκες. Όλα είναι θέμα χρήσης φίλε μου. Εγώ μόνο για κάμερα παίρνω καινούριο..Υπάρχουν και πιο φθηνές επιλογές με αντίστοιχες κάμερες . Ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με αυτά που θεωρεί αναγκαία και χρήσιμα για τον ίδιο άλλοι τα αγοράζουν για χαιλικι ας πούμε. Εγώ μίλησα καθαρά για μένα και εξέφρασα μια άποψη , κάποιος μπορεί να την θεωρήσει χρήσιμη για μια υποτιθέμενη αγορά κάποιος άλλος όχι. Θεωρώ ότι επειδή υπάρχει ανταγωνισμός πρέπει να ήμαστε έξυπνοι στις αγορές μας.. Φιλικά Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Υπάρχουν και πιο φθηνές επιλογές με αντίστοιχες κάμερες . Ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με αυτά που θεωρεί αναγκαία και χρήσιμα για τον ίδιο άλλοι τα αγοράζουν για χαιλικι ας πούμε. Εγώ μίλησα καθαρά για μένα και εξέφρασα μια άποψη , κάποιος μπορεί να την θεωρήσει χρήσιμη για μια υποτιθέμενη αγορά κάποιος άλλος όχι. Θεωρώ ότι επειδή υπάρχει ανταγωνισμός πρέπει να ήμαστε έξυπνοι στις αγορές μας.. Φιλικά Sent from my SM-G985F using Tapatalk Καλά σίγουρα υπάρχουν επιλογές. Συμφωνώ απόλυτα, απλά και σε αυτό όλα είναι σχετικά.. Απλά για το συγκεκριμένο κινητό που μιλάμε τώρα, είπες ότι μόνο η οθονη είναι αναβάθμιση και λίγο γ κάμερα και γιαυτό σου απάντησα, αναλογικά με το τι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση από s7.. Άλλο αν δεν σε ενδιαφέρει βέβαια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Το midrage έχει να κάνει και με την τιμή και τα features της συσκευής , στην κατηγορία των 700 ευρώ δεν νομίζω να ήταν το s10 e. όπως και να έχει έχουμε βγει εκτός θέματος Sent from my SM-G985F using Tapatalk Απο ποτε το s10e ειναι μεσαιας κατηγοριας? Φορουμιτη δεν ειναι ετσι τα κριτηρια εαν ειναι ετσι με την δικη σου λογικη το galaxy Μ30 και Μ31 εχουν 6000 μπαταρια αρα ειναι σουπερ και ταλλα ειναι λαιτ. Η καποιο αλλο εχει κατι αλλο κτλ. Ολες σχεδον οι καθε αυτου συσκευες μεσαιας κατηγοριας λειτουργικα ειναι απροβληματιστες γιατι εχουν χαμηλωμενη συχνοτητα επεξεργαστη , μεγαλα Sot και κανεις δεν εχει λειτουργικα προβληματα τοσο σε browser, social κτλ.. Οταν θα ζησεις και με τις τρεις κατηγοριες οι διαφορες ειναι μηδαμινες ενω θεωριτικα στα χαρτια φαινονται μεγαλες.Αυτα που βλεπετε πχ.στο antutu δηλαδη τις τεραστιες διαφορες σε νουμερα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα η Gpu με περισσοτερους core.Η μεσαια κατηγορια ενω εχει Gpu το πολυ με 3-4 core η μεγαλη κατηγορια εχει πανω απο 10.Ελα που η μεσαια κατηγορια παιζει σωστα το 95% των games....Μη νομιζετε οτι ενα S20 απεχει πολυ απο ενα Α71....Τα συμπληρωματα του hardware δινουν τις διαφορες. Edited May 9, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Mid rage συσκευή χαρακτηρίζεται εκείνη η οποίο βρίσκεται σε μια μεσαία κατηγορία χρημάτων σύμφωνα με τον ανταγωνισμό. Το s10e άρχισε από 570 όταν πρώτο βγήκε και του λείπουν χαρακτηριστικά για να θεωρηθεί ναυαρχίδα πχ 2k οθόνη, Ufs 3.0, Telephoto,Μπαταρία. Δεν είναι δικό μου κριτήριο αυτό, αυτά είναι γραμμένα σε πολλά sites και βίντεο, γενικότερα είναι γνωστά στον κόσμο της τεχνολογίας. Αυτό που έθιξα εξαρχής και καταλήξαμε εδώ είναι ότι το χαρακτηριστικό που έκανε το s20+ πιο ελκυστικό ήταν τα 120hz τουλάχιστον για μένα. Δεν είχε κάτι άλλο καινοτόμο σε σύγκριση με τον προκατοχο του (έχοντας το s10+ )οπότε είναι κρίμα να μην λειτουργεί σωστά και με τον snapdragon να είναι όλα μπικουτι. Αν κάποιος είναι απαιτητικός και προέρχεται από περσινή ναυαρχίδα και ψάχνεται για αλλαγή δεν το θεωρώ ιδανική επιλογή .. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited May 9, 2020 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το S10e αρχισε απο 789.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts