mkaragiannis Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Πολυ ωραια καλοριζικο Γιωργο θα περιμενουμε unboxing video σου στο καναλι σου στο Youtube https://www.youtube.com/user/geokaf13/videos οπως μας εχεις συνηθισει σε ολες τις Samsung συσκευες θα ελεγα τα τελευταια χρονια αλλα και σε αλλες αλλων εταιριων. ωραια review κάνει το παλικάρι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 ωραια review κάνει το παλικάρι!!!!! ΑΝ ειναι αυτος ο γνωστος Γιωργος. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 ΑΝ ειναι αυτος ο γνωστος Γιωργος. εγω αναφέρθηκα στον υπερσύνδεσμο που έβαλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 εδω και λιγα λεπτα κατοχος s20 plus προερχομενος απο s8+ να αναφερω πως η θηκουλα δεν υπαρχει μεσα στο κουτι και εχει ζελατινα στην οθονη κανονικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Τελικα οπως τα ελεγα. Το 13 εγινε 12 και σημερα 11 παρελαβα S20 cosmic grey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Φίλοι το βίντεο που σας υποσχέθηκα είναι έτοιμο. Στα θετικά και προς διερεύνηση είναι η δυνατότητα περισσότερων από δύο καρτών μέσω esim.(https://ibb.co/3cx688s) Αυτό όμως αύριο θα ελεγχθεί. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 εδω και λιγα λεπτα κατοχος s20 plus προερχομενος απο s8+ να αναφερω πως η θηκουλα δεν υπαρχει μεσα στο κουτι και εχει ζελατινα στην οθονη κανονικα . Ανεβασε καμια φωτογραφια απο το κινητο ή απο το κουτι να δουμε και εμεις πως ειναι το ελληνικο κουτι και τι περιεχει μεσα οπως επισης αν γραφει Αθηνα Ελλαδα δεξια η αριστερα στο κουτι με τα περιεχομενα του και στο πισω μερος αν γραφει ελληνικα Καλοριζικο και σε σενα με γεια. Τελικα οπως τα ελεγα. Το 13 εγινε 12 και σημερα 11 παρελαβα S20 cosmic grey. Ωραιος ανεβασε και εσυ σε παρακαλω θερμα καμια φωτογραφια απο το κουτι και απο το κινητο να το δουμε και εμεις. Καλοριζικο κιολας. Φίλοι το βίντεο που σας υποσχέθηκα είναι έτοιμο. Στα θετικά και προς διερεύνηση είναι η δυνατότητα περισσότερων από δύο καρτών μέσω esim.(https://ibb.co/3cx688s) Αυτό όμως αύριο θα ελεγχθεί. Καλα το ελεγα οτι εσυ εισαι ο γνωστος Γιωργος στο YouTube. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Φίλοι το βίντεο που σας υποσχέθηκα είναι έτοιμο. Στα θετικά και προς διερεύνηση είναι η δυνατότητα περισσότερων από δύο καρτών μέσω esim.(https://ibb.co/3cx688s) Αυτό όμως αύριο θα ελεγχθεί. ωραίο βίντεο, περιμένουμε και τα επιμέρους σημεία για τις 3 "κάρτες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Το κουτι δεν εγραφε πουθενα Ελληνικα ή samsung hellas οπως στα s10 s9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Το κουτι δεν εγραφε πουθενα Ελληνικα ή samsung hellas οπως στα s10 s9. το ιδιο και σε εμενα δεν εγραφε πουθενα samsung hellas , επισης μου ηρθε και update μαρτιου γυρω στα 400 κατι mb, βελτιστοποιηση καμερας και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Φίλοι το βίντεο που σας υποσχέθηκα είναι έτοιμο. Στα θετικά και προς διερεύνηση είναι η δυνατότητα περισσότερων από δύο καρτών μέσω esim.(https://ibb.co/3cx688s) Αυτό όμως αύριο θα ελεγχθεί. μια ερωτηση πανω σε αυτο ..... εαν απο 2 φυσικες sim μετατρεψουμε την μια σε esim ...μπορουμε να βαλουμε στην κενη θεση sd? ισχυει κατι τετοιο ή μπααα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Το κουτι δεν εγραφε πουθενα Ελληνικα ή samsung hellas οπως στα s10 s9. το ιδιο και σε εμενα δεν εγραφε πουθενα samsung hellas , επισης μου ηρθε και update μαρτιου γυρω στα 400 κατι mb, βελτιστοποιηση καμερας και αλλα Καλησπερα μαλλον θα αρχισει να γραφει απο την δευτερη παρτιδα. Δεν ξερω και δεν παιξει μεγαλο ρολο αυτο για μενα. Στο S9 μου που το πηρα παντως γραφει μια χαρα Αθηνα Ελλαδα Samsung και στα ελληνικα ολα τα περιεχομενα του. Στο S10 - S8 δεν εγραφε ομως στο S7 εγραφε αρα τι παιξει ; Οχι οτι ειναι κατι το σοβαρο αυτο απλος εμενα με πειραξει καπως. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 επισης ειναι unbranded eur firmware το s20plus μου και πηρε αναβαθμιση μαρτιου με βελτιστοποιηση καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Απο πλαισιο s20 plus με δωρο τα ακουστικα και επιπλεον δωρο 110 ευρω επι τησ τιμης!!! Δειτε το για οσους θελουν να το παραλαβουν απο πλαισιο!!! Εγω μαλλον δεν θα το τιμησω,αλλα αυτο μου προτειναν πριν λιγο που με πηραν για την προπαραγγελεια που ειχα κανει!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Απο πλαισιο s20 plus με δωρο τα ακουστικα και επιπλεον δωρο 110 ευρω επι τησ τιμης!!! Δειτε το για οσους θελουν να το παραλαβουν απο πλαισιο!!! Εγω μαλλον δεν θα το τιμησω,αλλα αυτο μου προτειναν πριν λιγο που με πηραν για την προπαραγγελεια που ειχα κανει!!! Τελικα δεν παιρνεις τα ακουστικα με το S20 Plus ; Νομιζα πως τα περνεις και γινεται η εκπτωση των 100 ευρω για το S20. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Απο πλαισιο s20 plus με δωρο τα ακουστικα και επιπλεον δωρο 110 ευρω επι τησ τιμης!!! Δειτε το για οσους θελουν να το παραλαβουν απο πλαισιο!!! Εγω μαλλον δεν θα το τιμησω,αλλα αυτο μου προτειναν πριν λιγο που με πηραν για την προπαραγγελεια που ειχα κανει!!! τα buds τα δινει το πλαισιο? γιατι στην samsung η προπαραγγελια επρεπε να γινει μεχρι 8/03.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 τα buds τα δινει το πλαισιο? γιατι στην samsung η προπαραγγελια επρεπε να γινει μεχρι 8/03.... τα ακουστιικα τα δινει η σαμμυ σε λιγες μερες.Απλα μου αφαιρεσαν ακομα 110 ευρω. Και ακουστικα για οσους ειχαν κανει προπαραγγελια και 110 ευρω το πλαισιο σημερα που με πηραν!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 εδω και λιγα λεπτα κατοχος s20 plus προερχομενος απο s8+ να αναφερω πως η θηκουλα δεν υπαρχει μεσα στο κουτι και εχει ζελατινα στην οθονη κανονικα . Για τη θηκουλα τα είχα γράψει και παραπισω. Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 τα ακουστιικα τα δινει η σαμμυ σε λιγες μερες.Απλα μου αφαιρεσαν ακομα 110 ευρω. Και ακουστικα για οσους ειχαν κανει προπαραγγελια και 110 ευρω το πλαισιο σημερα που με πηραν!!! Σιγουρα μιλουσαν για συνδυασμο? 110 + ακουστικα? Γιατι το πρωι που μιλησα μαζι τους μου ειπαν ή ακουστικα ή -100. Μηπως καταλαβα λαθος γιατι ειχα δουλεια και τους εκλεισα βιαστικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Ανεβάστε καμία φωτογραφία στο σχετικό νήμα να δούμε τι ψάρια πιάνει... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 τα ακουστιικα τα δινει η σαμμυ σε λιγες μερες.Απλα μου αφαιρεσαν ακομα 110 ευρω. Και ακουστικα για οσους ειχαν κανει προπαραγγελια και 110 ευρω το πλαισιο σημερα που με πηραν!!! αν σε κλεισμενη προπαραγγελια αφαιρεσαν και 110€ ....μπραβο τους!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Ναι μια χαρά είναι, ένα φύσημα πολύ ελαφρύ. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα από απόσταση 50 cm και πάνω. Λάζαρος.. Note 10+ Λαζαρε απο εσενα οπσδηποτε ενα vs σε video και foto με το Νοτελι αλλα και με το 11pro max αν δεν κανω λαθως που εχεις και εσυ??? Και εγω το ιδιο setup εχω και λεω να μεινω στα αυγα μου,αλλα δεν σου κρυβω οτι με τρωει λιγο ετσι για αλλαγη Νοτε με s20plus. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Καλησπερα αυριο θα μου ερθη και μενα απο το Λονδινο οπου θα μου το φερει μια θεια μου απο εκει. Της ειπα να κοιταξει για Unlocked ή για Vodafone Locked επειδη θα μπει καρτα της CytaMobile Vodafone μεσα οποτε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα οποιο και αν μου φερει. https://www.carphonewarehouse.com/samsung/galaxy-s20.html#!colour=blue&capacity=128GB&dealType=sf https://www.vodafone.co.uk/mobile/phones/pay-monthly-contracts/samsung/galaxy-s20 Κατα 98% θα ναι ξεκλειδωτο οχι κλειδωμενο στον παροχο της Vodafone. Αληθεια ομως εφοσον θα ειναι κλειδωμενο κατα 2% στον παροχο της Vodafone τι γινεται απο εκει και πιο περα ; Δεν θα δουλευει με καρτα της Cyta Mobile Vodafone ; Αφου ειναι ιδιες εταιριες στο κατω κατω. Εχει καποιος καποια αναλογη εμπειρια απο παλια να μας πει και εμας ; Ειναι φτηνο στην Αγγλια παντως παιδια. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Σιγουρα μιλουσαν για συνδυασμο? 110 + ακουστικα? Γιατι το πρωι που μιλησα μαζι τους μου ειπαν ή ακουστικα ή -100. Μηπως καταλαβα λαθος γιατι ειχα δουλεια και τους εκλεισα βιαστικα.... Θέλει λίγο παζάρι, εγώ τους είπα ότι το welcome store το έχει 200 ευρώ κάτω και μου έκαναν δώρο την ασφάλεια που κάνει 100 ευρώ.. Οπότε θεωρώ ότι με λίγη πίεση στο κάνουν.. Αύριο έρχεται και το δικό μου και λέω να ρίξω ένα συγκριτικό με mate 20 pro και iPhone 11 pro Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Λαζαρε απο εσενα οπσδηποτε ενα vs σε video και foto με το Νοτελι αλλα και με το 11pro max αν δεν κανω λαθως που εχεις και εσυ??? Και εγω το ιδιο setup εχω και λεω να μεινω στα αυγα μου,αλλα δεν σου κρυβω οτι με τρωει λιγο ετσι για αλλαγη Νοτε με s20plus.Όχι 11αρι δεν είχα ποτέ. Note/s20u.(Και από αύριο το 2ο μετακομίζει στον αδερφό μου, προς το παρόν μένω Note) Φωτογραφίες θ ανεβάσω σε πρώτη φάση. Βίντεο που να ανεβάσω; επίσης με τα βίντεο δεν είμαι ο καλύτερος στις λήψεις η γυναίκα μου μια ζωή οπότε βλέπει βίντεο δικά μου μου λέει ότι την πιάνει ναυτία :D Θήκη ρε παιδιά εννοείται ότι δεν περιλαμβάνει η συσκευή. Μόνο κάποιες δοκιμαστικές εκδόσεις και Ασία μεριά έχουν θήκη. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts