chios Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 hour ago, Konstantine73 said: Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε bluetooth κάτι σε galaxy buds? Είναι λίγο ακριβότερα από τα απλά αλλά θα αποζημιωθείς και θα γλιτώσεις και από τα καλώδια μία και καλή sent from my S21 FE 8/256 Όσα bluetooth έχω δοκιμάσει πάντα στο καλώδιο καταλήγω, προσωπικά εμένα δε με βολεύουν τα bt. Τα jbl τυχαίνει να τα έχω πάρα πολύ καλά είναι και πολύ καλό ήχο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 11 minutes ago, chios said: Όσα bluetooth έχω δοκιμάσει πάντα στο καλώδιο καταλήγω, προσωπικά εμένα δε με βολεύουν τα bt. Τα jbl τυχαίνει να τα έχω πάρα πολύ καλά είναι και πολύ καλό ήχο. Έχουν type c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Κανονικό jack έχω εγώ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Ναι αλλά κοστίζουν και 100 ευρώ Ναι αλλά επενδύεις...sent from my S21 FE 8/256 Όσα bluetooth έχω δοκιμάσει πάντα στο καλώδιο καταλήγω, προσωπικά εμένα δε με βολεύουν τα bt. Τα jbl τυχαίνει να τα έχω πάρα πολύ καλά είναι και πολύ καλό ήχο.Έχεις δοκιμάσει τα galaxy buds pro και δεν σε βόλεψαν?sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Galaxy όχι, τώρα έχω μείνει με κάτι creative, τα οποία δουλεύουν καλά απλά δεν τα χρησιμοποιώ με βολεύουν τα απλά με το καλώδιο. Ο καθένας με τα γούστα του. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Galaxy όχι, τώρα έχω μείνει με κάτι creative, τα οποία δουλεύουν καλά απλά δεν τα χρησιμοποιώ με βολεύουν τα απλά με το καλώδιο. Ο καθένας με τα γούστα του. Εγώ το ακριβώς αντίθετο....δεν θέλω καθόλου καλώδια πλέον....Τα Galaxy buds pro βγάζουν καθαρό ήχο σε ομιλία και μουσική σκυλιά στην μπαταρία....sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) Έρχεται....Android 13 και UI5 για το εργαλείο.😎 Android 13, the last big update for the Galaxy S10 Lite, is now live - SamMobile "Time for Galaxy S10 Lite to shine brighter than the rest of the S10 series" Edited November 29, 2022 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 10 ώρες πριν, pavlidisc said: Έρχεται....Android 13 και UI5 για το εργαλείο.😎 Android 13, the last big update for the Galaxy S10 Lite, is now live - SamMobile "Time for Galaxy S10 Lite to shine brighter than the rest of the S10 series" Περιμένουμε εναγωνίως! 😏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Έρχεται....Android 13 και UI5 για το εργαλείο. Android 13, the last big update for the Galaxy S10 Lite, is now live - SamMobile "Time for Galaxy S10 Lite to shine brighter than the rest of the S10 series"Ήρθε και το Android 13 στο S10 liteΕντυπώσεις;Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2023 Smooth χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήρα και το update ασφάλεια. Από μπαταρία τα ίδια... Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) Απο την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης παρατήρησα ότι η φόρτιση αργεί πιο πολύ και μόνο την στιγμή που βάζεις τον φορτιστή γραφει εξαιρετική γρήγορη φορτιση . μέσα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας γραφει ότι υπάρχει συνδεδεμένος fast charger κτλ . αυτό έγινε και σε άλλα galaxy φίλων μετά την ενημέρωση του 13. κάποια λύση δεν έχω βρει ακόμα... επίσης ενω δεν πείραξα κάτι οι προτάσεις αρχίζουν με μικρό γράμμα ενώ είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη κεφαλοποιηση Edited January 9, 2023 by Samaroth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_m Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 12 ώρες πριν, Samaroth said: Απο την πρώτη στιγμή της ενημέρωσης παρατήρησα ότι η φόρτιση αργεί πιο πολύ και μόνο την στιγμή που βάζεις τον φορτιστή γραφει εξαιρετική γρήγορη φορτιση . μέσα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας γραφει ότι υπάρχει συνδεδεμένος fast charger κτλ . αυτό έγινε και σε άλλα galaxy φίλων μετά την ενημέρωση του 13. κάποια λύση δεν έχω βρει ακόμα... επίσης ενω δεν πείραξα κάτι οι προτάσεις αρχίζουν με μικρό γράμμα ενώ είναι ενεργοποιημενη η αυτόματη κεφαλοποιηση Το πρόβλημα με τη μη αυτόματη κεφαλαιοποίηση μετά την τελεία συμβαίνει και σ' εμένα . Αναγκάστηκα να αλλάξω εφαρμογή για το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2023 Γνωρίζει κάποιος για πόσο καιρό θα το υποστηρίζει η samsung με αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpr Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Είχα την εντύπωση πως το s10 lite δεν θα πάρει το UI 5.1, αλλά πριν από λίγο μου ήρθε η αναβάθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labroukos66 Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Μετά την αναβάθμιση σε ui 5.1, προσπαθώ να κάνω clear cache αλλά δεν.. Τα βήματα που ακολουθώ είναι : Usb debugging on, συνδέω καλώδιο σε pc, κλείνω τηλέφωνο, συνδέω το καλώδιο, εμφανιζεται το εικονίδιο φόρτισης, πατάω volume up+power, και μόλις εμφανιστεί το Galaxy logo αφήνω το power... Δεν μου ανοίγει το recovery... Σκέψεις;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts