pavlidisc Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 1 minute ago, anastasiah said: πως την βγαζω απο τον ασφαλη φακελο?? Την διαγράφεις. Στην ουσία δεν γίνεται μεταφορά μέσα στον φάκελο αλλά αντιγραφή. Άλλη εφαρμογή αυτή που είναι μέσα, άλλη αυτή που είναι έξω. Για περισσότερα, καθώς και τα τί και πώς της συγκεκριμένης εφαρμογής της Samsung, πρέπει να διαβάσεις και λίγο τον σύνδεσμο που έβαλα πιο πάνω. 🙂 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 5 minutes ago, pavlidisc said: Την διαγράφεις. Στην ουσία δεν γίνεται μεταφορά μέσα στον φάκελο αλλά αντιγραφή. Άλλη εφαρμογή αυτή που είναι μέσα, άλλη αυτή που είναι έξω. Για περισσότερα, καθώς και τα τί και πώς της συγκεκριμένης εφαρμογής της Samsung, πρέπει να διαβάσεις και λίγο τον σύνδεσμο που έβαλα πιο πάνω. 🙂 Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 Καλημερα παιρνει 2η sim kai λειτουργει ταυτοχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 On 31/5/2022 at 10:22 ΠΜ, anastasiah said: Καλημερα παιρνει 2η sim kai λειτουργει ταυτοχρονα? Πώς το εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 On 3/6/2022 at 12:50 ΜΜ, ONLY4G said: Πώς το εννοείς; τιποτα, το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 On 27/3/2022 at 9:29 ΜΜ, s_wind said: Ναι μετριο στησιμο οκ καποια στιγμη που θα σου ερθει ορεξη να κανεις ενα hard reset στειλε πμ δυο μερες νωριτερα να σου πω τι να κανεις. Καλημερα,μηπως μπορεσεις να μου στειλεις εναν οδηγο για την μπαταρια ωστε να το ξαναστησω απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 εχω την εντυπωση οτι το κινητο ψιλοκολαει. τι κανω?hard reset? η αποσυρση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Υπαρχει καποιος που να εχει το τηλ αυτο?η το πουλησατε όλοι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 1 minute ago, anastasiah said: Υπαρχει καποιος που να εχει το τηλ αυτο?η το πουλησατε όλοι? Εγώ το έχω ακόμα. Μια χαρά είναι, γιατί να το αλλάξω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 14 minutes ago, Arachtos said: Εγώ το έχω ακόμα. Μια χαρά είναι, γιατί να το αλλάξω; απο μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 3 minutes ago, anastasiah said: απο μπαταρια πως παει? Έχει πέσει αρκετά σε απόδοση, γύρω στο 30% σίγουρα σε σχέση με όταν το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 2 minutes ago, Arachtos said: Έχει πέσει αρκετά σε απόδοση, γύρω στο 30% σίγουρα σε σχέση με όταν το αγόρασα. Δηλ δεν σου βγαζει μερα?ποσο καιρο το εχεις/ ασε κι εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Έπρεπε να πάτε να αλλάξετε μπαταρία πρίν την 2ετία ρε παιδιά. Εγώ (μετά από αλλαγή μπαταρίας) το έδωσα στον γιό μου ο οποίος του πίνει το αίμα και βγάζει 12ωρα SOT. Εφόσον θέλατε να το κρατήσετε, κακώς (για μένα) που δεν το πήγατε για ανανέωση μπαταρίας. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2022 Just now, pavlidisc said: Έπρεπε να πάτε να αλλάξετε μπαταρία πρίν την 2ετία ρε παιδιά. Εγώ (μετά από αλλαγή μπαταρίας) το έδωσα στον γιό μου ο οποίος του πίνει το αίμα και βγάζει 12ωρα SOT. Εφόσον θέλατε να το κρατήσετε, κακώς (για μένα) που δεν το πήγατε για ανανέωση μπαταρίας. αυτο ειχα σκοπο να κανω αλλα μου επεσε κατω και ραγισε λιγο η οθονη και πρεπει να αλλαξω και την οθονη μαζι και το κοστος και για τα 2 ειναι γυρω στα 180 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Η συσκευή λογικά θα πάρει Android 13 και UI5 (η μοναδική από την σειρά S10). Άρα έχει ζωή μια 2ετία ακόμα. Σκεφτείτε το 2πλά και 3πλά πριν την "σκοτώσετε" σε αγγελίες πώλησης. Και έχει και Snapdragon πάνω ε. 😎 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 18 ώρες πριν, pavlidisc said: Έπρεπε να πάτε να αλλάξετε μπαταρία πρίν την 2ετία ρε παιδιά. Εγώ (μετά από αλλαγή μπαταρίας) το έδωσα στον γιό μου ο οποίος του πίνει το αίμα και βγάζει 12ωρα SOT. Εφόσον θέλατε να το κρατήσετε, κακώς (για μένα) που δεν το πήγατε για ανανέωση μπαταρίας. Γιατί; εντός διετίας θα μας την άλλαζαν δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 (edited) 10 minutes ago, Arachtos said: Γιατί; εντός διετίας θα μας την άλλαζαν δωρεάν; Όχι δωρεάν. Περίπου 27€. Εκτός 2ετίας πάει κάπου στα 55-60€ άν θυμάμαι καλά γιατί χρεώνουν και τα εργατικά. Εκτός αυτού όμως, θα έλεγχαν και την συσκευή εντός εγγύησης. Στης γυναίκας μου π.χ το Α71 άλλαξαν καλωδιοταινία. Σε φίλου S20 άλλαξαν θύρα φόρτισης. Δωρεάν εννοείται. Edited September 9, 2022 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 5 minutes ago, pavlidisc said: Όχι δωρεάν. Περίπου 27€. Εκτός 2ετίας πάει κάπου στα 55-60€ άν θυμάμαι καλά γιατί χρεώνουν και τα εργατικά. Εκτός αυτού όμως, θα έλεγχαν και την συσκευή εντός εγγύησης. Στην γυναίκας μου π.χ το Α71 άλλαξαν καλωδιοταινία. Σε φίλου S20 άλλαξαν θύρα φόρτισης. Δωρεάν εννοείται. Κατάλαβα, δεν το γνώριζα ότι κοστολογούν διαφορετικά εντός και εκτός εγγύησης την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Καλησπερα κάποιος είχε γράψει για ακουστικά που ταιριάζουν στη συσκευή μας γιατί χάλασαν τα original,γνωρίζει κάποιος ναμου προτείνει που να είναι συμβατά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 (edited) 39 minutes ago, anastasiah said: Καλησπερα κάποιος είχε γράψει για ακουστικά που ταιριάζουν στη συσκευή μας γιατί χάλασαν τα original,γνωρίζει κάποιος ναμου προτείνει που να είναι συμβατά? Eγω σε S10 χρησιμοποιω αυτα και ειναι τουμπανο.Πολυ καλο μπάσο και ενταση και λογική τιμη https://www.skroutz.gr/s/10518765/JBL-T110-In-ear-Handsfree-με-Βύσμα-3-5mm-Μαύρο.html?from=catspan Edited September 18, 2022 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 10 minutes ago, nikaki71 said: Eγω σε S10 χρησιμοποιω αυτα και ειναι τουμπανο.Πολυ καλο μπάσο και ενταση και λογική τιμη https://www.skroutz.gr/s/10518765/JBL-T110-In-ear-Handsfree-με-Βύσμα-3-5mm-Μαύρο.html?from=catspan Πρέπει να βάλω αντάπτορα από τυpe c se Jack. Όποιον έχω δοκιμάσει δεν λειτουργούν τα κουμπιά του handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Πρέπει να βάλω αντάπτορα από τυpe c se Jack. Όποιον έχω δοκιμάσει δεν λειτουργούν τα κουμπιά του handsfree. Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε bluetooth κάτι σε galaxy buds? Είναι λίγο ακριβότερα από τα απλά αλλά θα αποζημιωθείς και θα γλιτώσεις και από τα καλώδια μία και καλήsent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Διάβασα ότι δεν έχουν καλή ποιότητα ήχου για μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Διάβασα ότι δεν έχουν καλή ποιότητα ήχου για μουσική Τα Galaxy buds pro (που έχω από την εποχή του S10 lite) είναι άψογα!!!sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 5 minutes ago, Konstantine73 said: Τα Galaxy buds pro (που έχω από την εποχή του S10 lite) είναι άψογα!!! sent from my S21 FE 8/256 Ναι αλλά κοστίζουν και 100 ευρώ 🥺 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts