jane_butterfly Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Εφόσον δεν θέλετε μια τέτοια κοπέλα γιατι να το πράττετε; :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Giati den yparxoun alles. Kai tis elaxistes pou yparxoun einai dyskolo na tis vreis. Exoyme kai anagkes sto metaksi. ;p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 KAI PANTA briskoun TON ANTRA THS ZWHS TOUS meta ta 30,pou den ton eixan petyxei pote ws ta 33 tous... Kai ton opoio eixan xylopitiasei arketes forew ta prohgoumena xronia. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 giati ayth thn stigmh elladitsa katoikoume,me ellhnides tha ntaraberistoume.. makari na hmastan gallia :D Bayern7 KAI PANTA lene to 'MEXRI POU SE GNWRISA DEN EIXA ZHSEI TIPOTA...TWRA TO KATALABA...' :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δηλαδή είσαστε έρμαια των ορέξεων σας... επομένως .......... όταν είσαστε με κάποια γνωρίζοντας αν θέλει πορτοφόλι και μόνο και σας βλέπει μια κοπέλα που δεν είναι σαν αυτή που΄είσαστε...εχεις την εντύπωση ότι θα σε εμπιστευτεί ότι δεν θα ρίξει χυλόπιτα; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δηλαδή είσαστε έρμαια των ορέξεων σας... επομένως .......... όταν είσαστε με κάποια γνωρίζοντας αν θέλει πορτοφόλι και μόνο και σας βλέπει μια κοπέλα που δεν είναι σαν αυτή που΄είσαστε...εχεις την εντύπωση ότι θα σε εμπιστευτεί ότι δεν θα ρίξει χυλόπιτα; :!: GIA EMAS DEN ISXYEI AYTO DIOTI TO PORTOFOLI MAS den eparkei oute gia emas :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δηλαδή είσαστε έρμαια των ορέξεων σας... Ποτέ δεν το αρνηθήκαμε. Πάνω απόλα είμαστε αντρες. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 GIA EMAS DEN ISXYEI AYTO DIOTI TO PORTOFOLI MAS den eparkei oute gia emas :D Άμοιρε virtual..μπακούρι θα μείνεις μια ζωή αν δεν έχεις γεμάτο πορτοφόλι.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 GIA EMAS DEN ISXYEI AYTO DIOTI TO PORTOFOLI MAS den eparkei oute gia emas :Dμιλάμε γενικά και αόριστα πάντα :p :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Άμοιρε virtual..μπακούρι θα μείνεις μια ζωή αν δεν έχεις γεμάτο πορτοφόλι.. :p oxi re file!yparxei k o B tropos... to paizeis ksanthopoulos...o ftwxoulhs tou theou... :lol: :lol: :lol: adikhmenos apo thn zwh... plaka plaka k emena maresei h gynaika na exei oikonomikh anesh...lete na anoiksw topic OI ANTRES PROTIMOUN TIS GYNAIKES ME XONTRO PORTOFOLI? :w00t: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Άμοιρε virtual..μπακούρι θα μείνεις μια ζωή αν δεν έχεις γεμάτο πορτοφόλι.. :p Δεν παίζει αυτό. Είπαμε μετά τα 30 τους ψάχνονται άγρια οι γκόμενες. άλλωστε η γρια κότα έχει το ζουμί. Οπότε no worries. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 η γκόμενα θα τα φτιάξει/παντρευτεί με τον λεφτά και θα πηδιέται με τον μαγγίτη. :lol: έλα ρε, όχι. Δεν είναι τόσο μεγάλη η πλειοψηφία ( δεν αμφιβάλλω ότι είναι πλειοψηφία!) των γυναικών που θα το'καναν αυτό. Δεν ξέρω αν είμαι αφελής ή ρομαντικός. Όταν μεγαλώσω πάντως θέλω να γίνω μαγγίτης :lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Άμοιρε virtual..μπακούρι θα μείνεις μια ζωή αν δεν έχεις γεμάτο πορτοφόλι.. :pτα καλά παιδιά...δεν χάνονται... :w00t: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 :lol: έλα ρε, όχι. Δεν είναι τόσο μεγάλη η πλειοψηφία ( δεν αμφιβάλλω ότι είναι πλειοψηφία!) των γυναικών που θα το'καναν αυτό. Δεν ξέρω αν είμαι αφελής ή ρομαντικός. Όταν μεγαλώσω πάντως θέλω να γίνω μαγγίτης :lol: Στην αρχή ίσως όχι, αλλά στη συνέχεια σίγουρα. Τόσα και τόσα βλέπουμε κάθε μέρα. Παραδίδω μαθήματα κατ' οίκον. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 :Δεν ξέρω αν είμαι αφελής ή ρομαντικός. Όταν μεγαλώσω πάντως θέλω να γίνω μαγγίτης :lol: mhpws eisia IXTYS h Karkinos? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Στην αρχή ίσως όχι, αλλά στη συνέχεια σίγουρα. Τόσα και τόσα βλέπουμε κάθε μέρα. Παραδίδω μαθήματα κατ' οίκον. :p egw pu den eimai oute maggiths oute leftas?? to pc-ki mu k gia alles politeies? :blink: :lol: :lol: swsto ayto me tous maggites alla me thn yposhmeiwsh oti den tis blepou sobara... apla tis blepoun san 'ponemenes psyxes'... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Καλά, πού ζω βρε παιδιά; Από τις τρεις κολλητές μου η μία είναι αρραβωνιασμένη με υδραυλικό, η άλλη τα έχει με φοιτητή (η ίδια είναι 4 χρόνια μεγαλύτερή του, με σταθερή δουλειά κτλ. - και όχι, δεν είναι πάνω από 30) και η τρίτη ετοιμάζεται να παντρευτεί ιδιωτικό υπάλληλο. Και για μένα προσωπικά το πορτοφόλι ποτέ δεν έπαιξε ρόλο. Πού είναι λοιπόν αυτές οι γυναίκες; Μήπως κι εσείς οι άντρες είστε προκατειλλημένοι και καχύποπτοι με όποια σας πλησιάζει, νομίζετε πως μόνο αυτό σκέφτεται και αυτό σας κάνει να θέλετε να την εντυπωσιάσετε, κάτι που σας εμποδίζει να δείξετε ποιοί ακριβώς είστε; Η γνώμη μου είναι κάποιος να είναι ο εαυτός του, χωρίς προκαταλήψεις και επιρροές από τρίτους, αφού από τη μια αν δείξει κάτι άλλο θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα και από την άλλη πώς ξέρουμε αν σε κάποιον/κάποια αρέσουμε όπως είμαστε αν δεν δοκιμάσουμε να είμαστε αληθινοί; (Το τελευταίο σχόλιο είναι εξαιτίας του ότι έχω δει πάμπολλους/πάμπολλες να προσπαθούν να δείξουν ότι είναι κάτι που δεν είναι. Αν κάποια στιγμή αρχίσουν οι σχέσεις των ανθρώπων να είναι αληθινές, τότε όλα θα γίνουν τόσο καλύτερα που δημοσκοπήσεις σαν κι αυτή θα είναι τελείως περιττές ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Καλά, πού ζω βρε παιδιά; Από τις τρεις κολλητές μου η μία είναι αρραβωνιασμένη με υδραυλικό, η άλλη τα έχει με φοιτητή (η ίδια είναι 4 χρόνια μεγαλύτερή του, με σταθερή δουλειά κτλ. - και όχι, δεν είναι πάνω από 30) και η τρίτη ετοιμάζεται να παντρευτεί ιδιωτικό υπάλληλο. Και για μένα προσωπικά το πορτοφόλι ποτέ δεν έπαιξε ρόλο. Πού είναι λοιπόν αυτές οι γυναίκες; Μήπως κι εσείς οι άντρες είστε προκατειλλημένοι και καχύποπτοι με όποια σας πλησιάζει, νομίζετε πως μόνο αυτό σκέφτεται και αυτό σας κάνει να θέλετε να την εντυπωσιάσετε, κάτι που σας εμποδίζει να δείξετε ποιοί ακριβώς είστε; Η γνώμη μου είναι κάποιος να είναι ο εαυτός του, χωρίς προκαταλήψεις και επιρροές από τρίτους, αφού από τη μια αν δείξει κάτι άλλο θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα και από την άλλη πώς ξέρουμε αν σε κάποιον/κάποια αρέσουμε όπως είμαστε αν δεν δοκιμάσουμε να είμαστε αληθινοί; (Το τελευταίο σχόλιο είναι εξαιτίας του ότι έχω δει πάμπολλους/πάμπολλες να προσπαθούν να δείξουν ότι είναι κάτι που δεν είναι. Αν κάποια στιγμή αρχίσουν οι σχέσεις των ανθρώπων να είναι αληθινές, τότε όλα θα γίνουν τόσο καλύτερα που δημοσκοπήσεις σαν κι αυτή θα είναι τελείως περιττές ;)) Εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι χωρίς παρεξήγηση όμως! Μήπως οι φίλες σου είναι άσχημες ; :lol: (κακία) :nuke: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 εντυπωση μου κανει παντως οτι το ποσοστο ειναι κατω απο το 90% το περιμενα πολυ μεγαλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 GIA EMAS DEN ISXYEI AYTO DIOTI TO PORTOFOLI MAS den eparkei oute gia emas :Dλυπαμε που στο λεω αλλα.....την εκατσες την βαρκα :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι χωρίς παρεξήγηση όμως! Μήπως οι φίλες σου είναι άσχημες ; :lol: (κακία) :nuke: Όχι, καθόλου άσχημες.. μια χαρά είναι (αντικειμενικά) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 re paidia apo 7% phgan 10% oi gynaikes?? h masonia tou forum ekane ta magika ths pali? :lol: plaka kanw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 re paidia apo 7% phgan 10% oi gynaikes?? h masonia tou forum ekane ta magika ths pali? :lol: plaka kanw.. Ναι, ξέθαψα τη μαγική μου χύτρα από το κελάρι, ξεδόντιασα ένα δράκο, ξεπουπούλιασα και μια πιτσιλωτή κουκουβάγια και άρχισα να τους ποτίζω όλους μαντζούνια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Όχι, καθόλου άσχημες.. μια χαρά είναι (αντικειμενικά) ;) μπορει να ειναι καλες κοπελες.Ορισμενες κοπελες και εγω εχω ακουσει πως θελουν να ειναι μονο με οσους λεφτα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 να θεσω και κατι αλλο γιατι οι πιο πολλες οταν τους λες τι δουλεια κανεις ενω ξερουνοτι βγαζεις λεφτα αμα η δουλεια ειναι κατα πολυ επικινδυνη αμεσως σε παραταμε δηλαδη ελεος κανουμε μια δουλεια που μας αρεσε απο μικρα και δεν μπορουμε να στεριωσουμε μια σχεση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts