Jump to content

Συσκευή μέχρι 350€,από Ελλάδα

jimlost
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,φίλη ψάχνει συσκευή μέχρι 350€, αγορά απο Ελλαδα,με πλάνο να την βγάλει 3 χρόνια απροβληματιστα...

Της πρότεινα με αυτά να λεφτά να κοιτάξουμε μεταχειρισμένη,αλλά είναι ανένδοτη....

Είναι απλή χρήστης,το μόνο που την ενδιαφέρει να έχει όσο γίνεται καλη καμερα...

Ακούω προτάσεις...

Θα πρότεινα Samsung για να μην έχει bugs όπως τα κινεζικα.

Επίσης να έχει snapdragon για να μπορεί να ρίξει και μια gcam αν θελήσει.

Με τα παραπάνω 2 δεδομένα + το όριο τιμής που θέτεις,

Εγώ θα πρότεινα το A70.

Huawei nova 5t. Από 330 ευρώ στις γνωστές αναζητήσεις. Καλύτερες κάμερες και πιο γρήγορο επεξεργαστή από τα αντίστοιχα samsung. Επίσης premium κατασκευή

Huawei Mate 20 (όχι το pro )

πλήρης και πολύ καλό σε όλους τους τομείς

Sagem MW3020 -> Nokia 3330 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K750 -> LG Renoir -> Motorola RAZR-> Samsung Galaxy S4-> HTC One M8-> LG G5 -> Huawei Mate 10 Pro

Mi 9 / t pro . Μακρια από samsung σε αυτές τις κατηγορίες . Τραγική κάμερα και πλαστικό συν το δύσχρηστο one .

Καλά για Samsung και εγώ είμαι αρνητικός εκτός αν είναι S η Note...Τις έχω βρει S10e,και επειδή είναι μεταχειρισμένο δεν το θέλει...Και εγώ το MI 9/T Pro της έχω προτείνει,αλλά δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερη κάμερα,και αυτονομία...

Καλά για Samsung και εγώ είμαι αρνητικός εκτός αν είναι S η Note...Τις έχω βρει S10e,και επειδή είναι μεταχειρισμένο δεν το θέλει...Και εγώ το MI 9/T Pro της έχω προτείνει,αλλά δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερη κάμερα,και αυτονομία...

Καλύτερη κάμερα από όλα το mi 9 το σκέτο

Τώρα από μπαταρία αν είναι power user δεν ξέρω μην σου πετάξει τπτ στο κεφάλι ,lolllll. Ξέρεις πως είναι το ασθενές φύλο

Honor 20 από μεγάλες αλυσίδες στα 370€ και θα σε έχει βασιλιά και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο, εγγυημένα πράγματα :) Εναλλακτικά Huawei nova 5t που πρότεινε και το παιδί πιο πάνω. Και για φθηνή αλλά καλή επιλογή δες το Mi A3.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Βασικά είναι φιλη της γυναίκας μου,δεν είναι power user,ένα παιχνίδι παίζει...Βασικά θα της έλεγα το Redmi Note 7,αλλά επειδή θέλει καλή κάμερα,Gcam δεν θα ασχοληθεί,εκτός και αν την περάσω εγώ,γι'αυτό θέλω το καλύτερο δυνατό σε αυτά τα λεφτά...Για Honor , Huawei,δεν ξέρω τι θα γίνει με το ban,και τι παίζει γενικά με Google apps,γι'αυτό και δεν της πρότεινα κάτι τέτοιο...

ΜΙ 9/9Τ,για ΜΙ Α3 δεν της αρέσει γενικά...

Βασικά σε γυναίκες δεν μου αρέσει να προτείνω συσκευές,γιατί πολύ απλά,δεν τις πιάνεις ούτε σε κρύο ούτε σε ζεστη...Το θέμα με την κάμερα πες το βρήκαμε...Η μπαταρία τώρα έμεινε...

Θες κάτι να είναι απροβλημάτιστα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με xiaomi όλο και κάτι δεν θα δουλεύει σωστά. Άσε που δεν ξέρεις τι παίζει με εγγύηση, δεν ξέρω αν τα mi9/mi9t εισάγονται επίσημα, το mi9t pro ναι. Αντε να σκάσει 200€+ και να της πεις μετά δεν έχει εγγύηση αν συμβεί κάτι...Πρότεινε κάτι τουλάχιστον να έχει εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία. Τα huawei/honor πάντως που κυκλοφορούν ήδη δεν έχουν θέμα με Google apps κλπ.

The day is my enemy, the night my friend

Θες κάτι να είναι απροβλημάτιστα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με xiaomi όλο και κάτι δεν θα δουλεύει σωστά. Άσε που δεν ξέρεις τι παίζει με εγγύηση, δεν ξέρω αν τα mi9/mi9t εισάγονται επίσημα, το mi9t pro ναι. Αντε να σκάσει 200€+ και να της πεις μετά δεν έχει εγγύηση αν συμβεί κάτι...Πρότεινε κάτι τουλάχιστον να έχει εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία. Τα huawei/honor πάντως που κυκλοφορούν ήδη δεν έχουν θέμα με Google apps κλπ.

Αυτό με την εγγύηση είναι άλλο.ενα θέμα,και της το έχω εξηγήσει...

Αύριο θα της ξαναπώ τι να προσέχει,και.ασ αποφασίσει ότι θέλει...

Αυτό με την εγγύηση είναι άλλο.ενα θέμα,και της το έχω εξηγήσει...

Αύριο θα της ξαναπώ τι να προσέχει,και.ασ αποφασίσει ότι θέλει...

Βασικά θα το πεις απλά άμα χαλάσει παίρνει άλλο δεν μπορεί να το πάει στο μαγαζί πίσω, εκτός και αν έχει ατσάλινα νεύρα και υπομονή κάνα δυο μήνες (1 στους 99 έχει και πολλά λέω)

Από μένα παντος a9 της Samsung η honor 20 (για ban μην ανησυχείς, έχει τώρα Android 9 βγήκε και 10 και το πολύ πολύ δεν θα πάρει το 11 μέχρι εκεί.

Edited by egodemis