George6633 Δημοσιεύτηκε January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2020 Καλή Χρονιά σε όλους...δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω ούτε ευρώ παραπάνω και από κει και κάτω ότι καλύτερο.Αυτή τη στιγμή δεν έχω κινητό,είχα το Redmi 7a οπότε μπορώ να κινηθώ σε αυτά τα πλαίσια από 80 μέχρι 190€ και ότι πάρω θα είναι αναβάθμιση απλά λέω να μην δώσω πιο πολλά από όσα πρέπει.Θα πήγαινα στο 8a αλλά θέλω μια καλη αναβάθμιση κυρίως σε κάμερα και μετά σε ταχύτητα και μια καλή μπαταρία.Είδα το Α3 το Redmi Note 8 pro,το TCL plex σε προσφορά(eshop)το Note 8 κ.α.Θα ήθελα να πάρει τουλάχιστον Android 10.Είδα και το Nokia 8.1 στα 168€ από Κίνα αλλά το βιάζομαι...Εγγύηση δεν έχω θεμα,μου αρκει το DOA για αρχή.Ελπίζω να μη ζητάω πολλά...κάθε πρόταση καλοδεχουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Καλή χρονιά φίλε με υγεία! Θα προτείνω το Redmi Note 8 pro, που έχω από αρχές Νοεμβρίου και πραγματικά πετάει σε όλους τους τομείς! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 https://www.e-shop.gr/kinito-tcl-plex-128gb-6gb-dual-sim-white-gr-p-TEL.092475 TCL Plex €188 προσφορά για αυτή την εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 P_K η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το χει ένας γνωστός μου απλά ήμουν και είμαι διστακτικός για επεξεργαστή mediatek γιατί θέλω να το κρατήσω μια διετία.Από αναβαθμίσεις τι ξέρουμε; @captainChris πιστεύεις ότι αξίζει πιο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 P_K η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το χει ένας γνωστός μου απλά ήμουν και είμαι διστακτικός για επεξεργαστή mediatek γιατί θέλω να το κρατήσω μια διετία.Από αναβαθμίσεις τι ξέρουμε; @captainChris πιστεύεις ότι αξίζει πιο πολύ; Διετία δεν πρόκειται να κρατήσεις τη συσκευή. Για μενα πήγαινε σε εμπορική συσκευή ώστε να την δώσεις εύκολα νε μικρή όσο γίνεται χασούρα. Tο 8 pro ακούγεται καλή περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Διετία δεν πρόκειται να κρατήσεις τη συσκευή. Για μενα πήγαινε σε εμπορική συσκευή ώστε να την δώσεις εύκολα νε μικρή όσο γίνεται χασούρα. Tο 8 pro ακούγεται καλή περίπτωση. Μάλλον δικιο έχεις ασχολούμαι συχνά με το να αλλάζω κινητά απλα παντα είχα ενα βασικό κινητο για μένα.Μαλλον ομως όπως το είπες έχεις δίκιο καλύτερα σε κάτι εμπορικό.Κλεινω προς τα εκεί λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Προτείνω να πας σε Α3 ή νοτε 8 Παίζουν χαμηλά σε τιμή και αξίζουν κάθε ευρώ τους. Το ένα φοράει ξερό αντροιντ και το άλλο μιυι. Επίσης το Α3 έχει χαμηλότερη ανάλυση οθόνης. Αυτές είναι ο κυριες διαφορες τους Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Πριν λίγο παρήγγειλα το Note 8 pro,σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Καλορίζικο φίλε μου θα το καταευχαριστηθείς! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Ωραίος Αντε καλομιλητο και καλοδουλευτο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Να είστε καλά παιδιά μακάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Βάλε και μια καλή θηκουλα και θα είσαι άρχοντας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts