Jump to content

Μετά το oneplus 6 τι;

rio0013
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομαδα και χρόνια πολλά..ότι λέει ο τίτλος μετά το oneplus 6 τι αξίζει να πάρω;με ενδιαφέρει η κάμερα και μπροστά και πίσω και καλές νυχτερινές και η μπαταρία..το ποσό μέχρι 400 ευρώ είτε Ελλάδα είτε από Κίνα..

Βάλε αλλά 850€ και πάρε ένα iPhone 11 pro να σωθείς.
Αν και το έχω το Pro max για κύρια συσκευή, νωμιζω είναι λίγο άκυρο να ζητάς σε κάποιον να αυξήσει τόσο το budget του

Από μένα πάρε το honor 20 pro (το έχω τώρα για δεύτερο το ψαχουλευω) μέχρι τώρα μου φάνηκε πολύ καλό

Εδώ λέω για 400 μάξιμουμ..αν ήθελα να δώσω 1000 πλας δε θα ρώταγα...το honor από κάμερες τι λέει..;

τωρα το εχω στα χερια μου έβαλα και μερικά δείγματα εδω στο thread του

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482016

Πιστεύω ότι ξεφεύγω απτό budget..αξίζει όντως;

οχι γιατι να ξεφιγεις δεν περναει τα 400 που λες

ουσιαστικα ειναι το Honor 20 pro με λιγο χειρότερη camera και λίγο χειρότερη μπαταρία

Αν θες τη γνώμη μου.. xiaomi mi9t pro ...πετάς μια gcam μέσα ...και έχεις τοπ συσκευή στα 350€ καινούργιο αλλιώς 280€ μεταχειρισμένο....

• 4 weeks later...
Επανέρχομαι γιατί ακόμα δεν έχω καταλήξει.μετα από πολύ έρευνα βιντεάκια κτλ έχω καταλήξει στο mi 9 στο honor 20 pro στο mi 9 t pro και στο mi note 10..ποιο λέτε με βάσει την κάμερα και μέγεθος ...

Επανέρχομαι γιατί ακόμα δεν έχω καταλήξει.μετα από πολύ έρευνα βιντεάκια κτλ έχω καταλήξει στο mi 9 στο honor 20 pro στο mi 9 t pro και στο mi note 10..ποιο λέτε με βάσει την κάμερα και μέγεθος ...

honor 20 pro

Γιατί δεν συνεχίζεις με πιο νέο μοντέλο one plus?

Μετά την εμπειρία μου από το op6, που έχω τώρα, το μοναδικό τηλέφωνο που θα με δελεαζε είναι pixel.

Βάλε αλλά 850€ και πάρε ένα iPhone 11 pro να σωθείς.

Εσύ για κάποιο λόγο έχεις την εντύπωση ότι είσαι έξυπνος. Μάλλον έχεις πιο χαζό περίγυρο από σένα και νιώθεις ο βασιλιάς τους.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω σκεφτεί αλλά απτά επόμενα μόνο το 7 pro μ αρέσει αλλά ξεφεύγει .Δε θέλω να δώσω τόσα πολλα

Εγώ νομίζω ότι είναι κρίμα να φύγεις από oneplus και να πας σε xiaomi.

Μάζεψε 200 παραπάνω και πήγαινε σε oneplus 7t ή iPhone Xr.

Εσύ για κάποιο λόγο έχεις την εντύπωση ότι είσαι έξυπνος. Μάλλον έχεις πιο χαζό περίγυρο από σένα και νιώθεις ο βασιλιάς τους.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ νομίζω ότι είναι κρίμα να φύγεις από oneplus και να πας σε xiaomi.

Μάζεψε 200 παραπάνω και πήγαινε σε oneplus 7t ή iPhone Xr.

λες να τολμησω για iphone;αυτο πιστευω και γω οτιδηποτε μετα απο oneplus ειναι πισωγυρισμα

Το miui μου φάνηκε άθλιο μετά την καθαρότητα και απλότητα του oxygen. OnePlus μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή μέχρι να βρω αρκετά χρήματα για pixel.

Καλησπέρα ή προσωπική μού γνώμη είναι νά παραμείνεις σε αυτή τήν εταιρεία έχω το 5T καί σε πληροφορώ ότι παρόλο πού έχει κλείσει δύο χρόνια στην αγορά γονατίζει πολλές από τίς καινούργιες συσκευές οι οποίες έχουν σχεδόν τήν διπλάσια τιμή.

Φαντάζομαι ότι ήδη το γνωρίζεις αυτό μιας καί έχεις πιο καινούργιο μοντέλο.

Δεν αναφέρομαι σε κάμερες κάτι που εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πολύ.

Επίσης θά τελειώσω λέγοντας σου ότι ακόμα και το Oneplus 1 πού έχω αρκετά χρόνια λειτουργεί ακόμα καί τώρα αξιοπρεπέστατα.

Να πας από 1+ σε Xiaomi είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις...

Η Pixel,η 1+ πάλι....Για iPhone δεν έχω άποψη...Το άφησα στο 5S και δύσκολα θα ξαναπάω εκεί...

Ποιο θα θεωρούνταν καλύτερο από OnePlus 6 στη honor και στην Huawei κατα την γνώμη σας?με ενδιαφέρουν οι κάμερες(νυχτερινές πολύ καλές ) και η οθόνη

Ποιο θα θεωρούνταν καλύτερο από OnePlus 6 στη honor και στην Huawei κατα την γνώμη σας?με ενδιαφέρουν οι κάμερες(νυχτερινές πολύ καλές ) και η οθόνη

P30 PRO απο Huawei ...απο honor δεν ξερω

p30 pro είναι κινητάρα αλλά ακριβό.