rio0013 Δημοσιεύτηκε December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2019 Καλησπέρα στην ομαδα και χρόνια πολλά..ότι λέει ο τίτλος μετά το oneplus 6 τι αξίζει να πάρω;με ενδιαφέρει η κάμερα και μπροστά και πίσω και καλές νυχτερινές και η μπαταρία..το ποσό μέχρι 400 ευρώ είτε Ελλάδα είτε από Κίνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Βάλε αλλά 850€ και πάρε ένα iPhone 11 pro να σωθείς. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Βάλε αλλά 850€ και πάρε ένα iPhone 11 pro να σωθείς.Αν και το έχω το Pro max για κύρια συσκευή, νωμιζω είναι λίγο άκυρο να ζητάς σε κάποιον να αυξήσει τόσο το budget του Από μένα πάρε το honor 20 pro (το έχω τώρα για δεύτερο το ψαχουλευω) μέχρι τώρα μου φάνηκε πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. December 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Εδώ λέω για 400 μάξιμουμ..αν ήθελα να δώσω 1000 πλας δε θα ρώταγα...το honor από κάμερες τι λέει..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Εδώ λέω για 400 μάξιμουμ..αν ήθελα να δώσω 1000 πλας δε θα ρώταγα...το honor από κάμερες τι λέει..; τωρα το εχω στα χερια μου έβαλα και μερικά δείγματα εδω στο thread του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Huawei nova 5t για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. December 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Πιστεύω ότι ξεφεύγω απτό budget..αξίζει όντως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Πιστεύω ότι ξεφεύγω απτό budget..αξίζει όντως; οχι γιατι να ξεφιγεις δεν περναει τα 400 που λες ουσιαστικα ειναι το Honor 20 pro με λιγο χειρότερη camera και λίγο χειρότερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Αν θες τη γνώμη μου.. xiaomi mi9t pro ...πετάς μια gcam μέσα ...και έχεις τοπ συσκευή στα 350€ καινούργιο αλλιώς 280€ μεταχειρισμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. January 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Επανέρχομαι γιατί ακόμα δεν έχω καταλήξει.μετα από πολύ έρευνα βιντεάκια κτλ έχω καταλήξει στο mi 9 στο honor 20 pro στο mi 9 t pro και στο mi note 10..ποιο λέτε με βάσει την κάμερα και μέγεθος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Επανέρχομαι γιατί ακόμα δεν έχω καταλήξει.μετα από πολύ έρευνα βιντεάκια κτλ έχω καταλήξει στο mi 9 στο honor 20 pro στο mi 9 t pro και στο mi note 10..ποιο λέτε με βάσει την κάμερα και μέγεθος ... honor 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Ακόμα αναποφάσιστος γτ είδα και τις καινούργιες κυκλοφορίες και έχω μπλεχτεί ...μ αρέσει το a71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Γιατί δεν συνεχίζεις με πιο νέο μοντέλο one plus? Μετά την εμπειρία μου από το op6, που έχω τώρα, το μοναδικό τηλέφωνο που θα με δελεαζε είναι pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Το έχω σκεφτεί αλλά απτά επόμενα μόνο το 7 pro μ αρέσει αλλά ξεφεύγει .Δε θέλω να δώσω τόσα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Βάλε αλλά 850€ και πάρε ένα iPhone 11 pro να σωθείς. Εσύ για κάποιο λόγο έχεις την εντύπωση ότι είσαι έξυπνος. Μάλλον έχεις πιο χαζό περίγυρο από σένα και νιώθεις ο βασιλιάς τους. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω σκεφτεί αλλά απτά επόμενα μόνο το 7 pro μ αρέσει αλλά ξεφεύγει .Δε θέλω να δώσω τόσα πολλα Εγώ νομίζω ότι είναι κρίμα να φύγεις από oneplus και να πας σε xiaomi. Μάζεψε 200 παραπάνω και πήγαινε σε oneplus 7t ή iPhone Xr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Εσύ για κάποιο λόγο έχεις την εντύπωση ότι είσαι έξυπνος. Μάλλον έχεις πιο χαζό περίγυρο από σένα και νιώθεις ο βασιλιάς τους. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ νομίζω ότι είναι κρίμα να φύγεις από oneplus και να πας σε xiaomi. Μάζεψε 200 παραπάνω και πήγαινε σε oneplus 7t ή iPhone Xr. λες να τολμησω για iphone;αυτο πιστευω και γω οτιδηποτε μετα απο oneplus ειναι πισωγυρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Το miui μου φάνηκε άθλιο μετά την καθαρότητα και απλότητα του oxygen. OnePlus μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή μέχρι να βρω αρκετά χρήματα για pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλησπέρα ή προσωπική μού γνώμη είναι νά παραμείνεις σε αυτή τήν εταιρεία έχω το 5T καί σε πληροφορώ ότι παρόλο πού έχει κλείσει δύο χρόνια στην αγορά γονατίζει πολλές από τίς καινούργιες συσκευές οι οποίες έχουν σχεδόν τήν διπλάσια τιμή. Φαντάζομαι ότι ήδη το γνωρίζεις αυτό μιας καί έχεις πιο καινούργιο μοντέλο. Δεν αναφέρομαι σε κάμερες κάτι που εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πολύ. Επίσης θά τελειώσω λέγοντας σου ότι ακόμα και το Oneplus 1 πού έχω αρκετά χρόνια λειτουργεί ακόμα καί τώρα αξιοπρεπέστατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Να πας από 1+ σε Xiaomi είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις... Η Pixel,η 1+ πάλι....Για iPhone δεν έχω άποψη...Το άφησα στο 5S και δύσκολα θα ξαναπάω εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ποιο θα θεωρούνταν καλύτερο από OnePlus 6 στη honor και στην Huawei κατα την γνώμη σας?με ενδιαφέρουν οι κάμερες(νυχτερινές πολύ καλές ) και η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ποιο θα θεωρούνταν καλύτερο από OnePlus 6 στη honor και στην Huawei κατα την γνώμη σας?με ενδιαφέρουν οι κάμερες(νυχτερινές πολύ καλές ) και η οθόνη P30 PRO απο Huawei ...απο honor δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ποιο θα θεωρούνταν καλύτερο από OnePlus 6 στη honor και στην Huawei κατα την γνώμη σας?με ενδιαφέρουν οι κάμερες(νυχτερινές πολύ καλές ) και η οθόνη p30 pro είναι κινητάρα αλλά ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. February 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 ξεφευγει πολυ αλλα ειναι κινηταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts