Jump to content

έως 200Ε-εμφαση σε κάμερα

Brousko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρεται! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέα συσκευή έως 200 ευρώ από Ελλάδα όσο το δυνατόν καλύτερη συνολικά με πρώτο κριτήριο την κάμερα και μετά ταχύτητα. Να έχει 800αρα.
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Με 229€ παίρνεις το P20 από public αν μπορείς να ξεπεράσεις λίγο το budget. Ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις από άποψη κάμερας κοντά σε αυτά τα χρήματα. Εναλλακτικά δες και το Mi A3, έχει αξιοπρεπέστατη κάμερα για τα χρήματά του και παίζει στο you με εγγύηση αντιπροσωπίας στα 200€ .

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Με 229€ παίρνεις το P20 από public αν μπορείς να ξεπεράσεις λίγο το budget. Ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις από άποψη κάμερας κοντά σε αυτά τα χρήματα. Εναλλακτικά δες και το Mi A3, έχει αξιοπρεπέστατη κάμερα για τα χρήματά του.

αν οντος με τοσο εχει το p20 (που δεν νωμιζω εγω το ειδα 300) τοτε με τα χιλια

ναι τόσο έχει

https://www.public.gr/product/huawei-p20-64gb-dual-sim-mayro-smartphone/prod9294504pp/

επίσης στην ίδια τιμή η ίδια αλυσίδα εχει το motorola one vision που εχει και OIS και γενικά πολύ αξιόλογη και φρέσκια συσκευή

Edited by punisher24
aka bill_thes

Στα public δες το έχει 229€. Edit: έχει ανεβάσει και το λινκ ο punisher

The day is my enemy, the night my friend

ναι τόσο έχει

https://www.public.gr/product/huawei-p20-64gb-dual-sim-mayro-smartphone/prod9294504pp/

επίσης στην ίδια τιμή η ίδια αλυσίδα εχει το motorola one vision που εχει και OIS και γενικά πολύ αξιόλογη και φρέσκια συσκευή

ooo me gusta

έφυγε παραγγελιά για δώρο στην κοπέλα :D

185 ευρώ μου βγήκε

ο κύριε punisher σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ :thanks:

ooo me gusta

έφυγε παραγγελιά για δώρο στην κοπέλα :D

185 ευρώ μου βγήκε

ο κύριε punisher σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ :thanks:

νασκαλά αλλά ο ζανανιρο το ανέφερε πρωτος, εγω απλά έκανα την επιβεβαίωση

aka bill_thes

Και είναι δλδ το p20 καλύτερο συνολικά από το mi8???

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

σαν σύνολο ναι και το συμβατικότερο όλον ότι παίζουν ολα Out of the box και δεν χρειαζεται να τρέχεις να βρισκεις μια τα προβλήματα μια το gcam και πάει λέγοντας

Το mi9 lite δεν είναι καλύτερο;

σε κάποια πράγματα όχι

- δεν εχεις κάποια εγγύηση εδω (οσα μαγαζιά υπάρχουν τα εισάγουν απο έξω με ότι συνεπάγεται στην εγγύηση επίσημα δεν έχει έρθει ποτέ)

- για να παίξει καλά η camera πρέπει να παιδευτείς να βρεις κατάλληλη gcam και γενικός να παρακολουθεις τα θέματα με την συσκευη καθώς με τα updates πολλές φορές "σπαει" η εφαρμογή

- ενημεροσεις είναι λαχείο... πολύ συχνά μετά απο updates ενα χαλάει άλλο φτιάχνει κλπ

στα συν εχει καλύτερη αυτονομία (λόγο μεγαλύτερης μπαταρίας και ταυτόχρονα ποιο αδύναμου cpu)

σε κάποια πράγματα όχι

- δεν εχεις κάποια εγγύηση εδω (οσα μαγαζιά υπάρχουν τα εισάγουν απο έξω με ότι συνεπάγεται στην εγγύηση επίσημα δεν έχει έρθει ποτέ)

- για να παίξει καλά η camera πρέπει να παιδευτείς να βρεις κατάλληλη gcam και γενικός να παρακολουθεις τα θέματα με την συσκευη καθώς με τα updates πολλές φορές "σπαει" η εφαρμογή

- ενημεροσεις είναι λαχείο... πολύ συχνά μετά απο updates ενα χαλάει άλλο φτιάχνει κλπ

στα συν εχει καλύτερη αυτονομία (λόγο μεγαλύτερης μπαταρίας και ταυτόχρονα ποιο αδύναμου cpu)

Πιο αδύναμη η cpu??

Πιο αδύναμη η cpu??

Δεν έχει ναυαρχίδα της snapdragon έχει mid range τα οποία είναι ναι μεν ποιο αδύναμα αλλά αρκετά λιγότερη ενέργεια ζητάνε.

Όσο για την σύγκριση ανάμεσα στα δύο ναι το kirin 970 είναι λίγο ποιο δυνατός από το snapdragon 710 του mi 9 lite

https://www.notebookcheck.net/Kirin-970-vs-710_9236_10981.247596.0.html

Εκτός και αν μπερδεύτηκες και ρωτάς για το mi8, που αναφέρθηκε πριν, εκείνο ναι έχει ποιο δυνατή cpu

Γενικός xiaomi πάσχουν σοβαρά μόνο σε ένα και μοναδικό πράγμα, software quality check, χάνουν πάρα πάρα πολύ άσχημα εκεί. Όσα xiaomi είχα και είχα πολλά (hobby μου είναι δωκιμες κινιτων) το μόνο παράπονο μου ήταν joker like software... Ακόμη και στο Android one. Σε όλα τα άλλα είναι κορφή σε αρκετές κατηγορίες.

Edited by egodemis

Καμία επαφή το p20 το απλό με το mi 8.To mi 8 χάνει μονο σε μπαταρία . Κατά τα άλλα καλύτερη κάμερα με διαφορα χωρίς gcam κλπ . Cpu που κάνει πλάκα στον 970 κ πολύ πιο όμορφη σαν συσκευή χωρις overheating issues....κ με 6 gb ram έναντι 4

Είναι ανώτερο το mi8 προφανώς. Κι απροβληματιστο από θέμα software. Μάλιστα φίλος το προτίμησε στα 400 όταν το p20 είχε 320. Και δεν το έχει μετανιώσει

Δύο φορές το είχα και τις δύο φορές το πούλησα γτ με την χρήση που κάνω η μπαταρία του προφανώς δεν άντεχε . Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι κινηταρα κ μάλλον καλύτερο κ του mi 9

Ρε παιδιά μιλάμε τώρα για τηλέφωνο από public με τιμή 229 ευρώ. (το p20). Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; πχ το Redmi note 8 pro? Πάντα με έμφαση στην κάμερα μιλαμε

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To mi8 είναι νομίζω καλύτερο από το p20 τουλάχιστον σε κάμερα και οθονη(ευκρίνεια και μέγεθος).

https://www.amazon.de/dp/B07ZRPHMCB/ref=mp_s_a_1_4?keywords=realme+5+pro&qid=1577559531&sprefix=realme&sr=8-4 Realme 5 Pro πολύ καλύτερο από ολα οσα αναφέρονται πριν!

Ρε παιδιά μιλάμε τώρα για τηλέφωνο από public με τιμή 229 ευρώ. (το p20). Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; πχ το Redmi note 8 pro? Πάντα με έμφαση στην κάμερα μιλαμε

Ναι το mi 8 είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.amazon.de/dp/B07ZRPHMCB/ref=mp_s_a_1_4?keywords=realme+5+pro&qid=1577559531&sprefix=realme&sr=8-4 Realme 5 Pro πολύ καλύτερο από ολα οσα αναφέρονται πριν!

Ούτε καν στην midrange κατηγορία δεν είναι καλύτερο.

Ναι το mi 8 είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε καν στην midrange κατηγορία δεν είναι καλύτερο.

Αν λέμε το mi 8 και όχι το pro, οκ. Αν και η τιμή του σε σκρουτζομαγαζο είναι 220. ΣΕ αλυσίδα είναι πολύ πολύ ακριβότερο, οπου εκτός της εγγύησης υπάρχει θέμα και με τα τιμολόγια