Jump to content

Apple iTunes

MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nope, βρήκα που είναι το πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πως να το λύσω. Έχω ticked το Skip when shuffling σε όλα, γιατί δεν θέλω όταν κάνω shuffle τα τραγούδια να μου πετάει ένα χριστουγεννιάτικο στο άσχετο.

Αυτό όμως χαλάει την ιστορία στην Playlist, δεν τα παίζει Shuffled, αλλά μόνο με τη σειρά. Καμία ιδέα για να παρακάμψουμε το πρόβλημα;

Δεν είναι πρόβλημα, κάνει ακριβώς ότι του είπες :p

Βάλε όλο το Library σε μια playlist, και βγάλε από εκεί τα χριστουγεννιάτικα (ή κάνε τα untick). Όταν θες να ακούσεις μουσική, θα ακούς εκεί και όχι από τη Library.

• Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι πρόβλημα, κάνει ακριβώς ότι του είπες :p

Βάλε όλο το Library σε μια playlist, και βγάλε από εκεί τα χριστουγεννιάτικα (ή κάνε τα untick). Όταν θες να ακούσεις μουσική, θα ακούς εκεί και όχι από τη Library.

Βαριέμαι. :p

Θα το αφήσω όπως είναι και απλά δεν θα ακούω Shuffled την Playlist... What to do...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 7 months later...

Καλησπέρα "myphone.gr"!! Κατ' αρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εάν υπάρχει και άλλο θέμα σχετικα με το iTunes Radio ή εαν "πόσταρα" το θέμα μου σε λάθος κλάδο του "φορουμ", όμως μετά απο σχετική αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο "θέμα" το οποίο να αναφέρεται στο iTunes και θεώρησα πως το καταλληλότερο "μέρος" για να ποστάρω είναι ο κλάδος "computing". Και τώρα η ερώτησή μου. Θέλω να ακούσω έναν ραδιοφωνικό σταθμό μέσω iTunes. Συγκεκριμένα τον Imagine (Ναι για την εκπομπή των καταπληκτικών Σερβετά και Κανάκη!!!!!!). Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα --> http://www.imagine897.gr/3EB14489.el.aspx# αναφέρει πως πρέπει να αντιγράψω ένα URL και να το επικολλήσω στον player (iTunes). Πού πρέπει να το επικολλήσω όμως; Δεν βρίσκβ πουθενά κάποια σχετική λειτουργία; Σας παρακαλώ, βοηθήστε με!!

Ευχαριστώ

:dance:

Πάτα ctrl+u και θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο που θα κάνεις επικόλληση.
مفاجأة

Δεν ξέρω φίλε μου, πάντως δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική επιλογή.
مفاجأة

Καλύτερα να το ακούσεις με το vlc που έχει τέτοιες δυνατότητες ή με κάποιον άλλον player όπως το winamp που αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει τέτοια streams. Επίσης μπορείς να το ακούσεις με windows media player αρκεί να εγκαταστήσεις το σχετικό codec (π.χ. από το free-codecs.com).

• 1 month later...
παιδιά έχω πάρα πολλά τραγούδια χωρίς όνομα και album covers στο itunes υπάρχει κάποιος τρόπος να τα φτιάξω; με το itunes βρήκα κάποια covers αλλά δεν διορθώνει λάθος τίτλους.... κάτι σαν το tidysongs και tunesup media αλλά free.... Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

έχεις PC ή Mac;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."