MIB Δημοσιεύτηκε July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2005 xrisimopiei kaneis afto to programma? egw anagastika logo tou oti eixa polla mp3 kai to brika poly aplo kai dynato stin diaxirisi pollwn mp3! (den to sinistw se kapion me 1000 mp3 mono) an to xrisimopiei kaneis 8elw na tou kanw merikes erwtiseis giati to exw ligo kairo kai exw merikes apories Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Αρχικά το χρησιμοποιούσα για να περάσω μουσική στο ipod. Από τότε που ανακάλυψα το σχετικό plugin για το winamp, δεν μου είναι απαραίτητο. To iTunes έχει πολλές ελλείψεις και απορώ πως το βρίσκεις τόσο χρήσιμο. Οι επιλογές που έχουν κάνει αυτοί που το έφτιαξαν με κάνουν να απορώ ώρες ώρες. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μου αρέσουν, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που έχει και το Store. Από εκεί και πέρα όμως, έχει πολλά μειονεκτήματα. Πρώτα απ'όλα βάζει δύο processes να τρέχουν μονίμως στο background. Το ένα είναι για να αναγνωρίζει το ipod. Το plugin για το winamp δεν βάζει κανένα process και όμως κάνει το ίδιο καλά αυτή τη δουλειά. Η διαχείριση της μουσικής είναι ασθενής ως... μέτρια. Δεν έχει πουθενά ένα Playlist/NowPlaying ώστε να βλέπεις ποιό κομμάτι είναι το επόμενο. Αν βάλεις ένα album ας πούμε θα πρέπει να ξαναβρεις το album στο library ώστε να δεις τι γίνεται. Μπορείς να προσθέσεις folders στο Library, αλλά δεν μπορείς να τα διαχειριστείς με κανέναν τρόπο. Δεν ξέρεις ποιά είναι, δεν μπορείς να αφαιρέσεις κάποια και εννοείται ότι δεν μπορείς να κάνεις rescan αυτά που έχεις προσθέσει. Για τα ID3 tags θα προτιμούσα να μην γράψω καν, γιατί το πρόγραμμα αυτό μου ανέβασε την πίεση στο 3000 πριν μερικούς μήνες. Επειδή έχω πολλά mp3 και χρειάζεται να φτιάχνω τα tags, χρησιμοποιώ το tag&rename που αυτή την δουλειά την κάνει παραπάνω από καλά. Κάποια στιγμή είδα ότι σε κάποια albums στο iTunes δεν περνούσε σωστά το πεδίο Artist, ενώ το είχα φτιάξει στο tag&rename. Με πολύ κόπο και μετά από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι όταν υπάρχει κάτι σε ένα ξεχασμένο πεδίο που λέγεται "Orchestra/Band" (ναι, υπάρχει και τέτοιο) το πετάει στο πεδίο Artist. Γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω, αλλά είναι απαράδεκτο. Εννοείται επίσης ότι δεν βλέπεις αν τα tags που έχει το αρχείο είναι v1 ή v2. Βασικά δεν ξέρεις τίποτα. Πολλές φορές η Αpple στον βωμό της απλότητας θυσιάζει απαραίτητες δυνατότητες και αυτό έχει κάνει και εδώ. Όπως και στο ipod, το οποίο, καλό, χρυσό, αλλά το software που έχει πάνω του είναι ελλειπέστατο (αυτό το rearragne σε μια playlist και ένα info για το κάθε κομμάτι ακόμα το περιμένω). Δεν ξέρω γιατί και πως σε βολεύει το iTunes, αλλά θα σου έλεγα να το αφήσεις στην άκρη. Το media library που έχει το Winamp είναι κάτι αιώνες μπροστά σε δυνατότητες και είναι εξίσου απλό στη χρήση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Το media library που έχει το Winamp είναι κάτι αιώνες μπροστά σε δυνατότητες και είναι εξίσου απλό στη χρήση. Αυτο ακριβώς, το media library του winamp 5 μαζί με σωστα tags (κατα προτίμηση φτιγμένα με το tag & reaname) είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Οποιοδήποτε άλλο προγραμμα αναπαραγωγής και να χρησιμοποιήσω βρίσκω συνέχεια ελλέιψεις στο θέμα library/playlist. Μπορεί η nullsoft να τα έκανε μαντάρα στο 3 αλλα τα πήρε το μάθημα της και το 5 δεν παίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 kala, giati pigan apo to winamp 3 sto 5 akoma den exw katalavei Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 to 4 itan aney simasias Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Δεν βγήκε ποτέ 4. Και καλά, 2+3=5, υποτίθεται ότι συνδυάζει τα καλύτερα και από τις δύο εκδόσεις. Μέχρι ένα σημείο αυτό ισχύει κιόλας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Εγώ δεν το αντέχω το Winamp, ποτέ δεν μπόρεσα να το συνηθίσω. Προτιμώ 10 φορές το Windows Media Player. Πάντως κατά βάση χρησιμοποιώ το iTunes, και μάλιστα άρχισα από πολύ πριν αγοράσω το iPod μου. Η έλλειψη του now playing ουσιαστικά καλύπτεται από την εκπληκτική ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης χωρίς την οποία δεν μπορώ πια να ζήσω. Και ο τρόπος να βρεις το κομμάτι που παίζει είναι απλούστατος, απλά κάνεις κλικ στο βελάκι δίπλα στο τραγούδι που παίζει στην ας πούμε "οθόνη" του προγράμματος και στο βγάζει αμέσως μέσα από το playlist που το ακούς (ή το library βέβαια, αναλόγως). Γενικά, δεν είχα ποτέ παράπονα από το iTunes. To Winamp μου κόλλαγε κάθε φορά που συνέδεα το iPod και το απεγκατέστησα. Τελικά ο καθένας όπως συνηθίσει βολέυεται.... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Εγώ δεν το αντέχω το Winamp, ποτέ δεν μπόρεσα να το συνηθίσω. Προτιμώ 10 φορές το Windows Media Player. Πάντως κατά βάση χρησιμοποιώ το iTunes, και μάλιστα άρχισα από πολύ πριν αγοράσω το iPod μου. Η έλλειψη του now playing ουσιαστικά καλύπτεται από την εκπληκτική ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης χωρίς την οποία δεν μπορώ πια να ζήσω. Και ο τρόπος να βρεις το κομμάτι που παίζει είναι απλούστατος, απλά κάνεις κλικ στο βελάκι δίπλα στο τραγούδι που παίζει στην ας πούμε "οθόνη" του προγράμματος και στο βγάζει αμέσως μέσα από το playlist που το ακούς (ή το library βέβαια, αναλόγως). Γενικά, δεν είχα ποτέ παράπονα από το iTunes. To Winamp μου κόλλαγε κάθε φορά που συνέδεα το iPod και το απεγκατέστησα. Τελικά ο καθένας όπως συνηθίσει βολέυεται.... Windows Media Player? What is this? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Συνυπογράφω λέξη προς λέξη το κείμενο του mcde. Ως κάτοχος του καινούριου ipod colour edition, αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω itunes μόνο για να περάσω φωτογραφίες. Τίποτε άλλο. Μόνο που έχω πάει ένα βήμα "πιο πέρα" από τον φίλο mcde. Καλό το winamp αλλά βρίσκω το Media Monkey ακόμη καλύτερο. Πολύ καλύτερο library system και ότι καλύτερο έχω δει σε tagging. Με ένα πρόγραμμα κάνω τα πάντα. Α, και φυσικά με το ipod plugin περνάω και τα mp3 από και προς το ipod. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δοκίμασα το media monkey πριν από μερικούς μήνες. Πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερο για να διαχειρίζεσαι τη μουσική σου, ειδικά αν έχεις πολλά cd/dvd με mp3, όπως εγώ, γιατί σου επιτρέπει να τα κάνεις catalog. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά θυμάμαι τότε ότι το interface σήκωνε αρκετές βελτιώσεις. Αυτό και το ότι τότε δεν υπήρχε το plugin για το ipod που αναφέρεις, αν και ήταν στα άμεσα σχέδια τους, με έκαναν να το αφήσω. Ίσως το δοκιμάσω ξανά κάποια στιγμή, γιατί πραγματικά είναι ένα αξιόλογο πρόγραμμα και κάνει μερικά απλά πράγματα που δεν έχω βρει αλλού. Όσο για το iTunes... είναι κρίμα που έχουν γίνει τόσες κακές επιλογές στη σχεδίαση του γιατί η εμφάνιση του είναι αρκετά όμορφη και είναι το πρόγραμμα που έχει μαζί του το ipod, που σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσουν πολλοί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 opios exei to iTUNES, as me boi8isei: se merika MP3s den dexete fotografies!! (kserete fotografies pou mporeis na baleis sto ka8e mp3 tin foto tou album as poume) episis paratirisa, otan trabaw ena mp3 apo tin play list tou iTUNES sto desktop gia na to balw sto PSP na to akousw , an exei fotografia to MP3 mou bgazei kai sto PSP tin foto xwris na metaferei kanena allo arxeio !!! pws ginete afto?! ensomatonei mesa sto MP3 foto?? ginete kati tetio???? episeis mia alli erwtisi , 8a i8ela na mporw na svinw apo ton skliro mou ta MP3 oxi mono apo tin kentriki list twn MP3s alla kai apo ta playlists pou exw.... sta MAC ginete, den ginete na min ginete kai sto PC.... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 episis paratirisa, otan trabaw ena mp3 apo tin play list tou iTUNES sto desktop gia na to balw sto PSP na to akousw , an exei fotografia to MP3 mou bgazei kai sto PSP tin foto xwris na metaferei kanena allo arxeio !!! pws ginete afto?! ensomatonei mesa sto MP3 foto?? ginete kati tetio????Πιθανότατα η εικόνα μένει μέσα στο ID3 tag, γιατί υπάρχει τέτοιο πεδίο. Αν με κάποιο πρόγραμμα που δείχνει αναλυτικά τα ID3 tags (π.χ. tag&rename) ανοίξεις το αρχείο θα δεις αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 re paidia, sas stoukarei to PC to iTUNES otan paizei? basika sta 5 prwta sec tou ka8e tragoudiou , to PC mou , stoukarei oti allo kanei to PC mou (opera browsing, file explorer ktl) yparei kamia ry8misi , kana kolpaki na ri8misw gia na min mou troei toso mnimi gia to buffering tou tragoudiou stin arxi, me apotelesma na stoukarei to PC...? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
un4moa Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 PAIDIA KALHSPERA SE OLOUS KAI XRONIA POLLA EXO PROVLHMA ME TO ITUNES XAFNIKA MOU VGAZEI THAYMASTIKO ARISTERA TOU TRAGOUDIOU KAI XANETAI TO ARXEIO APO TO ITUNES ...XERETAI TIPOTA SXETIKA ME AYTO ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Eχεις μεταφερει ή διαγραψει το τραγουδι απο το φακελο που το εκανες εισαγωγη στο iTunes, και δεν μπορει να το βρει το προγραμμα. Αν πατησεις να παιξει το κομματι θα σου πει οτι δεν το βρησκει και θα σου ζητησει αν θες να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
un4moa Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 file mou kalhspera kai kalh xronia loipon den eixa peiaxei kanena fakelo oute eixa diagrapsei tipota aplos ta exase ta tragoudia vrhskonati sthn idia thesh pou htane apla den mporei na ta xanavrei.......psaxno apo pou tha xanakanei shearch to itunes kai den to vrhsko...mhpos xereis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Τί ψάχνεις ακριβώς; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
un4moa Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 se exo zalisei file mou psaxno apo pou xanakanei search to library mono etsi ta xanapernei ta tragoudia pao sto file - kai exei mono add files to library kai oxi na kanei search olo to systyma na ta vrei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αρχικά το χρησιμοποιούσα για να περάσω μουσική στο ipod. Από τότε που ανακάλυψα το σχετικό plugin για το winamp, δεν μου είναι απαραίτητο. To iTunes έχει πολλές ελλείψεις και απορώ πως το βρίσκεις τόσο χρήσιμο. Οι επιλογές που έχουν κάνει αυτοί που το έφτιαξαν με κάνουν να απορώ ώρες ώρες. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μου αρέσουν, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που έχει και το Store. Από εκεί και πέρα όμως, έχει πολλά μειονεκτήματα. Πρώτα απ'όλα βάζει δύο processes να τρέχουν μονίμως στο background. Το ένα είναι για να αναγνωρίζει το ipod. Το plugin για το winamp δεν βάζει κανένα process και όμως κάνει το ίδιο καλά αυτή τη δουλειά. Η διαχείριση της μουσικής είναι ασθενής ως... μέτρια. Δεν έχει πουθενά ένα Playlist/NowPlaying ώστε να βλέπεις ποιό κομμάτι είναι το επόμενο. Αν βάλεις ένα album ας πούμε θα πρέπει να ξαναβρεις το album στο library ώστε να δεις τι γίνεται. Μπορείς να προσθέσεις folders στο Library, αλλά δεν μπορείς να τα διαχειριστείς με κανέναν τρόπο. Δεν ξέρεις ποιά είναι, δεν μπορείς να αφαιρέσεις κάποια και εννοείται ότι δεν μπορείς να κάνεις rescan αυτά που έχεις προσθέσει. Για τα ID3 tags θα προτιμούσα να μην γράψω καν, γιατί το πρόγραμμα αυτό μου ανέβασε την πίεση στο 3000 πριν μερικούς μήνες. Επειδή έχω πολλά mp3 και χρειάζεται να φτιάχνω τα tags, χρησιμοποιώ το tag&rename που αυτή την δουλειά την κάνει παραπάνω από καλά. Κάποια στιγμή είδα ότι σε κάποια albums στο iTunes δεν περνούσε σωστά το πεδίο Artist, ενώ το είχα φτιάξει στο tag&rename. Με πολύ κόπο και μετά από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι όταν υπάρχει κάτι σε ένα ξεχασμένο πεδίο που λέγεται "Orchestra/Band" (ναι, υπάρχει και τέτοιο) το πετάει στο πεδίο Artist. Γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω, αλλά είναι απαράδεκτο. Εννοείται επίσης ότι δεν βλέπεις αν τα tags που έχει το αρχείο είναι v1 ή v2. Βασικά δεν ξέρεις τίποτα. Πολλές φορές η Αpple στον βωμό της απλότητας θυσιάζει απαραίτητες δυνατότητες και αυτό έχει κάνει και εδώ. Όπως και στο ipod, το οποίο, καλό, χρυσό, αλλά το software που έχει πάνω του είναι ελλειπέστατο (αυτό το rearragne σε μια playlist και ένα info για το κάθε κομμάτι ακόμα το περιμένω). Δεν ξέρω γιατί και πως σε βολεύει το iTunes, αλλά θα σου έλεγα να το αφήσεις στην άκρη. Το media library που έχει το Winamp είναι κάτι αιώνες μπροστά σε δυνατότητες και είναι εξίσου απλό στη χρήση. PIO plugin tou winamp les? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 se exo zalisei file mou psaxno apo pou xanakanei search to library mono etsi ta xanapernei ta tragoudia pao sto file - kai exei mono add files to library kai oxi na kanei search olo to systyma na ta vrei Δεν το κάνει δυστυχώς. Μπορείς να κάνεις add folder to library όμως και να βάλεις π.χ. όλο το My Music ή το My Documents οπότε θα περάσει ότι τραγούδι βρει εκεί που δεν είναι ήδη περασμένο. Οπότε είναι περίπου το ίδιο πράγμα. Αν έχεις μουσική και αλλού, αναγκαστικά κάνεις το ίδιο, ή βάζεις όλο το δίσκο και τελειώνεις. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 PIO plugin tou winamp les?Όταν έγραψα το post, χρησιμοποιούσα το mlipod. Ωστόσο, τώρα πια το winamp έχει δική του υποστήριξη για το ipod, που δεν μου φάνηκε και τίποτα σπουδαίο, όσο τη χρησιμοποίησα (ελάχιστα). Εδώ και καιρό πάντως δεν χρησιμοποιώ καθόλου το ipod, κι έτσι δεν ξέρω τι ισχύει τώρα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παιδια εψαξα να βρω Remote Control για το W800 αλλα τπτ.Για το Media Player ειχε μεσα αλλα δεν το χρησιμοποιω και τοσο....Ξερει καποιος που μπορω να βρω?? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μετά από μια επανεγκατάσταση των windows, τα τργούδια μου μέσω του i tunes, παίζουν με παράσιτα !!!!!:mad: :mad: Στο windows media player και στο winamp όμως μια χαρά......:confused: :confused: Tι φταίει.......;;;;:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Παιδια εψαξα να βρω Remote Control για το W800 αλλα τπτ.Για το Media Player ειχε μεσα αλλα δεν το χρησιμοποιω και τοσο....Ξερει καποιος που μπορω να βρω??http://www.salling.com/Clicker/windows/ στο w900 μου πάει μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Φίλε mcde, στο winamp, όταν παίζει ένα κομμάτι, πως βλέπεις ποιο θα παίξει μετά (πριν το παίξει)? :confused: Και αν π.χ. βάλεις μια shuffle playlist και θέλεις να βλέπεις τα κομμάτια με τη (τυχαία) σειρά που θα παίξουν, στο iTunes υπάρχει και το Party Shuffle. ;) Επίσης, για να διαχειριστείς διάφορα "γκρουπ" από mp3, καλό είναι να φτιάχνουμε και αντίστοιχα playlists. Μην τα ρίχνουμε όλα στο Library χύμα, και έχουμε την απαίτηση να τα διαχειριζόμαστε σε ομάδες (αν και γίνεται και αυτό έως έναν βαθμό). Επίσης, μη ξεχνάς και τα podcasts, ένας λόγος που πολλοί users χρησιμοποιούν iTunes αντί άλλων players. Φίλε un4moa, τα τραγούδια σίγουρα δεν είναι στο ίδιο προορισμό που ήταν όταν τα εισήγαγες στο iTunes. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εσύ τα έχεις μετακινήσει σε άλλον φάκελο. Αυτό μπορεί να σημαίνει π.χ. ότι έκανες ένα φορμάτ, άλλαξε το γράμμα του δίσκου (π.χ. από D, έγινε E), με αποτέλεσμα το iTunes (δικαιολογημένα) να μην τα βρίσκει. Εγώ το παθαίνω αυτό όταν κάνω φορμάτ στο pc (επειδή απο κει, μέσω δικτύου, φορτώνω τα τραγούδια στο iTunes του mac). Το πολύ αρνητικό του iTunes όντος είναι ότι δεν σκανάρει τους φακέλους για να εντοπίσει αυτόματα τυχόν διαφορές και να εισάγει στο Library καινούργια mp3s. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts