Hyper_Ban Δημοσιεύτηκε December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό. Αγόρασα εχθές το συγκεκριμένο κινητό και δεν θα το έλεγα πως είμαι και τόσο ικανοποιημένος.Το play store λαγκάρει,αργεί τρομερά να ανοίξει και δεν είναι η μόνη εφαρμογή.Γενικότερα με άλλα με mtk επεξεργαστή που έχουν περάσει από τα χέρια μου πολύ παλαιότερα από αυτό είναι μακράν από τα χειρότερα. Υπάρχει κάποια rom ή κάποιο recovery ή κάποιος τρόπος για να το ρουτάρω ;Δεν μπόρεσα να βρω κάτι .Βοήθεια . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλησπέρα και με γεια! Κάτοχος κι εγώ από σήμερα του κινητού αυτού. Αρκετά ευχαριστημένος θα λεγα! Ιδίως για την τιμή των 89€ που το πήρα καθότι και οι ανάγκες μου από ένα κινητό δεν είναι ιδιαίτερες. Εμένα δεν λαγκαρει... Πάει πολύ καλά θα λεγα και συγχρονισε σε χρόνο dt τις εφαρμογές που ειχα. Το μόνο αδύναμο σημείο που παρατήρησα μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι η εσωτερική κάμερα.... Αν ξέρει κάποιος τρόπο βελτίωσης.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 πιο αγόρασες; με τα 2 ή 3GB ram; αν πήρες με τα 2 μην περιμένεις και πολλά εν έτη 2019 δεν πας πουθενά, από ρομ δεν υπάρχει τίποτα μην ψάχνεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 (edited) Αγόρασα και εγώ το κινητό το πήρα σήμερα και έχω να παρατηρήσω τα εξής. Το play store κολλάει σε μια άσπρη οθόνη κατά την πρώτη έναρξη και μενει εκεί κολλημένο. Αν κάνεις κάτι άλλο πω πατήσεις μια άλλη εφαρμογή ξεκολλάει και το store. Αν το επαναφερεις καταργήσεις δλδ τα update το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι να ξανακάνει update οπότε πάλι παρουσιάζεται το πρόβλημα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων το πρόβλημα επιμένει. Μιλαω για την 3/32 έκδοση. Edited January 13, 2020 by pantoflakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 (edited) πηρα μολις το τηλ (3/32) για την μητερα μου και το στήνω. θα το τσεκαρω. οντως θελει να ξαναπατησεις καπου (πχ στο μεσαιο κουμπι απο τα 3 κατω) για να φυγει η ασπριλα και να μπεις στο play store. υποθετω bag ειναι. αυτο που λες παρακατω δεν το καταλαβα... Αν το επαναφερεις καταργήσεις δλδ τα update το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι να ξανακάνει update οπότε πάλι παρουσιάζεται το πρόβλημα Edited February 22, 2020 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Επανέρχομαι στο ξεχασμένο αυτό νήμα....! Έπειτα από αρκετό καιρό με το κινητό αυτό μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος...Πάντα σε σχέση με τα 89€ που έδωσα.Γιατι όπως και να το κάνεις δεν μπορείς να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις σε σχέση με ένα κινητό των 180 € ή παραπάνω.Εχω όμως ένα προβλήματα κι τελευταία....Με το GPS.Eνω με βρισκει, και προσφωνεί την βασική κατεύθυνση,πχ.προχωρηστε βόρεια στην τάδε οδό,μετά λέει συνεχώς χάθηκε το σημα gps.Οποιους χάρτες κι αν εγκατέστησα,το ίδιο πρόβλημα.Μουλαρωνει και δεν με καθοδηγεί.Μενει το στίγμα ακίνητο.Βρηκα τον κωδικό των meizu για να μπεις στις ρυθμίσεις προγραμματιστή,πήγα στο GPS αλλά δεν ξέρω τι να κάνω εκεί....Αν δεν βρω άκρη θα το πάω για σέρβις.Φανταζομαι καλύπτομαι από την εγγύηση.Αληθεια,που το πάω?! Αν ξέρει κανείς καμμία λύση ας το γράψει..α Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis20 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Έχω το κινητό το πετας και ησυχάζει είναι για τα σκουπίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts