Green_Dragon Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια έκδοση λογισμικού φοράει το κινητό. Γιατί το δικό μου φοράει Android 9 και έχει security Απριλίου. Τη συσκευή την έχω πάρει από Aliexpress. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Android 10 με security Ιουλίου έχω εγώ Μοντέλο STK-LX1 Αγορά από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Android 10 με security Ιουλίου έχω εγώ Μοντέλο STK-LX1 Αγορά από Ελλάδα. Δεν μπορώ να βρω πουθενά το αρχείο για να κάνω το update σε Android 10 manualy. Εγώ είμαι με Android 9 και security Απριλίου. Και εσύ έχεις το security του Ιουλίου. Δυστυχώς φαίνεται πως η εταιρεία την έχει εγκαταλείψει τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 (edited) Πολύ καλό κινητό υπέροχη οθόνη καλή αυτονομία τα κάνει όλα όπως πρέπει το πήρα για τη γυναίκα το έχει καταευχαριστηθει. Και έχει αντροιντ 10 και επίπεδο ασφάλειας 12/2020. Edited February 12, 2021 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikour Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για το 9Χ lite και ψάχνω το SAR του. Μήπως το έχει κάποιος και μπορεί να μου πει?? Ευχαριστώ, Σπύρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Χαιρετώ. Το είδα χθες σε κατάστημα και μου άρεσε πολύ η οθόνη του. Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει: 1) θα συνεχίσει να έχει Google services ή κάποια στιγμή θα του τα αφαιρέσουν; 2) με ενδιαφέρει πολύ η ακρόαση μουσικής από την έξοδο ακουστικών. Πώς είναι η ποιότητα το ήχου; (σε σχεση πχ με Samsung A70 - A72) 3)Θεωρείτε ότι αξίζει σήμερα η αγορά του στα 150; Στάλθηκε από το TA-1053 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Χαιρετώ. Το είδα χθες σε κατάστημα και μου άρεσε πολύ η οθόνη του. Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει: 1) θα συνεχίσει να έχει Google services ή κάποια στιγμή θα του τα αφαιρέσουν; 2) με ενδιαφέρει πολύ η ακρόαση μουσικής από την έξοδο ακουστικών. Πώς είναι η ποιότητα το ήχου; (σε σχεση πχ με Samsung A70 - A72) 3)Θεωρείτε ότι αξίζει σήμερα η αγορά του στα 150; Στάλθηκε από το TA-1053 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα google servis. Δε νομίζω να αφαιρεθούν μετά συνήθως η συσκευές δε τα έχουν από πριν Όσο για τον ήχο είναι αξιοπρεπής αλλά δε ξέρω να σου πω σε σχέση με τα α70 72 αν έχει διαφορά καθώς δεν τα έχω δοκιμάσει. Και βέβαια 150 συμφέρει η αγορά. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts