Titarasaudi Δημοσιεύτηκε November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2019 Γεια σας παιδιά! Θέλω να παραθέσω μια εμπειρία μου να μου πείτε τη γνώμη σας ή αν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον! Έχω αγγελία (όχι στο myphone) και πουλάω κάτι στην τιμή περίπου 650€. Μου στέλνει κάποιος λοιπόν χθες μύνημα στο viber (στη φωτό στο viber ένας κύριος με στολή του ναυτικού) και με ρωτάει αν είναι διαθέσιμο το αντικείμενο και αν είναι σε καλή κατάσταση. Του απαντώ ότι είναι διαθέσιμο και είναι άψογο. Μου γράφει ότι είναι πλοίαρχος του ναυτικού και το θέλει για δώρο στο ανιψιό του! Του απαντώ εντάξει! Μου κάνει μετά μια κλήση στο viber (το τηλεφωνικό νούμερο ήταν Αγγλίας) και μου λέει να του στείλω όνομα, email και ΙΒΑΝ για να μου βάλει τα χρήματα γιατί είναι πάνω στο πλοίο, για να το στείλω Αθήνα. Μου έρχεται αμέσως ενα mail δήθεν από ξένη τράπεζα: Που μου έλεγε και καλά ότι κάποιος μου έστειλε ένα χρηματικό ποσό και να στείλω με mail το tracking number του δέματος και μετά θα πάρω τα χρήματα στο λογαριασμό μου! Φυσικά του έγραψα ότι αν δε δω λεφτά δεν στέλνω τίποτα. Μου γράφει "μα γιατί δεν εμπιστεύεσαι την τράπεζα"; Του γράφω"όχι" και έληξε εκεί!! Πιστεύεται ότι ήταν απάτη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ξεκάθαρη απάτη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Προφανώς και είναι απάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Πιθανή μόνο???. Καραμπαμ απαταρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 λάθος τίτλος έπρεπε να γράφει ξεκάθαρη απάτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Πες του ότι το έστειλες με tracking number “uomaidixraaterap”. Αν δε το βρίσκει, ας δοκιμάσει βάζοντας ανάποδα το tracking number Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Επαγγελματίας απατεώνας ο τύπος Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Παίξε μπαλίτσα ρε συ. Στείλ' του ένα tracking που έβγαλες από το μυαλό σου, βάλε και λίγο "σάλτσα" στην ιστορία, να έχεις να ασχολείσαι με κάτι στην τουαλέτα ξέρω γω τις επόμενες μέρες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 λάθος τίτλος έπρεπε να γράφει ξεκάθαρη απάτη :p Σωστός...... Πες του ότι το έστειλες με tracking number “uomaidixraaterap”. Αν δε το βρίσκει, ας δοκιμάσει βάζοντας ανάποδα το tracking number Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ωραίο!! Η αλήθεια είναι ότι απ' τη πρώτη στιγμή κάτι δε μου άρεσε! Είχα και τη γυναίκα μου να λέει "γιατί, μια χαρά είναι, βρήκες αγοραστή"!! Το πρώτο που δεν μου άρεσε ήταν το Αγγλικό τηλεφωνικό νούμερο. Μετά η βιασύνη του να μου "στείλει" τα λεφτά, χωρίς καν να ρωτήσει περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό που θα αγοράσει! 3ον, του είπα ότι έχει 15€ μεταφορικά και μου λέει "εγώ θα σου βάλω 30€ για να μην έχεις πρόβλημα" :p και 4ον το "ωραίο" email ότι και καλά η τράπεζα θέλει tracking number για να μου δώσει τα λεφτά!! Το έγραψα εδώ παιδιά πιο πολύ προς "κοινοποίηση" για να έχουμε όλοι το νου μας στο τι γίνεται! ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίξε μπαλίτσα ρε συ. Στείλ' του ένα tracking που έβγαλες από το μυαλό σου, βάλε και λίγο "σάλτσα" στην ιστορία, να έχεις να ασχολείσαι με κάτι στην τουαλέτα ξέρω γω τις επόμενες μέρες :lol: Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα..... αλλά όταν τελείωσε η ιστορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Ο γνωστός πλοίαρχος.... τον κυνηγάει πολύς κόσμος . Σε λίγο πέφτει στην ίδια του την παγίδα. Δυστυχως μαλλον εχει προλαβει και εχει φαει αρκετα ακριβά πράγματα Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kira83 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Απάτη από τα lidl. Σκέψου ποσό κόσμο έχει δαγκώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Απάτη από τα lidl. Σκέψου ποσό κόσμο έχει δαγκώσει Σίγουρα θα υπάρχουν και άτομα που την πάτησαν! Η αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι καθόλου υποψιασμένος μπορείς εύκολα να την πάθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts