Jump to content

Συσκευή με radio fm μέχρι 400 ευρώ

aggelos33
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, τώρα έχω ένα lg g6.

Θέλω μια συσκευή μέχρι 400-450 ευρώ, που να έχει οπωσδήποτε radio fm,πολύ καλή κάμερα, ισάξια τουλάχιστον του g6 και να είναι future proof, τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρονια.

Θα προσανατολιζομουν πάλι σε συσκευή της LG, που τα είχε όλα και συμφέρει, αλλά βλέπω g8 και v40 δεν έχουν πια ραδιο.θα πήγαινα σε mate 20 pro ή Honor 20 pro, αλλά από radio γιοκ.

Τι προτείνετε ρε παιδιά;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi 9T Pro, λογικά θα πάει στα 399 στο Black Friday (επίσημη εισαγωγή στις αλυσίδες εννοώ)

E-shop τοσο κοστιζει και τωρα !

CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra

Χτυπά το απ' έξω στα 300

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

+1 300 ευρώ δεν είναι κάτι τρελό το παίρνει από έξω και άμα πάθει κάτι πετάει παίρνει άλλο σε τόσο χαμηλή τημη εγγύηση δεν παίζει ρόλο

Σε κάθε περίπτωση αυτό που ζητάει πλέον είναι σχεδόν αδύνατον δεν υπάρχει καλό κινιτο και να έχει και fm

Αν βρει από κάπου κάνα 10 αμερικανικό με snapdragon

Edited by egodemis

Αν μπορείς να το πάρεις και με τιμολόγιο, ακόμα καλύτερα.

Έτσι το πήρα κι εγώ, στα 399 με τιμολόγιο, βγήκε 322€,

128gb και με εγγύηση Infoquest

+1 300 ευρώ δεν είναι κάτι τρελό το παίρνει από έξω και άμα πάθει κάτι πετάει παίρνει άλλο σε τόσο χαμηλή τημη εγγύηση δεν παίζει ρόλο

Σε κάθε περίπτωση αυτό που ζητάει πλέον είναι σχεδόν αδύνατον δεν υπάρχει καλό κινιτο και να έχει και fm

Αν βρει από κάπου κάνα 10 αμερικανικό με snapdragon

Γιατί άμα το πάρει από σκρουτζομαγαζο στα ίδια χρήματα θα έχει εγγύηση??????????????

Αν μπορείς να το πάρεις και με τιμολόγιο, ακόμα καλύτερα.

Έτσι το πήρα κι εγώ, στα 399 με τιμολόγιο, βγήκε 322€,

128gb και με εγγύηση Infoquest

Από ποιο μαγαζί αν επιτρέπεται, γιατί με ενδιαφέρει για τον γιο μου?

Mi9t pro η μόνη επιλογή;;;; Ρε τι έχουν κάνει όλοι με το ραδιόφωνο,ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Οι αμερικανικές εκδόσεις πως έχουν ραδιόφωνο; Η LG είχε πάντα ραδιόφωνο, από φέτος βλέπω το κατάργησε κ αυτή, αλλά τα αμερικανικά έχουν.

Το mi9t pro από κάμερα πως πάει; Ois έχει; Γιατί είχα κάποτε το redmi note 4 και από φωτογραφίες, ειδικά λόγω μη ύπαρξης ois ήταν πολύ κακό.

Από ποιο μαγαζί αν επιτρέπεται, γιατί με ενδιαφέρει για τον γιο μου?

απο Public.. το είχαν πάει για ένα απόγευμα (ακολουθώντας τον Κωτσόβολο) στα 399.

Γι αυτό λέω οτι λογικά θα το δούμε και στο BF σε αυτή την τιμή στις αλυσίδες.

Mi9t pro η μόνη επιλογή;;;; Ρε τι έχουν κάνει όλοι με το ραδιόφωνο,ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.

Οι αμερικανικές εκδόσεις πως έχουν ραδιόφωνο; Η LG είχε πάντα ραδιόφωνο, από φέτος βλέπω το κατάργησε κ αυτή, αλλά τα αμερικανικά έχουν.

Το mi9t pro από κάμερα πως πάει; Ois έχει; Γιατί είχα κάποτε το redmi note 4 και από φωτογραφίες, ειδικά λόγω μη ύπαρξης ois ήταν πολύ κακό.

Δες για εναλλακτική επιλογή το zenfone 6 στα 310 ευρώ με κουπόνι από Κίνα (έχει ραδιόφωνο).

Edited by Antretng

Γιατί άμα το πάρει από σκρουτζομαγαζο στα ίδια χρήματα θα έχει εγγύηση??????????????

οχι βεβαία για αυτο είπα σε τέτοια λεφτά εγγύηση μην περιμένεις (οταν εχει τοσο μεγάλη διαφορα απο επίσημο)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παίζουν πολλές συμφωνίες για πώληση online περιεχόμενου

πλέον ολα τα καινούργια sock δεν έχουν fm support οσο προλαβαίνεις πάρε γιατί αργότερα δεν παιζει σε ποιο καινούργιες συσκευές

κοίτα όσο αφορά camera μι9τ αν εχεις όρεξη και χρόνο να ψαχτείς για gcam (τριτη εφαρμογη) για camera καλός αλλιώς βραδινές είναι λίγο χάλι

αμερικάνικες έχουν άλλο Hardware μέσα (τα samsung) και αυτό οχι για πολύ από νεα σειρά πλέον και εκεί δεν θα έχει fm

υπάρχει και το LG v40 ThinQ απλα δεν θυμάμαι αν έχει fm ευρωπαϊκή έκδοση η το έχουν κοψει και αυτο ειναι κινιτο του 2018

απο εκει και περα οτι καινούργιο θα βγαινει (2020 και μετα fm ξεχνας)

Edited by egodemis

οχι βεβαία για αυτο είπα σε τέτοια λεφτά εγγύηση μην περιμένεις (οταν εχει τοσο μεγάλη διαφορα απο επίσημο)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παίζουν πολλές συμφωνίες για πώληση online περιεχόμενου

πλέον ολα τα καινούργια sock δεν έχουν fm support οσο προλαβαίνεις πάρε γιατί αργότερα δεν παιζει σε ποιο καινούργιες συσκευές

κοίτα όσο αφορά camera μι9τ αν εχεις όρεξη και χρόνο να ψαχτείς για gcam (τριτη εφαρμογη) για camera καλός αλλιώς βραδινές είναι λίγο χάλι

αμερικάνικες έχουν άλλο Hardware μέσα (τα samsung) και αυτό οχι για πολύ από νεα σειρά πλέον και εκεί δεν θα έχει fm

υπάρχει και το LG v40 ThinQ απλα δεν θυμάμαι αν έχει fm ευρωπαϊκή έκδοση η το έχουν κοψει και αυτο ειναι κινιτο του 2018

απο εκει και περα οτι καινούργιο θα βγαινει (2020 και μετα fm ξεχνας)

V40 αν είχε radio, θα το έπαιρνα. Δεν έχει όμως δυστυχώς...

:up::yahoo:

απο Public.. το είχαν πάει για ένα απόγευμα (ακολουθώντας τον Κωτσόβολο) στα 399.

Γι αυτό λέω οτι λογικά θα το δούμε και στο BF σε αυτή την τιμή στις αλυσίδες.

V40 αν είχε radio, θα το έπαιρνα. Δεν έχει όμως δυστυχώς...

Έχει όμως το g8s ;) https://www.gsmarena.com/lg_g8s_thinq-9608.php

Το v40 επειδη το ειχε φίλος να ξέρεις οτι εχει πολύ μέτρια αυτονομία. Δεν ξερω αν έφτιαξε βέβαια με την Pie.

Υ.Γ. Σε άλλα sites λενε οτι δεν εχει ραδιο... περίεργο.

Edited by Antretng

Το v40 επειδη το ειχε φίλος να ξέρεις οτι εχει πολύ μέτρια αυτονομία. Δεν ξερω αν έφτιαξε βέβαια με την Pie.

δεν εχει το g8s τα δικα μας τουλάχιστον μόνο κάποια που είναι για αμερικη

Δεν έχει το g8s, το αμερικανικό μοντέλο εχει

Οπότε οι μόνες σου επιλογές είναι mi9t pro Ελλάδα και zenfone 6 Κίνα

Μην χαλιεσαι βέβαια. Και τα δύο είναι εξαιρετικά κινητά.

Οπότε οι μόνες σου επιλογές είναι mi9t pro Ελλάδα και zenfone 6 Κίνα

Μην χαλιεσαι βέβαια. Και τα δύο είναι εξαιρετικά κινητά.

ακριβός το zenphone δεν είναι κακο το εχω δουλέψει μερικές μέρες (κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω) το mi9t απλα θέλει λίγο υπομονή καθώς θέλει μαγείρεμα το λειτουργικό λίγο οτι αφορά εφαρμογή cameras κλπ

σε κάθε περίπτωση δεν εχει κατι αλλο....... και πολυ σύντομα δεν θα υπάρχει τπτ

ερώτηση που υπάρχει το Asus Zenfone 6 τοσο φτηνά? πριν κάνα μήνα που πέρασε απο τα χέρια μου το ατομο το αγόρασε γύρο στα 500 και κατι ευρω

Edited by egodemis

ακριβός το zenphone δεν είναι κακο το εχω δουλέψει μερικές μέρες (κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω) το mi9t απλα θέλει λίγο υπομονή καθώς θέλει μαγείρεμα το λειτουργικό λίγο οτι αφορά εφαρμογή cameras κλπ

σε κάθε περίπτωση δεν εχει κατι αλλο....... και πολυ σύντομα δεν θα υπάρχει τπτ

ερώτηση που υπάρχει το Asus Zenfone 6 τοσο φτηνά? πριν κάνα μήνα που πέρασε απο τα χέρια μου το ατομο το αγόρασε γύρο στα 500 και κατι ευρω

Το είχα δει με κουπόνι στα 311 ευρώ πριν καμιά βδομάδα περίπου. Οπότε ας ρίξει μια ματιά αν συνεχίζει να παίζει αυτή η τιμή. Διαφορετικά ας περιμένει black friday.

Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Motorola One Vision,πολύ καλή συσκευή,καλή κάμερα,στα 248€ από το you,έχει ραδιόφωνο,είναι Android one ,απλά καλό να δεις αν σου ταιριάζει η οθόνη που είναι 21:9...Το έχω κοντά δύο μήνες και μόνο καλά λόγια έχω να πω...Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν πουλιέται εύκολα αν θες να το δώσεις...Επειδή είχα το πριν το Redmi Note 7,έχω να πω ότι το Motorola κατά την άποψη μου είναι πολύ καλύτερο....

Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Motorola One Vision,πολύ καλή συσκευή,καλή κάμερα,στα 248€ από το you,έχει ραδιόφωνο,είναι Android one ,απλά καλό να δεις αν σου ταιριάζει η οθόνη που είναι 21:9...Το έχω κοντά δύο μήνες και μόνο καλά λόγια έχω να πω...Το μόνο άσχημο είναι ότι δεν πουλιέται εύκολα αν θες να το δώσεις...Επειδή είχα το πριν το Redmi Note 7,έχω να πω ότι το Motorola κατά την άποψη μου είναι πολύ καλύτερο....

συγκεκριμένο οντος ειναι καλή συσκευή με καλή camera με μια εξαίρεση μπαταρία φεύγει νεράκι

καλα το redmi μονο σε αυτονομία ειναι καλύτερο σε ολα τα αλλα και ειδικα λογισμικό χανει ... ειδικα λογισμικο

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το είχα δει με κουπόνι στα 311 ευρώ πριν καμιά βδομάδα περίπου. Οπότε ας ρίξει μια ματιά αν συνεχίζει να παίζει αυτή η τιμή. Διαφορετικά ας περιμένει black friday.

αν όντος βρεθεί σε αυτή την τιμή και εγώ θα το πάρω γιατι 600 ευρω για hobbie πολλά είναι και δεν θα μπορέσω να το δώσω και αναγκαστικά θα πάει για δώρο......