manousos4 Δημοσιεύτηκε November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2019 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.μεχρι 400€ από πλαίσιο με πλάνο μήνα μήνα 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6+ 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Πλαίσιο (Σκρουτζ ξέρω τα έχει μισή τιμή) 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ίσως ράδιο αλλά δεν είναι και αναγκαίο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ότι καλύτερο μπορω να πάρω 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία,καμερα, ταχύτητα, gaming 0 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Huawei p smart 2018 θέλω συσκευή για αρκετό καιρό δεν αλλάζω συχνά, με ότι ψάξιμο έχω κάνει βλέπω στα 230€ rn7 και mia3 στα 280€ μετά ανεβαίνει. Υπάρχει κάτι καλύτερο που να αξίζει τα παραπάνω ακόμα και στα 400€? Από Huawei ανχωνει το θέμα που υπάρχει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλησπέρα φίλε μου! Νομίζω πως αξίζει τον κόπο να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι την Black Friday, όλο και κάτι θα βγει από το Πλαίσιο που να καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Το έχω στο μυαλό, αλλά δεν ξέρω αν στην Μπλάκ κάνουν δόσεις η είναι μόνο μετρητοις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Έχω την εντύπωση, για να μην πω τη βεβαιότητα, ότι δεν αλλάζει κάτι...ισχύουν κανονικά και τότε οι δόσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Το Mi a3 είναι πολύ καλή περίπτωση και σίγουρα θα παίξει σε καλή τιμή στο Black Friday. Επίσης και το xiaomi mi9T pro λογικά θα είναι στο budget σου στο Black Friday και καλή περίπτωση είναι και το redmi note 8 pro. Από εκεί και πέρα μην αποκλείεις τα huawei, ειδικά παλιές ναυαρχίδες όπως το P20 pro που μπορεί να παίξει στο budget σου στο Black Friday. Από τα νεώτερα δες το Huawei nova 5T που μόλις κυκλοφόρησε και λογικά θα πέσει η τιμή του. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Τα ήδη υπάρχοντα κινητά της huawei με android δεν πρόκειται να χουν θέμα (από επίσημη δήλωση αυτό που σου γράφω). Το όποιο ζήτημα αφορά τις νέες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 πλάκα πλακα ενα mate 20 pro και είσαι βασιλιάς αφου λες 400 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) Παλιές ναυαρχίδες δεν θέλω είτε από θέμα εμφάνισης είτε λόγω ενημερώσεων? ίδιος λόγος και για το rn8 λόγω mediatek,Το mate είναι στα 900€, άρα και το mi9t δεν νομίζω να πέσει τόσο σε αυτό το μαγαζί. Nova 5t λένε ότι είναι ακριβό για όσα δίνει εκτός και πέσει. Edited November 17, 2019 by manousos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Μια χαρά ειναι το mate 20 pro αλλά στο πλαίσιο δεν νομιζω να έχει 400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Παλιές ναυαρχίδες δεν θέλω είτε από θέμα εμφάνισης είτε λόγω ενημερώσεων? ίδιος λόγος και για το rn8 λόγω mediatek,Το mate είναι στα 900€, άρα και το mi9t δεν νομίζω να πέσει τόσο σε αυτό το μαγαζί. Nova 5t λένε ότι είναι ακριβό για όσα δίνει εκτός και πέσει.Λογικά 100€ θα το ρίξουν στο Black Friday το mi9t pro, οπότε θα είναι μέσα στο budget σου. Με παλιές ναυαρχίδες μια αναβάθμιση Android θα την πάρεις σίγουρα και από εκεί και πέρα αναβαθμίσεις ασφαλείας. Καλά, και το rn7 μην νομίζεις ότι θα πάρει παραπάνω αναβαθμίσεις Android από το rn8. Πάνω από μια πολύ δύσκολα θα πάρουν. Γενικά αν σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις Android τότε κοιτάς το Mi A3. Από την άλλη βέβαια έχει 4gb μνήμη αλλά υποτίθεται ότι το λειτουργικό είναι πιο ελαφρύ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Τα redmi όντως δεν πήραν ποτέ πάνω από 1 android update. Οπότε μεταξύ rn7 και rn8pro θεωρώ καλύτερο το δεύτερο και ας μην πάρει android update αφού είναι ανώτερο τόσο σε αυτονομία όσο και σε ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) Καλημέρα παιδιά,πέρασα σήμερα από αλυσίδα και είδα τις εν λόγω συσκευές αν και βιαστικά βέβαια, a3 note 7 και 8pro συν κάποια άλλα από περιέργεια.με τίς τιμές της αλυσίδας που θα πάρω την συσκευή...α3 280€, note 7 230€ και 8pro 319€ (128gb) πάω ξεκάθαρα στο τελευταίο,διαβασα και κάπου ότι από 2020 θα έχουν και άλλα μοντέλα της mediatek με 5g οπότε είναι ένα συν. Μένει να έρθει το Μπλάκ φραιντει και θα πω γνώμη για την αγορά. ειδα σημερα το α70 αξιζει να ανεβω σε τιμη?399 τωρα κανα 350αρι πιστευω 29 του μηνα,εκτος και παει το mi9t pro στα 400 και παω εκει. Edited November 21, 2019 by manousos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts