Jump to content

Redmi Note 8T

stefanospets
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειδες εχω δικιο . ενα αυτο δευτερον πιστευει κανεις οτι το redmi note 8 t μπορει να βγαλει πιο καθαρη σελφι απο το huawei p 30 lite το οποιο εχει καλυτερη καμερα /?

Τι να σου πω, εγώ ήμουν ικανοποιημένος όσο το είχα από τη σελφι εφόσον χρησιμοποιούσα gcam (καλύτερη από αρκετα ακριβότερες συσκευές που έχω πάρει).

Γενικά το hdr+ είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για πρόσωπα οπότε δύσκολο το p30 lite να είναι καλύτερο. Όσον αφορά τη πίσω κάμερα, αν κοιταξεις μερικές σελίδες πίσω έχω ανεβάσει συγκριτικο με 1+7 (gcam vs gcam). Γενικά κάμερα δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο με τιμή κάτω των 350 ευρώ (μιλάω πάντα για το βασικό φακό και φωτογραφίες με gcam).

Από εκεί και πέρα your call ;)

Edited by Antretng

Τι να σου πω, εγώ ήμουν ικανοποιημένος όσο το είχα από τη σελφι εφόσον χρησιμοποιούσα gcam (καλύτερη από αρκετα ακριβότερες συσκευές που έχω πάρει).

Γενικά το hdr+ είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για πρόσωπα οπότε δύσκολο το p30 lite να είναι καλύτερο. Όσον αφορά τη πίσω κάμερα, αν κοιταξεις μερικές σελίδες πίσω έχω ανεβάσει συγκριτικο με 1+7 (gcam vs gcam). Γενικά κάμερα δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο με τιμή κάτω των 350 ευρώ (μιλάω πάντα για το βασικό φακό και φωτογραφίες με gcam).

Από εκεί και πέρα your call ;)

Έτσι ! :up:

Keep Calm and be a Simple Man..!

ΤΟ συγκεκριμενο τηλεφωνο. εγω ειδα πως εχει λαμπακι ειδοποιησεων. ειναι τερμα κατω. γιατι λενε οτι δεν εχει /?επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω εχει τελικα το λαμπακι ναι η οχι ? το εχει κανεις το redmi note 8 t.

ΤΟ συγκεκριμενο τηλεφωνο. εγω ειδα πως εχει λαμπακι ειδοποιησεων. ειναι τερμα κατω. γιατι λενε οτι δεν εχει /?επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω εχει τελικα το λαμπακι ναι η οχι ? το εχει κανεις το redmi note 8 t.

Δεν έχει led notification το 8t....

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-8t

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Λες να σου λέμε ψέματα; :p :)

Δεν έχει led ειδοποιήσεων η έκδοση T. Ίσως είδες κάποιο άλλο.

Edited by Antretng

Μπορεί κάποιος ν βάλει link για τη καλύτερη gcam για τη συσκευή?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Εγω ειχα ανεβασει μια πριν καποιο καιρο (δες μερικες σελιδες πισω) με ρυθμισεις αλλα τα παιδια λενε οτι εχει βγει καλυτερη. Για την νεα προφανως δεν μπορω να εχω αποψη.

Σε αυτην που χα στησει ειχα προσεξει να ειναι all around καθως και λιγο καλυτερη πιο καλη λεπτομερια στη σελφι. Δοκιμασε και τις 2 αν ειναι και βλεπεις :)

Edited by Antretng

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ήθελα τα φώτα σας, καθότι με τα Xiaomi κινητά και το interface / MIUI δεν είμαι εξοικειωμένος:

Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή AnyDesk τόσο στο Redmi Note 8T της μητέρας μου, όσο και στο Galaxy S7 μου.

Σκοπός είναι -επειδή είναι μεγάλης ηλικίας- όποτε μπλέκεται με το κινητό και παιδεύεται, να μπαίνω εγώ με AnyDesk στο 8T της και να της κάνω κάποια πράγματα, να τη βοηθώ

Συμβαίνει όμως το εξής.

Αν μπω από το 8T στο S7 μου (δηλαδή είναι host το S7), τότε από το 8T μπορώ να κάνω ότι θέλω στο S7 μου.

Αν όμως πάω να κάνω το αντίθετο, δηλαδή να έχω τo 8Τ ως host (που είναι και το ζητούμενο), ενώ στο S7 μου βλέπω την οθόνη του 8T, παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δηλαδή κανένα κουμπί / εικονίδιο στο 8T δεν πατιέται, δεν μπορώ να κάνω swipe left / right τις οθόνες του 8T, και γενικά ...μηδέν.

Υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει κάποια ρύθμιση "ασφαλείας" στο Redmi Note 8T, που δεν αφήνει το S7 μου να κάνει αυτά που θέλει μεσω του AnyDesk στο 8T.

Εχει κανείς καμιά ιδέα, σχετικά με το τι θα μπορούσα να δοκιμάσω (στις ρυθμίσεις του 8T ή στο S7 ) για να λυθεί το θέμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by stark

Καλησπέρα σε όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ήθελα τα φώτα σας, καθότι με τα Xiaomi κινητά και το interface / MIUI δεν είμαι εξοικειωμένος:

Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή AnyDesk τόσο στο Redmi Note 8T της μητέρας μου, όσο και στο Galaxy S7 μου.

Σκοπός είναι -επειδή είναι μεγάλης ηλικίας- όποτε μπλέκεται με το κινητό και παιδεύεται, να μπαίνω εγώ με AnyDesk στο 8T της και να της κάνω κάποια πράγματα, να τη βοηθώ

Συμβαίνει όμως το εξής.

Αν μπω από το 8T στο S7 μου (δηλαδή είναι host το S7), τότε από το 8T μπορώ να κάνω ότι θέλω στο S7 μου.

Αν όμως πάω να κάνω το αντίθετο, δηλαδή να έχω τo 8Τ ως host (που είναι και το ζητούμενο), ενώ στο S7 μου βλέπω την οθόνη του 8T, παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δηλαδή κανένα κουμπί / εικονίδιο στο 8T δεν πατιέται, δεν μπορώ να κάνω swipe left / right τις οθόνες του 8T, και γενικά ...μηδέν.

Υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει κάποια ρύθμιση "ασφαλείας" στο Redmi Note 8T, που δεν αφήνει το S7 μου να κάνει αυτά που θέλει μεσω του AnyDesk στο 8T.

Εχει κανείς καμιά ιδέα, σχετικά με το τι θα μπορούσα να δοκιμάσω (στις ρυθμίσεις του 8T ή στο S7 ) για να λυθεί το θέμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δοκίμασε στο note 8T το εξής.πηγαινε στις ρυθμίσεις. πάνω στην αναζήτηση γράψε "ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή".εκεί μέσα θα βρεις επιλογές για την διαχείριση της συσκευής ή πχ ποιες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση και που.τσεκαρε και το εμφάνιση πάνω από άλλες εφαρμογές.επίσης κοίτα στις άδειες εφαρμογών μήπως απαιτείται κάποια άδεια για την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει και το λειτουργικό την έχει απενεργοποιημενη για εξοικονόμηση μπαταρίας.

δοκίμασε στο note 8T το εξής.πηγαινε στις ρυθμίσεις. πάνω στην αναζήτηση γράψε "ειδική πρόσβαση στην εφαρμογή".εκεί μέσα θα βρεις επιλογές για την διαχείριση της συσκευής ή πχ ποιες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση και που.τσεκαρε και το εμφάνιση πάνω από άλλες εφαρμογές.επίσης κοίτα στις άδειες εφαρμογών μήπως απαιτείται κάποια άδεια για την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει και το λειτουργικό την έχει απενεργοποιημενη για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Καλησπέρα και ευχαριστώ.

Τα έκανα όλα αυτά. Έδωσα παντού άδειες αβέρτα για την εφαρμογή.

Εκανα κι αυτό που μου προτάθηκε εδώ, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Καλησπέρα και ευχαριστώ.

Τα έκανα όλα αυτά. Έδωσα παντού άδειες αβέρτα για την εφαρμογή.

Εκανα κι αυτό που μου προτάθηκε εδώ, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα είναι σαφώς στο Xiaomi Redmi Note 8T, καθότι δοκίμασα και με τις εφαρμογές AirDroid / AirMirror με τα ίδια αποτελέσματα (και αφού ακολούθησα τις οδηγίες της εφαρμογής και έδωσα και όλες τις άδειες, κλπ).

Ασχετο με τις κάμερες,κλλ

Η μπαταρία σας, πόσο "κρατάει" ?

Στο δικό μου, μετά απο πλήρη φόρτιση (φορτίζω πάντα με την συσκευή απενεργοποιημένη) . μετά απο 4 ~ 5 ώρες χρήσης με αυτόματη φωτεινότητα ( ιντερνετ, you tube, viber, viber chat @ camera) φτάνει στο 40 - 45%.

Είμαι σε καλά πλαίσια, ή....

*MUI Global 11.0.5 (PCXEUXM)

*πρώτη φορά xiaomi συσκευή

rc helicopters / F1

Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ]

Ασχετο με τις κάμερες,κλλ

Η μπαταρία σας, πόσο "κρατάει" ?

Στο δικό μου, μετά απο πλήρη φόρτιση (φορτίζω πάντα με την συσκευή απενεργοποιημένη) . μετά απο 4 ~ 5 ώρες χρήσης με αυτόματη φωτεινότητα ( ιντερνετ, you tube, viber, viber chat @ camera) φτάνει στο 40 - 45%.

Είμαι σε καλά πλαίσια, ή....

*MUI Global 11.0.5 (PCXEUXM)

*πρώτη φορά xiaomi συσκευή

Πολύ καλή χρήση/διαχείρηση της μπαταρίας το RN8T. Από τα δυνατά του σημεία( όπως και η κάμερα με χρήση gcam). :up:

τυγχανει να το χρησιμοποιω αυτες τις ημερες. οντως η καμερα ειναι πολυ καλη για το κοστος αγορας της συσκευης

ερωτηση: τα mi 8 - mi 9t - mi 9t pro εχουν καλυτερη αποδοση στον τομεα της φωτογραφικης;

Πάντως, δεν χρειάζεται να το φορτιζεις κλειστό.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Απάντηση στο #141

Το φορτίζω κλειστό για έναν και μόνο λόγο, που γνωρίζω από τις μπαταρίες που χρησιμοποιούμε στον αερομοντελισμό.

Οι μπαταρίες (όλες) πρέπει να είναι 'κρυες' κατά την ώρα της φόρτισης, και να μην γίνεται 'κατανάλωση' επίσης.

Όπως και φορτίζω όταν φτάσει περίπου στο 25 με 20% και δεν φορτίζω περισσότερο από 85℅ (για να μπορέσει η μπαταρία να παραμείνει υγιής και να δεχθεί περισσότερους κύκλους φόρτισης)

Αυτά.

rc helicopters / F1

Σιγουρα η μπαταρία έχει μικρότερη φθορά όσο χαμηλότερη κρατάς τη θερμοκρασία και αποφεύγεις τα άκρα (πχ αν μπορείς να φορτίζεις μονο 55 ως 60 % θα ειναι ακόμα καλυτερα :wacko: )

Το θέμα όμως ειναι πόσο πρακτικό και κυρίως κατά πόσο είναι αναγκαίο πλέον. Θέλω να πω ότι πλέον έχουμε αισθητά πολύ λιγότερους κύκλους φόρτισης σε σχέση με παλαιότερα. Δηλαδή σε 2 χρόνια θα έχει περίπου τους ίδιους κύκλους φόρτισης που είχες κάποτε σε 1 (θυμηθείτε τι αυτονομία είχαν τα κινητά του 2010-2014) ενώ είναι και πολύ πιο εύκολο να μην χρειαστεί να αδειάσεις την μπαταρία. Επιπλέον, ακριβώς επειδή είναι μεγάλη η αυτονομία, μια πτώση της τάξεως του 5-10% δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

Με λίγα λόγια, μέχρι να πέσει η μπαταρία σε unusable επίπεδα θα έχεις ήδη άλλαξει συσκευή (είτε επειδή θες νεότερη συσκευή είτε επειδή σου έβγαλε άλλο πρόβλημα). Προσωπικά φροντίζω να μην αδειάζω την μπαταρία, ενώ καθώς το φορτίζω αποφεύγω την χρήση ή τουλάχιστον να μην είναι κάτι βαρύ (γιατί χρήση cpu + φόρτιση => υψηλές θερμοκρασίες) αλλά δεν θα το κλείσω κιόλας ούτε θα είμαι από πάνω του μην τυχόν ξεπεράσει το 85. Και 90κατι να φτάσει δεν χάλασε ο κόσμος...

Edited by Antretng

Thanks για τις πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία.

Όσον αφορά την κάμερα υπάρχει κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό που ρώτησα;

..Με λίγα λόγια, μέχρι να πέσει η μπαταρία σε unusable επίπεδα θα έχεις ήδη άλλαξει συσκευή (είτε επειδή θες νεότερη συσκευή είτε επειδή σου έβγαλε άλλο πρόβλημα...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και θα πρόσθετα στα "είτε", οτι πλέον τα app, γίνονται 'μέρα με την 'μέρα, όλο και πιο μεγάλα, όλο και πιο βαριά.

Απλά απάντησα, *γιατί κλειστό*, με όποια γνώση έχω.

rc helicopters / F1

Σιγουρα η μπαταρία έχει μικρότερη φθορά όσο χαμηλότερη κρατάς τη θερμοκρασία και αποφεύγεις τα άκρα (πχ αν μπορείς να φορτίζεις μονο 55 ως 60 % θα ειναι ακόμα καλυτερα :wacko: )

Το θέμα όμως ειναι πόσο πρακτικό και κυρίως κατά πόσο είναι αναγκαίο πλέον. Θέλω να πω ότι πλέον έχουμε αισθητά πολύ λιγότερους κύκλους φόρτισης σε σχέση με παλαιότερα. Δηλαδή σε 2 χρόνια θα έχει περίπου τους ίδιους κύκλους φόρτισης που είχες κάποτε σε 1 (θυμηθείτε τι αυτονομία είχαν τα κινητά του 2010-2014) ενώ είναι και πολύ πιο εύκολο να μην χρειαστεί να αδειάσεις την μπαταρία. Επιπλέον, ακριβώς επειδή είναι μεγάλη η αυτονομία, μια πτώση της τάξεως του 5-10% δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

Με λίγα λόγια, μέχρι να πέσει η μπαταρία σε unusable επίπεδα θα έχεις ήδη άλλαξει συσκευή (είτε επειδή θες νεότερη συσκευή είτε επειδή σου έβγαλε άλλο πρόβλημα). Προσωπικά φροντίζω να μην αδειάζω την μπαταρία, ενώ καθώς το φορτίζω αποφεύγω την χρήση ή τουλάχιστον να μην είναι κάτι βαρύ (γιατί χρήση cpu + φόρτιση => υψηλές θερμοκρασίες) αλλά δεν θα το κλείσω κιόλας ούτε θα είμαι από πάνω του μην τυχόν ξεπεράσει το 85. Και 90κατι να φτάσει δεν χάλασε ο κόσμος...

Χρήσιμες οι πληροφορίες αυτές σχετικά με την διαδικασία φόρτισης μπαταρίας. :up:

Παιδιά καλησπέρα !

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι.

Έχοντας πάρει δύο 8T σε πατέρα και μητέρα, ταλαιπωρούνται λίγο οι άνθρωποι (είναι και μεγάλης ηλικίας), καθότι μερικές από τις κλήσεις σε Viber + Whatsapp δεν τους έρχονται. Το κινητό είναι συνδεδεμένο στο wi-fi του σπιτιού τους - οπότε παίζει wi-fi calling. Το σημειώνω αυτό διότι ίσως να έχει κάποια σημασία. Αν και δεν έχω διαπιστώσει προβλήματα με το internet του σπιτιού τους και δη το wi-fi.

Από κει και πέρα, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες (ή έστω κάποια links με guides) για το που πρέπει να πάω για να εξαιρέσω αυτές τις δύο εφαρμογές από οτιδήποτε έχει σχέση έμμεσα ή άμεσα με εξοικονόμηση μπαταρίας, RAM, data, κλπ; Προς το παρόν έβαλα και τις δύο εφαρμογές να "ξεκινούν αυτόματα", το οποίο βέβαια δεν είμαι 100% σίγουρος τι σημαίνει κι αν έκανα καλά. Μάλλον ότι σε κάθε επανεκκίνηση του κινητού θα ξεκινάνε αυτόματα στο background; Διότι μόλις ενεργοποίησα αυτό το option, μου έβγαλε κάποιο μήνυμα που έλεγε ότι ίσως να επιβαρύνεται η RAM του κινητού...

Επίσης πήγα και τα έβαλα αυτά τα δύο apps να εξαιρούνται από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Αλλά επειδή ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με τα settings του MIUI, και συνέχεια κάτι επιπλέον βρίσκω που ίσως χρειάζεται πείραγμα, θα ήθελα να ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε αυτές οι δύο ενέργειες να μην πέφτουν ποτέ σε "καταστολή" για κανένα λόγο, κλπ.

Βρήκα κι αυτά, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αρκούν: https://dontkillmyapp.com/xiaomi

Thanks εκ των προτέρων :)

Edited by stark

νεα ενημερωση V11.0.7.0 479M
Αν την έκανες κι έχεις Cosmote, γράψε αν λειτουργεί το WiFi calling σε παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk