stefanospets Δημοσιεύτηκε November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2019 (edited) 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40 Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (4CA) Cat12 600/50 Mbps LAUNCH Announced 2019, November 06 Status Available. Released 2019, November 08 BODY Dimensions 161.1 x 75.4 x 8.6 mm (6.34 x 2.97 x 0.34 in) Weight 200 g (7.05 oz) Build Glass front (Gorilla Glass 5), glass back (Gorilla Glass 5), plastic frame SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.3 inches, 97.4 cm2 (~80.2% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~409 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 5 PLATFORM OS Android 9.0 (Pie), MIUI 10 Chipset Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) CPU Octa-core (4x2.0 GHz Kryo 260 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 260 Silver) GPU Adreno 610 MEMORY Card slot microSDXC (dedicated slot) Internal 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM, 128GB 4GB RAM eMMC MAIN CAMERA Quad 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF 8 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm 2 MP, f/2.4, (macro) 2 MP, f/2.4, (depth) Features LED flash, HDR, panorama Video 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps; gyro-EIS SELFIE CAMERA Single 13 MP, f/2.0, (wide), 1/3.1", 1.12µm Features HDR, panorama Video 1080p@30fps SOUND Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 4.2, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes Infrared port Yes Radio FM radio USB 2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go FEATURES Sensors Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass BATTERY Non-removable Li-Po 4000 mAh battery Charging Fast charging 18W MISC Colors Starscape Blue, Moonlight White, Moonshadow Grey Edited August 7, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Η επίσημη ευρωπαϊκή έκδοση του τηλεφώνου. Η διαφορά σε σχέση με το note 8 είναι στην ύπαρξη nfc καθώς και στο μικρότερο μέγεθος. Μικρότερο σε όλες τις διαστάσεις είναι το παλιό (?) Redmi Note 8 και επιπλέον ο νέος (!!) T, είναι και πιο βαρύς !!! Φτάνει τα 200 γρ. όσο ζυγίζει το αρκετά πιο ογκώδες Redmi Note 8 Pro... Να δούμε αν και το επερχόμενο Note 8 Pro με τον 730G θα έχει κι αυτό διαφορές στις διαστάσεις !!! Έχω τζαμάκια και θήκες και τι θα τα κάνω!!! Μας έχει ζαλίσει η ΧΙΑΟΜΙ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Έχεις δίκιο. Για να το δούμε, υποθέτω πλέον οποίο παει στο 8 θα αγοράσει το Τ. Γενικά πολλά μοντέλα η xiaomi αλλά όλα είναι value. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Η τιμή του έπεσε πλέον (μέσα σε 48 ώρες!!) στα 160€, από 183€, για το 4/64 μοντέλο! Σε αυτή τη τιμή είναι, ίσως, το πιο value for money κινητό... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgi Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 το αγόρασα πρώτος στα 183 αλλά σίγουρα αξίζει τα λεφτά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Φορτίζει ασύρματα??. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Φορτίζει ασύρματα??. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δυστυχώς όχι... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το συγκεκριμένο κινητό μόλις μπήκε στο buyer's guide 2019 του gsmarena σαν το καλύτερο κινητό μέχρι 200€... Not bad... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpnemo Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Κανένα καλό τζαμάκι, έχει να μου προτείνει κάποιος, γιατί αυτό που έχει ο Κωτσόβολος δεν του κάθεται καλά (είναι για το 8 και το βάφτισαν 8Τ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 το redmi note 8 εχει notification led, δεν εχει nfc. το redmi note 8t εχει nfc, δεν εχει notification led Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 (edited) Έχω το κινητο στα χέρια μου εδώ & 2 ημέρες. Αντικατέστησε το Mi A1, που μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς, 1 ελαφριά πτώση έκανε θρύψαλα την οθόνη (gorilla glass 3..). Τέλος πάντων, μετά από 2 χρόνια με το Android One, πέρασα για 1η φορά στο MiUI. Το ξεκίνημα ήταν 1 πολιτισμικό σοκ: από την απλότητα & το γυμνό λειτουργικό, πέρασα στην πολυπλοκότητα & την υπερπληρότητα (ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται). 2 browsers, 2 gallery κλπ. Υποθέτω ότι θα το συνηθίσω όλο αυτό, στην αρχή & το Android One μου φαινόταν τρομερά άδειο, πλέον δεν θέλω να το αλλάξω. Το κινητό είναι αρκετά βαρύ & ογκώδες στο χέρι (& τα χέρια μου είναι αρκετά μεγάλα). Η οθόνη (στην αυτόματη ρύθμιση) είναι αρκετά σκοτεινή. Ακόμα δεν ήρθε το MiUI 11. Κάμερα δεν δοκίμασα. Προς το παρόν αυτά. Edited December 4, 2019 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelo24 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Κρίμα που δεν έχει Led notification, ξενέρωσα πολύ, τα bezzels όντως είναι πιο χοντρά σε σχέση με το απλό και το pro, το αισθάνομαι και εγώ πιο βαρύ. Το μόνο που με κέρδισε ήταν το NFC, αλλιώς θα πήγαινα στο απλό. Η οθόνη του εμένα μου φαίνεται μια χαρά, αρκετά φωτεινή. Α, έχει ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης, δηλαδή δεν την μοιράζετε με τη δεύτερη σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Έχω το κινητο στα χέρια μου εδώ & 2 ημέρες. Αντικατέστησε το Mi A1, που μετά από 2 χρόνια σκληρής δουλειάς, 1 ελαφριά πτώση έκανε θρύψαλα την οθόνη (gorilla glass 3..). Τέλος πάντων, μετά από 2 χρόνια με το Android One, πέρασα για 1η φορά στο MiUI. Το ξεκίνημα ήταν 1 πολιτισμικό σοκ: από την απλότητα & το γυμνό λειτουργικό, πέρασα στην πολυπλοκότητα & την υπερπληρότητα (ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται). 2 browsers, 2 gallery κλπ. Υποθέτω ότι θα το συνηθίσω όλο αυτό, στην αρχή & το Android One μου φαινόταν τρομερά άδειο, πλέον δεν θέλω να το αλλάξω. Το κινητό είναι αρκετά βαρύ & ογκώδες στο χέρι (& τα χέρια μου είναι αρκετά μεγάλα). Η οθόνη (στην αυτόματη ρύθμιση) είναι αρκετά σκοτεινή. Ακόμα δεν ήρθε το MiUI 11. Κάμερα δεν δοκίμασα. Προς το παρόν αυτά. Ο κυριότερος λόγος που με κρατάει από το να το αγοράσω είναι το MIUI. Έχω χρόνια κινητά με stock Android και τελευταία ήρθε στη κατοχή μου ένα Xiaomi Redmi 5 plus και πραγματικά είναι unusable! Ελπίζω να αλλάξουν κάποια πράγματα στο MIUI 11 γιατί το 8Τ είναι πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Τράβα του μια custom ROM και ησύχασες..... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Καλησπέρα, πιο πάνω διάβασα ότι έγραψε κάποιος πως δεν φορτίζει ασύρματα. Μα αφού έχει NFC, αυτό δεν κάνει; Ασύρματη φόρτιση; Έχω το Redmi Note 6 Pro και σκέφτομαι να το αλλάξω γιαυτό, λόγω ασύρματης φόρτισης και χρήση SD-Card έξτρα μαζί με τις 2 SIM. Αξίζει η αλλαγή λέτε; Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Καλησπέρα, πιο πάνω διάβασα ότι έγραψε κάποιος πως δεν φορτίζει ασύρματα. Μα αφού έχει NFC, αυτό δεν κάνει; Ασύρματη φόρτιση; Έχω το Redmi Note 6 Pro και σκέφτομαι να το αλλάξω γιαυτό, λόγω ασύρματης φόρτισης και χρήση SD-Card έξτρα μαζί με τις 2 SIM. Αξίζει η αλλαγή λέτε; Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk Όχι, το NFC (Near Field Communication) δεν είναι για την ασύρματη φόρτιση. Είναι για την επικοινωνία δύο συσκευών χωρίς καλώδια παρά μόνο με το να έρθουν πολύ κοντά. Όπως πχ να πληρώσεις με το κινητό σου σα να χρησιμοποιούσες κάρτα ανέπαφα. Δηλαδή πλησιάζεις το κινητό σου στο POS Edited December 5, 2019 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Oh, ευχαριστώ για την διευκρίνηση, λάθος το είχα στο μυαλό μου τότε. Οπότε ακυρώνεται ως επιλογή, πρέπει να βρω άλλο με ασύρματη φόρτιση για τις ανάγκες μου. Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Oh, ευχαριστώ για την διευκρίνηση, λάθος το είχα στο μυαλό μου τότε. Οπότε ακυρώνεται ως επιλογή, πρέπει να βρω άλλο με ασύρματη φόρτιση για τις ανάγκες μου. Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk Αν θες Xiaomi με ασύρματη φόρτιση, νομίζω, το Mi 9 έχει που να είναι κάπως λογική η τιμή (280€-300€) Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κάτι ενδιαφέρον που μόλις είδα & δεν το γνώριζα, για να το προσέξουν όσοι θέλουν να το αγοράσουν/παραγγείλουν: Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει σε άλλο μοντέλο της Xiaomi, το Redmi Note 8T κυκλοφορεί εκτός από Global (κλασικά), ΚΑΙ σε EEA έκδοση (European Economic Area, δλδ ευρωπαϊκή οικονομική ζώνη). Η Global έχει κωδικό PCXMIXM, & η EEA PCXEUXM. Αυτό που πήρα (αναφερόταν κανονικά στο site), είναι το ευρωπαϊκό. Νομίζω & όσα εισάγει η αντιπροσωπεία, είναι EEA. 1 σημαντική διαφορά που παρατήρησα (σε σχέση με το Mi 9 Lite της συζύγου που έχει Global ROM), είναι οι εφαρμογές κλήσεων, επαφών & μηνυμάτων, που δεν είναι της Xiaomi & έρχονται απευθείας από τη Google. Αν θέλετε, αναφέρετε ποια ROM έχετε & ποιες διαφορές παρατηρείτε. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 (edited) Κάτι ενδιαφέρον που μόλις είδα & δεν το γνώριζα, για να το προσέξουν όσοι θέλουν να το αγοράσουν/παραγγείλουν: Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει σε άλλο μοντέλο της Xiaomi, το Redmi Note 8T κυκλοφορεί εκτός από Global (κλασικά), ΚΑΙ σε EEA έκδοση (European Economic Area, δλδ ευρωπαϊκή οικονομική ζώνη). Η Global έχει κωδικό PCXMIXM, & η EEA PCXEUXM. Αυτό που πήρα (αναφερόταν κανονικά στο site), είναι το ευρωπαϊκό. Νομίζω & όσα εισάγει η αντιπροσωπεία, είναι EEA. 1 σημαντική διαφορά που παρατήρησα (σε σχέση με το Mi 9 Lite της συζύγου που έχει Global ROM), είναι οι εφαρμογές κλήσεων, επαφών & μηνυμάτων, που δεν είναι της Xiaomi & έρχονται απευθείας από τη Google. Αν θέλετε, αναφέρετε ποια ROM έχετε & ποιες διαφορές παρατηρείτε. Αυτά είναι καλά νέα για κάποιους... Ευχαριστούμε Edited December 6, 2019 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Το πήρα και εγώ. Για δεύτερο αρχικά και βλέπουμε. Ευρωπαϊκό και το δικό μου. Η θήκη τίμια είναι μέχρι να βγάλει η spigen κάτι. Glass τι έχετε βάλει? Του note 8 λογικά κάνει αλλά δεν θέλω να ρισκάρω. Καλό απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Το πήρα και εγώ. Για δεύτερο αρχικά και βλέπουμε. Ευρωπαϊκό και το δικό μου. Η θήκη τίμια είναι μέχρι να βγάλει η spigen κάτι. Glass τι έχετε βάλει? Του note 8 λογικά κάνει αλλά δεν θέλω να ρισκάρω. Καλό απόγευμα. Μπορεί και να μη κάνει το τζαμάκι του Note 8. Από ότι διάβασα το 8T είναι 3mm ψηλότερο. By the way, Spigen rules!! :D Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Glass τι έχετε βάλει? Παρήγγειλα Nillkin, είναι από ότι γράφει για το 8T, έχει & PayPal & είναι χωρίς έξοδα αποστολής. Όταν έρθει θα σας πω πώς είναι. Ήρθε η 11.0.1.0!!! :D & 1 review που αναφέρει & τις διαφορές με το απλό 8. Edited December 11, 2019 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Ήρθε η 11.0.1.0!!! :D Βασισμένη σε Android 9 ή 10;; Edited December 12, 2019 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Βασισμένη σε Android 9 ή 10;; Ακόμα την Android 9 φοράει. Θα πρέπει να περιμένουμε το 2020. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλησπέρα. Το πήρα και εγω την Τρίτη απο Γερμανό με επιδότηση cosmote. Λοιπόν δείχνει ποιοτική κατασκευή και εχει όμορφο desing. Όμως μετα απο δυο μερες πάγωσε εντελως η οθονη και δεν ανταποκρινόταν. Αναγκάστηκα να του κανω επανεκκίνηση με συνδυασμό πλήκτρων. Επισης παρατήρησα οτι σε κλειστούς χώρους όπως πχ στα goodys Ναυπλιου όπου παντα με το iPhone 6 Plus με την ιδια κάρτα ειχα φουλ 4g σημα δεν ειχα καθολου δεδομένα. Αν υπαρχει κάποια συμβουλή για αυτο απο πιο έμπειρους στο Android θα το εκτιμούσα. Κατα τα αλλα πήρα και εγω το MIUI 11 που με βολευει αρκετά. Αυτα προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts