Jump to content

Εργασιακές σχέσεις και προβλήματα με συναδέλφους

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις εργασιακές σχέσεις προσπαθώ να είμαι αγαπητός απο όλους.Να μην δίνω δικαίωμα σε κανέναν να πει κάτι κακό.Δυστηχώς τα νεύρα μου δεν με βοηθάνε ιδιαίτερα οπότε κάποιοι με συμπαθούν και κάποιοι με αντιπαθούν..Εξάλλου μια εταιρία,δημόσια και μη,αποτελεί μια μικρή κοινωνία με την κυβέρνηση,την αντιπολίτευση και φυσικά τον κακό τον γείτονα... ;)

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω προτεινω να κανετε κανενα ευχελαιο στη δουλεια σας μπας και φυγει η κακη της ενεργεια

ΜΑΛΛΟΝ!που θα παει θα κανουμε και ευχελαιο και οταν φυγει θα εισηγηθω για εγκαινεια για ακομα μια φορα!!!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Στις εργασιακές σχέσεις προσπαθώ να είμαι αγαπητός απο όλους.Να μην δίνω δικαίωμα σε κανέναν να πει κάτι κακό.Δυστηχώς τα νεύρα μου δεν με βοηθάνε ιδιαίτερα οπότε κάποιοι με συμπαθούν και κάποιοι με αντιπαθούν..Εξάλλου μια εταιρία,δημόσια και μη,αποτελεί μια μικρή κοινωνία με την κυβέρνηση,την αντιπολίτευση και φυσικά τον κακό τον γείτονα... ;)

Συμφωνώ πλήρως. Είμαι νέος σε μεγάλη εταιρεία, και στο τμήμα μου ποστεύω οτι έχω καλές σχέσεις με όλους. Προσπαθώ όμως να υπερασπίζω τα νώτα μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 2 weeks later...
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό και στην απόδοση σου να τα πηγαίνεις καλά με τους συναδέλφους σου,γιατί αν πηγαίνεις συνέχεια στη δουλεία σου έχοντας την εντύπωση ότι κάνεις αγγαρεία και ότι θα βλέπεις συνέχως άτομα (γιατί θες δε θές θα τους δείς) με τα οποία δεν τα πάς καλά ,τότε χάνεις την όρεξη σου για δουλεία και συνεπώς πέφτει και η απόδοσή σου και φυσικά την κάνεις για λιμάνια ξένα (που λεει και το τραγούδι..) :D ;)
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

• 8 months later...
Βρε παιδιά και'γω σε μεγάλη εταιρία δουλεύω και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν.Τουλάχιστον δεν μου έχει δείξει κανείς κάτι.Παρεπιπτόντως είμαι πόντια :D ;)

επειδη ειμαστε ποντιοι γι'αυτο δεν εχουμε προβληματα!

επειδη ειναι και ξεχασμενο το θεμα...η παλια συναδελφος εφυγε και τωρα ηρθε μια αλλη εδω και 1,5 μηνα.... την οποια την βαφτισα ζουμπι! απο το ζουμπουλια γιατι καθε φορα που της λεω κατι κανει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και γρινιαζει!" απο χομπι βεβαια! :lol: :lol:

Join friend!

Pάντως το ίδιο πίστευε και ένας φίλος μέχρι που μπήκε στον σρβερ και είδε στα μαιιλ τι γραφανε γι αυτόν Πανικός

χμ...προβλήματα με συναδέλφους;;; σε μας? απαπα πααα...:lol:

40 άτομα και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις;;; απα παπαα ( δεν κάνουμε τέτοια πράγματα :lol: )

5 συναπτά έτη με τα ίδια άτομα και με λογιών λογιών ηλικίες ..φαντάζεστε τι έχει γίνει :X

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με "διαμάχες" και δεν δίνω και αφορμή στην δουλειά για να αρπαχτεί και κανείς ....αλλά αλοίμονο σε όποιον/α ασχοληθεί :lol: :D

Πάντα βρίσκω τρόπο και συνεννοούμαι με την προϊσταμένη ( που έχουν αλλάξει κατά καιρούς :ninja: )όσο κυκλοθυμική κ αν είναι :D

Εγω πλεον με τους συναδελφους μου δεν εχω προβλημα ηρθαν καινουρια ατομα και γελαμε πααααρα πολυ!!!!!Ο ενας μονο ωρες ωρες ειναι στη κοσμαρα του αλλα τι να κανουμε του εχω αδυναμια και τον ανεχομαι!!!!!!:lol: :lol:

Κατα τα αλλα μια χαρα περναμε γελια,βλακειες το αφεντικο μη μας παρει χαμπαρι.... :X

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

το χειρότερο για μένα δεν είναι οι συνάδελφοί μου (οι οποίοι είναι 3 άντρες!!!και φυσικά ποτέ δεν έχεις τόσα προβλήματα με τους άντρες όσα με άλλες γυναίκες το πιστεύω τρελά αυτό!)με τους οποίους έχω τέλεια συνεργασία. το πρόβλημά μου είναι το ένα αφεντικό μου ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, και ξαφνικά μετά το φανταριλίκι και μετά απο τρελή κωλοφαρδία έγινε κατευθείαν αφεντικό!!!! δεν μπορείτε να φανταστείτε πως φέρεται στους εργαζομένους!!!! μου 'ρχεται να τη στήσω σε καμιά γωνία και όπως έρχεται να του πετάξω γιαούρτι στη μούρη! πρόβιο κιόλας! άντε!

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

επειδη ειμαστε ποντιοι γι'αυτο δεν εχουμε προβληματα!

επειδη ειναι και ξεχασμενο το θεμα...η παλια συναδελφος εφυγε και τωρα ηρθε μια αλλη εδω και 1,5 μηνα.... την οποια την βαφτισα ζουμπι! απο το ζουμπουλια γιατι καθε φορα που της λεω κατι κανει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και γρινιαζει!" απο χομπι βεβαια! :lol: :lol:

Δε μου λες billakosss; Παίζει η πρώην συνάδελφός σου να είναι νυν δική μου; Πες ναι και θα της δείξω τι έγραψες στο πρώτο σου ποστ σε αυτό το θέμα :lol:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

:lol: καλα τον θεο σου δεν εχεις!

δεν ειναι αυτη η πρωην που λεω βρε!

παντως μακαρι να ηταν σαν την νυν δικη σου!

και ετσι για να λεμε και τι αποκομισαμε απο την νυν συναδελφο σου...εμαθα με τι ζωδια ταιριαζω,ποια ζωδια να αποφευγω,κους κους και τετοια πραγματα! :p :lol:

Join friend!

Περιέργως πως και έχοντας περάσει από δύο ιδιωτικές και μια δημόσια εταιρεία ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάποιον. Εκτός ίσως από ένα συγκεκριμένο προϊστάμενο ιδιωτικής εταιρείας όπου με παραμύθιαζε κανονικότατα (ξέρετε: και «κάτι θα γίνει» και «κάτι θα κάνουμε» όταν έπηζα και δεν πληρωνόμουν κτλ). Βέβαια στη συνέχεια τον άρχισα και'γω στα παραμύθια και δεν με ενοχλούσε. Τώρα, ως αορίστου χρόνου σε δημόσια εταιρεία, προσέχω μόνο μην διαπράξω κανά κακούργημα, να κάνω σωστά τη δουλειά μου και απλά όποιος μου λέει ή ζητάει μ____ες τον γράφω...

Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μια πρωην συναδελφο μου λατρεψα αλλα εφυγε πριν λιγο καιρο και στεναχωριεμαι... να την χαιρονται οσοι δουλευουν μαζι της μες τη χαρα!!!!!!!

Οσο για το καινουριο κοριτσακι τι να πω μες τη χαρα ολη μερα χαχαχα...

Για τον συναδελφο μου τον τρελο τι να πω να ναι καλα που τον εχω εδω αλλιως δεν θα την παλευα να ναι καλα το παληκαρι!!!!!!

Αν εξαιρεσουμε μια που δουλευαμε το καλοκαιρι μαζι και με εσκασε τη χολη κατα τα αλλα ειμαι τυχερη γιατι ειναι πολλες οι ωρες αν δεν ειναι και ευχαριστες θα ειχα τρελαθει...

• 1 month later...
Σημερα λογομαχησαμε με το αφεντικο και αυτος σηκωσε χερι και με χτυπησε τελικα ξεροντας οτι ειναι λαθος συνεχησε να με προσβαλει λεγοντας οτι αυτος ειναι τα boss επισης δουλευα και τοσο καιρο χωρς ενσημα....ΟΤΑΝ απλωσα χερι πανο μου υπηρχαν μαρτυρες...θα το παω δηκαστικα....κανω καλα???

Αν μπορείς να το αποδείξεις, (και αυτός δεν έχει χοντρα μέσα) παραιτήσου και κατήγγειλέ τον για εξαναγκασμό σε παραίτηση.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Αν μπορείς να το αποδείξεις, (και αυτός δεν έχει χοντρα μέσα) παραιτήσου και κατήγγειλέ τον για εξαναγκασμό σε παραίτηση.

ευκολα μπορω να το αποδειξω οτι με χτυπισε..υπαρχουν μαρτυρες που ηταν μπροστα...μετα απο αυτο σηκωθηκα κι εφυγα...μπορω αραγε να του του τα παρω χοντρα?????

Giati na fovithoun?!?

Egw lew na tou tin vgoun oloi mazi!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

εσυ και εγω μπορει να λεμε οτι θελουμε αλλα δεν ξερεις τι αναγκες εχει ο αλλος εργαζομενος πχ.οικογενεια,παιδια για να ρισκαρει να χασει την δουλεια του

Στη ζούγκλα που ζούμε το πιθανότερο είναι να κάνουν την πάπια οι μάρτυρε. Επειδή δεν τους γνωρίζω, ελπίζω ειλικρινά να καταθέσουν.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ο συναδελφος που ηταν μπροστα σε λιγο καιρο μπαινει φανταρος και θα κατσει μονιμα...μου ειπε οτι ειναι μαζι μου αν τον παω δικαστικα.......

Καλό αυτό. Μακάρι να τον σκίσετε...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εγω ευτυχως στη δουλεια μου δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα με τους συναδελφους μου εχω αψογες σχεσεις... Ειμαστε 3 ατομα με τον ενα δουλευουμε κοντα στα δυο χρονια και ειμαστε πολυ καλοι φιλοι...

Με τη καινουρια μια χαρα τα παμε αν και τελευταια μου την εδωσε γιατι μου πηρε ενα ρεπο υπουλα αλλα αυτο θα της το χρωσταω...

Κατα τα αλλα ολα καλα γελαμε πολυ περναμε καλα και αυτο ειναι που μετραει!!!!Αν δεν υπηρχε αυτο το κλιμα στο καταστημα δεν θα αντεχαμε με τιποτα!!!!

αν ερχοταν ο χ συναδερφος και σας ελεγε οτι ο ταδε προχτες που εφυγες

σε εθαβε!τι θα κανατε??θα πηγαινατε να του το πειτε??

εγω δεν εκανα τπτ αλλα ειμαι απο εκεινη τη μερα πολυ τυπικη και ψυχρη.

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

τιποτα...θα τον εγραφα στην θεση σου!

στην θεση μου θα το ελεγα...

γουσταρω την υπογραφη σου!!!

Join friend!