Jump to content

Προβληματισμός για αγορά κινητού

ostvarivanje
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πάλι, το μοναδικό που βλέπω σε στοκ ειναι 750 ευρώ (πιο ακριβο από το t) αλλά οκ... δεν ξέρω τι παίζει black Friday. Είχα την αίσθηση ότι το BF αφορούσε μόνο το 7t. Απλά σου εξηγω γιατί υπέθεσα ότι λες κινεζομαγαζο (κανονικα με το που βγει το επομενο παύει το προηγούμενο). Κατα τα άλλα μην απορεις... προφανως και δεν ειμαι συνεχεια μεσα στο site :lol: . Αυτη ειναι "δικη σας" δουλειά. Εμεις γνώμη για τις συσκευές λεμε :)

Anyway. Όσον αφορα το p30 pro και gcam η διαφορά αφορα τα δικά μου γούστα. Η huawei έχει λίγο παραπάνω επιθετική επεξεργασία και δεν δείχνει πολύ φυσικά στα πρόσωπα ενώ δεν μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου με άλλο app. Βέβαια εγώ είμαι και φωτογραφικός ψειρας που βγάζει αρκετά πορτρέτα καθημερινά. Ειναι δική μου προτίμηση και όχι γενικώς κανόνας στο πως πρεπει να ειναι στημένη μια κάμερα. Μεταξύ των δύο θα σου έλεγα καλύτερα το p30 pro κυρίως λόγω αυτονομίας, ανώτερου τηλεφακού και τιμής (εκτός αν έχουν πλέον ίδια τιμή).

Ναι στα 749 το έχει και μετά στο checkout βάζεις κουπόνι 2019BF και σου αφαιρεί 130 ευρώ (στην έκδοση 8/256) και σου δίνει δώρο μια θήκη. Δε σου έδωσα και το σωστό link https://www.oneplus.com/gr. Το σκέφτομαι πολύ να το παραγγείλω. Ουσιαστικά PayPal προπληρωμένη κάρτα έχω και πιστεύω ότι με το χακαρισμα δε θα έχω πρόβλημα εκτός του ότι θα έχουν λάβει και τα μέτρα τους τώρα.

Εννοείς ότι τραβάς πορτραίτα πρόσωπα ή σε portrait mode; Πάντως εγώ σχεδόν εξ ολοκλήρου τοπία αλλά μου αρέσει το φοβερό ζουμ του P30pro. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το Samsung έχει περισσότερα πράγματα να ασχοληθώ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ναι στα 749 το έχει και μετά στο checkout βάζεις κουπόνι 2019BF και σου αφαιρεί 130 ευρώ (στην έκδοση 8/256) και σου δίνει δώρο μια θήκη. Δε σου έδωσα και το σωστό link https://www.oneplus.com/gr. Το σκέφτομαι πολύ να το παραγγείλω. Ουσιαστικά PayPal προπληρωμένη κάρτα έχω και πιστεύω ότι με το χακαρισμα δε θα έχω πρόβλημα εκτός του ότι θα έχουν λάβει και τα μέτρα τους τώρα.

Εννοείς ότι τραβάς πορτραίτα πρόσωπα ή σε portrait mode; Πάντως εγώ σχεδόν εξ ολοκλήρου τοπία αλλά μου αρέσει το φοβερό ζουμ του P30pro. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το Samsung έχει περισσότερα πράγματα να ασχοληθώ.

Πω. Νομιζα οτι μιλαγαν για το 7t pro οταν το ειχα πετυχει σε συζητηση. Μαλιστα. Δεν το γνώριζα. My bad :)

Ναι εννοω πρόσωπα (παω με την φωτογραφική ορολογία). Επειδη εχει λιγο πιο εντονο noise reduction, clarity και sharpening δεν δειχνει τοσο καλα. Αν ομως τραβας τοπια είναι ωραίο. Εγω θα σου λεγα να παρεις p30 pro εκτος αν εισαι πολυ απαιτητικος με ταχυτητα και ασχολεισαι και με mods (ακομα και με root δεν χανεις εγγυηση στο oneplus). Αν μη τι αλλο θα σου βγει και φτηνότερα. Κατα τα άλλα, μια χαρά τηλεφακό έχει και το 1+7 pro με ois.

Για την ιστορια το oneplus 7 έχω. Απλα σε αυτά τα λεφτά, αν δεν τραβαγα τόσα πορτρέτα, θα προτιμούσα το p30 pro. Εφόσον τραβάς τοπία, τσίμπα το ;)

Edited by Antretng

Πω. Νομιζα οτι μιλαγαν για το 7t pro οταν το ειχα πετυχει σε συζητηση. Μαλιστα. Δεν το γνώριζα. My bad :)

Ναι εννοω πρόσωπα (παω με την φωτογραφική ορολογία). Επειδη εχει λιγο πιο εντονο noise reduction, clarity και sharpening δεν δειχνει τοσο καλα. Αν ομως τραβας τοπια είναι ωραίο. Εγω θα σου λεγα να παρεις p30 pro εκτος αν εισαι πολυ απαιτητικος με ταχυτητα και ασχολεισαι και με mods (ακομα και με root δεν χανεις εγγυηση στο oneplus). Αν μη τι αλλο θα σου βγει και φτηνότερα. Κατα τα άλλα, μια χαρά τηλεφακό έχει και το 1+7 pro με ois.

Για την ιστορια το oneplus 7 έχω. Απλα σε αυτά τα λεφτά, αν δεν τραβαγα τόσα πορτρέτα, θα προτιμούσα το p30 pro. Εφόσον τραβάς τοπία, τσίμπα το ;)

Δεν πειράζει, απλά παραξενεύτηκα επειδή μου είχε έρθει και email από την oneplus για τη μείωση της τιμής. Όλα καλά αφού λύθηκε η παρεξήγηση.

Τώρα από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Βασικά δεν κατάλαβα ποιο εννοείς ότι θα μου βγει φθηνότερο; Το 7pro; Και σε σχέση με ποιο;

Αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα που δημιούργησα, θα δεις ότι ασχολούμαι πολύ με ρουτ και ρομς. Βασικά αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στην Oneplus από τα Nexus (μόνο Nexus αγόρασα αλλά πλέον τα pixel είναι και ακριβά και δεν υπάρχει και επίσημη υποστήριξη στην Ελλάδα).

Περίμενα αυτήν την προσφορά για να πάρω το 7προ αλλά κάτι με τραβάει πίσω (αν δεις και στο θέμα του έγραψα πριν λίγο ότι μάλλον δε θα αγοράσω άλλο).

Βασικά χρησιμοποιώ 2 τηλέφωνα (5Τ και 6Τ). Αν αγοράσω το 7προ θα έχω ως δεύτερο το 6Τ. Απλά η διστακτικότητά μου έγκειται στο γεγονός ότι το 5Τ κρατάει ακόμα καλά, σε ταχύτητα, μπαταρία κλπ. Θυμάμαι όταν είχα πάρει πέρυσι τα Χριστούγεννα το 6Τ και απέσυρα το 3Τ, 6Τ από 5Τ δεν είχαν και μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα αλλά λίγο λίγο όλο και μεγαλύτερες διαφορές είχαν.

Για αυτό κολλάω τώρα αν θα το παραγγείλω ή όχι. 100 φορές μπήκα για να το παραγγείλω και 100 φορές έκανα πίσω...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Το p30 pro έλεγα πιο φτηνό αφού τελευταία φορά που το είδα είχε σε μαγαζιά τυπου bestprice κάπου στα 500κατι ευρώ.

Κατά τα άλλα αν ασχολείσαι με mods ξέχνα το huawei. Πας καρφί oneplus. Βέβαια αν σε κρατάει ακόμα το 5t και 6t θα έλεγα να περιμένεις για επόμενο 1+. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε έξοδα από τη στιγμή που δεν μου λες πχ κάτι για οθόνη ή κάμερα.

Edited by Antretng

Ναι, ότι ασχολούμαι είναι γεγονός, αλλά επειδή πριν την έκπτωση σκεφτόμουν το 7Τ προς τα τέλη Ιανουαρίου και έβλεπα στο xda να μην έχει και πολύ κίνηση το θέμα, σκέφτηκα μήπως και ξεφύγω από ρουτάρισμα, ρομς κλπ. Μετά προέκυψε το 7προ και οι λόγοι που το σκέφτηκα είναι η μεγαλύτερη οθόνη (και ανάλυση), η έλλειψη notch και το 3Χ σε κάποιες λήψεις που θα το χρησιμοποιούσα. Επίσης μου αρέσει πολύ το ότι είναι curved η οθόνη στα πλάγια.

Το συναίσθημα λέει να το πάρω αλλά η λογική όχι! :p

Προσπάθησα να παραγγείλω το τηλέφωνο με PayPal και μου έβγαλε ότι δεν είναι δυνατή η πληρωμή με το PayPal και να προσθέσω μια πιστωτική; Βρε πάμε καλά; Να σου ζητάει πιστωτική ενώ την έχουν κάνει σουρωτήρι για δεύτερη φορά;

Δε με θέλει μου φαίνεται το τηλέφωνο...