jaranor Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Το Huawei Health το κάνετε update από το AppGallery της Huawei; Σήμερα παρατήρησα ότι λείπουν οι χάρτες όταν βάζεις άσκηση από την εφαρμογή (όχι από το band), οπότε δεν καταγράφει την διαδρομή σε χάρτη. Το ίδιο είναι και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Το Huawei Health το κάνετε update από το AppGallery της Huawei; Σήμερα παρατήρησα ότι λείπουν οι χάρτες όταν βάζεις άσκηση από την εφαρμογή (όχι από το band), οπότε δεν καταγράφει την διαδρομή σε χάρτη. Το ίδιο είναι και σε εσάς;Μόνο από.Play store και κανένα θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Ναι, αλλά από το playstore έχει να γίνει update από πέρσι τον Ιούλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 (edited) Χρησιμοποιώ και εγώ το Huawei health και έχω πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση. Τώρα είμαι με την 11.0.6.515. Βασικά κάνω αναζήτηση στον Όπερα ή στον Chrome....Huawei health apk. Κατεβάζω το πιο καινούργιο που βρίσκω σε αξιόπιστο site ( apkure ή aptoide ) και το κάνω εγκατάσταση αφού δώσω το δικαίωμα στο browser. Μου βγάζει μια χαρά τον χάρτη της διαδρομής. Σίγουρα έχεις ενεργοποιημένο το GPS του κινητού; Δες επίσης μήπως το περιορίζει ή μπαταρία ή ή εξοικονόμηση ενέργειας. Edited May 7, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 (edited) Αυτήν την έκδοση έχω κι εγώ. GPS ανοιχτό, Εξοικ. ενέργειας χωρίς περιορισμούς, όλες τις άδειες παραχωρημένες. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου εμφανίζει καν επιλογή όπως παλιά να καταγράψω άσκηση από την εφαρμογή. Κάτω έχει "Υγεία - Συσκευές - Εγώ" (δες συνημμένο Screenshot) Ενώ παλιά ήταν έτσι: https://consumer-img.huawei.com/content/dam/huawei-cbg-site/common/mkt/mobileservices/health/imgs/pc/Huawei-health-kv.jpg Δηλ κάτω είχε και το "Άσκηση", πατούσες επέλεγες τύπο άσκησης και έβλεπες και το χάρτη. Edited May 7, 2021 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 (edited) Δεν ξέρω γιατί στα δείχνει έτσι Εμένα τα αντίστοιχα είναι αυτά: Edited May 7, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Ευχαριστώ! Έτσι θα έπρεπε να είναι... ψάχνοντας, υποπτεύομαι κάποια ρύθμιση για region κλπ, αλλά όπου υπάρχει επιλογή έχω βάλει Ελλάδα. Δεν ξέρω τι γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Χρησιμοποιώ και εγώ το Huawei health και έχω πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση. Τώρα είμαι με την 11.0.6.515. Βασικά κάνω αναζήτηση στον Όπερα ή στον Chrome....Huawei health apk. Κατεβάζω το πιο καινούργιο που βρίσκω σε αξιόπιστο site ( apkure ή aptoide ) και το κάνω εγκατάσταση αφού δώσω το δικαίωμα στο browser. Μου βγάζει μια χαρά τον χάρτη της διαδρομής. Σίγουρα έχεις ενεργοποιημένο το GPS του κινητού; Δες επίσης μήπως το περιορίζει ή μπαταρία ή ή εξοικονόμηση ενέργειας.Εγώ την 10.1.1 έχω και δεν έχω κανένα θέμα με συχνή χρήση για workout. Ο χάρτης μια χαρά μου καταγράφει τις διαδρομές. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 (edited) Εδώ και λίγες ημέρες έσβηνε η οθόνη (μαύρη) και παρόλο που πατούσε στην οθόνη δεν ανταποκρινόταν αμέσως αλλά μετά από επίμονες προσπάθειες. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μπαταρία στο 85%) και δεν άνοιξε. Το έβαλα για φόρτιση μπας και "ξυπνήσει" αλλά τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή helth βρίσκει την συσκευή band honor d-570 πάει να κάνει σύζευξη αλλά δεν γίνεται γιατί δεν ανοίγει η οθόνη να δω. Επίσης δεν αναβοσβήνουν οι αισθητήρες. Τι στα κομμάτια έγινε? Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω σε λειτουργία? Edited November 25, 2021 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Αν θυμάστε που έγραψα πιο πάνω ότι σταμάτησε ξαφνικά να φορτίζει.. Δεν έφταιγε το Band αλλά ο φορτιστής, γιατί μου έκαψε και το παλιό μετά! Οπότε προσοχή τι φορτιστή βάζετε.Σας χαιρετώ μιας και δεν μπορώ να το δουλέψω πλέον, βλέπω να την βγάζω με κανονικό ρολόι μέχρι την απόφαση πιο θα είναι το επόμενο band..Αν θυμάστε ξανά... Τελικά μετά από τόσα χρόνια το έβαλα να φορτίσει από περιέργεια και δούλεψε κανονικά και αυτό και το παλιό που είχα! Το κακό είναι ότι ενώ έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις, μπορεί και 5 να ήταν, μου φαίνεται ότι σέρνεται σε σχέση με το mi band 4 που αγόρασα αμέσως μετά και το χρησιμοποιώ από τότε. Μήπως έπαθε κανένα κοκομπλοκο ο επεξεργαστής; Γιατί δε νομίζω να πήγαινε τόσο αργά όταν το είχα αγοράσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Το πήρα χθες από το γερμανό. 2 τεμάχια. ακολουθώ όλες τι οδηγίες δεν συνδέεται με τίποτα σε 5 διαφορετικά κινητά. Δεν τα βρίσκει η εφαρμογή με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Σήμερα, μέσα στα 3μιση χρόνια που έχω το band, μου έσβησε από υπερθέρμανση για 2η φορά! Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να το ανοίξεις χωρίς τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts