thodoris85 Δημοσιεύτηκε October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2019 (edited) Πρίν περίπου 2.5 χρόνια ήρθαν κάποια μηνύματα στο κινητό της γυναίκας μου από κάποια 5ψήφια ("έφαγαν" όλη την κάρτα ~5 ευρώ). Το ίδιο έγινε και πρίν 1.5 χρόνο περίπου από κάποια dimoco ("έφαγαν" όλη την κάρτα ~12 ευρώ). Πριν 7 μήνες (τον Μάρτιο) ήρθαν κάποια μηνύματα στο κινητό της γυναίκας μου (ευτυχώς χωρίς χρέωση αυτή τη φορά) από 5ψήφιο κάποιας paydash. Μετά από ανταλλαγή πολλών email χωρίς να απαντήσουν επί της ουσίας που βρήκαν το κινητό μιας και δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, μου είπαν ότι η IP δεν είναι σταθερή και δε μπορεί να φανεί κάτι από αυτό κτλ κτλ (κάποιος να τους ενημερώσει πως βρίσκουν τους παιδόφιλους από τη ΔΔΗΕ). Για να μη μακρυγορώ, σήμερα έστειλαν και στο κινητό μου 5 απανωτά μηνύματα τα οποία ήταν με χρέωση. Το κινητό δεν είναι στο ίδιο όνομα, είναι εταιρικό και προφανώς ούτε κι αυτό έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Δεδομένων των παραπάνω, θέλω να βάλω εδώ τους τρόπους που μπορεί κάποιος να κάνει φραγή στα 5ψήφια νούμερα («νούμερα» με διπλή σημασία) Cosmote Wind Vodafone Εδώ το link της ΕΕΤΤ που μπορείτε να δείτε σε ποιόν ανήκει το κάθε 5ψήφιο Υ.Γ 1 Η paydash (μετά από μια πολύ μικρή έρευνα) είναι εταιρία που έχει δηλώσει fax ενός ασφαλιστή στο Χολαργό, και το email ενός λογιστή. Κατά τα άλλα είναι εταρείες «τεχνολογίας» που προσφέρουν «διευκολύνσεις» πληρωμών τύπου paypal. Γελάνε και οι πέτρες Υ.Γ. 2 Να μας ζήσει η ΕΕΤΤ που τους δίνει άδεια Υ.Γ. 3 Είναι πάγια τακτική όλων αυτών απλά να δείχνουν ένα τυχαίο screenshot ενός υποτιθέμενου διαγωνισμού στο οποίο και καλά βάλαμε τα στοιχεία μας και συμφωνήσαμε στους όρους και στις χρεώσεις τους Edited October 18, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superd Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καντε φραγη στους 5 ψηφιους να στε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πως κάνουμε φραγή σε 5ψήφιο; Μόλις με κάλεσε ένα 14500 και το έψαξα από το παραπάνω link https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 του φίλου και είδα πως ήταν από NEWSPHONE HELLAS SA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πως κάνουμε φραγή σε 5ψήφιο; Μόλις με κάλεσε ένα 14500 και το έψαξα από το παραπάνω link https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 του φίλου και είδα πως ήταν από NEWSPHONE HELLAS SA. Δε χρεώνεσαι αν σε καλέσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Αν θες να κάνεις φραγή όπως και να έχει όμως, το αναφέρουν τα link στο πρώτο post που έγραψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πράγματι δεν το είχα προσέξει καλά. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsibosp Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 την πατησε η μανα μου τις προαλλες! ακομα τρεχουμε για τις πιστωσεις και μας τα μασαει η κοσμοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 την πατησε η μανα μου τις προαλλες! ακομα τρεχουμε για τις πιστωσεις και μας τα μασαει η κοσμοτε! EETT και συνήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Γεια σας εμένα μου έτυχε αλλά από την άλλη ήμουν και τυχερός γιατί δεν είχα € μέσα καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trankLL Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλό θα ήταν όλοι να κάνουμε φραγή 5ψήφιων. Απλά πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου και το ζητάς, σε 1 λεπτό έχεις ξεμπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Πάλίότερα την είχα πατήσέί άπό τήν γόύίντ..Πλέον εχω παρα πολυ καιρο να λαβω καποιο μήνυμα ...Εχω κάνει φραγη καί νομίζω πως θα είμαι οκ.Αλλα και ν στείλουν φροντιζω να αφηνω οριακα 20 η 30 λεπτα στη καρτα οποτε αστους δε μπορουν να μου κρατησουν τίποτα..Εχω κανει κ αυτοματη ενεργοποιηση πακετου οταν βαζω καρτα οποτε και να θελουν δε προλαβαινουν.. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι η φραγή στα 5ψήφια.. εγώ προσωπικά κάνω και στις κλίσεις από απόκρυψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos33 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Μπορείτε με το Cosmote app να κάνετε συνολικό αποκλεισμό στα 5ψηίφια και να ενεργοποιήσετε μόνο κάποιο συγκεκριμένο πχ κάποιο που θέλετε να χρησιμοππιήσετε όπως είναι το 5ψήφιο για Cosmote deals for you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farma Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Εγω ειχα στειλει μειλ με καταγγελια στην wind και στην εταιρια που μου εστειλε τα σμσ και μου πιστωσαν το ποσο που μου ειχαν φαει. Νομιζω παντως θα δοθει συντομα λυση απο την ΕΕΤΤ πια για οριστικη λυση με το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Αν έχεις cosmote μπες στο my cosmote και κάνε φραγή εάν έχεις vodafone μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών εάν έχεις wind δεν ξέρω λογικά μίλα με την εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steely Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Θεωρώ άπαράδεκτο τουλάχιστον νά πληρώνουμε 5ψήφια γιά ραντεβού στά νοσοκομεία ίδιαίτερα όταν έχουν αμεα καί ήληκιωμένους πού δυσκολεύονται νά έπικοινωνήσουν.Καλύτερα νά τούς δινόταν ή δυνατότητα νά κλείνουν ραντεβού τηλεφωνικά καί στήν γραματεία τού νοσοκομείου όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Για COSMOTE μπαίνεις εφαρμογη και κανείς φραγή όλα τα 5ψηφια ή επιλέγεις από λίστα ένα ένα οσα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts