asteratos Δημοσιεύτηκε October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2019 (edited) Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Edited October 15, 2019 by asteratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatswhatshesaid Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Δε μου αρέσει ο Γιάννης Πάριος. Άντε καλά, το Απόψε όλα μου τα επιτρέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εμένα μου αρέσει το καλημέρα τι κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loucian Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Το «Θα με θυμηθείς» νομίζω βγήκε κάπου το ‘80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 δεν μπορω να διαλεξω,ολα:D ,τι να θυμηθω? τρελλο φορτηγο,σιωπη μου εσυ,θα με θυμηθεις,απορω,μην με ρωτας,τα βασανα μου ενα φορτιο,μου χεις κανει την ζωη μου κολαση κ.α βασικα οτι και να τραγουδησει αυτη η φωνη και ο τροπος που το ερμηνευει γινεται δικο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 το πρώτο που μου ρχεται στο μυαλό.. λίγο οι στίχοι του μπιλαρα, λίγο η χροιά του Πάριου, λιγο η νοστιμουλα τοτε Βανδή και το αποτέλεσμα ειναι ανεπανάληπτο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παρόλο που είμαι 25 χρονών με σημάδεψε αυτό το τραγούδι το οποίο ήταν και το πρώτο που άκουσα από Παριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trankLL Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George2181 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Αποψε , και πολλα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 τελικα αποφασισα.επειδη πανω απολα ο παριος ειναι ερμηνευτης που σου βγαζει το τραγουδι μπροστα σου με εικονες και δεν μπορεις να τον χασεις απο τα ματια σου και τα αυτια σου,ΟΛΟ ΑΥΤΟ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas1991 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ!! και επόμενο ΔΏΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΆΚΙ ΟΥΡΑΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts