ath156 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Παιδιά κερδίζουμε τίποτα σε γρηγοράδα με το coreelec ή είναι το ίδιο σε tv box τύπου GT King που έχει καλά specs;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γιατί δεν το δοκιμάζεις μόνος σου να μας πεις εντυπώσεις και συμπεράσματα??:rolleyes: Αν και θα έλεγα ότι ο βασικός λόγος για να χρησιμοποιήσεις το coreelec είναι το Full HD Netflix. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Παιδιά κερδίζουμε τίποτα σε γρηγοράδα με το coreelec ή είναι το ίδιο σε tv box τύπου GT King που έχει καλά specs;;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω δεν εχω δει διαφορα στ gt king. Για netflix hd δεν εχω αποψη διοτι δεν εχω λογαριασμο . Μια δοκιμη και βγαζεις δικα σου συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Και γιατί δεν το δοκιμάζεις μόνος σου να μας πεις εντυπώσεις και συμπεράσματα??:rolleyes: Αν και θα έλεγα ότι ο βασικός λόγος για να χρησιμοποιήσεις το coreelec είναι το Full HD Netflix.To δοκίμασα παλιότερα στο GT1 που είχα και δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά. Απλά είπα μήπως ήταν κάτι που εγώ δεν το καταλαβαίνω. Γι αυτό και ρώτησα. Νετφλιξ δεν έχω οπότε είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 To δοκίμασα παλιότερα στο GT1 που είχα και δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά. Απλά είπα μήπως ήταν κάτι που εγώ δεν το καταλαβαίνω. Γι αυτό και ρώτησα. Νετφλιξ δεν έχω οπότε είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω πει και άλλη φορά ότι καλό είναι εάν σας περισσεύει καμία sd να έχετε πάντοτε στην άκρη μία εγκατάσταση coreelec διότι σε περίπτωση που τυχόν το μπρικάρετε (bootloop κλπ) είναι δυνατόν να εξακολουθήσετε να έχετε KODI μέχρι να βρείτε οριστική λύση.:rolleyes: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχω πει και άλλη φορά ότι καλό είναι εάν σας περισσεύει καμία sd να έχετε πάντοτε στην άκρη μία εγκατάσταση coreelec διότι σε περίπτωση που τυχόν το μπρικάρετε (bootloop κλπ) είναι δυνατόν να εξακολουθήσετε να έχετε KODI μέχρι να βρείτε οριστική λύση.:rolleyes: Σωστος !!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχω πει και άλλη φορά ότι καλό είναι εάν σας περισσεύει καμία sd να έχετε πάντοτε στην άκρη μία εγκατάσταση coreelec διότι σε περίπτωση που τυχόν το μπρικάρετε (bootloop κλπ) είναι δυνατόν να εξακολουθήσετε να έχετε KODI μέχρι να βρείτε οριστική λύση.:rolleyes: πού θα βρω διανομή για CS968 rockchip rk3188 η αν υπαρχει κατι παρομοιο? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 πού θα βρω διανομή για CS968 rockchip rk3188 η αν υπαρχει κατι παρομοιο? Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι για τα παλιά Rockchip 3188, αλλά μόνον για πιο καινούργιες σειρές σε Libreelec:( Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Είμαι πρόσφατος κάτοχος του ugoos am6 plus. Όπως ξέρετε έχει dual boot firmware android και coreelec. Όταν πάω λοιπόν να βάλω πηγές το εξωτερικό πληκτρολόγιο που έχω (rii mini i28) γράφει μόνο στα Ελληνικά. Σαν keyboard layout στις ρυθμίσεις το έχω στο default us και στις ρυθμίσεις του Κόντι Ελληνικά και Αγγλικά. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα που γράφω στα αγγλικα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Είμαι πρόσφατος κάτοχος του ugoos am6 plus. Όπως ξέρετε έχει dual boot firmware android και coreelec. Όταν πάω λοιπόν να βάλω πηγές το εξωτερικό πληκτρολόγιο που έχω (rii mini i28) γράφει μόνο στα Ελληνικά. Σαν keyboard layout στις ρυθμίσεις το έχω στο default us και στις ρυθμίσεις του Κόντι Ελληνικά και Αγγλικά. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα που γράφω στα αγγλικα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οτιδήποτε αφορά εξωτερικά remote controls θα το βρεις εδώ: https://discourse.coreelec.org/t/new-repo-for-remote-files-thanks-to-betatester/363/354 Υπάρχει ένα έτοιμο αρχείο για riii25 που υποθέτω θα κάνει και για το δικό σου. Ξεκίνα να διαβάζεις από πάνω-πάνω (έχει και 2 έντυπα με οδηγίες πως να κάνεις μόνος σου-αλλά μάλλον εσύ δεν τις χρειάζεσαι).Κοίταξε απλώς ποια 2 αρχεία και που πρέπει να μεταφέρεις. Το σχετικό θέμα είναι σε φάση αναδιάρθρωσης της database του. Κυρίως όμως πιστεύω ότι πιθανόν να μην χρειάζεσαι τίποτα από αυτά και να μπορείς να πάρεις τα αγγλικά απλώς με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων (π.χ. shift+space κλπ.). Έτσι και αλλιώς τα αγγλικά είναι η βασική (default) γλώσσα.:) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) καλησπερα. Σε X96Max plus 4/64 προσπαθω να βαλω Coreelec. Ποιο ειναι το σωστο .dtb αρχειο;https://imgur.com/a/vEfuJy8 Edit: Το καταφερα ολα οκ. Edited May 20, 2020 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Σε μία micro sd kingston class 10 u1 που υπήρχε εγκατεστησα το τελευταίο stable coreelec Εβαλα και το netflix adon που προτείνετε στις αρχικές σελίδες του θεματος αλλά ενω έγινε η εγκατάσταση του adon κανονικά και εκανε login στο λογαριασμό Netflix επιτυχώς δεν μου ανοίγει τίποτα. Βγάζει το σφάλμα που επισυνάπτω στην φωτό. Το box είναι συνδεδεμένο με ethernet αλλά και με wifi το ίδιο σφάλμα μου βγάζει. https://imgur.com/a/U2lPA8V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Το site του coreelec και τα σχετικά Forums του αντιμετωπίζουν προβλήματα με το server τους εδώ και 1 ημέρα. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Υπαρχει τροπος να μεταφερθει σεταρισμενο build box to box? Οπως γινεται στο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Υπαρχει τροπος να μεταφερθει σεταρισμενο build box to box? Οπως γινεται στο android? δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βοηθηθείς εδώ: (openelec-libreelec & coreelec είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους) ή εδώ https://discourse.coreelec.org/t/backup-coreelec-via-ssh/2181 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βοηθηθείς εδώ: (openelec-libreelec & coreelec είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους) ή εδώ https://discourse.coreelec.org/t/backup-coreelec-via-ssh/2181 Δυστυχως δεν το καταφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Δυστυχως δεν το καταφερα... Να σου πω την αλήθεια παρόλο που στο καινούργιο μου H96maxX3 άλλαζα τις Android ρομ σαν πουκάμισα και ενώ είχα κάνει backup με προσωρινό TWRP την βασική μου ρομ είχα βαρεθεί να κάνω backup KODI & το SPMC (πως λένε "δάσκαλε που εδίδασκες και λόγο δεν εκράτεις"?). Κάθε φορά δε έκανα καινούργια εγκατάσταση και για τα 2. Βέβαια πλέον χρησιμοποιώ έτοιμα builds (υποθέτω εσύ έχεις δικό σου για αυτό και ζητάς ότι ζητάς), οπότε απλώς τα φόρτωνα από την αρχή. Όταν όμως συνειδητοποίησα τι χρόνο επιπλέον χάνω έκανα για το καθένα ένα backup. Το coreelec ουσιαστικά δεν μου χρειάζεται, όμως το χρησιμοποιώ που και που για ερευνητικούς λόγους και επειδή δεν θέλω να χάσω επαφή με την ανάπτυξή του, που είναι συνεχής. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Να σου πω την αλήθεια παρόλο που στο καινούργιο μου H96maxX3 άλλαζα τις Android ρομ σαν πουκάμισα και ενώ είχα κάνει backup με προσωρινό TWRP την βασική μου ρομ είχα βαρεθεί να κάνω backup KODI & το SPMC (πως λένε "δάσκαλε που εδίδασκες και λόγο δεν εκράτεις"?). Κάθε φορά δε έκανα καινούργια εγκατάσταση και για τα 2. Βέβαια πλέον χρησιμοποιώ έτοιμα builds (υποθέτω εσύ έχεις δικό σου για αυτό και ζητάς ότι ζητάς), οπότε απλώς τα φόρτωνα από την αρχή. Όταν όμως συνειδητοποίησα τι χρόνο επιπλέον χάνω έκανα για το καθένα ένα backup. Το coreelec ουσιαστικά δεν μου χρειάζεται, όμως το χρησιμοποιώ που και που για ερευνητικούς λόγους και επειδή δεν θέλω να χάσω επαφή με την ανάπτυξή του, που είναι συνεχής. Ετοιμο Build χρησιμοποιω αλλα για να μην ξανασεταρω απο την αρχη το coreelec σε αλλο box ηθελα το backup. Στο android τα εχω backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ετοιμο Build χρησιμοποιω αλλα για να μην ξανασεταρω απο την αρχη το coreelec σε αλλο box ηθελα το backup. Στο android τα εχω backup. Ε τότε δεν αξίζει τον κόπο να παιδεύεσαι. Εκτός βέβαια εάν έχεις σκοπό να αγοράσεις πολλά μποξάκια μαζί:lol::lol: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ε τότε δεν αξίζει τον κόπο να παιδεύεσαι. Εκτός βέβαια εάν έχεις σκοπό να αγοράσεις πολλά μποξάκια μαζί:lol::lol: Δεν θα αγορασω αλλα εχω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Δεν θα αγορασω αλλα εχω ... Ειδα ότι έχεις το Beelink GT King. Εάν λοιπόν έχεις π.χ. σετάρει την sd σου για αυτό και θέλεις να βάλεις coreelec σε κάποιο μποξάκι με 905Χ2 ή 905Χ3 νομίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια απλώς αλλάζοντας το dtb.img. Άρα μετονόμασε προσωρινά αυτό του King σε dtb.img.back και βάλε αυτό που αντιστοιχεί π.χ. στο άλλο 905Χ3 & μνήμη π.χ. 2GB. Εάν δεν κάνω λάθος όλα τα 922,905Χ2,905Χ3 χρησιμοποιούν το ίδιο correelec που έχει το χαρακτηριστικό μέσα "ng.arm" https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases/download/9.2.2/CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.2-Generic.img.gz Δοκίμασέ το και μου λες εάν ισχύει ή όχι. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Ειδα ότι έχεις το Beelink GT King. Εάν λοιπόν έχεις π.χ. σετάρει την sd σου για αυτό και θέλεις να βάλεις coreelec σε κάποιο μποξάκι με 905Χ2 ή 905Χ3 νομίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια απλώς αλλάζοντας το dtb.img. Άρα μετονόμασε προσωρινά αυτό του King σε dtb.img.back και βάλε αυτό που αντιστοιχεί π.χ. στο άλλο 905Χ3 & μνήμη π.χ. 2GB. Εάν δεν κάνω λάθος όλα τα 922,905Χ2,905Χ3 χρησιμοποιούν το ίδιο correelec που έχει το χαρακτηριστικό μέσα "ng.arm" https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releases/download/9.2.2/CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.2-Generic.img.gz Δοκίμασέ το και μου λες εάν ισχύει ή όχι. Σε μποξάκι με s912 Θέλω να το βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Σε μποξάκι με s912 Θέλω να το βάλω. εαν δεν υπαρχει το μοντελο σου στη λιστα του coreleec, θα βαλεις το generic devices s912. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 εαν δεν υπαρχει το μοντελο σου στη λιστα του coreleec, θα βαλεις το generic devices s912. Αλλο ειναι το προβλημα που ψαχνω. Το coreelec το εχω περασει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Σε μποξάκι με s912 Θέλω να το βάλω. Άρα ξανά στήσιμο από την αρχή:rolleyes: Μικρό το κακό εφόσον χρησιμοποιείς και εσύ έτοιμο build:) Μήπως είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις και ένα 2ο build? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Άρα ξανά στήσιμο από την αρχή:rolleyes: Μικρό το κακό εφόσον χρησιμοποιείς και εσύ έτοιμο build:) Μήπως είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις και ένα 2ο build? Αν σου πω οτι τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα τι θα πεις. Οταν δεν ειχαν τον χρονικο περιορισμο τα δοκιμαζα. Εχω καταληξει σε 2 που με βολευουν. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts