Nwanda Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Θα πάω την Δευτέρα στο Μοσχάτο στο συνεργείο γιατί γρατζούνισα και εγώ την ζάντα(όχι τίποτα τραγικό αλλά το μάτι μου τώρα όλο εκεί πάει) και θα σας πω εντυπώσεις.Εάν το κόστος είναι αυτό που αναφέρθηκε (30 ευρώ) τότε νομίζω ότι είναι πολύ λογικό.Ζάντες βάφει τοπικά(την γρατζουνιά μόνο) και η chipsaway όπως και οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου αλλά εκεί παίζει γύρω στο 80άρι η τιμή.Πάντως κάνουν εξαιρετική δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salokin10 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Η ζάντα αλουμινίου είναι ένα μεγάλο κεφαλαιο για κάθε όχημα. Φίλοι μου μπορώ να οδηγώ ένα αυτοκίνητο με γρατζουνισμένη ζάντα, αλλά δεν έχω ασφάλεια αν αυτή είναι κακώς επιδιορθωμένη, ή είναι στραβή, ή είναι σπασμένη. Αν έχετε λοιπόν ζάντα που χρειάζεται επισκευή για την ασφάλειά σας διορθώστε την. ***** Με μια συσκευή πατέντας το εργαστήριο αυτό έχει μελετήσει καλά το θέμα ζάντας για την ασφάλεια μας. Διορθώνει ζάντες χωρίς να αφαιρεί υλικό, δεν τις αδυνατίζει. Χώρις να χαλάει τη βαφή, δηλαδή την αντοχή του μετάλλου. ****** Αν η ζάντα είναι σπασμένη ή ραγισμένη πάλι υπάρχει λύση. Γίνεται κόλληση με το ίδιο μέταλλο που έχει η ζάντα ακόμα και να λείπει κομμάτι της. Ύστερα σε τόρνο αφαιρείται μόνο το περιττό κομμάτι της συγκόλλησης και μόνο, χωρίς να αδυνατίζει η ζάντα και τέλος η ζάντα επιδιορθώνεται στην ιδιοσυσκευή (πατέντα) του εργαστηρίου. Οδηγείτε με ασφάλεια πάνω από όλα και μη κάνετε περιττά έξοδα. Όταν διορθώνετε κάτι απευθυνθήτε στον ειδικό, στον μάστορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Η ζάντα αλουμινίου είναι ένα μεγάλο κεφαλαιο για κάθε όχημα. Φίλοι μου μπορώ να οδηγώ ένα αυτοκίνητο με γρατζουνισμένη ζάντα, αλλά δεν έχω ασφάλεια αν αυτή είναι κακώς επιδιορθωμένη, ή είναι στραβή, ή είναι σπασμένη. Αν έχετε λοιπόν ζάντα που χρειάζεται επισκευή για την ασφάλειά σας διορθώστε την. ***** Με μια συσκευή πατέντας το εργαστήριο αυτό έχει μελετήσει καλά το θέμα ζάντας για την ασφάλεια μας. Διορθώνει ζάντες χωρίς να αφαιρεί υλικό, δεν τις αδυνατίζει. Χώρις να χαλάει τη βαφή, δηλαδή την αντοχή του μετάλλου. ****** Αν η ζάντα είναι σπασμένη ή ραγισμένη πάλι υπάρχει λύση. Γίνεται κόλληση με το ίδιο μέταλλο που έχει η ζάντα ακόμα και να λείπει κομμάτι της. Ύστερα σε τόρνο αφαιρείται μόνο το περιττό κομμάτι της συγκόλλησης και μόνο, χωρίς να αδυνατίζει η ζάντα και τέλος η ζάντα επιδιορθώνεται στην ιδιοσυσκευή (πατέντα) του εργαστηρίου. Οδηγείτε με ασφάλεια πάνω από όλα και μη κάνετε περιττά έξοδα. Όταν διορθώνετε κάτι απευθυνθήτε στον ειδικό, στον μάστορα. μηπως εχεις σχεση με την πιο πανω επιχειρηση??γιατι για διαφημιστικο ποστ μου κανει η απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Ξέρει κανείς που μπορούμε να βάψουμε ζάντες Θεσσαλονίκη; Μιλάμε πάντα ηλεκτροστατική βαφή και φυσικά καλή δουλειά... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 μηπως εχεις σχεση με την πιο πανω επιχειρηση??γιατι για διαφημιστικο ποστ μου κανει η απαντηση σου Σιγουρα ειναι διαφημιση..! Μπαμ κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Γειά σας παιδιά, μετά απο καιρό απουσίας απο το myphone θα χρειαστώ τη βοηθεια σας. ψάχνω 14"-15" ζάντες για το το νέο μου αμάξι, ένα corolla 3d 00' ασημένιο. μ'αρέσουν πάρα πολύ το στυλ στις ζάντους του fiat 500 http://farm2.static.flickr.com/1210/729411368_5da68ede66.jpg?v=0 ειδικά η 2 πρώτες και οι δύο τελευταίες είναι αριστουργήματα (βασικά δε θα μ'αρεσε πολυάκτινη ζάντα) θα μπορούσα να βρώ κάτι παρόμιο;; και το στύλ αυτό που υπάρχει και στο νεo focus είναι ωραίες, κάτι σαν κι αυτό http://briefcase.pathfinder.gr/download/569925 που θα μου προτείνατε να ψάξω, που θα βρώ καλές τιμές και που θα βρώ φυσικά κάτι απ'τα παραπάνω σχέδια! ;) Ευχαριστώ Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Aπο αυτες που προτεινεις δεν νομιζω να ταιριαζει καμια στο αυτοκινητο.Ωραιες ολες οι ζαντες αλλα αυτες του 500 δεν θα πηγαινουν καθολου ενω η ζαντα του focus θα φαινεται πολυ καγκουρικη.Ο φιλος μου εχει πανω στο corolla του μια περιπου σαν και αυτην και του παει αφανταστα.Ειναι ετσι πεντακτινη απλα ειναι λιγο ποιο λεπτες οι ακτινες και ειναι νικελ και ταιριαζουν πολυ με το μαυρο χρωμα αλλα νομιζω πως και στο ασημι θα πηγαιναν http://storesense.megawebservers.com/stores/HS318/catalog/big.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Τι χρωμα ειναι το τουτου? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ασημι βρε,το λεει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ασημι βρε,το λεει. Μ'αρεσει που το διαβασα και 2-3 φορες!:lol:Παντως ψαξε για κατι με ακτινες οπως τις superturismo η superleggera της OZ. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 ωραίες οι Oz αλλα έχω φάει κόλημα με του 500, αμα δεν τις δω φορεμένες στο αμάξι δεν αλλάζω γνώμη, ξερετε που μπορώ να βεω παρόμοια σχέδια;; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δυσκολα να τις βρεις... Γενικα το Fiat Group παντως κανει εξαιρετικη δουλεια σε οτι αφορα το θεμα των ζαντων! Δυσκολευομαι να βρω ζαντα που δεν ειναι εκπληκτικη σε οτι αφορα το αισθητικο μερος σε Fiat, Alfa Romeo, Lancia κλπ κλπ! Ειτε μιλαμε για την Biohazzard της 147, αλλα κυριως την 5κυκλη της GTA, ειτε την ακτινωτη 17αρα της GT, ειτε την 17αρα τωρα του Μπραβο ειτε της Mito (ειναι ουσιαστικα το ιδιο σχεδο με αυτο της 8c!) ειτε στο 500 τωρα!! Παντως λογικα θα ειναι δυσκολο να τις βρεις στο εμποριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Παιδια εχω μια ερωτηση, θα ταιριαζουν ζαντες απο nissan sunny του 93-94 σε saxo του 2000? ειναι τετραμπουλονα και τα 2 αλλα δεν ξερω αν ταιριαζουν πληρως... μηπως ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Οχι.Βαλε τις γνωστες ραλλοζαντες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Δεν ταιριαζουν.Δες για κατι αλλο επομενως. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 thanks παιδια... επειδη θα τις τσιμπουσα στο τζαμπε... κριμα.. λεφτα γιοκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Παιδια εχω μια ερωτηση, θα ταιριαζουν ζαντες απο nissan sunny του 93-94 σε saxo του 2000? ειναι τετραμπουλονα και τα 2 αλλα δεν ξερω αν ταιριαζουν πληρως... μηπως ξερει κανεις? thanks παιδια... επειδη θα τις τσιμπουσα στο τζαμπε... κριμα.. λεφτα γιοκ :) εννοεις αν θα ταιριαζουν εμφανισιακα ή αν μπορουν να μπουν πανω στο αμαξι???το δευτερο υποθετω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 εννοεις αν θα ταιριαζουν εμφανισιακα ή αν μπορουν να μπουν πανω στο αμαξι???το δευτερο υποθετω... αν θα μπορουν να μπουν εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 αν θα μπορουν να μπουν εννοω Eγω νομιζα οτι εννοεις αν θα ταιριαζουν εμφανησιακα γι αυτο και σου απαντησα αρνητηκα.Για το αν μπορουν να μπουν δεν γνωριζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Eγω νομιζα οτι εννοεις αν θα ταιριαζουν εμφανησιακα γι αυτο και σου απαντησα αρνητηκα.Για το αν μπορουν να μπουν δεν γνωριζω. δεν ειναι οι εργοστασιακες νισσαν, απλα τις φορουσε ενα παιδι και μου τις δινει στο τζαμπε και ελεγα αν ειναι καλες να τις βαλω... ουτε τις εχω δει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ποια ζάντα από τις παρακάτω πιστεύετε ότι πάει καλύτερα στο C4; Σκέφτομαι να βάλω την πρώτη αλλά μου αρέσει αρκετά και η δεύτερη ενώ η τρίτη είναι η πιο οικονομική από τις τρεις. http://img389.imageshack.us/img389/3040/wrstrikeozer3.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ποια ζάντα από τις παρακάτω πιστεύετε ότι πάει καλύτερα στο C4; Σκέφτομαι να βάλω την πρώτη αλλά μου αρέσει αρκετά και η δεύτερη ενώ η τρίτη είναι η πιο οικονομική από τις τρεις. Την πρωτη να βαλεις.Η τριτη μου μοιαζει "φλωρικη" ενω η δευτερη ειναι "πολυ extreme" για το C4! Γνωμη μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εγω νομιζω πως οι μαμισιες του παν ποιο πολυ απ ολα,αλλα αν θες ντε και καλα να βαλεις μια απο αυτες τις τρεις,βαλε την πρωτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 εμενα μου αρεσαν οι τελευταιες αν και εχω δει πολυ συχνα αυτο των συνδυασμο σε κοκκινα c4.. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Tις πρωτες και απο μενα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts