Jump to content

Το καλύτερο επαγγελματικό τηλέφωνο

geom77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, ποιο θεωρείτε το καλύτερο τηλέφωνο για επαγγελματική χρήση; ο μόνος μου περιορισμός είναι να μην ξεπερνάμε τις 6,2' σε μέγεθος οθόνης.. Θα έλεγα και τα 1000 ευρώ σε κόστος.

σαν όρος επαγγελματικό έχουμε και λέμε

ελάχιστα έως καθόλου bugs στο λογισμικό

out of the box εμπειρια

ελάχιστες βλάβες

μπαταριά να βγάζει την μέρα

καλή υποστήριξη

επιλογές σου είναι λίγες πραγματικά στην πράξη ήσουν μόνο για ναυαρχίδες samsung/apple/huawei τώρα που μας άφησε η huawei δεν εχεις και πολλά

η note 10 plus η αν φτασουν τα λεφτα σε iphone 11 pro/max

Σε αυτά τα χρήματα νομίζω κοιτάς Samsung note 10 και iPhone 11 ή κάποια παλαιότερο iPhone. Από εκεί και πέρα για πιο φθηνές λύσεις Samsung s10 ή s10+ αν σε βολεύει το μέγεθος.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Διάβασε κάνεις τι γραφει ο άνθρωπος. Ως 6.2 το πολύ λεει

να συμβιβαστει με το μεγεθος εκτος και αν...... παει σε iphone xs που το μονο που δεν τον καλυπτει θα ειναι αυτονομια λογο μικρου μεγεθους

και αυτονομια και μικρο μεγεθος και καλη λειτουργεια απλα δεν πανε μαζι οσο και να σκας σε χρημα

Εγώ δεν καταλαβαίνω το επαγγελματική χρήση πάντως....

Άλλες απαιτήσεις έχει ένας εργοδηγός, άλλες ενας πωλητής κοκ

Εγώ πχ σε καλή συσκευή και μαζεμένη θα πρότεινα το s10e που και δυνατή είναι και πολύ μαζεμένη σε διαστάσεις....

Εγώ δεν καταλαβαίνω το επαγγελματική χρήση πάντως....

Άλλες απαιτήσεις έχει ένας εργοδηγός, άλλες ενας πωλητής κοκ

Εγώ πχ σε καλή συσκευή και μαζεμένη θα πρότεινα το s10e που και δυνατή είναι και πολύ μαζεμένη σε διαστάσεις....

όλοι έχουν όμως μια απαίτηση σταθερό bugfree και άμεση υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης κλπ

αυτό έχουν δυστιχος μόνο ναυαρχίδες μεγάλων και αυτό όχι όλες...

όλοι έχουν όμως μια απαίτηση σταθερό bugfree και άμεση υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης κλπ

αυτό έχουν δυστιχος μόνο ναυαρχίδες μεγάλων και αυτό όχι όλες...

Διαφωνώ , σε android οτιδήποτε είναι σε. Stock μια χαρά bug free είναι . Τώρα σε υποστηρίξη , αφενός είναι σχετικό αφετέρου αν έχεις εγγύηση και υπάρχει κάποιος να απευθυνθεις στην Ελλάδα .όχι Σκρουτζ ,θα κάνεις την δουλειά σιυ με πολύ λιγότερα λεφτά από flagships

Διαφωνώ , σε android οτιδήποτε είναι σε. Stock μια χαρά bug free είναι . Τώρα σε υποστηρίξη , αφενός είναι σχετικό αφετέρου αν έχεις εγγύηση και υπάρχει κάποιος να απευθυνθεις στην Ελλάδα .όχι Σκρουτζ ,θα κάνεις την δουλειά σιυ με πολύ λιγότερα λεφτά από flagships

ουυ ναι βρε πάρε ενα mi a2 για παράδειγμα η ένα pixel 3 πχ να δεις τι σημαινει bugs 99% βέβαια είναι hardware bugs (ουσιαστικά θέματα με drivers)

και το ποιο σημαντικό οχι κάτι που δεν υποστηρίζεται επίσημα όταν το κινιτο είναι για δουλειά θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αν χαλάσει πας και τσακ μπαμ το κανουν αυτό μετράει άπειρα όταν το κινιτο δεν το εχεις για τιν πλάκα σου

ενα παράδειγμα έτυχε εμένα να χαλάσει ένα κινιτο 900 ευρώ (δεν θα πούμε μάρκα να μην κάνουμε διαφήμιση /δυσφήμηση) το πάω λένε ναι όλα καλά μέσα στην εγγύηση (όχι οτι με ένοιαζε αυτό) σε 3 μερούλες θα είναι περίπου οκ οκ το δέχομαι... με παίρνουν next day δυστιχος δεν υπάρχει μητρική θα έχουμε σε 8 μέρες... δεν ασχολήθηκα απλά πήγα πήρα άλλο με ιδια χρήματα και τελος και αυτό όταν το επισκεύαζαν πήγε για δώρο

ουυ ναι βρε πάρε ενα mi a2 για παράδειγμα η ένα pixel 3 πχ να δεις τι σημαινει bugs 99% βέβαια είναι hardware bugs (ουσιαστικά θέματα με drivers)

και το ποιο σημαντικό οχι κάτι που δεν υποστηρίζεται επίσημα όταν το κινιτο είναι για δουλειά θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αν χαλάσει πας και τσακ μπαμ το κανουν αυτό μετράει άπειρα όταν το κινιτο δεν το εχεις για τιν πλάκα σου

ενα παράδειγμα έτυχε εμένα να χαλάσει ένα κινιτο 900 ευρώ (δεν θα πούμε μάρκα να μην κάνουμε διαφήμιση /δυσφήμηση) το πάω λένε ναι όλα καλά μέσα στην εγγύηση (όχι οτι με ένοιαζε αυτό) σε 3 μερούλες θα είναι περίπου οκ οκ το δέχομαι... με παίρνουν next day δυστιχος δεν υπάρχει μητρική θα έχουμε σε 8 μέρες... δεν ασχολήθηκα απλά πήγα πήρα άλλο με ιδια χρήματα και τελος και αυτό όταν το επισκεύαζαν πήγε για δώρο

Γιατί δεν λες ποιο είναι? Το mia2 μια χαρά το αναφέρεις ότι έχει bugs

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Γιατί δεν λες ποιο είναι? Το mia2 μια χαρά το αναφέρεις ότι έχει bugs

το Mi a2 εχει bugs και ειναι γνωστό σε όλους οχι μόνο σε μενα

το τηλέφωνο θα το αναφέρω αλλά το service center όχι

ήταν το note 9 ξαι ξαφνικά έχασε 4g σχεδόν τελείως και το 4g είναι ενα από τα κύρια κομμάτια που το χρειαζόμουν αλλιώς δεν θα ασχολιομουν καν (το να μείνω χωρίς τηλέφωνο ειναι μέγα καταστροφή για την δουλειά που κάνω)

και sorry που πλήγωσα το xiaomi σου κανονικά έπρεπε να βγαίνω στα forum της xiaomi να φωνάζω xiaomaraaaaa

στα forum της sasmung samsungaraaaaaaaa ree

στα forum της huaweri huawara μουυυυυυ κλπ όπως φωνάζουν τωρα στο thread του mate 30 pro

στα forum της apple να προσκυνάω κλπ κλπ

σωστα ε?

Edited by egodemis

ήταν το note 9 ξαι ξαφνικά έχασε 4g σχεδόν τελείως και το 4g είναι ενα από τα κύρια κομμάτια που το χρειαζόμουν αλλιώς δεν θα ασχολιομουν καν (το να μείνω χωρίς τηλέφωνο ειναι μέγα καταστροφή για την δουλειά που κάνω)

και sorry που πλήγωσα το xiaomi σου κανονικά έπρεπε να βγαίνω στα forum της xiaomi να φωνάζω xiaomaraaaaa

στα forum της huaweri huawara μουυυυυυ κλπ όπως φωνάζουν τωρα στο thread του mate 30 pro

σωστα ε?

Αυτό διαψεύδεσαι ,το note 9 ήταν η κορυφαία ναυαρχίδα περσι όποτε το επιχείρημα σου περί flagships κ υποστηρίξης ακυρώνεται

σωστα ε?

Αδερφέ εγώ δεν είπα ότι το mia2 δεν έχει bugs. Εσύ μιλάς επιλεκτικά....

Και δεν είμαι καθόλου xiaomakias. Ψωνιζω αποκλειστικά από Κίνα εδώ κ 8 χρόνια και δεν είχα ποτέ xiaomi. Μόνο σε γνωστούς πήρα. Μόνο τώρα πήρα pocophone από αγγελία γιατί μου χάλασε το leeco και βιαζόμουν. Μη βλέπεις φαντάσματα

Αυτό διαψεύδεσαι ,το note 9 ήταν η κορυφαία ναυαρχίδα περσι όποτε το επιχείρημα σου περί flagships κ υποστηρίξης ακυρώνεται

το ξέρω οτι είναι ναυαρχίδα απλα εκει αν όλα είναι καλά που συνήθως ειναι μεσα 3 4 μερες το εχεις πίσω απλά εγω ήμουν γαντεμης και για να τονίσω ποσο σημαντικό ηταν να εχεις την συσκευή σου οσο δυνατόν γρήγορα πισω εδειξα ότι δεν έκατσα να περιμένω και πήρα άλλη

Αδερφέ εγώ δεν είπα ότι το mia2 δεν έχει bugs. Εσύ μιλάς επιλεκτικά....

Και δεν είμαι καθόλου xiaomakias. Ψωνιζω αποκλειστικά από Κίνα εδώ κ 8 χρόνια και δεν είχα ποτέ xiaomi. Μόνο σε γνωστούς πήρα. Μόνο τώρα πήρα pocophone από αγγελία γιατί μου χάλασε το leeco και βιαζόμουν. Μη βλέπεις φαντάσματα

και εγω παίρνω από κίνα πολύ πολύ συχνά αλλά μόνο σαν hobbie το παιρνω παίζω λίγο αν είναι πολύ ακριβό το πουλάω αν είναι σχετικά φτινο (μεχρι 300 ευρω) το χαρίζω

αλλά για επαγγελματικό τηλέφωνο παιρνεις υποστήριξη (άμεση επισκευή) και Out of the box bugree εμπειρία αυτό παρέχουν ελάχιστα κινητά (σε συνδυασμό ειδικά αυτόν τον δυο και το ξερεις καλύτερα απο μένα)

το ξέρω οτι είναι ναυαρχίδα απλα εκει αν όλα είναι καλά που συνήθως ειναι μεσα 3 4 μερες το εχεις πίσω απλά εγω ήμουν γαντεμης και για να τονίσω ποσο σημαντικό ηταν να εχεις την συσκευή σου οσο δυνατόν γρήγορα πισω εδειξα ότι δεν έκατσα να περιμένω και πήρα άλλη

και εγω παίρνω από κίνα πολύ πολύ συχνά αλλά μόνο σαν hobbie το παιρνω παίζω λίγο αν είναι πολύ ακριβό το πουλάω αν είναι σχετικά φτινο (μεχρι 300 ευρω) το χαρίζω

αλλά για επαγγελματικό τηλέφωνο παιρνεις υποστήριξη (άμεση επισκευή) και Out of the box bugree εμπειρία αυτό παρέχουν ελάχιστα κινητά (σε συνδυασμό ειδικά αυτόν τον δυο και το ξερεις καλύτερα απο μένα)

Ποιές 3-4 μέρες το πιθανότερο ειναι να το εχεις την ίδια μέρα για να μην πω σε 1-2 ώρες.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιές 3-4 μέρες το πιθανότερο ειναι να το εχεις την ίδια μέρα για να μην πω σε 1-2 ώρες.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το μέγιστο λέω.... δεν ειναι παντα απλα ουτε παντα έχουν parts συνήθως απο 2 ώρες αν είναι οθονη μεχρι 3 μέρες αν ειναι μητρική και πρέπει να ερθει απο αλλη χώρα(πχ αποθήκη αγγλιας)

Τι πάει να πει επαγγελματική χρήση; Ανάλογα την περίπτωση. Στη δίκη μου περίπτωση παραθέτω την παρακάτω φωτο από τη δουλειά που κανένα κινητό από τα γνωστά δεν προσφέρει και μου είναι άχρηστα

Για όσους δεν κατάλαβαν είναι ATEX

9519e815dcc1e797e926a00b006d182c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by kgalaz

Τι πάει να πει επαγγελματική χρήση; Ανάλογα την περίπτωση. Στη δίκη μου περίπτωση παραθέτω την παρακάτω φωτο από τη δουλειά που κανένα κινητό από τα γνωστά δεν προσφέρει και μου είναι άχρηστα

Ακριβώς. Το τι συνιστά επαγγελματική χρήση είναι πολύ σχετικό. Οπότε, οι δικές μου προτάσεις:

-Αν έκανα χειρονακτική εργασία θα πήγαινα σε ένα rugged, όπως ο φίλος από πάνω

-Αν ήθελα ένα κινητό για κλήσεις, browsing με αρκετή μπαταρία και αξιοπρεπή κάμερα τότε θα έπαιρνα 2 Redmi Note 7, το ένα για backup, ώστε αν τύχει κάτι στο ένα κινητό (σπάσει, βραχεί, κολλήσει) να έχω μια άμεση εναλλακτική

-Αν ήθελα κάτι εντυπωσιακό, ακριβό με καλή μπαταρία και φοβερή κάμερα και οθόνη γιατί έχω δουλειά που χρειάζεται μόστρα τότε μάλλον το Samsung Galaxy Note ή Huawei Mate 30 Pro για ποιο οικονομικό.

Για όσους δεν κατάλαβαν είναι ATEX

9519e815dcc1e797e926a00b006d182c.jpg

σε διυλιστηριο; ποιο μοντελο ειναι;το XP5;

απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται;

• 2 weeks later...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , διαπίστωσα ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω τι εγώ θεωρώ ότι πρέπει να έχει για εμένα ένα επαγγελματικό τηλέφωνο :

γρήγορος dialer

πολύ καλός ήχος στις κλήσεις /ανοιχτή ακρόαση

γρήγορο και απροβλημάτιστο

καλό σήμα ( σε όλα )

άνω του μετρίου οθόνη

ευχαριστώ πολύ