Jump to content

Τι να πάρω ;;;

bloodsuker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πάρω ένα PS2 ή να περιμένω την να βγει το PS3;;;; Για ρίξτε καμιά ιδέα.

Αυτό φίλε μου εξαρτάτε από εσένα, αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις μέχρι τα μέσα του 2006 που λένε ότι θα κυκλοφορήσει το PS3 και έχεις και το χρήμα να το αγοράσεις τότε περίμενε.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Θα περιμένω μέχρι την άνοιξη του 2006 (τότε λένε πως θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας το PS3), αλλά έχω μια απορία τι παραπάνω θα έχει το PS3 από το PS2 εκτός του ισχυρότερου hardware.
Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p

0denika games για αρχή τραβα φιλε μου πάρε ένα ps2 έτσι k αλλιώς τώρα πια είναι σχεδόν τσάμπα,ας έρθει με το καλο το ps3 k όταν βγάλει games τις προκοπης μετά από 1 χρόνο τότε πάρτο,γιατί θα το έχεις και θα το κοιτάς όπως εκείνοι που είχαν πάρει τα ps2.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

0denika games για αρχή τραβα φιλε μου πάρε ένα ps2 έτσι k αλλιώς τώρα πια είναι σχεδόν τσάμπα,ας έρθει με το καλο το ps3 k όταν βγάλει games τις προκοπης μετά από 1 χρόνο τότε πάρτο,γιατί θα το έχεις και θα το κοιτάς όπως εκείνοι που είχαν πάρει τα ps2.

Φιλε μου δικιο εχεις. Εξαλου με τ που θα βγει θα ειναι πανακριβο

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αυτό θα κάνω γιατί το ps3 αργεί να βγεί και θα είναι πανάκριβο και από ότι είδα ακόμα βγαίνουν μερικά παιχνίδια για το ps1 (που αυτό σημαίνει πως θα βγαίνουν νέα παιχνίδια για το ps2 αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του ps3).
Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το PS2 το καινούργιο το SLIM που είναι και πολύ όμορφο και μικρό γιατι το PS3 θα αργήσει και μέχρι να πέσει η τιμή του θα περάσει αρκετός καιρός..
Ti na balw twra edw.. den kserw!

egw pistevw oti einai kalitero to xbox.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

pisteue kai mh ereuna file mou fotisk13 :lol: Twra oso gia to psp o an8rpos lei oti 8elei ps2 kai logika to 8elei gia ta games pou exei,den to 8elei gia ta games pou 8a bgalei....ti na to kanei to psp?To psp einai kalo an exeis mia konsola spiti sou kai 8es mia allh gia na pezeis otan eisai eksw.Ektos kai an mporeis na pezeis ola ta games tou ps2 kai den to kserw egw. :)

EDIT: episeis sou prwteino na mhn pareis to slim an breis to palio parto asyzititi peta tou meta ena sklhro kai ka8arises auto 8a kanw twra egw.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

egw pistevw oti einai kalitero to xbox.

Συμφωνώ απόλυτα! Όσα παιχνίδια με έχουν πορώσει κυκλοφορούν για XBOX ή κυκλοφόρησαν εκεί πρώτα. Μια όμως και ρωτάει για PlayStation σημαίνει ότι θέλει PlayStation... Το PS3 θα αργήσει κομματάκι. Επειδή το ανακοίνωσαν στην E3 δεν σημαίνει ότι θα βγει και αμέσως. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις πάντως για το PS3, αποφεύγοντας την περιττή αγορά του PS2. Όσο για τα PS3 games μην ανησυχείς καθόλου, δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν. Στο GameSpot έχουν βάλει previews για πολλούς τίτλους των νέων παιχνιδομηχανών (φορητών και μη) ενώ το PlayCom προσφέρει ήδη ως προπαραγγελίες αρκετά παιχνίδια του XBOX 360 το οποίο θα κυκλοφορήσει πριν από το PS3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Αυτό φίλε μου εξαρτάτε από εσένα, αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις μέχρι τα μέσα του 2006 που λένε ότι θα κυκλοφορήσει το PS3 και έχεις και το χρήμα να το αγοράσεις τότε περίμενε.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΟ PS3 ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΕΧΩ ΗΔΗ PS2 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ TO PS3...

to ps3 anakinothike oti telika tha vgi to 2007 ke ohi tin anixi tou 2006, iparhi arthro sto gamespot.com, pare ps2 ke perimene na vgi to ps3...

Άρα το Χ-ΒΟΧ 360 είναι μονόδρομος για όποιον θέλει να αγοράσει καινούρια κονσόλα κοντά στα Χριστούγεννα;;;;

Αλήθεια γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του PS3 (άκου 2007!!!), σε τι κολλάει η Sony και δεν το βγάζει σχετικά κοντά με την κυκλοφορία του Χ-ΒΟΧ 360….;

the show must go on...

e 8a perimenei na vgei to xbox 360 na to antigrapsi :P lol!palikari egw 8a su protina na pareis ena xbox me 200eyroulakia me chipaki ke 8a ise arxontas!i an 8es perimenw mexri ton noemvri dekemvri p 8a vgei to xbox 360 alla 450eyroylakia tsuzune!twra ama 8es oposdipote s0ny , pare ps2 ti na su pw!;p ime katoxos ke ton dio konsolwn ke ya mena to xbox ine ola ta eyra :P

Πολύ χλωμό το ΧΒΟΧ 360 να κάνει 450 ευρώ...

Η τιμή που ακούγεται περισσότερο από όλα και φαντάζει πιο λογική είναι τα 300 δολλάρια - 200 λίρες - 300 ευρώ, και κατά την γνώμη μου σε αυτή τη τιμή θα κυκλοφορήσει.

450 ευρώ είναι πάρα πάρα πολλά...και από την στιγμή που η MS προσπαθεί να πάρει προβάδισμα στις next gen πωλήσεις, δεν νομίζω να κοστολογήσει τόσο ψηλά το 360.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Και για κυκλοφορία στην Ευρώπη αρχες 2007...

Κατι δεν πάει καλά!!!?

Λέτε να μην καταφέρει να είναι συνεπης;;;

the show must go on...

Ευρωπη Αρχες 2007? εισαι σιγουρος γιατι διαβασα Ανοιξη 06 Αμερικη & Ιαπωνια και μεσα στο καλοκαιρι στην Ευρωπη.

Οσο για τον φιλο που σκεφτεται τι να αγορασει θα προτεινα και εγω παρε τωρα ενα PS2 που εχει πεσει τρελλα η τιμη του και οοοοοταν με το καλο κυκλοφορησει το 3 περιμενεις και το αγοραζεις και αυτο.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Οι φήμες αναφέρουν ότι αναλόγως τις κινήσεις της Microsoft και τις πωλήσεις του Χ-ΒΟΧ 360, η SONY σκέφτεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του PS3.

Η SONY εκτός από μικροπροβλήματα στο hardware τμήμα της κονσόλας, έχει και τον σκόπελο της αυξημένης τιμής (η τιμή υπολογίζεται κοντά στα 400 με 450$ σε αντίθεση με τα 300$ του Χ-ΒΟΧ).

the show must go on...