dstrak Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγώ το έχω περίπου πέντε μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Το gps του είναι γρήγορο. Κλειδώνει σε ένα λεπτό περίπου. Η τηλεόραση με την δική του την κεραία πιάνει 5 κανάλια (Πολίχνη Θεσσαλονίκη) ενώ με την εξωτερική τα πάντα. Οι εγγραφές απο την Tv, κανουν καποια σπασίματα, αλλά μάλλον φταίει ο ενσωματωμένος player, γιατί στο pc το αρχείο παίζει τέλεια. Τέλος με το car kit που πήρα το έχω κάνει κάτι σαν carputer. Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να το κάνω είναι Root. Νομίζω για τα χρήματά του είναι πολύ αξιοπρεπές και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το θέμα της επιστροφής στην Κίνα σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μας απασχολεί όλους. Νομίζω ότι αξίζει να υπάρχει ένα ξεχωριστό θέμα που να συγκεντρώνονται (όσο είναι αυτό δυνατόν) αντίστοιχες εμπειρίες και να μην χάνονται σε διάφορα θέματα εδώ κι εκεί... Καλό θα είναι λοιπόν, όσοι τυχαίνει να στέλνουμε κάτι πίσω, να ενημερώνουμε εδώ, - για τα δεδομένα της υπόθεσης... - την αντιμετώπιση... και την εν γένη εξέλιξη μιας τέτοιας διαδικασίας... Έτσι θα βοηθηθούμε όλοι μας στο να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι επικρατεί σ' αυτές τις περιπτώσεις και να ξεχωρίσουμε αν είναι δυνατόν τα πιο αξιόπιστα στο After Sales Service Κινεζομάγαζα... Η δική μου περίπτωση αφορά το BuyInCoins.com και την επιστροφή ελαττωματικού Tablet (CHUWI V88 Titanium Ice). Δείτε βίντεο με το πρόβλημα . Αφού πρώτα έκανα ότι μπορούσα μήπως λύσω το πρόβλημα, τελικά επικοινώνησα με το μαγαζί για να ζητήσω πληροφορίες για αντικατάσταση/refund. Αρχικά με προτρέψανε να ρωτήσω πόσο θα στοίχιζε η επισκευή του εδώ στην Ελλάδα από αξιόπιστο Service, με σκοπό να μου κάνουν refund το κόστος επισκευής του. Δε βρήκα όμως κάπου να αναλαμβάνουν Κινέζικα Tablets και τελικά μου στείλανε τη διεύθυνση που θα έπρεπε (με δικά μου έξοδα) να τους στείλω την ταμπλέτα. Μου ζήτησαν μάλιστα (λόγω τελωνείου) το δέμα να είναι συστημένο με Tracking Number, να έχει ένδειξη ως Gift και η αναγραφόμενη αξία να είναι μέχρι 20 δολάρια! (ότι τους ζητάμε κι εμείς δηλαδή) Έχει σημασία να πω ότι τα παραπάνω θα πρέπει να τα ζητήσει κανείς ένα ένα στα ΕΛΤΑ, (τίποτα δεν είναι αυτονόητο). Προσωπικά επέλεξα να το στείλω ως «Συστημένη επιστολή Express». Πακέτο κάτι λιγότερο από 1 κιλό. Κόστος 17,50 ευρώ + 2,20 ευρώ το Express... Το έστειλα το πρωί 3-9-2013 και την ίδια μέρα φαίνεται ότι έφυγε για Κίνα! Για να μην τα ξαναγράφω, το χρονικό της επιστροφής θα το δείτε αναλυτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4917080#post4917080 Από της 19-9-2013 λοιπόν που κατά το σύστημα παρακολούθησης (Tracking) φαίνεται ότι το παρέλαβαν, αυτοί αρνούνταν ότι το έχουν!!! Και παρ' όλο που τους έλεγα ότι φαίνεται πως το έχουν παραλάβει και να ελέγξουν τις αποθήκες τους και αν χρειαστεί να επικοινωνήσουν με το China Post για να λυθεί το όποιο θέμα, αυτοί συνέχιζαν το ίδιο τροπάρι. Ότι δηλαδή δεν το έχουν παραλάβει ακόμα... (και όταν το παραλάβουν θα επικοινωνήσουν μαζί μου άμεσα) Ότι ΘΑ (αόριστα) επικοινωνήσουν με το China Post... κλπ. Εν τέλη και αφού περίμενα να περάσουν οι πρόσφατες μέρες αργίας που είχαν στην Κίνα, τους έστειλα πάλι μήνυμα λέγοντάς τους ότι έχουν περάσει πολλές ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία παραλαβής και ακόμα δεν έχω νέα τους. Μου απάντησε κάποιος Mayer, που δεν είχε τύχει να μιλήσω ως τότε (πριν 4 μέρες) και μου ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση. Μου είπε ότι το πακέτο το είχαν παραλάβει στις αποθήκες τους και με ρώτησε αν θέλω πίστωση στο BuyInCoins ή επιστροφή χρημάτων στο PayPal. Φυσικά επέλεξα το PayPal και την επόμενη, (δηλαδή χθες) διαπίστωσα ότι έχει γίνει Refund με ημερομηνία 8-10-2013. Πλέων περιμένω να εμφανιστούν και στην πιστωτική, αφού πάνε εκεί αυτόματα μετά από Refund. http://i43.tinypic.com/15oxyf8.jpg http://i40.tinypic.com/11vlbo4.jpg Η επιστροφή έγινε σε δολάρια (160,15). Αξίζει να πω εδώ ότι κατά την αγορά είχα επιλέξει την εμφάνιση των τιμών σε ευρώ, ελπίζοντας να έχω απ' ευθείας χρέωση σε ευρώ και να γλιτώσω έξοδα μετατροπής νομίσματος. Όμως η χρέωση έγινε σε δολάρια και χρεώθηκα τελικά 125 ευρώ αντί για 118 που έβγαινε η τιμή σε ευρώ. Ενώ και τώρα που μου κάνανε refund, ενώ σε ευρώ βγαίνει πάλι 118, τελικά φαίνεται ότι γυρίζουν στη πιστωτική μου 114 ευρώ, (προφανώς ως έξοδα μετατροπής νομίσματος). Άρα η συνολική μου χασούρα από αυτή την αγορά είναι περίπου 30 ευρώ στο σύνολό της, (μεταφορικά επιστροφής, μετατροπές νομίσματος κλπ.) Για το τέλος φύλαξα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Όπως έχω γράψει εδώ, έκανα την βλακεία να μην ανοίξω υπόθεση στο PayPal μέσα στις 45 μέρες που προβλέπεται, (λόγω του ότι δεν είχα κάποια ένδειξη εκείνο το διάστημα ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά). Το άγχος που τράβηξα όμως με κάνει να μετανιώνω 1000 φορές γι' αυτό!!! Η δική μου παρότρυσνη λοιπόν (όπως και πολλών άλλων) είναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΙΣ 45 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ αν δεν έχετε παραλάβει ένα προϊόν όπως πρέπει ή υπάρχει γενικά κάποια εκκρεμότητα. Στη δική μου περίπτωση για παράδειγμα, μόνο και μόνο με το Tracking Number της επιστροφής που φαίνεται ότι υπάρχει παραλαβή στης 19-9 ενώ από το μαγαζί το αρνούνταν, θα είχα πάρει ήδη τα χρήματά μου πίσω εδώ και μέρες... Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά που λένε. Και η αλήθεια είναι ότι το BuyInCoins αν και με ταλαιπώρησε από ένα σημείο και μετά, πιστώνεται μια άλφα αξιοπιστία, από τη στιγμή που μου έκανε επιστροφή χρημάτων, με δεδομένο ότι είχα χάσει τη δυνατότητα να παρέμβει το PayPal. Ουσιαστικά δηλαδή ήμουν στο «έλεός τους»... Υ.Γ.: Ναι μεν απεύχομαι αντίστοιχες εμπειρίες σε σας αλλά όπως είπα και στην αρχή, αν σας έτυχε ή σας τύχει στο μέλλον κάποια... «στραβή», ας μπείτε στον κόπο να μας πείτε την δική σας εμπειρία, αναφέροντας: - το μαγαζάκι - αν κατέληξε θετικά ή αρνητικά η υπόθεσή σας - αν χρειάστηκε ή όχι να παρέμβει το PayPal - πόσο χρόνο χρειάστηκε η όλη διαδικασία και ότι άλλο νομίζετε... Είναι σίγουρο ότι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι, αν υπάρξει ανταπόκριση. ;) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γνωρίζει κανείς με ποιο πρόγραμμα πρέπει να τρέξω μια ταινία για να αναγνωρίσει το .srt αρχείο και να παίξει τους υπότιτλους; Ο ενσωματωμένος player δυστυχώς δεν τι κάνει...Ποιον player πρέπει να κατεβάσω; Καμιά ιδέα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 καλημερα παιδες θα ηθελα να ρωτισω λογο του οτι ενδιαφερομαι για την αγορα μιας ταμπλετας και στη σελιδα της στο forum δεν εχουν απαντηση εαν ειναι καλη και καπως αξιοπιστη επιδη την πατισα και εγω με ενα MANTA απο το eshop προκειται για το PIPO m9 pro (3g) θα με βοηθουσε εα ειχα την γνωση καποιου για τη ταμπλετα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :confused: μια χαρά είναι Γνωρίζει κανείς με ποιο πρόγραμμα πρέπει να τρέξω μια ταινία για να αναγνωρίσει το .srt αρχείο και να παίξει τους υπότιτλους; Ο ενσωματωμένος player δυστυχώς δεν τι κάνει...Ποιον player πρέπει να κατεβάσω; Καμιά ιδέα; σχεδόν ολοι οι video player παίζουν υπότιτλους, σου προτείνω τον mxplayer Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 vlc, mx και οι 2 ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γνωρίζει κανείς με ποιο πρόγραμμα πρέπει να τρέξω μια ταινία για να αναγνωρίσει το .srt αρχείο και να παίξει τους υπότιτλους; Ο ενσωματωμένος player δυστυχώς δεν τι κάνει...Ποιον player πρέπει να κατεβάσω; Καμιά ιδέα; BS PLAYER , αν δεν έχεις υπότιτλους ψάχνει βρίσκει και τους κατεβάζεις. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Χρησιμο θεμα. Εχω μεγαλη εμπειρια σε επιστροφες (αυτο δεν ειναι καλο το ξερω :lol: ) αλλα βαριεμαι να τα γραφω αλλοστε το πρωτο ποστ εξηγει τα παντα. Τρεις παρατηρησεις μονο. 1)Δεν στελνουμε το δεμα εχπρες ,σουπερ ντουπερ φαστ και τετοια ,το στελνουμε β προτ. συστημενο και ειμαστε ενταξει. 2)Ακομα και αν ο κινεζος σου ορκιστει στο ονομα του κομφουκιου ΔΕΝ αφηνουμε να περασει το 45ημερο του paypal ,δεν εχει σημασεια τι εχει συμβει ,τι υποσχεσεις σου δινει ,ποσο γλυκα και ευγενικα σου μιλανε. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ PAYPAL. 3)Για παν ενδεχομενο βγαλτε φωτο στο ταχυδρομειο που να φαινεται το tracking number και ο παραληπτης του δεματος (σε μια φωτο αν ειναι εφικτο) ,δεν υπαρχει προβλημα στο ταχυδρομειο αρκει να μην πεσεις σε κανενα ρεμπετη οποτε μιλας με τον διευθηντη. Αυτο το τελευταιο ισχυει κυριως για οσους ψωνιζουν απο αλι αλλα καλο ειναι να το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Καλησπέρα. Θα πω την εμπειρία μου από merimobiles για ένα κινητό (ΖΤΕ V970). Υποθέτω με τάμπλετ δε θα αλλάζει κάτι στην όλη διαδικασία. Το έστειλα πίσω με απλό ταχυδρομείο 26/6. Το έλαβαν 13/7. item No. Year Status Location Destination Country Date RE181403362GR 2013 Departure from China GRATHA CN 20130626 0024 RE181403362GR 2013 Arrival at outward office of exchange Beijing CN 20130629 0848 RE181403362GR 2013 NULL Beijing CN 20130629 1555 RE181403362GR 2013 NULL 51805300 CN 20130705 0956 RE181403362GR 2013 NULL 51805300 CN 20130705 1435 RE181403362GR 2013 Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130706 151620 RE181403362GR 2013 Final delivery 51803102 CN 20130713 112414 Έκτοτε το έστειλαν στη ZTE, με τα πολλά (mail, συζητήσεις κτλ) μου το στέλνουν πίσω με EMS (εγώ τους το ζήτησα (πληρώνοντας $18). Μου δίνουν tracking number και έχουμε το εξής μετά: 2013-09-07 20:45:00 BEIJING Posting 2013-09-07 21:08:00 yonganluyingyebu Despatch from Sorting Center 2013-09-07 21:46:10 BEIJING Arrival at Sorting Center 2013-09-07 23:06:04 BEIJING Despatch from Sorting Center 2013-09-08 18:01:21 BEIJING Arrival at Sorting Center 2013-09-08 23:04:46 BEIJING Despatch from Sorting Center 2013-09-09 15:04:09 BEIJING Arrival at Sorting Center 2013-09-09 15:23:02 BEIJING Despatch from Sorting Center 2013-09-10 10:10:57 SHUNYI Delivery arranged 2013-09-10 10:17:00 SHUNYI Delivery Ρε τι έγινε, ρε τι delivery είναι αυτό, ρε δε γίνεται EMS και να μην έχει έρθει ακόμη, κάνω dispute στο paypal (για τα $18) εν ολίγοις μου λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα κινέζικα τελωνεία και τα έχουν κρατήσει τα κινέζικα ταχυδρομεία όλα τα δέματα που ενδέχεται να περάσουν τελωνείο και όταν τους το στείλουν πίσω το πακέτο, θα το ξαναστείλουν σε μένα. Με τα πολλά (συζητήσεις mail κτλ) πριν κανά 2-3 μέρες μου έδωσαν ένα tracking number singapore post. Το οποίο σήμερα άρχισε να "δείχνει" στο site. Η φάση είναι ότι το κινητό δεν το κράτησα ούτε ένα μήνα, έτυχα σε ελαττωματικό, μου χάλασε, ένα μήνα να πάει πίσω, ένα μήνα να το φτιάξει η ZTE, γίνεται αυτό με τα τελωνεία τώρα, η όλη φάση κρατάει από τον Ιούνιο. Ε ξενέρωσα. Αν είχα χρήματα και ήξερα τι θα γίνει, θα έπαιρνα ένα άλλο κινητό ίδια φάση <€100 και θα περίμενα να έρθει το ΖΤΕ όποτε και να έρθει (να το έχω για 2ο). Περαστικά μου. Edited October 11, 2013 by AfterForever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Κάποια βασικά για το Paypal, τα οποία ίσως θα έπρεπε να ποστάρω και στο αντίστοιχο θέμα: 1) Προφανώς δεν αφήνουμε τις 45 μέρες να περάσουν έτσι. Αφού δούμε ότι μέχρι τις 30 μέρες περίπου δεν βρίσκουμε λύση στο -οποιοδήποτε- πρόβλημα, ενημερώνουμε καταρχήν τον πωλητή ότι θα ανοίξουμε case (δεν το πετάμε έτσι ξαφνικά και απροειδοποίητα, δεν είναι best practice αυτό), και ακολούθως ανοίγουμε το case. 2) Ζητάμε πάντα full refund, γιατί ακόμα και στην περίπτωση του καινούριου προϊόντος, δεν ξέρουμε πότε θα έρθει και τι θα έρθει. Εκτός και αν θέλουμε όπως και δήποτε ξανά το ίδιο. 3) Για το θέμα αποφυγής των exchange rates, θα πρέπει ΠΡΙΝ από την κάθε συναλλαγή να αλλάξουμε σε primary currency της επιλογής μας, αυτό δηλαδή που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Αν θέλουμε η συναλλαγή να γίνει σε ευρώ, επιλέγουμε το ευρώ ως κύριο νόμισμα ΠΡΙΝ την συναλλαγή. Ομοίως για τα refunds, ή τις πιστώσεις/χρεώσεις σε κάρτες. 4) Αν όμως η συναλλαγή έχει γίνει σε ένα νόμισμα, είμαι 99% σίγουρος ότι το refund ΔΕΝ μπορεί να γίνει σε άλλο νόμισμα. Κοινώς το case μας θα οδηγήσει σε refund του ακριβούς ποσού και νόμισμα που έγινε η αρχική συναλλαγή. Αυτά από μένα, δεν έχω τύχει να μπλέξω με cases/refunds με κινητά ή tablets, αλλά σε άλλες περιπτώσεις που μπήκα στην διαδικασία αυτή μέσω Paypal, τα παραπάνω ήταν δικοί μου κανόνες που τους τήρησα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Γνωρίζει κανείς με ποιο πρόγραμμα πρέπει να τρέξω μια ταινία για να αναγνωρίσει το .srt αρχείο και να παίξει τους υπότιτλους; Ο ενσωματωμένος player δυστυχώς δεν τι κάνει...Ποιον player πρέπει να κατεβάσω; Καμιά ιδέα; και εγω το ιδιο προβλημα, εχω την ταινια, εχω χωρια τους υποτιτλους, τα εχω ιδιο ονομα και τα δυο, βαζω την ταινια και δεν φορτωνει τους υποτιτλους (στο λαπτοπ ειχα το vobsub και ολα καλα) στο ταμπλετ τι πρεπει να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 και εγω το ιδιο προβλημα, εχω την ταινια, εχω χωρια τους υποτιτλους, τα εχω ιδιο ονομα και τα δυο, βαζω την ταινια και δεν φορτωνει τους υποτιτλους (στο λαπτοπ ειχα το vobsub και ολα καλα) στο ταμπλετ τι πρεπει να κανουμε? έλεος, διάβασε ακριβώς από πάνω τις απαντήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Κατ' αρχήν χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι στο μέλλον αν έχουν «θέματα» ή θέλουν να συμπληρώσουν κάτι... 1)Δεν στελνουμε το δεμα εχπρες ,σουπερ ντουπερ φαστ και τετοια ,το στελνουμε β προτ. συστημενο και ειμαστε ενταξει. Γνωρίζεις κάτι και το λες αυτό; Προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το Express. Εκτός αν εννοείς ότι είναι τσάμπα χρήματα. Στην περίπτωσή μου πάντως ήταν 2.20 ευρώ παραπάνω, (τι 17,50 τι 19,70). Και πέρα από το ότι έφυγε την ίδια μέρα για Κίνα, έφτασε να γίνει απόπειρα παράδοσης 11 μέρες μετά την αποστολή. Αν έχεις κάτι άλλο υπόψιν σου, ενημέρωσέ μας αν θες. 3)Για παν ενδεχομενο βγαλτε φωτο στο ταχυδρομειο που να φαινεται το tracking number και ο παραληπτης του δεματος (σε μια φωτο αν ειναι εφικτο) ,δεν υπαρχει προβλημα στο ταχυδρομειο αρκει να μην πεσεις σε κανενα ρεμπετη οποτε μιλας με τον διευθηντη. Αυτο το τελευταιο ισχυει κυριως για οσους ψωνιζουν απο αλι αλλα καλο ειναι να το εχεις. Ναι, αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Κι εγώ το έκανα, (τράβηξα φώτο το πακέτο με το Tracking Number και τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη να φαίνονται καθαρά και τους την έστειλα). Το έκανα μάλιστα χωρίς να μου το ζητήσουν. Απλά και μόνο γιατί το είχαν κάνει κι αυτοί από το BuyInCoins, όταν μου στείλανε την ταμπλέτα. Καλησπέρα. Θα πω την εμπειρία μου από merimobiles για ένα κινητό (ΖΤΕ V970). Υποθέτω με τάμπλετ δε θα αλλάζει κάτι στην όλη διαδικασία. Και πολύ καλά κάνεις. Άνοιξα αυτό το θέμα εδώ, γιατί δε βρήκα κάποιο γενικότερο πλαίσιο που θα μπορούσε να μπει. Τι κινητό, τι ταμπλέτα... Ακόμα και εντελώς άσχετο προϊόν να είναι, το θέμα μας ουσιαστικά είναι τι γίνεται όταν για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να επιστρέψουμε κάτι πίσω... (συνήθως στην Κίνα) Η φάση είναι ότι το κινητό δεν το κράτησα ούτε ένα μήνα, έτυχα σε ελαττωματικό, μου χάλασε, ένα μήνα να πάει πίσω, ένα μήνα να το φτιάξει η ZTE, γίνεται αυτό με τα τελωνεία τώρα, η όλη φάση κρατάει από τον Ιούνιο. Περίμενα να έχεις ξεμπερδέψει τόσο καιρό...!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά. Τι να πω; :( 2) Ζητάμε πάντα full refund, γιατί ακόμα και στην περίπτωση του καινούριου προϊόντος, δεν ξέρουμε πότε θα έρθει και τι θα έρθει. Εκτός και αν θέλουμε όπως και δήποτε ξανά το ίδιο. Αυτό που λες με είχε απασχολήσει σοβαρά. Θα έλεγα πως αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, (π.χ. αγοράσαμε σε πολύ καλή προσφορά που έχει τελειώσει), ακόμα κι αν θέλουμε να πάρουμε πάλι το ίδιο ακριβώς προϊόν, καλύτερα αυτό που λες στην αρχή. Δηλαδή full refund στο PayPal. Γιατί μετά μπορούμε να κάνουμε νέα παραγγελία και να έχουμε εκ νέου ασφάλεια από το PayPal. ;) 3) Για το θέμα αποφυγής των exchange rates, θα πρέπει ΠΡΙΝ από την κάθε συναλλαγή να αλλάξουμε σε primary currency της επιλογής μας, αυτό δηλαδή που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Αν θέλουμε η συναλλαγή να γίνει σε ευρώ, επιλέγουμε το ευρώ ως κύριο νόμισμα ΠΡΙΝ την συναλλαγή. Ομοίως για τα refunds, ή τις πιστώσεις/χρεώσεις σε κάρτες. Αλήθεια, αν γυρίσουμε όπως λες το λογαριασμό μας στο PayPal σε δολάρια, (όταν η αγορά είναι σε δολάρια) και έχουμε συνδέσει στο PayPal πιστωτική κάρτα από Ελλάδα, πάλι δε θα υπάρχει μετατροπή; Αυτή τη φορά από την ελληνική τράπεζα που είναι σε ευρώ, στο PayPal που θα είναι σε δολάρια... Εκεί δε θα υπάρχει χρέωση; Ή υπάρχει αλλά θα είναι μικρότερη; :confused: 4) Αν όμως η συναλλαγή έχει γίνει σε ένα νόμισμα, είμαι 99% σίγουρος ότι το refund ΔΕΝ μπορεί να γίνει σε άλλο νόμισμα. Κοινώς το case μας θα οδηγήσει σε refund του ακριβούς ποσού και νόμισμα που έγινε η αρχική συναλλαγή. Όπως το λες. Η επιστροφή γίνεται στο νόμισμα που έγινε η αγορά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην πρώτη φώτο που ανέβασα και είναι από το BuyInConis. 160,15$ χρεώθηκα από αυτούς κατά την αγορά, το ίδιο ποσό στο ίδιο νόμισμα μου επέστρεψαν... Edited October 11, 2013 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αλήθεια, αν γυρίσουμε όπως λες το λογαριασμό μας στο PayPal σε δολάρια, (όταν η αγορά είναι σε δολάρια) και έχουμε συνδέσει στο PayPal πιστωτική κάρτα από Ελλάδα, πάλι δε θα υπάρχει μετατροπή; Αυτή τη φορά από την ελληνική τράπεζα που είναι σε ευρώ, στο PayPal που θα είναι σε δολάρια... Εκεί δε θα υπάρχει χρέωση; Ή υπάρχει αλλά θα είναι μικρότερη; :confused:... Προφανώς κάποια στιγμή στην συναλλαγή γίνεται αλλαγή από νόμισμα σε νόμισμα, εκτός της περίπτωσης που αγοράζουμε από ΕU (ή για την ακρίβεια από ΟΝΕ, άρα έχουν όλοι €). Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξέρεις ποιο rate θα χρησιμοποιηθεί, αν και ακριβώς πριν την οριστικοποίηση της συναλλαγής το Paypal σου βγάζει ποιο rate χρησιμοποιήθηκε...αλλά αυτό δεν σε βοηθάει, αφού πλέον έχεις δεσμευτεί να αγοράσεις το αντικείμενο στο επιλεγμένο νόμισμα. Αυτό που λέω βοηθάει αν έχεις ήδη κάποια χρήματα σε διαφορετικά νομίσματα, και για να μην κάνεις εκ νέου exchanges, επιλέγεις εκ των προτέρων το νόμισμα που βολεύει (π.χ. UKP) εφόσον έχεις υπόλοιπο διαθέσιμο, ώστε να χρεωθείς ακριβώς το ποσό που αναφέρεται. Άρα εδώ μπορείς να γλυτώσεις την απώλεια από την αλλαγή νομίσματος (αφού πάντα η ισοτιμία είναι εις βάρος σου). Έτσι την έχω γλυτώσει 2-3 φορές από τις χρεώσεις του eBay, οι οποίες γίνονται σε λίρες (επειδή μπαίνω στο αγγλικό eBay) και πάντα μετατρέπονται σε ευρώ για να μου χρεωθούν. Όταν βέβαια φτάσει η χρέωση στην κάρτα σου, αν η συναλλαγή δεν είναι σε €, θα γίνει οπωσδήποτε η αλλαγή με την τρέχουσα ισοτιμία. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 θέλω ένα ταμπλετ για δώρο όσο πιο φτηνό γίνεται (ακόμα και με 50 ευρώ) προτείνετε μου κάτι σας παρακαλώ γιατί έχω μπερδευτεί! θέλω να έχει ελληνικά και android τα υπόλοιπα φαντάζομαι εξαρτώνται από την τιμή! αυτό ας πουμε είναι καλό? http://www.everbuying.com/product230698.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velvetmorning Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εγώ το έχω περίπου πέντε μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Το gps του είναι γρήγορο. Κλειδώνει σε ένα λεπτό περίπου. Η τηλεόραση με την δική του την κεραία πιάνει 5 κανάλια (Πολίχνη Θεσσαλονίκη) ενώ με την εξωτερική τα πάντα. Οι εγγραφές απο την Tv, κανουν καποια σπασίματα, αλλά μάλλον φταίει ο ενσωματωμένος player, γιατί στο pc το αρχείο παίζει τέλεια. Τέλος με το car kit που πήρα το έχω κάνει κάτι σαν carputer. Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να το κάνω είναι Root. Νομίζω για τα χρήματά του είναι πολύ αξιοπρεπές και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όταν λες οτι δεν το έχεις κάνει root, εννοείς πως δεν μπορείς να περάσεις σπασμένες εφαρμογές, ή απλά δεν μπορείς να παίξεις με το λειτουργικό συστημα? (Δεν γνωρίζω από tablet, απλά ενδιαφέρομαι για ένα οικονομικό μηχάνημα με ενσωματωμένο tuner). Από online movies πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Τέλος πάντων. Ίσως το δοκιμάσω αν τύχει να πάρω κάτι αξίας στο μέλλον, να δω τι παίζει στην πράξη. Εχω μεγαλη εμπειρια σε επιστροφες (αυτο δεν ειναι καλο το ξερω :lol: ) αλλα βαριεμαι να τα γραφω αλλοστε το πρωτο ποστ εξηγει τα παντα. Είδες ξέχασα να σου πω κάτι ακόμα. Μιας και έχεις μεγάλη εμπειρία από επιστροφές... Μη μας λες λεπτομέρειες αλλά τουλάχιστον πες μας από ποια μαγαζιά έμεινες ευχαριστημένος και από πια όχι. Από όποια θυμάσαι τέλος πάντων... Edited October 11, 2013 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν στελνεις το δεμα με γρηγορο ταχυδρομειο για το κοστος ,εχει μικρη διαφορα σε ταχυτητα και δεν εχει και καποιο οφελος για εσενα ,μιλαμε παντα για διαδικασια paypal. Για τα κινεζομαγαζα που ρωτας δεν μπορω να σου δωσω μια απαντηση γιατι εγω αγοραζω πολλα πραγματα και εχω αλλη αντιμετώπιση (δεν ριχνεις εναν πελατη που σου κανει 3-4 παραγγελιες τον μηνα) ,η εντυπωση που εχω ειναι οτι τα DX ,minideal και fastech ειναι τα πιο τιμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 θέλω ένα ταμπλετ για δώρο όσο πιο φτηνό γίνεται (ακόμα και με 50 ευρώ) προτείνετε μου κάτι σας παρακαλώ γιατί έχω μπερδευτεί! θέλω να έχει ελληνικά και android τα υπόλοιπα φαντάζομαι εξαρτώνται από την τιμή! αυτό ας πουμε είναι καλό? http://www.everbuying.com/product230698.html Διαβασες τον τιτλο του θεματος; Εδω δεν γραφουμε για το ποιο ταμπλετ θα αγορασουμε. Υπαρχουν αλλα θεματα για αυτο που ρωτας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Διαβασες τον τιτλο του θεματος; Εδω δεν γραφουμε για το ποιο ταμπλετ θα αγορασουμε. Υπαρχουν αλλα θεματα για αυτο που ρωτας. συγνώμη το πήγα αλλού!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 παιδια εχω 1 tablet που λεγεται ''gt97''.einai 9,7 inches me 4.1.1 android 2 εβδομαδων.ξαφνικα κολλαει η οθονη. τι κανουμε???πςσ μπορς να βαλς καμια αλλη ROM μπασ και ξεκολησει? http://www.aliexpress.com/store/product/Eken-GD97V-Android-4-1-Quad-Core-Tablet-Copper-9-7-Inch-1-5GHz-2GB-RAM/426677_926161122.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γεια σας παιδια. Αγορασα ενα tablet απο ebay. Κινεζικο, αλλα μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα. Θα ηθελα ομως την βοηθεια σας σχετικα με ενα firmware update που θα ηθελα να κανω. Το tablet που αγορασα μπορειτε να το δειτε εδω http://www.ebay.com/itm/190898805883?redirect=mobile Εχει android 4.1.1 και θα ηθελα να το αναβαθμισω.Μπορω να το κανω μεσω καποιου software γιατι εχω κινητο android, αλλα για το tablet δεν ξερω απο που και τι να κατεβασω. Ενας γνωστως εχει κανει παρομοια αγορα και εχει περασει firmware nexus αλλα θα ηθελα και την αποψη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisf16 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλημέρα παιδιά. έχω ένα πρόβλημε με το tablet μου hyundai xrock. Το έβαλα μια μέρα να φορτήσει και όταν πήγα μετά από κάνα 2 ώρες να το πάρω δεν δούλευε καλά. μου πετάει μυνήματα ότι κλέινουν οι εφαρμογές και μόλις πατάω οκ να φύγει το μυν ..καπάκι πετάει άλλο μυν. επαναφορά εργοστασιακών δεν μπωρώ να κάνω γιατί όταν μπαίνω στις ρυθμήσεις και ανοίγω το υπομενού για την επαναφορά , αυτόματα με πετάει έξω. το περίεργο είναι ότι όταν είχα κλείσει το tablet δούλευε μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα. θέλω να κάνω hard reset από το recovery menu αλλά όλοι οι συνδιασμοί από πλήκτρα που πατάω δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα. φοράει την έκδοση adroid 4.1.1. ΥΓ. τα mail που έστειλα στην εταιρία ούτε που απαντήθηκαν Παράθεση ''teacher,mentor,ultimate opponent"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 εχω ενα EKEN GT97 και κρασαρε.κοθνιεται μονη της η οθονη και δεν μπορεις να πατησεισ κατι. τι κανω? μπορω ν απερασω αλλη ΡΟΜ και αν ναι ποια? ασ βοηθησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 βασικα μου κανει τα ιδια πράγματα με του φιλου ΣΑΚΗ παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μην επαναλαμβάνεσαι και μην ανοιγεις νέα θέματα. Αν γνωρίζει κάποιος θα σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts