Nero55 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά με βάση αυτό Despatched to overseas (Country code: GR) που είδα οταν τσέκαρα για την παραγγελία μου στο singpost.com το tablet σε πόσες περίπου μέρες θα έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas2013 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Παιδιά με βάση αυτό Despatched to overseas (Country code: GR) που είδα οταν τσέκαρα για την παραγγελία μου στο singpost.com το tablet σε πόσες περίπου μέρες θα έρθει? Περίπου 6 με 7 ημέρες, τόσο έκανε το δικό μου. Edited March 21, 2013 by Andreas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά με βάση αυτό Despatched to overseas (Country code: GR) που είδα οταν τσέκαρα για την παραγγελία μου στο singpost.com το tablet σε πόσες περίπου μέρες θα έρθει? μια δυο μέρες μετά είναι στην αθήνα, αλλά μέχρι ν ανοιξουν τους σάκους να καταγράψουν τα πακέτα στο αεροδρόμιο και να τα προωθήσουν στο κατάλληλο κέντρο διαλογής θα χρειαστούν από 5 μέχρι και 20 μέρες (όσο μικρότερο είναι το πακέτο, τόσο πιο καθυστερημένα το καταγράφουν) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 μια δυο μέρες μετά είναι στην αθήνα, αλλά μέχρι ν ανοιξουν τους σάκους να καταγράψουν τα πακέτα στο αεροδρόμιο και να τα προωθήσουν στο κατάλληλο κέντρο διαλογής θα χρειαστούν από 5 μέχρι και 20 μέρες (όσο μικρότερο είναι το πακέτο, τόσο πιο καθυστερημένα το καταγράφουν) 20 μέρες!!Παναγία μου!!!:blink::blink: Επειδή όμως φαίνεται πως εσύ ξέρεις πολύ καλά για τα κινέζικα τάμπλετ σε πόσες μέρες περίπου υπολογίζεις πως θα έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 20 μέρες!!Παναγία μου!!!:blink::blink: Επειδή όμως φαίνεται πως εσύ ξέρεις πολύ καλά για τα κινέζικα τάμπλετ σε πόσες μέρες περίπου υπολογίζεις πως θα έρθει?Ναι, κάτι μικροπακέτα μεγέθους φακέλου, μπορεί να κάτσουν στις αποθήκες και 2 βδομάδες :ninja: Το τάμπλετ πιστεύω θα το χεις σε μια βδομάδα το πολύ, ανάλογα και με το αν είσαι Αθήνα ή όχι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ναι, κάτι μικροπακέτα μεγέθους φακέλου, μπορεί να κάτσουν στις αποθήκες και 2 βδομάδες :ninja: Το τάμπλετ πιστεύω θα το χεις σε μια βδομάδα το πολύ, ανάλογα και με το αν είσαι Αθήνα ή όχι Κέρκυρα μένω για κάνε τους υπολογισμούς σου..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Σήμερα το πρωί παρέλαβα το Ainol novo 10 hero και ενώ όλα μέχρι στιγμής πήγαιναν οκ...για κάποιον χαζό λόγο δεν ενεργοποιείται το wifi!!! Γυρίζει μόνο του σε ανενεργό!! Καμιά ιδέα κανείς?? Εννοείται ότι πρώτα το έκανα ένα reboot, reset, επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά κ πάλι τίποτα...Άσε που στα καλά καθούμενα έσβησε κ άνοιξε μόνο του 2 φορές!! Κ το περίμενα πως κ πως...μήπως φταίει λέτε η έκδοση που έχουν περασμένη μέσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 καλοριζικο. ειδες που ανησυχουσες? Μια χαρα θα πανε ολα και το προβληματακι σου θα λυθει. Εφοσον εγινε στα καλα καθουμενα και οχι απο την αρχη μηπως κατα λαθος πατησες κατι εσυ? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 καλοριζικο. ειδες που ανησυχουσες? Μια χαρα θα πανε ολα και το προβληματακι σου θα λυθει. Εφοσον εγινε στα καλα καθουμενα και οχι απο την αρχη μηπως κατα λαθος πατησες κατι εσυ? Σε ευχαριστώ... :) όχι σίγουρα δεν πάτησα κάτι γιατί έχω ξαναδουλέψει android...εννοείται όμως ότι έκανα φύλλο κ φτερό όλες τις ρυθμίσεις για καλό κ για κακό. Τώρα μιλάω με τον frontier (να 'ναι καλά το παιδί) για να δούμε μήπως διορθωθεί με άλλη rom. Θα σας ενημερώσω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εξηγησε του ομως τι εκανες μεχρι να μην μπορει να πιασει αυτη η ρυθμιση γιατι ειπες στην αρχη οτι επαιζε κανονικα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εξηγησε του ομως τι εκανες μεχρι να μην μπορει να πιασει αυτη η ρυθμιση γιατι ειπες στην αρχη οτι επαιζε κανονικα. Έχουμε μιλήσει ήδη κ του εξήγησα τι έγινε. Ήδη πέρασα την μία ρομ που μου είπε αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε το προβλημα. Τώρα κατεβάζω την τελευταία ρομ που βγήκε (φρεσκαδούρα) οπότε...θα κάνω κ λίγο το πειραματόζωο! :) Θα σας ενημερώσω όταν με το καλό κατέβει κ την εγκαταστήσω κ αφού βέβαια πρώτα δω ότι δουλευουν όλα κ φυσικα αφού μιλήσω με τον frontier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninop Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπέρα,νέος κάτοχος ενός hyundai t7 το συνδέω στον υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως χώρο αποθήκευσης,δηλαδή δε μου το εμφανίζει στο(δουλέυω με windows 7), υπολογιστής , συσκευές με αφαιρούμενα μεσα αποθήκευσης όπως μου εμφανίζει το smartphone μου όταν το συνδέω???καμία πρόταση πως θα έχω προσβαση στην μνήμη του tablet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπέρα,νέος κάτοχος ενός hyundai t7 το συνδέω στον υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως χώρο αποθήκευσης,δηλαδή δε μου το εμφανίζει στο(δουλέυω με windows 7), υπολογιστής , συσκευές με αφαιρούμενα μεσα αποθήκευσης όπως μου εμφανίζει το smartphone μου όταν το συνδέω???καμία πρόταση πως θα έχω προσβαση στην μνήμη του tablet?? απλά στις ειδοποιήσεις του ταμπλετ πατάς την επιλογή για να το ενεργοποιήσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninop Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 απλά στις ειδοποιήσεις του ταμπλετ πατάς την επιλογή για να το ενεργοποιήσεις Δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση.Που θα έπρεπε να την εμφανίζει?Δεν γίνεται τίποτα απο τις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση.Που θα έπρεπε να την εμφανίζει?Δεν γίνεται τίποτα απο τις ρυθμίσεις? εχμ, όταν συνδέεις το ταμπλετ στον υπολογιστη, αν δεν ειναι χαλασμένο το καλώδιο ή οι θύρες, θα βγάλει μια ειδοποιηση στο ταμπλετ, εκει που ναι το ρολόι, κ το επιλέγεις και ενεργοποιείς τη σύνδεση ως αποθηκευτικό χώρο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Τελικά ρε παιδιά ο 3188 θεωρητικά και πράκτικά θα είναι πιο καλός γενικά από τους Α31? Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά, ίσως. Μένει να δούμε τις υλοποιήσεις του. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Εδώ είναι ένα ελληνικό review του tablet για όποιον ενδιαφέρεται.Σε λίγες μέρες που θα μου έρθει και εμένα να κάνω κ εγώ ένα review. http://www.youtube.com/watch?v=wG2pADpj23o Edited March 24, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε δει στα Jumbo, στα είδη με υπολογιστες, έχει μεμβράνες αυτοκολητες για οθονες laptops. Επειδη το tablet που θα εχω σε λιγο καιρο στα χερια μου, θα το πιανουν και...παιδια, λεω να βαλω στο tablet μια τετοια προστατευτικη αυτοκολητη μεμβρανη. Στο android κινητο μου ήδη εχω, και ποτε δεν μετανιωσα, καθε λιγους μηνες πετω τη μεμβρανη καταγρατσουνισμενη! Το εχει κανει κανείς, τι γνώμη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε δει στα Jumbo, στα είδη με υπολογιστες, έχει μεμβράνες αυτοκολητες για οθονες laptops. Επειδη το tablet που θα εχω σε λιγο καιρο στα χερια μου, θα το πιανουν και...παιδια, λεω να βαλω στο tablet μια τετοια προστατευτικη αυτοκολητη μεμβρανη. Στο android κινητο μου ήδη εχω, και ποτε δεν μετανιωσα, καθε λιγους μηνες πετω τη μεμβρανη καταγρατσουνισμενη! Το εχει κανει κανείς, τι γνώμη έχετε? Εννοείται ότι θα βάλεις μεμβράνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν ξερω ποσοι απο εσας εχετε δει στα Jumbo, στα είδη με υπολογιστες, έχει μεμβράνες αυτοκολητες για οθονες laptops. Επειδη το tablet που θα εχω σε λιγο καιρο στα χερια μου, θα το πιανουν και...παιδια, λεω να βαλω στο tablet μια τετοια προστατευτικη αυτοκολητη μεμβρανη. Στο android κινητο μου ήδη εχω, και ποτε δεν μετανιωσα, καθε λιγους μηνες πετω τη μεμβρανη καταγρατσουνισμενη! Το εχει κανει κανείς, τι γνώμη έχετε? Σε τι τιμές τις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Σε τι τιμές τις έχει; Την εχω παρει κατι μηνες και ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω. Ουτε παμφτηνα, ουτε ακριβα ομως, οσο μπορω να θυμηθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Edit: H διαφορα ειναι το bluetooth, περιττο για εμενα! Περιττό και για εμενα παρτο απο merimobiles οπως και εγω ποτ το εχουν και σε στοκ((δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειναι) Διάβαστε εδώ και πιο πανω τη κουβέντα για το bluetooth και μην αγοράζετε ταμπλέτες χωρίς bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Διάβαστε εδώ και πιο πανω τη κουβέντα για το bluetooth και μην αγοράζετε ταμπλέτες χωρίς bluetooth. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου που δεν έχει bluetooth και όταν το αγόρασα το ήξερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Έφτιαξα το θέμα αφού είδα πως δεν υπάρχει για να απαντάω/με σε διάφορες απορίες για το τάμπλετ και να συζητάμε με τα παιδιά από εδώ που το έχουν και γιατί μόλις σήμερα το παράγγειλα με 95 ευρώ από merimobiles με singapore post,λέτε να πλήρώσω τελωνείο? Με Singapore post ποτέ δεν πληρώνεις τελωνείο...Απόλυτα ασφαλής επιλογή shipping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts