Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις συγκεκριμένες συσκευές, οι εταιρίες παίρνουν ακριβώς την ίδια πλακέτα απ το εργοστάσιο οεμ. Μπορει να χουν πχ διαφορετικές οθόνες, ηχεία, κουμπιά μικρόφωνα καμερες μπαταρίες κλπ, αλλά η πλακέτα είναι η ίδια. το ίδιο συνέβαινε και με τα παλιά διπύρηνα 9.7" 2048x1536 tablet, είχα το chuwi v99 me rom του huyndai x900 πάλι του darkrickpr. απλά καποιοι κατασκευαστές υλοποιούν καλύτερα firmwares

Δεν ξέρω για την cube, αλλά η Vido είναι η ίδια κατασκευαστής ΟΕΜ...αν δεν κατασκευάζει μητρικές κάρτες και κάποια από τα υποσυστήματα των ταμπλετών που πουλά, τί κατασκευάζει;

Δεν γνωριζω πάντως ασφαλώς πώς έχουν τα πράγματα, λέω μόνο πως εγώ δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να φλασάρω firmware από άλλη ταμπλέτα...ό,τι συμβατότητες κι αν έχουν.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα σημερα παρουσιασε καποια προβληματα το πολωνικο tablet μου MANTA powerTab MID705 και θα εκτιμουσα καποια βοηθεια:1)οταν το κλεινω χανει τις ρυθμισεις και στο ανοιγμα εχει πολωνικα2)εχουν σβηστει καποιες εφαρμογες που ειχα και 3)ενω το εχω στο wifi δεν κατεβαζει αυτα που του στελνω,παρακαλω στην βοηθεια σας.Τι κανω?ευχαριστω

ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

Δεν ξέρω για την cube, αλλά η Vido είναι η ίδια κατασκευαστής ΟΕΜ...αν δεν κατασκευάζει μητρικές κάρτες και κάποια από τα υποσυστήματα των ταμπλετών που πουλά, τί κατασκευάζει;

Δεν γνωριζω πάντως ασφαλώς πώς έχουν τα πράγματα, λέω μόνο πως εγώ δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να φλασάρω firmware από άλλη ταμπλέτα...ό,τι συμβατότητες κι αν έχουν.

Ναι, μπορεί η Vido να τα κατασκευάζει και να τα δίνει και στους άλλους, δεν είπα τ αντίθετο.

Δεν είναι καθολου ρίσκο. Αν δεν σου δουλέψει, απλά ξαναβάζεις το δικο του firmware. Μια δοκιμή θα σε πείσει πως όλα ειναι πλήρως συμβατά

Ναι, μπορεί η Vido να τα κατασκευάζει και να τα δίνει και στους άλλους, δεν είπα τ αντίθετο.

Δεν είναι καθολου ρίσκο. Αν δεν σου δουλέψει, απλά ξαναβάζεις το δικο του firmware. Μια δοκιμή θα σε πείσει πως όλα ειναι πλήρως συμβατά

Δεν χρειάζεται, έχω βάλει στην Cube όλες τις πιθανές ROM, Vido, Dragon, Cube, Visture, glass. Παίξαν όλες κανονικά και με τον νόμο και κατέληξα σαν καλύτερη στην Visture και Dragon, με την Visture να έχει λίγο πιό ομαλή λειτουργία στο HD (και 400-500 antutu παραπάνω), ενώ η Dragon έχει Multi users και μηδενική σχεδόν πτώση μπαταρίας όταν είναι στο sleep (κάτω από 1% την νύχτα, σε σχέση με 2-3% στην Visture).

Παιδια καλημερα σημερα παρουσιασε καποια προβληματα το πολωνικο tablet μου MANTA powerTab MID705 και θα εκτιμουσα καποια βοηθεια:1)οταν το κλεινω χανει τις ρυθμισεις και στο ανοιγμα εχει πολωνικα2)εχουν σβηστει καποιες εφαρμογες που ειχα και 3)ενω το εχω στο wifi δεν κατεβαζει αυτα που του στελνω,παρακαλω στην βοηθεια σας.Τι κανω?ευχαριστω

Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Ίσως θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου δώσουν firmware - αν υπάρχει - ή να σου πουν τι μπορείς να κάνεις.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Καλησπερα σας, ψαχνω tablet 8 ιντσών και θα ηθελα τη βοήθεια σας για την επιλογη αυτού.

Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει καρτα sim και διαθετω έως 200 ευρω.

Ευχαριστω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , μου χαρισανε ένα hitech easypad 1001(το έδινε κάποια στιγμή η wind δώρο με σύνδεση).

όταν πάω να το ανοίξω είναι κολλημένο στην οθόνη το σηματάκι του android και γράφει .... android os 2.2 kernel 2.6.32 build number v1.51 . υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς πως μπορώ να του κάνω factory reset ή τέλος πάντων πως μπορώ να το επαναφέρω ???

Πως μπορούμε να συνδέσουμε στικάκι usb με το κινεζικο ταμπλετ (ainol fire 7 ) και να έχω ιντερνετ απο το στικάκι στο ταμπλετ , με κάρτα free to go με πακέτο ιντερνετ ?

Γίνεται ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορούμε να συνδέσουμε στικάκι usb με το κινεζικο ταμπλετ (ainol fire 7 ) και να έχω ιντερνετ απο το στικάκι στο ταμπλετ , με κάρτα free to go με πακέτο ιντερνετ ?

Γίνεται ?

Γίνεται αν το ταμπλετ υποστηρίζει την εφαρμογή ppp widget από το store και αν έχεις συμβατό στικακι με otg.

Αλλιώς πας στην πιο σίγουρη λύση mifi και έτσι μοιράζεις ασύρματα και σε πιο πολλές συσκευές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το ainol 7 fire παραγγειλα νομίζω ειναι συμβατό.

Μπορεις να μου δώσεις πληροφορίες περί mifi ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ainol 7 fire παραγγειλα νομίζω ειναι συμβατό.

Μπορεις να μου δώσεις πληροφορίες περί mifi ?

Προσωπικά πήρα το tplink Mr3020 από Κίνα που υποστηρίζει μέχρι 4G και κάνει εξαιρετική δουλειά. Στα 23€

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το είδα αυτο που πήρες στο ebay.

Αυτό όμως πρεπει να το συνδέσεις με κινητό ή υπολ. ώστε να δώσει ιντερνετ σωστά ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα έχω το Pipo m9 max και θέλω να μάθω αν μπορώ και πως να τρέχω εφαρμογές java, εκτός αν και δεν μπορώ :(

ευχαριστώ.

τι εφαρμογές java; αυτές που τρέχουν τα απλά τηλέφωνα με τα proprietary λειτουργικά; Δεν υποστηρίζει το android τέτοιες, κι ούτε πιστεύω πως χρειάζεσαι να τρέξεις τέτοια εφαρμογή.

τι εφαρμογές java; αυτές που τρέχουν τα απλά τηλέφωνα με τα proprietary λειτουργικά; Δεν υποστηρίζει το android τέτοιες, κι ούτε πιστεύω πως χρειάζεσαι να τρέξεις τέτοια εφαρμογή.

ειναι διάφορα project για το σχολείο και τα έχουνε φτιάξει σε java.. δηλαδη με ενα tablet windows 8 θα δουλεύουνε?

Μετά απο 15 μέρες περίπου μου ήρθε το pipo s1pro το 4πύρηνο. Πολύ καλή αγορά το μηχανάκι τα σπάει πολύ γρήγορο τέλειο μέχρι τώρα. Το πρόβλημα που εχω είναι ότι την κάρτα που του έβαλα μια 16άρα ενώ την βλέπει όλα τα δεδομένα συνεχίζει να τα περνάει στην μνήμη Rom του tablet. Μεσα στην κάρτα υπάρχει μόνο ένας φάκελος LOST.DIR και τίποτα άλλο. Τι μπορεί να συμβαίνει?? πχ τις φωτογραφίες που βγάζω έπρεπε να τις βάζει μέσα στο DCIM/CAMERA που δεν υπάρχει στην κάρτα αλλα στην ρομ. δεν πρέπει να κάνει από μονο του όταν το άνοιξα με την κάρτα μέσα, τους φακέλους αυτόματα? Παρατήρησα ότι και ότι άλλα δεδομένα αποθηκεύω τα παει στην ρομ. Πχ ακόμα και εφαρμογές που όρισα να τρέχουν απο την κάρτα sd με την εφαρμογή app2manager τις πέρασε στην ρομ αρα βλέπει αυτή σαν κάρτα sd...Καμια βοήθεια?

Καλημέρα σσε όλους , πήρα αυτη τη ταμπλετα και έβαλα κάρτα απο cosmote on the go. Ενώ συνδέεται κανονικά στο δίκτυο δεν μπαίνει Ιντερνετ ... Ξέρει κανείς τι παίζει ;

:O

Καλημέρες.

Μου έφεραν ένα tabled Hi-Tech (κινεζιά πρέπει να είναι, μοιάζει με ipad) το οποίο δεν ανοίγει.

Πατάω το power ανάβει πράσινο στιγμιαία και μετά πάλι κόκκινο.

Καμιά ιδέα κανείς ;

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Ναι τίγκα στη φόρτιση είναι.

(Ευχαριστώ για τη μεταφορά...)

Δες αν έχει κουμπι reset. Αλλιώς κράτα πατημένο το power + volume + or - να δεις αν κανει κατι

Είχα παραγγείλει τον Ιούνιο ένα tablet από τη fasttech, και το παρέλαβα εντός του προβλεπόμενου χρόνου των 20 ημερών.

Δυστυχώς το tablet είχε πρόβλημα με το digitizer, δεν δούλευε καθόλου. Ενημέρωσα την fasttech και μου πρότειναν να βρώ κάποιον τεχνικό εδώ στην Ελλάδα και θα πλήρωναν αυτοί το κόστος, αλλιώς να το στείλω πίσω, σε διεύθυνση που μου έδωσαν...

Τελικά το έστειλα με ΕΛΤΑ με συστημένη αποστολή και έστειλα την σκαναρισμένη απόδειξη των ΕΛΤΑ (τωρα τι κατάλαβαν από την Ελληνική απόδειξη.... είναι ένα θέμα).

Το pad έφτασε στην Fasttech σε περίπου 40 ημέρες και στη συνέχεια μετά από καμμιά εβδομάδα έστειλαν ένα άλλο ίδιο pad, το οποίο έκανε και αυτό άλλες 25 ημέρες....

Δεν έκανα refund ή κάτι άλλο στη fasttech, καθώς έχω πανω από 15 αγορές από εκεί (διάφορα πράγματα) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα...

Τελικά είναι να μη σου τύχει... πέρα από τα περίπου 15 ευρώ της αποστολής που χρεώθηκα, ο χρόνος που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ήταν περίπου τρείς μήνες!!!!

Μπορει να συνδεθει ενα ταμπλετ με το ιντερνετ μεσο ethernet? Δεν θελω στο σπιτι να εχω συνεχεια το ασυρματο ενεργοποιημενο.

Το εχει δοκιμασει κανεις? Υπαρχουν κατι ανταπτορες απο ethernet-usb Αλλά δεν ξερω κατα ποσο το δεχεται το λειτουργικι των Android

Πες τους να σου βαλουν το αντοιστιχο των χρηματων που πληρωσες για ταχυδρομικα σαν πιστωτικο σε $ στο λογαριασμο σου.επιταγη δωρου το λενε ή κατι τετοιο.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned