Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2013/03/ainol_novo8_dream.jpg

Η Ainol έχει φτιάξει το όνομα της στις Δυτικές αγορές με τα εξαιρετικής αναλογίας απόδοσης/τιμής tablets της, όπως το Novo 7, και τώρα ανακοίνωσε τα δύο νέα Novo 8 Discovery και Novo 8 Dream με τα οποία φιλοδοξεί να κλέψει το κοινό που στρέφεται στα Samsung Galaxy Note 8.0 και iPad Mini.

Ainol Novo 8 Dream & Discovery

Οθόνη 8” IPS (1024 x 768, 4:3)

Επεξεργαστής quad-core

Μνήμη RAM 2GB DDR3

Κάμερα 2MP

Εμπρόσθια κάμερα 2MP

WiFi 802.11n, Bluetooth

Λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean

Μπαταρία 6000mAh

Οι διαφορές τους δεν έχουν γίνει γνωστές (ίσως το Discovery είναι λίγο καλύτερη κατασκευή), ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές τους, αλλά αν κρίνουμε από την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, σίγουρα θα είναι μικρότερες των €200 (και πολλά έβαλα…).

Πηγή techgear.gr

Αν εξαιρέσεις την χαμηλή ανάλυση για το μέγεθος της οθόνης τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα είναι πολύ καλά .

giphy.gif

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν εξαιρέσεις την χαμηλή ανάλυση για το μέγεθος της οθόνης τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα είναι πολύ καλά .

Αθλια(?) οθονη και σιγουρα αθλια καμερα,αγνωστος επεξεργαστης και gpu, αγνωστη η τιμη,no gps...Κανενα νοημα λοιπον προς το παρον..

Μήπως καλύτερα να ρωτήσεις στην ενότητα του ταμπλετ σου;

Εχεις δίκιο αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ενότητα εδώ γι'αυτό. απλά ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάποια διαφορετική μέθοδο από αυτές που προανέφερα.

Παίδες ενας φίλος έχει παρει το ainol Venus quad core και εχει το εξης θέμα:

Οι σελίδες σε όποιον περιηγητή και αν μπει κατεβαίνουν πολυ αργα, ενώ πχ YouTube δουλευει μια χαρα. Τι μπορει να κανει υπάρχει κάποια γνώμη?

Παίδες ενας φίλος έχει παρει το ainol Venus quad core και εχει το εξης θέμα:

Οι σελίδες σε όποιον περιηγητή και αν μπει κατεβαίνουν πολυ αργα, ενώ πχ YouTube δουλευει μια χαρα. Τι μπορει να κανει υπάρχει κάποια γνώμη?

Πριν απ' όλα πρέπει να εντοπίσει το πρόβλημα.

Ας εγκαταστησει τα wifi analyzer, wifi manager, speedtest και ας κινηθεί ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Αθλια(?) οθονη και σιγουρα αθλια καμερα,αγνωστος επεξεργαστης και gpu, αγνωστη η τιμη,no gps...Κανενα νοημα λοιπον προς το παρον..
Η ανάλυση δεν είναι κακή για 8 ιντσες (τόση έχουν και τα 9,7, αν δεν έχουν ρετίνα).

Ο τετραπύρηνος δεν θα είναι κακός και η 6000 μπαταρία, είναι τεράστια για οκτάρι.

Μένει να δούμε την τιμή.

Όλα τα 8αρια έχουν αυτη την ανάλυση λόγο αναλογίας 4 προς 3. Ακομα δεν εχει βγει κατι μεγαλυτερο (retina) ή κατι αλλο για 8αρια

Αθλια καμερα εχουν ολα φιλε μου, tablet ειναι οχι φωτογραφικη μηχανη.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ευχαρίστω,

Το θέμα είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα και δεν μπορώ να κάνω root. καμια ιδέα για να τα καταφέρω σε tablet με android 4.1.1 allwinner A10?

Παρακαλώ παιδιά βοήθεια!!!

Χρησιμοποιήσα το ICS Root Unlocker 1.0, Bin4ry_v28, unlockboot pro. Το απόλυτο τίποτα.

Ξέρει κανείς πως να τα καταφέρω.??? Ευχαριστω για το χρόνο σας παιδια.

...για να λειτουργήσει σωστά κάποιο από αυτά τα εργαλεία, πρέπει να λειτουργούν οι ADB drivers για το tablet σου (με "adb devices" σε cmd να σου επιστρέφει αναγνωριστικό συσκευής "123456789ABCDEF").

Το πρώτο που αναφέρεις φαίνεται να είναι για ICS (4.0.x) και όχι JB (4.1.1) που έχεις εσύ. To δεύτερο ούτε εμένα δούλεψε σε ΟΕΜ RK3066 tablet. Το τρίτο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σε κάθε περίπτωση θες σωστά εγκατεστημένους ADB drivers που να αναγνωρίζεται το tablet σου.

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο από τα πιο "αυτοματοποιημένα": ZhuoDaShi (για ROOT), Moborobo (για drivers)

Εχεις δίκιο αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ενότητα εδώ γι'αυτό. απλά ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάποια διαφορετική μέθοδο από αυτές που προανέφερα.

Ψάξε στο slatedroid. Και δοκίμασε κι αυτό SuperOneClick modded

Και μετά το Zhuodashi

Αυτόματη εγκατάσταση drivers με moborobo ή snappea

Edited by gerstavros2

Το τάμπλετ άψογο σε όλα αλλά το power button μπήκε ''μέσα'' στο τάμπλετ και δεν μπορώ να του κάνω power on(εκτώς αν το συνδέσω στο φορτιστή),για power off θέλω εφαρμογή,για screen on και off επίσης...Δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα όμως,μπορεί να έτυχε σε μένα...

Ainol Novo 9 Spark

Προβλημα 1ο:κατεβασα Zynga Poker και λογικα δεν μπορει να το τρεξει!κανει restart.

MrZisis
Just a tech savvy gamer ...

Ainol Novo 9 Spark

Προβλημα 1ο:κατεβασα Zynga Poker και λογικα δεν μπορει να το τρεξει!κανει restart.

Αν το κατέβασες από google play μάλλον δεν πρόκειται να παίξει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με hyundai x900. Τελικά έκανα τη δουλειά μου με κατεβασιές από aptoid, brothersoft, και άλλα εναλλακτικά.

Mηπως μπορει να γινει μια πιο εκτενης αναφορα για την τεχνολογια, τα ειδη, την ποιοτητα και τις διαφορές μεταξυ των οθονων που μπαινουν στα tablets;

Καλησπέρα και από μένα,έχω δει τα site με τα κινεζικά tablet αλλά η αλήθεια είναι ότι πελάγωσα λιγουλακι!!!ψαχνω ένα tablet κατα κύριο λόγο για Internet,ταινίες,παιχνίδια και αν έχει GPS εννοείται καλύτερα !ποιο μου προτείνετε;το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από Roms κτλ!οποτε περιμένω τις προτάσεις σας!ευχαριστω

Καλησπέρα και από μένα,έχω δει τα site με τα κινεζικά tablet αλλά η αλήθεια είναι ότι πελάγωσα λιγουλακι!!!ψαχνω ένα tablet κατα κύριο λόγο για Internet,ταινίες,παιχνίδια και αν έχει GPS εννοείται καλύτερα !ποιο μου προτείνετε;το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από Roms κτλ!οποτε περιμένω τις προτάσεις σας!ευχαριστω

Ποσα θες να δωσεις και αν ξερεις τι ιντσες θες πες μας

I am the FireStarter

Από 180 εώς 200!προτιμω από 9 και πάνω!

Γνωμη μου ασε τη κίνα

Κοίτα κατα εδω μεριά http://www.skroutz.gr/s/2666756/Vero-A9724-16GB.html

I am the FireStarter

Αν το κατέβασες από google play μάλλον δεν πρόκειται να παίξει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με hyundai x900. Τελικά έκανα τη δουλειά μου με κατεβασιές από aptoid, brothersoft, και άλλα εναλλακτικά.

Το aptoide εκανε δουλεια.ευχαριστω

MrZisis
Just a tech savvy gamer ...

Το τάμπλετ άψογο σε όλα αλλά το power button μπήκε ''μέσα'' στο τάμπλετ και δεν μπορώ να του κάνω power on(εκτώς αν το συνδέσω στο φορτιστή),για power off θέλω εφαρμογή,για screen on και off επίσης...Δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα όμως,μπορεί να έτυχε σε μένα...

Εμενα ευτυχως ειναι κομπλε το κουμπι κ φαινεται να ειναι σκληρο ακομα και με ανταποκριση (μην το ματιασω!)

Θα το στειλεις πισω η θα το ανοιξεις να το βγαλεις μονος σου?

καλησπερα παιδια ενας φιλος μου εδωσε ενα tablet αυτο που ανεφερα στο θεμα του post αυτου, και μου ειπε να προσπαθησω αν μπορω να το φτιαξω...Λοιπον το προβλημα που εχει ειναι οτι δεν ανοιγουνε τα Bluetooth..Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τιποτα, ακομη εβαλα μια εφαρμογη , την bluetooth file transfer και μολις παταω ενεργοποιηση, αρχιζει φορτωνει αλλα δεν σταματαει καθολου, λεει συνεχεια ενεργοποιηση bluetooth και μενει εκει...Προσπάθησα να βρω καποιον driver για τα bluetooth αλλα τιποτα...Ουτε κατι για αναβαθμιση firmware η λογισμικου βρηκα...Αν καποιος ξερει παιδια θα το εκτιμουσα πολυ αν μου ελεγε ενα τροπο για να το φτιαξω...σας ευχαριστω...

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή η συσκευή δεν έχει bluetooth

Καλησπερα φιλοι συμφουριτες μου....απο χτες εχω στην κατοχη μου το εν λογω ταμπλετ και σκεφτηκα να κανω μια συντομη παρουσιαση.Βασικα του πατερα μου ειναι.....εχει αυτος και δεν εχω εγω,ελεος.......εταιρικο για την δουλεια του οποτε τζαμπα το πηραμε,χιχιχιχιχχιχ.

Λοιπον ειναι απλα τρομερο.....εχει επεξεργαστη Snapdragon s4 msm8960 1.5Ghz με 1 Gb RAM και Adreno 225 GPU και αναλυση οθονης 1280x800.Προς το παρον τρεχει ANDROID ICS 4.0.3 και δεν ξερω αν θα παρει 4.1.1.

Παρα πολυ καλη οθονη αν και δεν ειναι IPS εχει φοβερα χρωματα,αμμεση ανταποκριση στην αφη και τελειες γωνιες θεασης.Αυτονομια με φουλ wifi και μονιμα ανοιχτο 3G παιδια ανετα 7 ωρες.

Τρομερη στιβαρη κατασκευη και επιλογη υλικων απο την lenovo που φτιαχνει το ταμπλετ.

Ενδεικτικα σε benchmarks χτυπησε τα παρακατω πολυ καλα αποτελεσματα θα ελεγα:

Antutu:9530

Quadrant:4842....αν ειναι δυνατον,ξεπερασε και το HTC ONE X.....

Nenamark2:59.1 fps.

Η προτοτυπη συσκευη της lenovo ειναι το Lenovo IdeaTab S2110A.Οσο για την τιμη,παρα μα παρα πολυ τσουχτερη.

Just Perfect...NEXUS 4

Εμενα ευτυχως ειναι κομπλε το κουμπι κ φαινεται να ειναι σκληρο ακομα και με ανταποκριση (μην το ματιασω!)

Θα το στειλεις πισω η θα το ανοιξεις να το βγαλεις μονος σου?

Θα το ανοίξω σιγά μην το στείλω...:p

Πριν 4 ώρες που μπήκα στο site τους, είχαν βγάλει το out of stock. Τώρα που μπήκα πάλι, το ξανά έβαλαν.

Το σκέφτομαι και γω να το πάρω, αλλά μάλλον θα περιμένω λίγες μέρες-βδομάδες για να δω τις πρώτες παραγγελίες.

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Καλησπέρα σας.Εδώ και δυο βδομάδες έχω στα χέρια μου το τελευταιο μοντελο της yuandao το N90 fhd quad core a31 retina display.

Μετα απο λίγο ψάξιμο και στρώσιμο στις εφαρμογές έχω να πω οτι το μηχάνημα παρότι είναι με το πρωτο εργοστασιακό firmware και αναμενεται βελτίωση, είναι υπέροχο σε θέματα ποιότητας κατασκευής, απεικόνισης οθόνης (απλα Ονειρο) και σε μπαταρία για ρετινα (6.5h wifi full).

Θα βγάλω και φωτο αργότερα....

Έχει ακριβως τις ίδιες διαστάσεις με το ipad 4 οποτε του έβαλα μια θήκη απο ebay και του ήρθε κουτι

Edited by petrouko

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned