knkonnou Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 ευχαριστω cactus 75. συνδεσα το tivizen pico και η εικονα κολλαει.ξερετε τι μπορει να φταιει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Δηλαδή τώρα εγώ ρε παιδιά που ψήνομαι για το 8άρι teclast. Να πάρω αυτό με τον RockChip 3066 ή το καινούριο με τον A31? Το μεν φοράει τον Mali 400 και έχει 1GB RAM ενώ το άλλο τον SGX 544MP2 και 1.5GB RAM. Ο Roman στο topnotchtablets στην ουσία λέει ότι ο A31 σε αρκετές περιπτώσεις αποδεικνύεται ακόμα και κατώτερος του 3066... Ο Roman είναι λίγο υπερβολικός στη σύγκριση του A31 με τον RK3066, πιθανότατα γιατί πουλάει RK3066 tablets ;) Η GPU του A31 είναι ισχυρότερη από του RK3066, το οποίο θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του αν παίζει παιχνίδια γραμμένα ειδικά για να αξιοποιούν πολλούς πυρήνες GPU. Σε ζητήματα general purpose computing (οτιδήποτε άλλο δηλαδή), ναι, ο Α31 λόγω του ότι έχει "budget" σετ εντολών (το Α7), χάνει και από τον RK3066. @Frontier Ενδιαφέρον το thread που άνοιξες αλλά λίγο περιορισμένο. Δεν βρήκα αντίστοιχο thread για CPU/GPU γενικά και όχι μόνο για κινεζικες που αφορούν στα tablets. Το ανοίγω λοιπόν λίγο το thread για να σε ρωτήσω την γνώμη σου για τις υλοποιήσεις της Qualcomm στα smartphones. Κρατάμε ένα κρατούμενο για τις υλοποιήσεις της Qualcomm, καθώς θα μιλάμε για τους Krait. Πως σου φαίνονται και που κατατασσεις τους υβριδικους Α15/Α9 Krait (δανείζονται στοιχεία και από τις δύο αρχιτεκτονικες Α9 και Α15) σε σχέση ας πούμε με τον Exynos 4412@1.6GHz που φοράει το δικό μου Note II. Από τα λίγα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει (θα ήθελα να έβρισκα memory maps και πληροφορίες για το instruction pipelining αλλά είναι δύσκολο), είναι μια περίεργη κατάσταση. Έχουμε δύο σοβαρά προβλήματα: 1) την ταχύτητα του δίαυλου (και της μνήμης), 2) την "υβριδική" αυτή κατάσταση. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως είναι δυνατόν οι quad core Krait του LG Nexus 4 και HTC DROID Dna αλλά ακόμα και οι πολύ ισχυροτεροι Krait 300 του HTC One και Sony Experia Z στα 1.7GHz να είναι πιο αργοί σε πολλά benchmarks από τον Exynos 4412@1.6GHz. Έχεις κάποια εξήγηση για αυτό ; Το κρατούμενο: η Qualcomm μετά τον Snapdragon APQ8064, θέλησε να εισάγει (να προλάβει τη Samsung για την ακρίβεια με τους Octa) την "υβριδική" Α9 / Α15 λειτουργία. Όμως διατήρησε τον ίδιο δίαυλο μνήμης (το εύρος του) κάτι που έβλαψε τις επιδόσεις. Ο Α9 με τον Α15 φέρουν διαφορετικά σετ εντολών, με αποτέλεσμα όταν το context μιας εντολής είναι στον Α15 να υπάρχει penalty για τη μετάβαση στην Α9: θα πρέπει εκτός από το χρόνο αλλαγής από Α15 σε Α9 να μεσολαβήσει κάποιος χρόνος για την αντιγραφή των περιεχομένων των καταχωρητών του Α15 (όσοι μπορούν να αντιγραφτούν) σε αυτούς του Α9. H λογική της ύπαρξης αυτών των υβριδίων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας: εργασίες που δεν απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ (π.χ τηλέφωνο) μπορούν να τρέχουν σε Α9 και παιχνίδια στον Α15. Όμως αυτό για να δουλέψει σωστά χρειάζεται ένα επίπεδο αφαίρεσης (abstraction) που το Android δεν έχει. Όταν μια εφαρμογή γενικής χρήσης - όπως το Antutu - τρέχει σε μια τέτοια πλατφόρμα, είναι απολύτως λογικό να γίνεται "μπάχαλο" διότι το σύστημα δεν έχει τρόπο να "στείλει" την εκτέλεση του κώδικα του τεστ στην "σωστή" αρχιτεκτονική: αντ'αυτού, ο κώδικας τρέχει σε "ό,τι κάτσει", για την ακρίβεια σε ό,τι context βρίσκεται εκείνη τη στιγμή ο PC. Ουσιαστικά πάλι καταλήγουμε το συμπέρασμα της τελευταίας παραγράφου του 1ου μηνύματος: όσο δεν υπάρχει native υποστήριξη από το Android και τα APIs του για τέτοιες εφαρμογές, ο υπέρμετρος πολυνηματισμός στο Android - χωρίς να μπλέξουμε καν την Dalvik VM - δεν έχει νόημα. Edited May 18, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 καλησπέρα έχω το estar mid1018 10,1" και μου έσπασε η οθόνη. πήρα το service (astra service) και μου είπαν να το πετάξω δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το φτιάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εγώ εννοούσα συγκεκριμένα τα benchmarks που έχουν σχέση με Javascript και browsing που το Note II έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό. Εκεί πρέπει να έχει παίξει τρελό optimization από την Samsung. Πάντως ο τρόπος που γράφεις για τον Krait είναι σαν να λες ότι είναι διπλός επεξεργαστής. Δηλαδή και Α9 και Α15 σαν ξεχωριστή υλοποίηση, όπως ο octacore που εχει 4 Α7 και 4 Α15. Κάτι που δεν ισχύει για τον Krait. Ο Krait ειναι Α9 με στοιχεία από Α15 στο ΙΔΙΟ chip. Δεν έχει δύο οικογένειες ταυτόχρονα μέσα του. Όπως το βλέπω εγώ. Θελω και την άποψη σου. Κάνε και μια πρόβλεψη. Krait 400 vs Tegra 4. Προβλέπω ότι ο Tegra 4 θα του ρίξει στα αυτιά και στην CPU και στην GPU. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εγώ εννοούσα συγκεκριμένα τα benchmarks που έχουν σχέση με Javascript και browsing που το Note II έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό. Εκεί πρέπει να έχει παίξει τρελό optimization από την Samsung. Δεν το διευκρίνισες αυτό. Το νήμα αναφέρεται καθαρά στις CPUs, όχι στα VMs, εκεί προφανώς έχει γίνει optimization το οποίο θέλει πολλά R&D (εφικτότατο για τη Samsung). Πάντως ο τρόπος που γράφεις για τον Krait είναι σαν να λες ότι είναι διπλός επεξεργαστής. Δηλαδή και Α9 και Α15 σαν ξεχωριστή υλοποίηση, όπως ο octacore που εχει 4 Α7 και 4 Α15. Κάτι που δεν ισχύει για τον Krait. Ο Krait ειναι Α9 με στοιχεία από Α15 στο ΙΔΙΟ chip. Δεν έχει δύο οικογένειες ταυτόχρονα μέσα του. Όπως το βλέπω εγώ. Θελω και την άποψη σου. Όλα ΕΝΑ chip είναι, οι πυρήνες είναι που διαφέρουν ως προς το σετ εντολών που υποστηρίζουν. Όλοι έχουν θέματα με τη μνήμη, γιατί οι πυρήνες μοιράζονται το ίδιο δίαυλο. Krait 400 vs Tegra 4. Προβλέπω ότι ο Tegra 4 θα του ρίξει στα αυτιά και στην CPU και στην GPU. Στη GPU σίγουρα γιατί εκεί ρίχνει το βάρος η nVidia. Στη CPU αν δεν κάνουν τα λάθη που έκαναν στο Tegra 3, ίσως να πάνε καλύτερα από τους K400. Όμως όλα αυτά λίγο μετράνε στο Android, εάν έχεις χάλια υλοποίηση της υπόλοιπης πλατφόρμας. Το ότι το noteII π.χ έχει βελτιστοποιήσεις στο VM είναι καλό αλλά τι να το κάνεις όταν το υπόλοιπο σύστημα είναι τόσο patchαρισμένο που είσαι αναγκασμένος να περιμένεις εάν και όποτε η Samsung βγάλει κάποια αναβάθμιση. Και για να κάνεις σωστή χρήση πολυεπεξεργασίας, θέλεις καλά APIs, τα οποία δεν υπάρχουν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα δούμε βελτίωση, αλλά σίγουρα όχι όση με ένα native σύστημα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 εφοσον δεν υπαρχει ουτε στο ebay δυστηχως αληθεια σου ειπαν. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ένα chip είναι όλα, ποια chip έχουν πολλούς διαφορετικους πυρήνες είναι το θέμα. Ο octacore έχει και Α15 πυρηνες και Α7 ταυτόχρονα, ο Krait έχει Α15 και Α9 πυρήνες ; Δεν νομίζω. Νομίζω ότι κάθε πυρήνας έχει με κάποιο τρόπο και Α9 και Α15 χαρακτηριστικά όχι κατά ανάγκη σε επίπεδο εντολών, αλλά σε επίπεδο resources του hardware. Δηλαδή εκτελεί εντολές Α9 με ισχυρότερο HW που αντιγράφει από τον Α15. Πουθενά δεν έχω δει ότι έχει διπλούς πυρήνες. Σχετικά με το multi-threaded και το multi-core του Android είχα την εντύπωση ότι μετά την έκδοση 3.0 είναι multi. Ειδικά το JB 4.1.2 το έχω τσεκάρει σε multi-threaded benchmarks και πάει πολύ καλά. Έχει πολύ καλό scaling και το utilizing πιάνει το 100% στον Exynos 4412. Τώρα αν με ρωτάς για πραγματικό software, δεν έχω βρει πολλά, αλλά αυτό είναι θέμα των developers. Π.χ οι video players είναι full multi. Κι ένα τελευταίο: Την Mali 4core που έχει ο Exynos 4412 στο Note II που την κατατασσεις ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 καλησπέρα έχω το estar mid1018 10,1" και μου έσπασε η οθόνη. πήρα το service (astra service) και μου είπαν να το πετάξω δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το φτιάξω? γι αυτό δεν παίρνουμε ποτέ τέτοια άγνωστα πράγματα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Ένα chip είναι όλα, ποια chip έχουν πολλούς διαφορετικους πυρήνες είναι το θέμα. Ο octacore έχει και Α15 πυρηνες και Α7 ταυτόχρονα, ο Krait έχει Α15 και Α9 πυρήνες ; Δεν νομίζω. Σε τι το στηρίζεις αυτό που λες; Οι πυρήνες είναι στο ίδιο die και έχουν τα ίδια nm, διαφέρουν στον αριθμό των τρανζίστορ και υλοποιούν διαφορετικό instruction set. Τεχνολογικά δε διαφέρουν σε τίποτα από τους πυρήνες που έχουν και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές, δεν είναι κάτι το νέο. Λιγότερα τρανζίστορ = μικρότερη κατανάλωση. Νομίζω ότι κάθε πυρήνας έχει με κάποιο τρόπο και Α9 και Α15 χαρακτηριστικά όχι κατά ανάγκη σε επίπεδο εντολών, αλλά σε επίπεδο resources του hardware. Δηλαδή εκτελεί εντολές Α9 με ισχυρότερο HW που αντιγράφει από τον Α15. Πουθενά δεν έχω δει ότι έχει διπλούς πυρήνες. Αυτό που λες δεν έχει νόημα. Δεν είναι FPGA arrays για να έχουν προγραμματιζόμενο σετ εντολών, κάτι τέτοιο αυξάνει την πολυπλοκότητα, μειώνει τις επιδόσεις, αυξάνει την κατανάλωση και κοστίζει πολύ περισσότερο. Έχεις 8 πυρήνες, οι 4 έχουν x αριθμό τρανζίστορ και υποστηρίζουν σετ Α15 και άλλους 4 με y (x>y) τρανζίστορ και εκτελούν σετ Α9 και όλοι μοιράζονται το ίδιο bus. Σχετικά με το multi-threaded και το multi-core του Android είχα την εντύπωση ότι μετά την έκδοση 3.0 είναι multi. Ειδικά το JB 4.1.2 το έχω τσεκάρει σε multi-threaded benchmarks και πάει πολύ καλά. Έχει πολύ καλό scaling και το utilizing πιάνει το 100% στον Exynos 4412. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο πυρήνας Linux υποστηρίζει multicore (SMP) και νηματισμό, αλλά μέχρι εκεί. Το πρόβλημα είναι στο "από εκεί και πέρα", δηλ. το JVM και τα υπόλοιπα τμήματα κώδικα που απαρτίζουν τo Android API. Τα Android APIs (ακόμα και το native SDK) δεν παρέχουν κάποιο ξεκάθαρο τρόπο ώστε οι εφαρμογές να "στοχεύσουν" ξεκάθαρα κάποιον πυρήνα, με τη λογική του general purpose computing. Μπορείς να καλέσεις απευθείας system functions από τον πυρήνα του Linux (η έκδοση 3.0.6 που χρησιμοποιεί το Android έχει και αυτή θεματάκια), αλλά αυτό γίνεται ειδικά για την κάθε CPU (δηλ. διαφορετικά για τον Exynos, διαφορετικά για έναν π.χ R3066). Τα benchmarking apps δεν αποτελούν κριτήριο σύγκρισης, γιατί ούτως ή άλλως "κουβαλάνε" πολύ CPU specific κώδικα, προκειμένου να ανιχνεύουν σωστά τους επεξεργαστές και τις δυνατότητές τους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στις εφαρμογές, διότι δεν παρέχεται από το API τέτοια εξειδίκευση. Τώρα αν με ρωτάς για πραγματικό software, δεν έχω βρει πολλά, αλλά αυτό είναι θέμα των developers. Π.χ οι video players είναι full multi. Δεν είναι θέμα developers, είναι θέμα πλατφόρμας. Οι players έχουν κώδικα optimized για συγκεκριμένες πλατφόρμες και chips, π.χ AmLogic, NeoV κ.λπ, γραμμένο εξολοκλήρου είτε σε C είτε σε assembly. Αυτό εξηγεί ό,τι σου έγραψα παραπάνω: για να αξιοποιήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια εφαρμογή Android το hardware (σε θέματα πολυνηματισμού) πρέπει να γραφτεί ΕΙΔΙΚΑ (το κομμάτι που χρειάζεται) για την εκάστοτε CPU, όπως γίνεται και με τους οδηγούς γραφικών. Γιαυτό βλέπεις π.χ τον MX Player να έχει add-ons για διάφορα chipsets, προκειμένου να μπορέσει με εξειδικευμένο κώδικα να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες που το hardware παρέχει (στην κάθε περίπτωση). Αυτό που λες θα μπορούσε να γίνει εάν υπήρχε κάποια πλατφόρμα αναφοράς για το Android, όπως γίνεται π.χ με τα Windows Phone: να ορίζεται ξεκάθαρα τι επεξεργαστής απαιτείται, ποιο σετ εντολών, μνήμη κ.λπ. Αυτό στο Android δε γίνεται, γιαυτό και βλέπεις υλοποιήσεις για ARM, MIPS, x86 κ.ο.κ, οπότε το API υποστηρίζει κάποια συγκεκριμένα πράγματα και πιο εξειδικευμένα (όπως ο πολυνηματισμός σε κάθε αρχιτεκτονική) γίνονται με low-level κώδικα (που όμως δεν έχει κάποιο high-level API για να τον χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές). Κι ένα τελευταίο: Την Mali 4core που έχει ο Exynos 4412 στο Note II που την κατατασσεις ; Σε σχέση με ποια GPU; Σε τι συχνότητα τρέχει; Σε σχέση π.χ με την GPU που έχουν οι A31 (8-cores) χάνει, τουλάχιστον η υλοποίηση των RK3066 στα 233MHz/core. Edited April 15, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takispatra30 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 ειναι με android 4 θελω να βαλω win 8. πιοα win 8 ειναι για tarlet...ευχαριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 ειναι με android 4 θελω να βαλω win 8. πιοα win 8 ειναι για tarlet...ευχαριστο Δε μπορείς να βάλεις Windows σε tablet. Αν θες tablet με windows πας σε tablet είτε με κανονικά Windows 8 (το προτείνω) είτε με Windows RT. Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Πολύ ξεκάθαρη η απάντηση σου για την σχέση multi-thread και Android. Μου έλυσες την βασική απορία που είχα σχετικά με το θέμα. Παραμένει ασαφής η απάντηση σου σχετικά με τον Krait. Σου ξαναλέω ότι με τον τρόπο που γράφεις φαίνεται να υποστηρίζεις ότι ο "υβριδικός" χαρακτήρας της CPU του Krait είναι παρόμοιος με τον "υβριδικό" χαρακτήρα του octacore της Samsung. Δηλαδή με την λογική σου, όταν η Qualcomm λέει ότι ο Snapdragon 600 είναι quad core, σημαίνει 1) Ότι έχει 4 cores με τον Α15 και 4 cores με τον Α9 ; 2) ότι έχει 2 cores με Α15 και 2 με Α9 ; 3) κάτι άλλο ; τι ; Ως προν την Mali μιλάω για την υλοποίηση που έχει το Note II που είναι 4core στα 533MHz. Περισσότερο με ενδιαφέρει η σύγκριση με τις Adreno 225, 305, 320 και με τις κάρτες των iPhone 4, 4S, 5. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 καλησπερα. εχω δοκιμασει:arios 7'',nurvo 10'',ainol spark,ainol hero II,sanei 10'',bitmore 10'',e-star 10''. το καλυτερο απο αποψη οθονης,ηχου,ταχυτητας,μπαταριας κ.λ.π. το e-star 1018. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Δηλαδή με την λογική σου, όταν η Qualcomm λέει ότι ο Snapdragon 600 είναι quad core, σημαίνει 1) Ότι έχει 4 cores με τον Α15 και 4 cores με τον Α9 ; 2) ότι έχει 2 cores με Α15 και 2 με Α9 ; 3) κάτι άλλο ; τι ; Ως προν την Mali μιλάω για την υλοποίηση που έχει το Note II που είναι 4core στα 533MHz. Περισσότερο με ενδιαφέρει η σύγκριση με τις Adreno 225, 305, 320 και με τις κάρτες των iPhone 4, 4S, 5. Θα δοκιμάσω να απαντήσω με τα λίγα που ξέρω. Στο πρώτο σκέλος. Αν μιλάμε για τετραπυρηνο τότε έχεις 4 Krait cores. Μιλάμε για πυρήνες σχεδιασμένους από την Qualcomm ώστε να τρέχουν το Arm v7 instruction set. Το ίδιο set εντολών που τρέχουν και οι Α9, Α15 κλπ. Δεν υπάρχει κάτι υβριδικό, απλά μια custom made σχεδίαση διαφορετική από την πρωτότυπη της ARM. Η Mali mp4 του note ii είναι στα επίπεδα της Adreno 225@300-400Hz, αλλά και του iPhone 4s (sgx 543mp2). Δες τα GFlops εδώ. Edited April 15, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παραμένει ασαφής η απάντηση σου σχετικά με τον Krait. Όπως έγραψε και ο g1orgos, o Krait έχει 4 Α15 πυρήνες. Tο σετ εντολών Α9 είναι υποσύνολο του Α15, δεν είναι όπως το A7 που έχει και διαφορετικό pipelining. Δες το 1ο μήνυμα του παρόντος νήματος για αναλυτική περιγραφή (με διαφορές) των A7, A9 και Α15, από την ίδια την ARM Holdings. Αναφερόμουν παραπάνω - και έδωσα σχετικό link - για τον Octa, που έχει 4xA15 και 4xA7 πυρήνες. Σχετικά με τους καταχωρητές της CPU που έγραψα παραπάνω: το penalty που "πληρώνεις" για αντιγραφή περιεχομένων σε Α9 <-> Α15 είναι μικρότερο απ'ότι σε Α7 <-> Α15, γιαυτό έχει λογική η κίνηση της Samsung να διαχωρίσει τους πυρήνες σε Α15 (που υποστηρίζουν και Α9 set) και Α7. Είμαι πολύ περίεργος να δω ΠΩΣ θα υλοποιήσουν τη "στόχευση" του τι εκτελέσιμος κώδικας θα τρέχει σε ποιο core, δεδομένου ότι το Android έχει ελάχιστη έως ανύπαρκτη υποστήριξη για τέτοια ζητήματα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το τελευταίο που γράφεις έχει όντως ενδιαφέρον, περιμένω να δω κι εγώ σε τι συνδυασμό και με ποιο τροπο θα παίξουν οι πυρήνες γιατί ειναι και πολλοί στον octacore :) Η υλοποίηση των Krait δείχνει ότι δεν είναι πλήρης υλοποίηση των Α15, γιατί για Α15 "σέρνονται". Πλήρεις Α15 θα είναι του Tegra 4 και του octacore. Το σετ εντολών της ARM έχει πολλά κοινά σημεία μεταξύ Α9 και Α15. Η υλοποίηση του Krait είναι το θέμα αν έχει βασιστεί περισσότερο σε Α9 ή σε Α15. Απ' ότι έχω δει δανείζεται στοιχεία και από τους δύο σε μια εντελώς custom υλοποίηση που δεν μοιάζει ούτε με της Nvidia ούτε με της Samsung, όπως γράφει κι ο Γιώργος. Για τις GPU Γιώργο, έχω δει αυτόν τον πίνακα των flops ο οποίος σου δίνει μια αίσθηση, αλλά στις GPU οσο και GPGPU κι αν έχουν γίνει τα flops δεν τα λένε όλα. Έχω δει περίεργα νούμερα στα benchmarks, δεν είναι ασφαλής η μέτρηση μόνο των flops η οποία αμφισβητειται και ως προς τον τρόπο υπολογισμού της. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgri8 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Λοιπν..νομιζω οτι καταφερα να βρω τι φταει...κατεβασα τον file expert hd απο το market και πηγα στην μνημη του τηλεφωνου.. Απο κει system->app και ειδα οτι εχει το superuser μεσα αλλα εχει εγκαταστησει το 164 kb απο τα 824 kb και οταν το επιλεγω μοθ λεει "Σφαλμα αναλυσης πακετου" προσπαθησα να το διαγραψω να το μετακινησω αλλα τιποτα...τι μπορω να κανω να το σβησω απο το system χωρις να ειμαι root..ακομα και επαναφορα εργοστασιακων εκανα αλλα παλι εκει ειναι.. Παράθεση Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgri8 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ...ότι και να χρησιμοποιήσεις, όπως είπε και ο gerstavros2, πρέπει να λειτουργούν οι ADB drivers (με adb devices σε cmd να σου επιστρέφει αναγνώριση π.χ. της μορφής 123456789ABCDEF). Αν επιμένεις για SuperOneClick μέθοδο, υπάρχει modified version (SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse+icestage ή νεότερη) προσανατολισμένη για RK3066 tablets. Ίσως χρειαστεί να κάνεις push manual εν τέλει και κάποια αρχεία (busybox, su, κλπ.) Λοιπν..νομιζω οτι καταφερα να βρω τι φταει...κατεβασα τον file expert hd απο το market και πηγα στην μνημη του τηλεφωνου.. Απο κει system->app και ειδα οτι εχει το superuser μεσα αλλα εχει εγκαταστησει το 164 kb απο τα 824 kb και οταν το επιλεγω μοθ λεει "Σφαλμα αναλυσης πακετου" προσπαθησα να το διαγραψω να το μετακινησω αλλα τιποτα...τι μπορω να κανω να το σβησω απο το system χωρις να ειμαι root..ακομα και επαναφορα εργοστασιακων εκανα αλλα παλι εκει ειναι.. Παράθεση Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Λοιπν..νομιζω οτι καταφερα να βρω τι φταει...κατεβασα τον file expert hd απο το market και πηγα στην μνημη του τηλεφωνου.. Απο κει system->app και ειδα οτι εχει το superuser μεσα αλλα εχει εγκαταστησει το 164 kb απο τα 824 kb και οταν το επιλεγω μοθ λεει "Σφαλμα αναλυσης πακετου" προσπαθησα να το διαγραψω να το μετακινησω αλλα τιποτα...τι μπορω να κανω να το σβησω απο το system χωρις να ειμαι root..ακομα και επαναφορα εργοστασιακων εκανα αλλα παλι εκει ειναι.. εγκατέστησε απ το play store το SuperSU Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgri8 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 εγκατέστησε απ το play store το SuperSU Δεν καταφερνω κατι..και το θεμα ειναι οτι εν μπορω να βγαλω ακρη και με το root..ολοι λενε διαφορετικα..εχω βρει drivers αλλα παλι εχω θεμα... Παράθεση Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Κανα καλο ταβλι στο μαρκετ ξερουμε να εχει και τα 3 γιατι δεν μπορω να μπω απο φβ στο dod games :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εχω το ainol novo 10 hero και πολλες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες . Τελευταια η εφαρμογη της σουπερλιγκας :mad: Εχεις βαλει το Play fix. Αν οχι κοιτα στο thread του Hero και θα βρεις τον τροπο Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Κανα καλο ταβλι στο μαρκετ ξερουμε να εχει και τα 3 γιατι δεν μπορω να μπω απο φβ στο dod games :rolleyes: Leon king of tavli http://www.tournavitis.de/leon/mobile/Leon.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εχεις βαλει το Play fix. Αν οχι κοιτα στο thread του Hero και θα βρεις τον τροπο Το παρακολουθω το θεμα καποια στιγμη θα το φτιαξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_nikea7 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Eρωτηση : προσφατα αγορασα ενα tablet απο ipadalternative και μεσα στη συσκευασια υπηρχε και το γνωστο OTG καλωδιο. (βλεπε εικονα) ηθελα να ρωτησω , το καλωδιο OTG κανει την ιδια δουλεια με αυτον τον ανταπτορα ? ( http://www.ebw.gr/el/product/70435/Cable-adapter-DELOCK-USB-micro-B-B-St-USB-A-Bu-OTG-%5Bbk%5D ) χρησιμοποιω ενα 3g στικακι και θα με βολευε o ανταπτορας αντι του καλωδιου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts