carve21 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) το vero tablet 9,7 το εχει κανεις? αξιζει? το καλο ειναι οτι ειναι απο Ελλαδα. τι firmware του περνας, πως το κανεις root? Τα θετικά: Πολύ καλό touch, συγκρίνεται με πολύ ακριβότερες συσκευές (έχω galaxy s3 και το λέω για να καταλάβεις), καλή οθόνη, εμφανίσιμο, ωραία υλικά, καλοφτιαγμένο, μεγάλη μπαταρία 7800mAh, root εργοστασιακό με recovery και με τα όλα του !!! (πρώτη φορά το είδα αυτό) Αρνητικά: το σερφάρισμα στο ίντερνετ δεν είναι πολύ γρήγορο, θέλει γύρω στο 7αωρο να φορτίσει πλήρως (από πλήρη αποφόρτιση), αργεί λίγο να φορτώσει τις σελίδες και αν το παρακάνεις με προγράμματα, widgets κτλ θα σου κάνει κολληματάκια τύπου ''σταμάτησε να αποκρίνεται η εφαρμογή'' η κάνα κρασαρισματάκι αλλά λογικά είναι θέμα firmware οπότε εδώ έρχεται η άλλη ερώτηση σου (και δική μου συγχρόνως) για το αν υπάρχουν custom roms και αν μπαίνουν μέσω recovery με τη κλασική διαδικασία... Πιστέυω αν μπει κάποια άλλη rom πιο σωστή θα ανταγωνίζεται στα ίσα πολύ πιο ακριβά tablets. Και τώρα όμως για τα λεφτά του είναι super... Edited November 15, 2012 by carve21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Για πείτε ρε παίδες... τούμπανο το βλέπω:) http://www.pandawill.com/smartq-x7-android-41-tablet-pc-2g-ram-omap4470-gps-7-inch-ips-hd-screen-bluetooth-fm-16gb-hdmi-p68841.html http://imageshack.us/a/img703/9721/sku206542.jpg http://imageshack.us/a/img577/9522/sku206541.jpg Model SmartQ X7 Tablet PC CPU TI OMAP 4470, ARM Cortex-A9 dual core, 1GHz; GPU: PowerVR SGX 544 Operation System Android 4.1.2 RAM 2GB LPDDR2 RAM Nand Flash 16GB Shell Material Plastic Screen Size 7 Inch Type Capacitive Screen, IPS Resolution 1280 x 800 Visible Angle 180° Extend Card Support TF card up to 16GB Camera Dual camera, front and back are both 2.0 megapixels Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes Flash Support Flash 11.1 Android Market Yes GPS Yes, built in Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV… Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG Ebook TXT, PDF, HTML, RTF, FB2… Skype Yes Bluetooth Yes, bluetooth 3.0BLE + EDR Email and Browser Yes, built in WIFI 802.11 b/g/n 3G Not built in, support external 3G dongle: HUAWEI1750, E220, E161, E261; ZTE MF80, MF637U Earphone Interface 3.5mm Battery 4200MAh, 3.7V Language Czech, Danish, Dutch, English, Spanish, French, German, Greek, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese Other Applications Hardware 1080P video decoding 3D graphics acceleration HDMI video output 2 MP front and rear dual cameras FM radio receiver and transmitter Product Size 200.6 x 127.2 x 9.5mm Product Weight 335g Extend Port 1 x MINI HDMI port 1 x Micro USB port 1 x 3.5mm earphone port; 1 x TF card slot Sensor Three-axis accelerometer Package Including 1 x Charger (2.5mm, 5V, 2A) 1 x USB cable; 1 x OTG cable Edited November 17, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το chipset του Kindle Fire HD και Nook HD με έξτρα 1gb ram... Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το chipset του Kindle Fire HD και Nook HD με έξτρα 1gb ram... Μια χαρά. Και πάνω απ όλα smartQ που είναι top brand;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Αν και νομίζω πως το Rockchip που φοράνε πολλά κινέζικα πλέον είναι ισχυρότερο... Ψάξε και δες. Το PIPO MAX-M1 για παράδειγμα δείχνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο σαν πρόταση, και είναι και φθηνότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutzaxedin Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μπορεί να μας πει κάποιος εντυπώσεις για το εν λόγω tablet;; ποιότητα υλικού, ταχύτητα, google play κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Αν και νομίζω πως το Rockchip που φοράνε πολλά κινέζικα πλέον είναι ισχυρότερο... Ψάξε και δες. Το PIPO MAX-M1 για παράδειγμα δείχνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο σαν πρόταση, και είναι και φθηνότερο Για μένα πλέων τα 1gb ram ειναι deal break τα 2 είναι μονόδρομος για το αδηφάγο android :) Με τρομάζει λιγο η μπαταρία (4200), θα προτιμούσα μια στα 5000mha, για να δούμε... Edited November 17, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Αν και νομίζω πως το Rockchip που φοράνε πολλά κινέζικα πλέον είναι ισχυρότερο... Ψάξε και δες. Το PIPO MAX-M1 για παράδειγμα δείχνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο σαν πρόταση, και είναι και φθηνότερο 10αρι με 1024 αναλυση? μπααααααααααααααααα το SmartQ ειναι υπερπληρες, τιμη 210ευρω με μεταφορικα ειναι ο πρωτος σοβαρος αντιπαλος του nexus 7 επισης με gps τα αλλα ειτε δεν εχουν gps ειτε εχουν αργη cpu gpu ειτε και τα 2 αυτο θα λεγα ως εναλακτικο φθηνο http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70hd-dual-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-rk3066-android-41-1gb-ram-16gb-white-p68641.html στα 120 ευρω μαλλον δεν εχει ανταγωνιστη, 90 ευρω διαφορα για gps, διπλασια ram, πισω καμερα και μπροστινη καλυτερης αναλυσης, fm receiver transmiter και διαφορετικες cpu gpu ομως αξιοπρεπεστατες both Edited November 20, 2012 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrioscharis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 καλημέρα πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα tablet από το ebay noname το το θέμα μου είναι ότι δεν έξι γίνη σωστή εγκατάσταση του λιτουργικού android μέσα στο tablet τη μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) καλημέρα πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα tablet από το ebay noname το το θέμα μου είναι ότι δεν έξι γίνη σωστή εγκατάσταση του λιτουργικού android μέσα στο tablet τη μπορώ να κάνω? ποιο ακριβώς εχεις? Edited November 22, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μετα απο καιρο ψαξιματος τυχαια ο αδερφος μου χωρις να ξερω οτι ψαχνει για tablet αγορασε αυτο http://www.sell.com/2B9X8W και μου το εφερε για να το δω... μετα λυπης μου ειδα οτι κραταει η μπαταρια του μονο μιση ωρα με wifi , ετσι μπηκα στον πειρασμο να δω τι γινεται με την μπαταρια του ... ετσι το ανοιξα.. και ειδα οτι φοραει μπαταρια 1000μΑ και οχι 2800 που διαφημιζουν... επισης παρατηρησα οτι αν το εχεις ανοικτο και το φορτιζεις παει στο 100% αν το κλεισης και το ξανα ανοιξεις σου λεει οτι εχει 55% μπαταρια... επισης παρατηρησα οτι οταν ειναι κλειστο φορτιζει για 5-10 λεπτα και μετα σταματαει η φορτιση του... απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι προβληματικο αλλα δεν θα ασχοληθει για 40 ευρω που το αγορασε.... Εκτος αν οι γνωσεις που εχετε μας πειτε με καποια τρικ η καποια κολπα... αλλαγη rom να φτιαξει η κατασταση ... ευχαριστω... προκαταβολικα.... και περιμενω καποιο με καλη μπαταρια γιατι μαλλον ειναι το πιο σημαντικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μετα απο καιρο ψαξιματος τυχαια ο αδερφος μου χωρις να ξερω οτι ψαχνει για tablet αγορασε αυτο http://www.sell.com/2B9X8W και μου το εφερε για να το δω... μετα λυπης μου ειδα οτι κραταει η μπαταρια του μονο μιση ωρα με wifi , ετσι μπηκα στον πειρασμο να δω τι γινεται με την μπαταρια του ... ετσι το ανοιξα.. και ειδα οτι φοραει μπαταρια 1000μΑ και οχι 2800 που διαφημιζουν... επισης παρατηρησα οτι αν το εχεις ανοικτο και το φορτιζεις παει στο 100% αν το κλεισης και το ξανα ανοιξεις σου λεει οτι εχει 55% μπαταρια... επισης παρατηρησα οτι οταν ειναι κλειστο φορτιζει για 5-10 λεπτα και μετα σταματαει η φορτιση του... απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι προβληματικο αλλα δεν θα ασχοληθει για 40 ευρω που το αγορασε.... Εκτος αν οι γνωσεις που εχετε μας πειτε με καποια τρικ η καποια κολπα... αλλαγη rom να φτιαξει η κατασταση ... ευχαριστω... προκαταβολικα.... και περιμενω καποιο με καλη μπαταρια γιατι μαλλον ειναι το πιο σημαντικο... αυτο ειν ιδιο μ αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661797 π πουλαει το eshop.gr, κ το χει ενας γνωστος μ που κανε τη βλακεια να τ παρει. δεν εχει καποοιο προβλημα παντως με τη μπαταρια, εσενα απ οτι καταλαβα δεν φορτιζει κανονικα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Μαλλον ... υπαρχει περιπτωση καπως να το διορθωσω αυτο , αλλαζοντας την μπαταρια... του... θα βρω στο εμποριο τετοιες μπαταριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Που πάτε και τα πετάτε ρε παιδιά τα λεφτά σας; Μπείτε και λίγο να διαβάσετε πριν αγοράσετε. Εδώ κάνουμε το σταυρό μας σε γνωστές μάρκες (πχ Ainol,Cube κλπ) να δουλεύει η ταμπλέτα όταν έρθει και εσείς πάτε και αγοράζετε στο ξεκάρφωτο μάρκες με πολύ υποδεέστερα specs. Εντωμεταξύ , όλα μα όλα τα Ελληνικά eshop έχω παρατηρήσει οτι φέρνουν όλη τη σκαρταδούρα από κινέζικες ταμπλέτες που έχουν ξεμείνει και θέλουν να τις ξεφορτωθούν οι κινέζοι μιας και έχουν 2 με 3 γενειές παλαιότερα specs σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα, και όχι μόνο αυτό αλλά τις πουλάνε και σε τιμές εξωπραγματικές. Ειλικρινά ούτε 30 ευρώ δεν έδινα να πάρω τις ταμπλέτες αυτές ακόμα και προσφορά στα crazy sundays να τις είχαν. Προφανώς με αυτές τις ταμπλέτες συγκρίνουν για να μας πλασάρουν πιο εύκολα τα κάθε είδους ipad για να δικιολογήσουν τις επίσης εξωπραγματικές τιμές των επώνυμων μοντέλων.Και όλα αυτά εν μέσω κρίσης. Ρίχτε τους μαύρο και κάντε προσεκτικές αγορές διαβάζοντας από εδώ μέσα εμπειρίες χρηστών που ΗΔΗ έχουν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο για να αποφασίσετε. Εκτός εαν σας περισσεύουν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Που πάτε και τα πετάτε ρε παιδιά τα λεφτά σας; Μπείτε και λίγο να διαβάσετε πριν αγοράσετε. Εδώ κάνουμε το σταυρό μας σε γνωστές μάρκες (πχ Ainol,Cube κλπ) να δουλεύει η ταμπλέτα όταν έρθει και εσείς πάτε και αγοράζετε στο ξεκάρφωτο μάρκες με πολύ υποδεέστερα specs. Εντωμεταξύ , όλα μα όλα τα Ελληνικά eshop έχω παρατηρήσει οτι φέρνουν όλη τη σκαρταδούρα από κινέζικες ταμπλέτες που έχουν ξεμείνει και θέλουν να τις ξεφορτωθούν οι κινέζοι μιας και έχουν 2 με 3 γενειές παλαιότερα specs σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα, και όχι μόνο αυτό αλλά τις πουλάνε και σε τιμές εξωπραγματικές. Ειλικρινά ούτε 30 ευρώ δεν έδινα να πάρω τις ταμπλέτες αυτές ακόμα και προσφορά στα crazy sundays να τις είχαν. Προφανώς με αυτές τις ταμπλέτες συγκρίνουν για να μας πλασάρουν πιο εύκολα τα κάθε είδους ipad για να δικιολογήσουν τις επίσης εξωπραγματικές τιμές των επώνυμων μοντέλων.Και όλα αυτά εν μέσω κρίσης. Ρίχτε τους μαύρο και κάντε προσεκτικές αγορές διαβάζοντας από εδώ μέσα εμπειρίες χρηστών που ΗΔΗ έχουν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο για να αποφασίσετε. Εκτός εαν σας περισσεύουν.... +1 όπως τα λες φίλε μου... Έτσι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Που πάτε και τα πετάτε ρε παιδιά τα λεφτά σας; Μπείτε και λίγο να διαβάσετε πριν αγοράσετε. [...] Μετα απο καιρο ψαξιματος τυχαια ο αδερφος μου χωρις να ξερω οτι ψαχνει για tablet αγορασε αυτο http://www.sell.com/2B9X8W και μου το εφερε για να το δω... [...] Δεν φταίει τουλάχιστον το παιδί εδώ. Ο αδελφός του προφανώς δεν ήξερε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Δεν φταίει τουλάχιστον το παιδί εδώ. Ο αδελφός του προφανώς δεν ήξερε Το ξέρω.Δεν λέω γι αυτόν.Απλά η αφορμή ήταν για να πω αυτά που είπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ερώτηση κρίσεως: Ο Ti Omap 4470 είναι πιο αργός από τον Samsung Exynos 4412 (που είναι κι αυτός Ti Omap); Πάντως, και μόνο τα 2 GB RAM μαζί με τέτοια ανάλυση σε 7άρι , πιστεύω είναι τρομερός συνδυασμός.Αν είχε βγάλει η SmartQ ένα αντίστοιχο 10άρι με 2 GB RAM και αντίστοιχη (retina) οθόνη πχ 1920Χ1200 θα το είχα χτυπήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) μιλαμε για 2 πολυ δυνατους επεξεργαστες με διαφορες που θαρω δε θα ειναι ορατες για καθημερινη χρηση το smartq ten4 εχει 1024x768 ΦΑΟΥΛ, κριμα θα μπορουσε να χει μια ωραια ρετινα edit: SmartQ Ten4 / Ten4 Plus / Ten4 Pro (3 μοντελα) με διαφορετικη cpu, ram, flash γιατι να μην εχουν και διαφορετικη αναλυση παντα στην αναλογια των 4:3 ? μου φαινεται γελειο σε 2-4gb ram και σε 4470 να βαλουν 1024 οθονη στον 4430 οκ κατανοητο οποτε ισωςςς το ten4 pro να εχει 2048x1536 και αυτο ισως να δικαιολογει γιατι δεν εχουν πει ξεκαθαρη αναλυση για τα ten4 παρα μονο αναλογια το base μοντελο να εχει 1024 και το pro με τη καλυτερη cpu, ram να εχει τη 2048 απλες ελπιδες - υποθεσεις. αλλα το x7 παραμενει ο μονος αντιπαλος του nexus 7 και το παιρνεις παντου μαζι σου. προφανως θα βγαλει και αντιπαλο του nexus 10, το ten4 pro (λεμε τωρα) Edited November 25, 2012 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Γνωρίζει κανείς κατά πόσο αυτά τα κινέζικα Ainol, Cube κλπ είναι αντάξια ενός Android Usb Pc (π.χ MK808) στο θέμα τηλεόρασης; Σκεφτόμουν αρχικά για Android Usb Pc, αλλά τώρα σκέφτομαι για tablet μιας και θα φανεί πιο χρήσιμο. Στις ταινίες, gaming κλπ στην tv έχουν ίδια ανάλυση-απόδοση ; Edited November 26, 2012 by Cloud Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γνωρίζει κανείς κατά πόσο αυτά τα κινέζικα Ainol, Cube κλπ είναι αντάξια ενός Android Usb Pc (π.χ MK808) στο θέμα τηλεόρασης; Σκεφτόμουν αρχικά για Android Usb Pc, αλλά τώρα σκέφτομαι για tablet μιας και θα φανεί πιο χρήσιμο. Στις ταινίες, gaming κλπ στην tv έχουν ίδια ανάλυση-απόδοση ;απ ότι βλέπω το MK808 έχει rockchip RK3066, όπως και τα ταμπλετ της Cube Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδια το tablet το κάνω απενεργοποιηση κλείνει και μετά ξανα ανοίγει μόνο του σε δευτερόλεπτα, καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 απ ότι βλέπω το MK808 έχει rockchip RK3066, όπως και τα ταμπλετ της Cube Όντως δεν το πρόσεξα... Οπότε καλυτερα να πάρω ένα tabletακι να κάνω τπτ παραπάνω... Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σε τι θα μετανιωνα αν αγοραζα 7 ιντσες ταμπλετ και σε τι θα μετανιωνα αν επερνα 10? Ενταξει το 10αρι ειναι πιο ακριβο αλλα αν ειναι να παρω εφταρι και να μετανιωσω τοτε ας περιμενω λιγο και να παρω 10αρι. Το οικονομικο ειναι σοβαρος παραγοντας αλλα και καθοτι μεσηλικας ισω με το 7αρι και αρκετης ωρας χρησης μηπως στραβωθω? Πεστε καμια γνωμη ρε παιδια για να ξερω που να επικεντρωσω την προσοχη μου στην αναζητηση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σε τι θα μετανιωνα αν αγοραζα 7 ιντσες ταμπλετ και σε τι θα μετανιωνα αν επερνα 10? Ενταξει το 10αρι ειναι πιο ακριβο αλλα αν ειναι να παρω εφταρι και να μετανιωσω τοτε ας περιμενω λιγο και να παρω 10αρι. Το οικονομικο ειναι σοβαρος παραγοντας αλλα και καθοτι μεσηλικας ισω με το 7αρι και αρκετης ωρας χρησης μηπως στραβωθω? Πεστε καμια γνωμη ρε παιδια για να ξερω που να επικεντρωσω την προσοχη μου στην αναζητηση. Ευχαριστω. για να μην κουράζονται τα μάτια με αρκετής ωρας χρήση, καλύτερα 9.7 ή 10". Βεβαια, δες κ σε κανα multirama plaisio κλπ τάμπλετ από κοντα να δεις τι μεγεθος οθονης σε βολεύει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts