iliasleon40 Δημοσιεύτηκε September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2019 Το ξερω οτι δεν υπαρχουν πολλες επιλογες και προκειται για δωρο στην ανηψια μου... Ειμαι αναμεσα στο alcatel 1s 3/32 και στο xiaomi 7a 2/16. Ειμαι υπερ του 1s λογω του καθαρου ανδροιντ. Η μπαταρια του 7a δεν με τρελαινει... To μεγαλο μειονεκτημα του s1 ειναι ευρεση θηκων... Τι προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Δες αν μπορείς να βρεις redmi 7 16gb, κάτω από 100€, αλλιώς το 32gb στα 110 Από τα πάνω, δαγκωτο 7a Τι εννοείς δεν σε τρελαίνει η μπαταρία, εχει απείρως καλύτερη αυτονομία και από τις καλύτερες γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 (edited) Το alcatel 1s το έχει ο πατέρας μου. Εξαιρετική συσκευή και ποιότητα σε αυτά τα χρήματα! Δεν του λείπει πραγματικά τίποτα. Θήκη έχει πάρει που κλείνει από μπροστά από eshop 5,9€.Επίσης πλέον υπάρχουν και στο σκρουτζ διαθέσιμες. Edited September 21, 2019 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Έχω το Redmi 7a πολύ τίμιο για τα χρήματα του και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Να σου πω μόνο ότι πριν από αυτό είχα για ένα διάστημα το Note 10 plus.Προς Θεού δεν θέλω να πω ότι συγκρίνονται αλλά εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος για τα χρήματα που έδωσα.Αν μπορέσεις με 10€ πάνω να δεις και το Redmi 7 που ειπωθηκε ειναι ακόμα πιο καλό το δούλεψα και αυτό.Για το alcatel δεν έχω άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Το Alcatel παίζει να είναι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και χωρίς bloat να βαραίνει την μικρή του μνήμη πυστευω θα αποδίδει εστο καλά σε ένα βαθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. September 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 (edited) Σας ευχαριστω ολους παιδια! Ηταν δυσκολη αποφαση :) και μολις παραγγειλα το redmi 7a απο eshop στα 83 ευρω στο crazy sundays... Τιμιοτατο και το alcatel 1s αλλα μιας και ειναι κοριτσι, οι θηκες ειναι πιο ευκολο να βρεθουν σε ποικιλια χρωματων.... Edited September 22, 2019 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Σας ευχαριστω ολους παιδια! Ηταν δυσκολη αποφαση :) και μολις παραγγειλα το redmi 7a απο eshop στα 83 ευρω στο crazy sundays... Τιμιοτατο και το alcatel 1s αλλα μιας και ειναι κοριτσι, οι θηκες ειναι πιο ευκολο να βρεθουν σε ποικιλια χρωματων.... την καλύτερη επιλογή έκανες, καλομίλητο:) Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Θήκη οπωσδήποτε,εμένα μια φορά μου έπεσε κάτω και έσπασε.Μεγια και να το χαρείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Ανεβαίνοντας λιγακι στα 120€ περιπου, ποιο θα διαλεγατε? Ειμαι αναμεσα στα Redmi 7 και Redmi note 6. Χρηση FB, Viber και βιντεο απο τη μητερα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Αν μπορείς προτίμησε το redmi note 6. Καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα μάλλον. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Σαφώς το νοτε6. Όχι ότι το ρεντμι 7 είναι χαλια ομως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Κοιτουσα το redmi 7 ως πιο φρεσκο στην αγορα και στο λειτουργικο, αλλα δικιο εχετε καλυτερα το note 6. H Global version που βρισκω στα σκρουτζομαγαζα φανταζομαι εχει ελληνικα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Κοιτουσα το redmi 7 ως πιο φρεσκο στην αγορα και στο λειτουργικο, αλλα δικιο εχετε καλυτερα το note 6. H Global version που βρισκω στα σκρουτζομαγαζα φανταζομαι εχει ελληνικα ετσι?Ναι έχει κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts